Bordāna darbība rada psihozi noziedzniekiem

Psihoze ir baiļu augstākā pakāpe, aiz kuras sākās prāta sairums.

Ir prātam neaptverama psihoze noziedznieku aprindās par J. Bordāna “uzvedību”. Iedomājieties tikai, šmurgulis Gulbis uzstājas kopa ar latviešu tautas slepkavu- VDK darboni, A. Borovkovu. Praktiski Bordānam tika draudēts čekistu manierē,- ar DROŠĪBAS POLICIJU !!!

Borovkovs bija viens no galvenajiem H- 86 likvidatoriem. Viņš bija tas, kurš organizēja L. Grantiņa noslepkavošanu otrajā ieslodzījuma laikā un arī tas, kurš to darīja pirms četriem gadiem.

Viņš bija tas, kurš noslepkavoja Birutu Lozi dažas stundas pirms tā vēlējās nodot ziņojumu par viņa darbību, bet slepkavību “piesēja” citam !!!

H- 86 uzrakstīja ziņojumu J. Bordānam, ka ir pēc iespējas ātrāk jālikvidē čekistu radītās slepkavu brigādes, kuras komandē A. Borovkovs & A. Bunka… .

19.10.19

https://xtv.lv/rigatv24/video/0L4G0z4jNab-drosibas_iestadem_vajadzetu_uzaicinat_bordanu_uz_parrunam_uzskata_gulbis?autostart=1&fbclid=IwAR04DHHIvpOMwNBfDl3_G7w9-DQApXMk5A6ZcWMyScKR9Yh2n7K46ROytfk

    LCTAG H- 86 iesniegums

Latvijas cilvēktiesību aizstāvēšanas grupa HELSINKI- 86(latviešu tauta) vēlas, lai JŪS paskaidrotu, uz kādiem TIESĪBU PAMATIEM Latvijā darbojas tādi veidojumi kā: LATVIJAS JURISTU BIEDRĪBA, kuras prezidents ir PSRS VDK virsnieks- nelatvietis AIVARS BOROVKOVS un LATVIJAS JURISTU APVIENĪBA, kuras priekšsēdētājs ir PSRS VDK virsnieka ANDRA BUNKAS audžudēls- nelatvietis RIHARDS BUNKA ? Ko šīs divas “organizācijas”, kuras vada PSRS represīvo orgānu virsnieki un viņu ģimenes locekļi, veic LATVIJAS interesēs un no kādiem/par kādiem līdzekļiem viņi tiek uzturēti ? Ir taču zināms, ko sacīja pēdējais Latvijas PSR VDK priekšnieks- latvietis EDMUNDS JOHANSONS: “Latvijas drošības jautājumu bez manas ziņas Maskavā nokārtoja VDK darbinieki A. BOROVKOVS un I. GODMANIS.”

Mēs zinām, ka pēcATMODAS Latvijā neizskaidrojamās nāvēs ir “miruši” neiedomājams daudzums Latvijas patriotu un latviešu biznesmeņu, bet pilnīgi neviens vainīgais nav atklāts ! Nav noslēpums, ka šīs abas “organizācijas” darbojas pēc “militārprincipa” un ir saistītas ar Maskavai pakļauto- Rīgā darbojošos TM Security, kas skaitās 5. kolonna Latvijā un, kura arī sadarbībā ar LJB un LJA veic 4. maija kliķei nevēlamo personu likvidēšanu ! Ir arī zināms, ka Latvijā notiek SĀTANA PIELŪGŠANAS RITUĀLI, kuros tiek upurēti cilvēki un dzertas to asinis. Šeit pieminētās “organizācijas” ir tās, kuras apgādā SĀTANISTUS ar vajadzīgo CILVĒKMATERIĀLU.

LR drošības orgānu uzdevums ir noskaidrot: visu no Latvijas bērnu namiem adoptēto bērniņu likteņus ! Tad arī atklās šausmas, kādas šīs čekistu organizācijas veic pret latviešu tautu. Ir jāpārskata neiedomājami daudz krimināllietu, kuras safabricētas tieši pret latviešu tautai piederīgajiem, kas ir ierindojamas pie SĀTANISKO RITUĀLU procesiem. Piem: Osvalda Miglas, Gintas Voicišas, Mārtiņa Grīnberga, Sintijas Bāliņas un d.c. simtu LIETU !

ASTRĪDA BABĀNE, kura ilgu laiku strādāja R. Bunkas “kantorī”, liecināja H- 86: KAS IR ŠIS KANTORIS un ar ko tas R. Bunkas vadībā nodarbojas ! Arī bijusī tiesnese SANDRA BRIĶE ir gatava liecināt par šodienas bandītisko “tiesībnieku” noziegumiem pret valsti un tautu !

Latvijas CTAG H- 86: L.Grantiņš. I. Aparnieks. V. Freimantāls. O. Migla

16.03.19

You may also like...

7 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Gulbis, būdams uzņēmumu reģistra priekšnieks un vēlāk ari Jauno demokrātu partijas vadonis, gan Pērses ielā, gan Ļeņina ielā saņēma no manis izsmeļošu informāciju par Rīgas Latviešu Biedrības traģisko un zvērīgo likvidāciju 1993. gada 18. februāra naktī!

    Pat pretīgi atcerēties viņa reakciju pāc tam, kad viņš uzzināja par notikušo terora aktu 1993. gada 18. februāra naktī Māmuļā! (Šis jurists visu noklausījās , bet neko nedarīja likumības labā!) (Ari vēlāk, kad bija iekšlietu ministrs).

    Cilvēks bez mazākās latviskās kultūras un goda izpratnes! (Tāpat ka Ādamsons, kuram ari speciāli tiekoties – tikšanās reizē visu izstāstīju!).
    .
    .
    .
    Admins
    Gulbis paklausīgs pielīdējs- marionete noziedznieku rokās.
    Pervers radījums.
    Lai tikai atceramies viņa piedzīvojumus ar brūtēm… .
    Zemas kultūras kreatūra, kurai piemērojams “definējums”- CERMENIS !
    Un šodien viņš ar čekista metodēm baida Bordānu !

  2. vēsture saka:

    Latvijas Republikas 6. Saeimas deputāta Gundara Valdmaņa (1940-2005) atmiņas par Latvijas Ministru padomes priekšsēdētājs Ivara Godmaņa pirmās valdības tieslietu ministru Viktoru Skudru (1943-2011).

    Krietni iedzēruši, nolēmām doties uz mājām. Pa ceļam Pēteris man pēkšņi vaicāja:

    – Klau, Gundar, vai tu zini, ka kāds Toronto latvietis atvēris Rīgā jaunu kafejnīcu, ko esmu apsolījis Valdim šovakar parādīt? Mēs varētu turp aiziet kopā, ja tas tev pa prātam.

    – Labi, – es atbildēju, un mēs devāmies ceļā uz kafejnīcu Freddy’ s.

    Kafejnīcā mums piedāvāja tikai alu. Mēs pasūtījām arī pa vienai karstmaizītei. Te pēkšņi abi draugi saskatījās, palūkojās savos pulksteņos, negaidīti piecēlās kājās un steidzīgi pazuda. Es neizpratnē devos uz durvju pusi saukt viņus atpakaļ. Ejot caur durvīm, mani pēkšņi aiz rokām sagrāba dūšīgi policisti, kas runāja man nesaprotamajā krievu valodā. Viņi mani steidzīgi ievilka policijas mašīnā, aizveda uz policijas iecirkni un iespundēja iepriekšējās izmeklēšanas karcerī.

    Telpa bija krāsota drūmi zaļā tonī, pie griestiem dega kaila elektriskā lampiņa, kas spīdēja man acīs un neļāva iemigt. Gulēju uz koka lāvas, caur restoto durvju lodziņu ik pēc laika palūkojās kāds dežurants, pēc tam ar lielu blīkšķi aizcērtot aizbīdni. Kamerā nodzīvoju divas diennaktis, tāpēc man bija gana laika pārdomāt Latvijas tiesu sistēmas īpatnības.

    Pēc dažām dienām uz ielas satiku Valdi:

    – Valdi, vai tu mani nodevi?

    – Jā, tā tas varēja būt, – Valdis savaikstīja seju un atzinās.

    Pēc kādas dienas satiku arī Viktoru Skudru, kas mani jautri uzrunāja:

    – Nu, Gundar, vai tagad tu saproti, kāda tiesu sistēma valda Latvijā?

    Latvijas tiesu sistēma ir ar lieliem trūkumiem, lai neteiktu vairāk. No kriminālkodeksa tika izņemta vesela nodaļa par noziegumiem pret tautas īpašumu, kas valsts uzņēmumu vadītājiem deva praktiski neierobežotu rīcības brīvību. Latvijā tiesību aizsargāšanas orgānu kadrus lielākoties ieceļ uz visu mūžu no okupācijas laika ierēdņiem vai viņu mantotājiem. Visspēcīgākais balsts bijušo kompartijas rīkojumam izmantot savu varas monopolu, lai veidotu privātu bagātību un legalizētu varu, bija un paliek komunistu partijas izauklētā izmeklētāju, prokuroru un tiesas sistēma. Šo varturu nesodāmību pastiprina arī ar noziedzīgiem Saeimas pieņemtiem likumiem, kurus nereti ir ieteikusi izpildvara, izmantojot Satversmes 81. Pantu un MK likumu ierosināšanas tiesības. Pašreizējās ieslodzījuma vietas kalpo ka kriminālistu “pilnveidošanas” iestādes – tās jāpārkārto.\

    Es tomēr pastāvēju, ka vēstures un taisnības vārdā savas prasības uzturēšu. Skudra man paskaidroja, ka es vienkārši nesaprotu, kā Latvijā darbojas tiesa. Es par to sadusmojos un atbildēju, ka Rietumos ļoti labi pazīst padomju tiesu un šai sakarā izstāstīju vecu Rietumu anekdoti:

    – PSRS kompartijas ģenerālsekretārs Brežņevs slepeni ieradās Šveicē atpūsties. Šveices prezidents, uzzinājis par augstā viesa klātbūtni, uzaicinājis to uz balli, kur Brežņevu iepazīstinājis arī ar saviem diviem znotiem, kurus stādījis priekšā kā ietekmīgus Šveices flotes admirāļus. Brežņevs sācis skaļi smieties: “Ha, ha, ha! Mazā Šveice, mazais ezers, viena motorlaiva – kāda te var būt flote!?” Pazemotais Šveices prezidents uz to atbildējis: ”Es gan nesmējos, kad mani Kremlī iepazīstinājāt ar PSRS tieslietu ministru!”

    Viktoram Skudram pēc tādas anekdotes acīs parādījās dusmu zibšņi, un tikšanās beidzās naidīgi. Tai pašā vakarā pie manis ieradās vecs paziņa Valdis, kurš agrāk kā arhitekts bija man piedāvājis savu palīdzību Hipotēku bankas ēku apsaimniekošanā. Pēc dabas viņu biju iepazinis kā sirsnīgu, līdzjūtīgu, atjautīgu un humora pilnu cilvēku. Šoreiz viņš paziņoja, ka ir atlaists no darba “Lauku projektā” un to vajadzētu kaut kā atzīmēt. Tā kā arī es jutos rūpju nomākts un jutu līdzi Valdim pēc gadiem ierastā darba zaudēšanas, nolēmām mazliet pasēdēt kafejnīcā. Tur Valdis pieaicināja savu draugu Pēteri, kuru stādīja priekšā kā “Lauku projekta” partijas organizācijas priekšsēdētāju. Es īsti nesapratu, kāds sakars var būt starp partijas priekšsēdētāju un no darba atlaisto Valdi, bet tomēr pasēdējām, parunājām un iedzērām šņabi.

  3. fakts saka:

    …”pēc ATMODAS Latvijā neizskaidrojamās nāvēs ir “miruši” neiedomājams daudzums Latvijas patriotu un latviešu biznesmeņu, bet pilnīgi neviens vainīgais nav atklāts”.

    _____

    Lietas jāsauc īstajos vārdos: nigalināti, izmantojot visdažādākos slepkavības veidus. Nogalināti arī viņu pašu sistēmas cilvēki, turklāt ar lielu publicitāti, bet
    vainīgie nav ne atrasti, ne tiek meklēti.
    Te būs tikai divi piemēri, kas skārusi vienu ģimeni, kas daudz zināja.

    2001.gada 15.oktobris

    Pirmdienas pēcpusdienā Rīgā noticis ārkārtējs gadījums – pirmo reizi kopš neatkarības atjaunošanas Latvijā noslepkavots tiesnesis. 18.15 savas mājas pagalmā Lāčplēša ielā ar šāvienu galvā no aizmugures nošauts Rīgas apgabaltiesas Krimināllietu kolēģijas priekšsēdētājs Jānis Laukroze. Valsts policijas priekšnieks Juris Rekšņa pieļauj, ka tā bijusi pasūtījuma slepkavība. Par notikušo informētas valsts augstākās amatpersonas.

    2016.gada 21.janvārī

    No šautas brūces galvā 23.janvāra rītā tika atrasts miris noslepkavotā tiesneša Jāņa Laukrozes dēls Andris Laukroze.

    Valsts policijas (VP) preses pārstāvis Toms Sadovskis apstiprināja, ka 23.janvāra rītā VP saņēma informāciju no mediķiem, ka Rīgā, Brīvības ielā, kādā dzīvoklī atrodas 1962.gadā dzimuša vīrieša līķis ar šautu brūci galvā. Mediķus bija izsaucis nelaiķa dēls. Notikuma vietā atrasts šaujamierocis – pistole, kas piederējusi nelaiķim un bijusi reģistrēta uz viņa vārda. Gan sākotnējā eksperta sniegtā informācija, gan arī notikuma vietā atrastie priekšmeti liecina, ka vīrietis, atrodoties savā dzīvesvietā, izdarījis pašnāvību. Šobrīd galvenā izmeklētāju versija liecina, ka notikusi pašnāvība. Lai pārliecinātos par šo versiju, ir uzsākts kriminālprocess un tā gaitā tiek veikta ekspertīze, kas precizēs nāves apstākļus.

  4. sakiet, lūdzu, ko tad un kā darīt saka:

    Nesen iznākusi grāmata par Latviešu biedrībām Latvijā. Tur nosauktas un aprakstītas vairākas jau esošas latviešu biedrības, minēti biedrību vadītāji. Vai šeit nav neviens no viņiem ziņojis par draudīgo stāvokli, par kuru informēts šajā video?

    https://www.youtube.com/watch?v=_yfWEhof1a0

    Kāpēc šeit cilvēkus neinformē par to, ko un kā darīt? Zili zaļi brīnumi vienkārši – pat personas no valsts augšgala jau pīkst, kā mums neiet, bet slēpjam cits no cita iemeslus, kāpēc mums neiet. Pat saka mums priekšā, ko darīt, bet par to mūs neinformē. Kaut kā pavilkušies ļautiņi uz Staļina, Ļeņina laikiem patālā vēsturē. Tas tā speciāli?

  5. achtung, achtung saka:

    Un vai par šo dara zināmu skolās? Skolēniem, vecākiem. Stundām cilvēks, bērnus ieskaitot, ņemas ar ierīcēm, par kuru ļaunumu neviens neinformē.

    https://www.youtube.com/watch?v=eiPSJ7QCk4Y

  6. > 2019. gada 20. Oktober um 1.11 Uhr saka:

    Gulbis, būdams iekšlietu ministrs, kā šunelis rikšoja pa
    Latgalīti, “aizstāvēdams” žīda Geitsa “materiālās
    intereses”, trenkādams krievvalodīgos programmu
    pirātus.

    Labākais humors ir tas, ka no gatavas programmas
    pārdošanas ieņēmumiem tiešajiem programmas
    izstrādātājiem nekas nespīd – līgumalga jau saņemta !

    P.S.
    Vēl ilgi pēc tam ap 80 % Latvijas iestādēs strādāja ar
    “pirātiskajām” programmām.
    Jāzog gribot negribot, jo katru gadu iznāca jauna
    versija, kura ar iepriekšējo bija maz savietojama,
    tā teikt, “stimulēja” pirkt arvien un arvien jaunas.

  7. Valodas stūrītis saka:

    Prātam neaptverami ir programmu tulkojumi dažādām precēm. Varbūt speciāls vājprāts?! No dažādiem tulkojumiem mēs piemēram varam uzzināt,ka pēc vitamīnu lietošanas kaķiem uzaug skaisti mēteļi. Pēc mazgājamā līdzekļa nokļūšanas bērnu rokās,bērni kļūst bīstami. Bet,ja lietosiet saliekamās trepes,tās noteikti uzkritīs jums virsū,un jūs zem tām gulēsiet beigts.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *