Turpinājums Nr.3. kažas,šābertes/rožkalni & co

Liecības.LRTT.H-86.LatvijaSaeimaGrantiņšBitenieksBarissUrbanovičsKozlovskis.Kas tas tāds Juris Kaža, kurš tik brutālā veidā cenšas aizstāvēt J. Rožkalnu ?

Juris Kaža Tas t.s. Tautas tribunāls, maigi izsakoties, “nelido ar pilnu apkalpi”. Jānis Rožkalns tiešām oponēja padomju okupācijai un totalitārai sistēmai. Pēdējā laikā viņš aizstāv dažādus sociāli ultrakonservatīvus viedokļus, taču viņam ir tiesības to darīt demokrātiskā Latvijā, kas radās pateicoties, cita starpā, viņa upura (ieslodzījuma) dēļ. Vēl viena dīvainība dokumentā ir, ka 1982.gada janvāri rakstīts papīrs min 82.gada novembrī dzimušu bērnu :)

Juris Kaža Ši diskusija iebrauca melnā humora balagāna grāvi ar to, ka Eva, sākot izpēti par tā laika brīvības cīnītājiem vispirms devās pie “tautas tribunāla” nevis preses arhīviem un pašiem dalībniekiem. Tas ir tas pats, kā cenšoties izpētīt, teiksim Šveici, vispirms doties uz Cīrihes trako māju :).

Juris Kaža.Lapšāns,Grantiņš,LRTTJuris Kaža, kad ierados Rietumvācijā, no Daugavas Vanagu puses tika dēvēts par “Zviedrijas sociķi”. DV viņus uzskatīja par ākstiem, kuri kalpo Kremlim. Tajā barā ietilpa Juris Kaža, Vilnis Zaļkalns, Atis Lejiņš u.c. mazāk “slaveni”. LSD(vieglās narkotikas) pulveri sarijušies viņi esot pa ASV un Rietumeiropu skraidījuši ar maoistu- komunistu lozungiem !

Jānis Rožkalns bija saistījies ar šo varzu un reiz pat mani(kā jau rakstīju) izsauca pie sevis uz “pārrunām”. Dzīvoklī bija arī šis “pilots”- Juris Kaža. Tika man brutālā veidā piedraudēts: ja nebūsi ar mums, mēs tevi izolēsim… . Es šos ākstus paraidīju d…., un aizvēru Rožkalna dzīvokļa durvis no ārpuses.

V. Zaļkalns ir jau miris, bet A. Lejiņš un J. Kaža ir labi iekārtojušies pie 4. maija krievžīdiskās kliķes.

Dižajam “disidentam” Rožkalnu Jānim pat birojs esot Okupācijas muzejā !

Man arī “iedeva” biroja telpu Rīgas Centrālcietuma otrajā korpusā 203 kamerā, protams, ar lauztiem kauliem… .

Neviens no šiem “brīvības cīnītājiem” pat neiepīkstējās par šo “viesmīlību” pret mani !

Rožkalns pat izteica dziļu nožēlu, ka DP esot bijusi spiesta mani atbrīvot… !

To, ka Kaža ir provokators, es jau rakstīju šajā rakstā par Rūtenbergu http://tautastribunals.eu/?p=26486 , kur sākoties trešajai minūtei redzams, ka šī akcija bija plānota https://www.youtube.com/watch?v=L-xRVaf-CKQ . Otrajā komentārā šim VDK nelietim iznāca ārā visas nodevības gļotas. Kangariskais abstrakcionisms par arhīviem norāda uz viņa stulbumu vai apzinātu lasītāja apmaušanu. It kā arhīvi būtu no Dieva, nevis no cilvēkiem radīti. LRTT i- vietne arī ir ARHĪVS un pie tam vēl no pirmās rokas.

Bet, nekas nepaliek apslēpts, kas netaptu zināms.

Pēc tiesiskuma atjaunošanas Latvijā par visu būs jāatbild. Arhīvi tiks “atraisīti” un noziedznieki izbirs kā zirņi no burkas… .

Un tas, Juri Kaža, būs kriminālprocess… .

Apsūdzība skanēs: Sadarbība ar okupācijas režīmu un genocīds pret latviešu tautu !

Sods būs augstākais- NS !

Tas Kungs nevienu neapbižo.

Alga tiks izmaksāta visiem pēc viņu padarītā “darba”.

Neviens netiks tiesāts pēc ticības, bet pēc darbiem… .

Dievs, Tavs prāts lai notiek kā Debesīs, tā arī virs zemes !

==========================================================================

Baiba Šāberte Neesmu ne tiesnese, ne prokurore, ne advokāte. Žurnāliste gan. Līdz ar to, Martužas kundze, pieļauju, ka runa šai gadījumā ir tikai par laidarā sabristām kājām un cilvēku mūžiem. Jums nešķiet, ka, pirms iemest šādu jautājumu (ar vairākām pēcpiebildēm) ģījgrāmatā, Jums, domājot par iecerēto grāmatu, vispirms būtu jāorientējas ne uz Jūsu pirmējo avotu, bet gan uz arhīvu, uz muzeju krājumiem, uz pienākumu runāt ar vēsturniekiem, kuri pārzina tematu, uz iespēju smagi un ilgi lūgt cilvēkus atmiņās atgriezties viņiem sāpīgos laikos? Tiesa – tad rakt nāktos daudz ilgāk un sirsnīgāk. Vieglāk ar vieglu roku nekad neredzētam, neiepazītam cilvēkam a priori publiski iespiest Kaina zīmogu pierē… Lai (ne)veicas!

Baiba Šāberte. E.Martuža.L.Grantiņš.LRTTAk Šābertes kundze neesot ne šis ne tas, bet, lūk, žurnāliste ! Ja izlasa šīs kundzes rakstīto, tad gan vairāk velk uz prokurora pusi.

Nu, kas tev to pēcpusi plēsa, ka bija jāiesaistās šajā diskusijā ?

Jāaizstāv “disidents”, kurš nav parakstījis nevienu dokumentu !?

Izrādās tomēr, ka ir kāds iemesls… .

Interesanti, tiek nopublicēts oficiāls dokuments, bet Baibiņai tas skaitās: laidarā sabristās kājas un nesaprotamā veidā piemetināts jēdziens par CILVĒKA MŪŽIEM.

Kā šie divi jēdzieni saderas kopā, nav saprotams, vai arī saprotams tikai “žurnālistiem” ? Absurds pēc absurda lasāms šīs žurnālistes(pareizāk jau būtu sacīts-žurnalisTELES) secinājumos: “ vispirms būtu jāorientējas ne uz Jūsu pirmējo avotu, bet gan uz arhīvu, uz muzeju krājumiem, uz pienākumu runāt ar vēsturniekiem, kuri pārzina tematu…” ! Tātad, pēc biedrenes Šābetes teiktā ir jāsecina, ka vēsturi veido vēsturnieki, bet ne vēsturisko notikumu veidotāji ! Iznāk, ka man- L. Grantiņam, lai uzzinātu par 14. jūnija demonstrāciju un tās organizēšanu, ir jādodas uz muzeju pētīt arhīvus ?

Vai nevarētu tomēr būt tā, ka no Grantiņa darbiem un dokumentiem veidojas arhīvi, no kuriem zināšanas smeļ vēsturnieki ?

Un, kas ir gribēts pasacīt, ja lietos:  a priori ? Pārgudrība, gudrība vai stulbums, grūti saprast ?

Piedodiet, Šābertes kundze, ja jūs sevi dēvējat par žurnālisti, tad pīļtēviņš ir dēvējams par aeroplānu… .

E. Martužas kundze nopublicēja oficiālu dokumentu un tas izsauca tik briesmīgu reakciju !

Kāpēc ?

Tāpēc, ka aiz šī “nevainīgā” dokumenta slēpjas drausmīgs noziegums: GENOCĪDS PRET LATVIEŠU TAUTU– sadarbība ar okupācijas slepkavniecisko režīmu un nodevība ! Neviens šeit netaisās nevainīgiem cilvēkiem spiest Kaina zīmogu, bet noskaidrot Patiesību. Kaina zīmogu tieši jūs, Šābertes kundze, cenšaties uzspiest Grantiņam un Martužai… .

Jūsu pretīgais novēlējums: “Lai (ne)veicas !”, atnāks jums atpakaļ kā bumerangs.

Arī Jūs, Šābertes kudze, reiz dosiet izsmeļošu paskaidrojumu atjaunotās Latvijas Drošības iestādēm.

Vai iziesiet no šīs iestādes, tas vēl ir jautājums ?

16.01.17          L.Grantiņš

You may also like...

5 komentāru

  1. Aina saka:

    Rau Bušmaņa k-gs atminējās Kažas komunistu kārtis Atmodas laikā. https://youtu.be/QagcQR7Oqqc?t=5m27s

  2. Ernests saka:

    Ļoti labi, skaidri uzrakstīts. Paldies!

  3. Aelita saka:

    “Ja nebūsi ar mums, tad mēs tevi izolēsim”…
    Tas skan diezgan baisi, tad jāprasa, kas ir tie “mēs” – vai tik ne pašas valdošās aprindas ar saviem kultūras cilvēkiem, medijiem. Es šos cilvēkus tuvāk nepazīstu, esmu tā teikt, no malas. Tomēr, ja J.Kažam ir tādi “sociķa uzskati, tad kā tas iet kopā ar valdošo plutokrātiju (vai oligarhiju), kas nozīmē bagāto varu un milzīgo nevienlīdzību? Vai ir vēl kāda vietne internetā, kas uzrunātu tautu? Tai frontei ar DDD kaut kā nav uzticības, vismaz no manas puses.
    Un vēl – V.Freimentāls rakstīja par nekustamā īpašuma nodokļa netaisnīgumu. Viņiem jau nav kur budžetā ņemt naudu, ja 90.gadu sākumā ražošana bija jāiznīcina. Bet ieviest progresīvo nodokli no lielajām algām – kam gan to var

  4. Aelita saka:

    Bet ieviest progresīvo nodokli no lielajām algām – kam gan to var prasīt? Vai pašiem šo algu saņēmējiem?
    (Tas gan skan tā kā sociālistiski ;-) )
    Skaidrs, ka nekustamā īpašuma nodoklis veicina nevienlīdzību – bagātie to nomaksās smiedamies, bet mazturīgākiem atkal var nākties pamest mitekļus…

  5. vēsturnieks saka:

    Krievu Vesti raksta:

    Приехал новый посол России в Латвии

    По неофициальной информации, в воскресенье авиарейсом из Москвы в Ригу прибыл новый посол РФ в ЛР Евгений Лукьянов. Напомним, что он сменил на этом посту Александра Вешнякова, который проработал главой российского диппредставительства в нашей стране рекордный срок — почти 9 лет.

    ———————

    Ņemot vērā no kādām aprindām J.Lukjanovs nāk un zinot čekista Vladimira Putina nolūkus atjaunot Krieviju 1914.gada robežās, pareizāk būtu nosaukumā rakstīt: No jauna Latvijā ieradies Višinskis. Šoreiz Višinskis Otrais.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *