Pārmaiņas. Precīzs bija Gundara Valdmaņa formulējums

Precīzs bija Gundara Valdmaņa formulējums “Starp dzirnakmeņiem”, kad neviens virziens neļauj būt pašiem. Laikā, kad daļa informācijas noslepenota, daļa informatīvās telpas piepildīta ar meliem, kas aizsākušies jau ar vēstures sagrozīšanu, mītu radīšanu un nebijušu sasniegumu tiražēšanu.

https://www.santa.lv/raksts/klubs/gagarina-lidojums-kosmosa–atminas-kas-nesakrit-ar-publiski-stastito-26266/

Tādā melu vidē aktīvākie un necilvēcīgākie eksemplāri cenšas iegūt pašlabumu, kas neizbēgami liek kalpot kādam no dzirnakmeņiem, tādējādi pasliktinot to cilvēku stāvokli, kas atrodas starp dzirnakmeņiem.
Vairumā gadījumos šāds “aktīvais eksemplārs” pat nav mudināms darīt aplamas lietas, jo viņa pamatzināšanas un izpratne par lietu kārtību, jau no bērnības ir uzbūvēta uz nepatiesību.

Nu sakiet, par ko runāt ar cilvēku kurš ir pārliecināts par Gagārina kosmosa sasniegumiem un ka Latvija ir brīvprātīgi iestājusies PSRS sastāvā ? BET …. ja šādu čekas melu “tārpu” cilvēkam ir pilna galva ? …. un tāds nonāk atjaunotās Latvijas vadībā, Eiroparlamentā, ASV bruņotajos spēkos un Nato, Feisbuka cenzūras birojos, Youtube cenzētāju struktūrās, citu valstu valdībās, biznesa elites augšgalā, sporta un izklaides industriju vadībā ?
Tad latviešu teiciens “zēni, zupā tārpi” par ko okupācijas laikā varēja nopelnīt brīvbiļeti uz Sibīriju, ir tikai sīkums pret to, ko spēj nodarīt čekas “tārpi” daudzmiljonu galvās.


P.S. daudzi droši vien apzinās par “tārpu” esamību galvā, bet nekad to neatzīs, tā viņiem būtu pašiznīcināšanās gan ekonomiska, gan fiziska Latvijas pamešana. Visiem pārējiem, tas ir vienīgais ceļš uz tiesisku valsti ar tiesiskiem risinājumiem, kur nevar sarunāt ar Vasjku vai Mašku par jaunu “tārpu” (melu) radīšanu.

Mēs jaunu pasauli sev celsim (droši vien tādu, kur zagt un melot var nesodīti jebkurā vietā un jebkādos apjomos).
Ruskij Mir augstākie varas ešeloni zog velosipēdus, tad ko gribēt no ierindas marodiera, parastā civilā okupanta, naturalizēta Latvijā.
                  

27.03.21

LRTT. MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Jā, Valdmani 4. maija cionistu izdzimteņu banda noslepkavoja ! Bet atriebība būs, tas nedrīkst un arī nepaliks nesodīts… !

Kas attiecas uz velosipēdu zagšanu: nu nekad hazāri nav bijuši labāki, jau kopš senā Kaganāta laikiem. Nu nav nekādi slāv- krievi, bet tikai tjurk- jūdaistu mafija, kuru šodien ārzemēs dēvē par “kruievu mafiju” vai “ebreju mafiju”. Zemāk skatāmais foto: KRIEVU MAFIJAS PĀRSTĀVJI LATVIJĀ(GODMANIS,BOROVKOVS,LEVITS)

https://www.zdf.de/dokumentation/zdfinfo-doku/die-geheimnisse-der-russenmafia–gewalt-geschaeft-gefaengnis-100.html

Kurš vāciski saprot, tam zosāda nepazudīs uz ilgu laiku.

https://www.spiegel.de/thema/russen_mafia/

Un šie mēsli mums uzmetušies par SKOLOTĀJIEM !

You may also like...

6 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Pa to laiku kamēr patrioti sapņo sodīt neliešus nelieši visu gatavo, lai sodītu patriotus likumīgi visus saspricejot ar visu pasaules glābšanas sprici. Vien stavesiet paši rindās pēc vakcīnas un lugsiet Dievu, lai tā būtu nekaitīga, bet pats Dies nezin, kāds velns tajā iemeties.

  2. Jonis saka:

    Gribēji brīvibu,tad arī samierinies ar esošo.Nevar runāt latvietis no tās pozīcijas,kura izsaka gribēšanu,jo neesam tik liela,lai ko noteiktu,izejot no apkārt esošo normālu saprašanu.Paskaties tu pats uz sev līdzīgiem,tu kā latvietis tiesā citus,tad lūk,tu jau esi problēmas radītājs,jo attiecīgi visi latvieši tagad tiesās visu apkārtni ap sevi.Man arī tika aizsūtīti senči uz sibīriju,kur nospīdēja tas,ka laikā nebija mājās,kur par to noteikti bija apsūdzētāji tie paši latvieši,kuru spriešana tomēr bija atkarīga no to laiku sociāliem apstākļiem,jo labi ģērbās.Vispār,mūsdienu problēma ir starp pilsētniekiem un lauciniekiem,starp to esošo un uzkundzētājiem,kuri noteica,ka nevar medīt viņu mežos,kur mūsdienās nekas nav mainījies valsts iekārtā kā no muižnieku laikiem kā kristietības ieviesējiem,jo jebkuram cilvēkam ir vienādas izdzīvošanas tendences.Var būt man apēst tavas smadzenes,lai iegūtu ko praktisku?Bet ja tas praktiskais tevī neatrodas,ko darīt ar tevīm?Jo latviešiem ir padoms,kas tomēr saistās ar personību Dieva izskatā,jo ir vairāki Dievi,viens zem tava sēdekļa,otrs tavas pasaules vidū,trešais tavu seņču bals,ceturtais dabas norišu veidā,piektais zem mēnes gaismas slēpts,sestais ar mūžīgu norišu karalis,septītais ar laimes lemto,astotais bez saprašanas,devītais ar visu pārējo saprašanu.Kā pats redzi,ne es visu pats saprotu.

  3. !!! saka:

    Neviens no viņiem nav latvietis, bet latviešu bagātības sagrābušies. Atdodiet latviešiem nozagtās bagātības!

  4. Gunda saka:

    to Jonis
    “Tu kā latvietis tiesā citus” – ko mēs varam notiesāt? Mēs varam tikai kritizēt, mums nav dota tāda vara – notiesāt. Un tad arī mūs grib apklusināt, lai neietekmētu citus, vēlētājus.
    Jā, toreiz uz Sibīriju izveda turīgākos, lepnākos. Šajos laikos otrādi – valsti bija spiesti pamest trūcīgākie. Domājiet, viegli bija pamest dzimteni, braukt uz svešu valsti, pat nezinot to valodu?
    Daudzi nemaz nezin, kādas iespējas ir varai apstrādāt sev netīkamos, tos, kas “palaiž muti”. Nav nemaz nekur jāizsūta, var apstrādāt tepat, savā dzīvoklī – noklausīt dzīvokli, telefonu, paņirgāties caur masu medijiem. Psiholoģiska apstrāde, tā, ka tev sāk gribēties labāk braukt uz Sibīriju un smagi strādāt… Tu redzi pa logu, cilvēki iet garām, arī krievi, sarunājas, smejas, tev gribas aizbēgt no sava dzīvokļa, bet tu nevari, jo jārūpējas par tuviniekim. Un vēl neskaidri draudi ietekmēt tuvinieku dzīves… Tas teijāteris ir tāds, ka tu tiec nostādīts viens pret pasauli. Kā starp dzirnakmeņiem. Nu tad atliek vērsties pie Dieva. Un Dieva dēls tev atbild – mani arī vajāja un nodeva, un vēl nelietīgi izmantoja manu vārdu. Un tu jūti, ka tev ir vismaz viens sabiedrotais. Un varbūt tas Vells arī to dzird un sagriež pasauli otrādi, ka visi vienlīdzīgi slimības priekšā.

  5. Pārmaiņas saka:

    Vai tik čekas slepkavas rūpes nav jāsaprot kā mājiens Latvijas “atbrīvošanas” nepieciešamībai ?
    https://youtu.be/Q-_B6_QwdWU

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *