Un atkal un atkal sarkanie izdzimteņi tiesās Grantiņu !

Šeit es gribu parādīt to, kas un, kuri ir nostājušies pret latviešu tautu un Latvijas valsti.

Vienā frontē darbojas gan “disidents” Ints Cālītis, kurš rakstot par mani ziņojumu, praktiski, vēlējās manu nāvi, gan ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers, kura piesedzamā banda vairākkārtīgi ir centusies mani nogalināt.

Abi šie “dižvīri” kalpo sātaniskajam komunitu režīmam, kas ir jūdaisma slēptais totalitārisms. Tātad, abi šie “latvieši” ir uzticīgi žīd- nacistu režīma(cionistu) kaujinieki, kuri cīnās pret latviešu tautu un Latvijas valsti. Ar šo informāciju, par šiem žīdu- nacistu kolaboracionistiem pietiek, lai viņus tiesātu ārkārtas Tribunāls un tūlīt pēc tiesas sprieduma publiski pakārtu.

Viņi kalpo pasaules vēsturē asiņainākajam režīmam !

Ir zināms, ka Ints Cālītis ir nodevējs trešajā paaudzē ! Viņa vectēvs kalpoja cara “ohrankai” ! Tā toreiz saucās Krievijas impērijas Drošības dienests. Kalnmeiers kalpo bijušajām Krievijas KGB struktūrām un ir visu noziegumu “politiskais piesedzējs(jumts). Aiz visa tā stāv Borovkova & Bunkas slepkavu brigādes.

Tas viss ir lasāms A. Babānes liecībās H- 86 grupai !

================================================================

LJA pārstāvju tikšanās ar ģenerālprokuroru

Posted on February 4, 2019 by LJA

29.janvārī notika LJA pārstāvju tikšanās ar LR Prokuratūras ģenerālprokuroru Ēriku Kalnmeieru. Pārrunāta darbība starpaugstskolu profesoru padomē. Ē.Treļs un R.Bunka izklāstīja viedokli par par prokuroru dalību VAS rīkotajās mācībās.

Ģenerālprokurors pauda nožēlu, ka jaunās valdības deklarācijā vairs nav ietverts LJA rosinātais punkts par studiju programmas izveidi operatīvo darbinieku un izmeklētāju apmācībai. V.Krams sniedza informāciju par atsevišķiem kriminālprocesuālās darbības jautājumiem.

Ē.Treļs sniedza viedokli par Linarda Grantiņa darbībām, ar kurām Grantiņš aicina nosist ģenerālprokuroru un vairākus LJA biedrus, uz ko ģenerēalprokurors pauda cerību par drīzu kriminālprocesuālo rezultātu L.Grantiņa lietā.

R.Bunka sniedza pārskatu par LJA darbības rezultātiem pēc Saeimas Zolitūdes komisijas. Nobeigumā ģenerālprokurors pauda ieinteresētību iepazīties ar LJA biedru pētījumiem tiesību zinātnē.

Varbūt ka šoreiz būs tā reize, kad viņa CERĪBA piepildīsies, jo viņš saka: “ģenerēalprokurors pauda cerību par drīzu kriminālprocesuālo rezultātu L.Grantiņa lietā.”

04.11.19

Teksts, kuru saņēma 4. maija KLIĶES tiesa:

Linard GrantinsSo, 03.11.2019 11:30

Nolādēts tas, kurš paceļ roku pret Patiesību un tautu !

Nosūtu Jums kārtējo “slimības lapu”, bet pārējo pieprasījumu uzskatu: par debilitātes apliecinājumu.

Manas slimības diagnoze nekādus papildinājumus- paplašinātus izskaidrojumus neprasa (vai tad vārdam- MIRIS, arī ir vajadzīgs kāds speciāl-izskaidrojums).

To tiesas idiotiem var pilnībā paskaidrot Tiesu medicīniskais eksperts.

Starp citu, ja no manis pieprasa vēl tādus ārsta slēdzienus, tad tiesa nav iepazinusies ar manu apsūdzību, kurā šis slēdziens ir, un tas jau ir noziegums !

Kā var kādu tiesāt bez apsūdzības izskatīšanas ?

P.S.

-Vai jūs, sātaniskie izdzimumi, saprotat, pret ko esiet “pacēluši savu pretīgo nodevības roku” ?

– Jūs, sātaniskie smirdoņas, kuriem pēc 1949. g. Ženēvas KONVENCIJAS LIKUMA, iespējams, ka nav pat tiesības atrasties Latvijas Republikā, paceļat roku pret to, kurš bija viens no galvenajiem šīs atjaunotās Latvijasstūrakmeņiem”, tātad, arī pret latviešu tautu ! Jūs, moļņiki, papsujēviči, borovkovi, bunkas & co, esiet nolādēti no Laiku sākuma līdz Laiku beigām !

Par tām ciešanām, lauztiem kauliem un ārprāta asiņainajām eksekūcijām, ko pret mani ir veikuši hazāržīdiskie čekas izdzimumi: borovkovi, kalnmeieri. mežvieti, bunkas, godmaņi & Co(un arī tiesnesi, prokurori un eksperti), nolādu viņus personīgi: līdz viņu radniecības desmitajai pakāpei. Tā diena nav aiz kalniem, kad tiksiet paši tiesāti un es jums piespriedīšu publisku nāvessodu, jo esiet veikuši prātam neaptveramu genocīdu pret manu tautu !

Par tiem, kuri pret mani “uzcepa” apsūdzību, variet lasīt Babānes liecībās:

Tur visi šie slepkavas un viņu darbības ir saukti vārdā !!!

Neviens noziegums netiks atstāts nesodīts !

Tiesā es reiz noteikti ieradīšos, bet tikai tajā, kurā jūs, nožēlojamie latviešu tautas bendes, tiksiet tiesāti !

Bez mazākās cieņas pret noziedzniekiem, L. Grantiņš LRTT & H- 86

Nolādi, latviet, šos sātaniskos izdzimumus, kuri ir izlaupījuši tavu zemi un tevi izdzinuši svešumā ! Nolādēšana ir Garīgā cīņa ! Cik stipru tu varēsi savu pozitīvo enerģiju uz ļauno “izgāzt”, par tik arī viņi paliks švakāki !

You may also like...

7 komentāru

  1. info saka:

    Aldis Gobzens.

    Vai Latvija ir tiesiska un demokrātiska valsts? Manuprāt, nav ne viena, ne otra. Te daži argumenti.
    1. Vai Jūs varat nosaukt kaut vienu pasaules attīstītu demokrātiju, kur valsti vada cilvēks, kura partija saņēmusi vismazāk balsu un kurš pats vispār baidījās piedalīties vēlēšanās? Mums valsti vada ne tikai tautas mandātu neieguvis premjers, bet vienlaikus arī Valsts prezidents nav ar tautas mandātu. Tā nav NEVIENĀ demokrātiskā valstī, jo tautas balss ir likums – neapstrīdams un izpildāms.
    2. Vai Jūs varat nosaukt kaut vienu augsti attīstītu valsti, kur vietējais Maizītis ir augstāks par Valsts prezidentu, premjeru vai tautas vēlētiem deputātiem? Tā nav ne Amerikā un nav arī pat tepat blakus Igaunijā. Nevienā valstī vietējais Maizītis ar savā politbiznesa štellēm nav augstāks par tautu.
    3. Vai Jūs varat nosaukt kaut vienu augsti attīstītu demokrātiju, kur valdība un parlaments neizpilda pieņemtus likumus? Tā nav nekur, bet pie mums mīksti. Mediķi, skolotāji, OIK.
    4. Vai Jūs varat nosaukt kaut vienu augsti attīstītu demokrātiju, kur Latvijas Banku vada tiesājama persona un valdības ministru birojos ir personas uz apsūdzēto sola? Nē, nevarat. Jo tā nenotiek ne Ziemeļvalstīs, ne citur, kur ir demokrātija un tiesiskums.
    5. Vai Jūs varat nosaukt augsti attīstītu demokrātiju, kur vietējam premjeram Kariņam ir ofšoru shēmas ar kino Pionieri, un šīs shēmas ir norma? Nē, jo tā nav nekur.
    Mums varu ir sagrābusi kliķe. Un šī kliķe nerīkojas valsts labā. Tā paceļ sev septiņkārt finansējumu. Jūs vispār atceraties, kad kādam dubultā būtu nauda piešķirta? Un vēl – valsts tautsaimniecības prioritātes prasti sadalītas starp koalīcijas partiju atbildīgiem ministriem. Bez vīzijas par valsti, bez konkrētas prioritātes (vienas, nevis simtdivdesmit septiņām), vienkārši tehniski sadalīts pa daļām kliķes starpā. Par kādu valsts attīstību šeit vispār var būt runa? Nevar.
    Bet varēs, ja modīsieties. Beidzot. Pēc 29 gadu miega.

  2. Anonīms saka:

    Levitānija…

  3. Eduards Lunis saka:

    —Gobzem ! Tikai nesaki VISU PATIESĪBU , jo arī Tu tur neesi likumīgi ievēlēts!? To Tev esmu teicis!
    —Pēc Tavām izdarībām ar valdības veidošanu, izskatās , ka vismaz ar loģisku rīcību Tev ir ļoti švaki…!?
    Izskatās, ka esi Zariņa līmeņa kadrs…

  4. to info saka:

    Vīzija ir – izzagt Latviju līdz pēdējam diedziņam !

  5. precīzs komentārs no "pietiek" saka:

    ” 04.11.2019. 18:53
    » hi hi

    ” Nevajag sapņot,nekādas “ilustrācijas” nebūs,tas nav iespējams.Latvijā bija padomijas iekārta,tā balstījās uz vēlēšanām,vēlēja tautas pārstāvji,bija atbilstoša likumdošana un tiesa–valstij nepieciešamās institūcijas!Jā,kāds uzkāra protesta karogu,uztriepa uzrakstu–spēlītes.Nu nepaveicās tiem trešā … ”

    Tiesiskā valstī par šo komentāru vien atņemtu pilsonību un izraidītu no Latvijas.
    Un tieši tādēļ visi kolaboranti, viņu atvases un drauģeļi ir kā pielīmēti pie okupantiem, kas ir viņu vienīgais glābiņš no taisnīgas tiesas. Turklāt ne tik daudz par padomju okupācijas gadiem, kā par krāpšanos un zagšanu atjaunotajā valstī, kurai ar Latvijas brīvvalsti nav nekāda sakara. ”

    Es teiktu : integrēti, pat asimilēti okupantos !

  6. varnešiem, tiesnešiem, mēlnešiem! saka:

    “Iesākumā bija Vārds, un Vārds bija pie Dieva, un Dievs bija Vārds.“

    Vai galā (Pasaules Galā) vēl būs Vārds? Vajadzētu par to domāt. Domāt – ko rakstām. Domāt – ko runājam. Domāt – ko domājam. Domāt – ko darām. Visiem. Bet īpaši varnešiem, tiesnešiem, mēlnešiem.

    https://www.youtube.com/watch?v=QR0BN6orPEE

  7. Armands saka:

    Par lādēšanu un noladesanu sakot. Te man zvana mātei radi no Latgales un vaicā, ka ar manu dvēseli ir viss kārtībā? Tie dažreiz manus murgus palasa netā un ir nosprieduši turēties no manis tālāk, jo es neslepju ne no viena, ka noladu šo valsti no visas sirds, dvēseles un prāta. Kāds man dažreiz pasak, ka tā nedrīkst. Tad jautāju mātei, kura arī sapņoja, lai es būtu pilnvērtīgs saimnieks savā tēvu zemē Kurzemē vai man ir garīgas tiesības dot svētību zagļiem un slepkavām? Vai esmu tiesīgs klusēt pasaulei, ja šie svešie ļaudis atklāti jau sāka, ka latviešiem ir javacas ārā no savas zemes, jo tā ir jau viņu? Latgalieši, lai iet nahuj un man nav pret viņiem cieņas. Jo paši samierinās, ka viņu rada gabals ir russzhidam pakasis tēvu mantojumu-Zemi. Pašu nogalināja cietumā, bet teikšu, ka karmiski jis bij to pelnījis. Tikai pēc viņa nāves latgalieši uzzināja, ka tēvu mantojums ir parakstīts pilnīgi svešiem ļaudīm. Viņi tagad tur saimniekoja, bet pašas precas ar svešiniekiem, lai tik glabtos no savas nožēlojamibas. Uzlādēt, tātad dot gaismu-Jan. Noladet–Nē – Ēnā. Kāda sūda pēc man gaismas virsotnē – Jānis – jāslavē ir sūds? Sudam jairdina ir zeme i visai Latvijas republikai ir vieta elle pie sava kunga, bet viņi to grib iecelt visai pasaulei par gaismnesis.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *