“Pārmaiņām būt”: Brunera kungs, es jau par to pašu… !

Es jau, Rid Bruner, par to pašu, nedrīkst turpināt kā tas notiek pašreiz.
Atkritumi kā zināms ir lielo pilsētu problēma un pēc tiesiskuma atjaunošanas Ženēvas Konvencijas noteiktajā kārtībā un okupantu – kolonistu repatriācijas uz piederības zemi, atkritumu daudzums samazināsies par 60-70%.

Noslēdzot neproporcionālu līgumu pret iedzīvotāju skaitu uz vairākiem desmitiem gadu, nāksies nevajadzīgi pārmaksāt.

Attiecībā uz vēlēšanu zīmju iznīcināšanu, biju pārliecināts, ka jebkurš kolhoznieks zina, ka vēlēšanu zīmes tiek iznīcinātas desmitajā dienā.
50.pants:

https://m.likumi.lv/doc.php?id=35261

Lai gan ManaBalsslv centās panākt, ka vēlēšanu biļeteni tiek saglabāti piecus gadus, nesaskatu tam patreiz jēgu.

Ja vēlēšanās piedalās okupanti-kolonisti kas ieradušies pēc 1940.gada, tad vēlēšanu rezultāti tāpat nav leģitīmi un ir pielīdzināmi tām vēlēšanām, kuras notika no 1940 – 1991. gadam.

Tāpat vispārzināms fakts ir zvēresta izmainīšana, pēc kuras tālredzīgākajiem latviešiem šādas struktūras vairs nebija īsti pieņemamas. Mani par piemēru, neviens komandieris nespētu dabūt uz priekšu, kamēr blakus vai aizmugurē atrodas kaut viens vēl pusdzīvs ienaidnieks. To arī starp citu mācīja krievu okupantu armijā un kara māksla kā zināms ir nemainīga, tā tikai pilnveidojas.

Par atsauci uz zvērestiem, pateicība bijušajam zemessargam, jo mans guglelv meklētājs, tagad darbojas stipri vien dīvaināk kā pirms 7-8 gadiem un vēl tas, ka daudzas lietas tiek metodiski dzēstas.

18.09.19

LRTT:

Ir bauda lasīt tekstu, kurā katrs teikums ir PILNS(raksts bez liekas balastvielas).





Kāds ļoti labs komentārs no Pietiek.com:

Egde

17.09.2019. 14:57

Daudzi nesaprot, ko E. Levits, sacīdams ” mēs latvieši”, ar to domā. Viņš jau iepriekš ir izteicies, ka latvieši Latvijā ir visi neatkarīgi no nacionalitātes – latvieši, ebreji, krievi, ukraiņi utt., tie, kuri ir LV pilsoņi, tie skaitās kā latvieši. Faktiski tas notiek noteiktā “pilsoņu nācijas” veidošanas procesā; līdzīgi veidojās amerikāņu nācija. Līdzīgi Putins Krievijā šodien veido Krievijas “pilsoņu nācijas” atjaunoto kosmopolītiskā nacisma impēriju, kurā krievu tautai jau šodien iedalīta nenozīmīga un diskriminēta loma. Piem., Maskavā krievi ir 29 procenti un viņu tiesības ierobežo. Cik procentu Rīgā ir latviešu? Tas ir noslēpums.

Iznīcinot nācijvalsts principu, saskaņā ar kuru valsts intereses sakrīt ar pamatnācijas tiesībām un interesēm, starptautiskais cionisms, lai destrukturizētu sabiedrību, to sašķeltu interešu grupās, attīstitu haosu, lai sašķeltās sabiedrības daļas ar cionisma kosmopolītiskā nacisma ideoloģiju pārvaldītu un ar parādiem pakļautu valstis, tiek sistēmiski un sistemātiski iznīcinātas nācijvalstu ideoloģijas paliekas latviešu pilsoņu apziņā, tiek veidots kosmopoītisks pūlis, jauns politisks veidojums kā “valsts pilsoņu nācija”. Piem., amerikāņu nācija lieto angļu valodu, latviešu nācija latviešu, krievu nācija krievu.
Vai tagad nav pilnīgi skaidrs, kāpēc žīdcionists E. Levits sevi pieskaita latviešiem?
Vai tagad saprotat, kādā nozīmē kosmopolīts Arturs Priedītis lamā latviešus un sevi pašu par neliešiem?
Trīsreiz variet minēt, kas notiks Latvijà ar valsts valodas statusu, kad latviešu būs mazākumā?

Pareizi!

Krievu valodai piešķirs valsts valodas statusu un neformāli Latvija kļūs par Krievijas impērijas guberņu.





KLOĀKĀ mēs redzam tos, kuri par to rūpējas, lai tiktu likvidēta latviska Latvija !

Izdzimteņu kloāka: Nāvi tautas nodevējiem !

You may also like...

5 komentāru

  1. RB saka:

    Mjā, negrib mūsu pārmainīgais, dziļi konspirētais cīnītājs (cīnītāja) atklāt ģīmīti. Nu ko, ja neizdodas vērsi paņemt aiz ragiem, mēģināsim paņemt no otra gala. Pielietosim dedukcijas un pakāpenisko tuvinājumu metodi, lai gūtu priekšstatu par personu. Viņš jauc gaisu LRTT nu jau vairāk kā pusgadu, un tuvinātu portretu var sastādīt.

    Tagad ir modē runāt par “čipēšanu”, tas ir, ka cilvēkam ievada zem ādas elektronisku ierīci (čipu), kur saraksta visu informāciju par to. Tur ir gan personiskā lieta, gan slimības vēsture .. ar vārdu sakot, mēgināsim konstruēt čipa ierakstus, pamatojoties uz informāciju un priekšstatiem, kas mums ir uzkrājušies.

    Vārds, uzvārds: …………………. ………………………

    Iesauka (niks, kļička, pogoņalo): Pārmaiņām būt

    Darba vieta: Latvijas universitāte. Alternatīvi, privāts kantoris ar pseido-intelektuālu ievirzi, kas pieder vai nu pašam, vai ir viens no īpašniekiem, vadītājiem. Kantoris barojas no budžeta, tieši vai pastarpināti

    Izglītība: jurists

    Ieņemamais amats: docents, profesors, direktors

    Dzimšanas gads: ap 1960.
    .
    .
    Aicinājums: stukačs
    .
    .
    Klīniskas pazīmes: nespēja sakarīgi sekot domai (izteikt domu) apjomā, kas pārsniedz 3-4 teikumus; debila rosība; histērijas lēkmes; liekais svars

    Kopējā klīniskā aina: personības sagruvums, apsēstība
    .
    .
    Kvalifikācija saskaņā ar vienoto sātana klasifikatoru: jaunatnes audzinātājs, provokators

    Ierakstus vajag labot un papildināt. Tad mēs beigās nonāksim pie rezultāta. Piemēram, manuprāt iesauku “Pārmaiņām būt” ir izmaintojušas divas personas, viena no tām sieviete. Tomēr galvenais rakstu apjoms pieder vīrietim ..

  2. čuguns saka:

    Ridam Bruneram būtu jābūt LU lektoram.
    Varbūt ir iespēja, ka Grantiņa kungs ar Brunera kungu taisa ikmēneša video sarunu, vai vismaz katrs atsevišķu 5-10 min video par secinājumiem – kas konkrētajā mēnesī notiek Latvijā un kā tas sasaucas ar ģeopolitiskiem notikumiem pasaulē.

  3. RB saka:

    Drīzāk varētu aizsardzības akadēmijā, bet tam ir nopietni jāgatavojas, un jābūt abpusējai interesei. Pamatojums šeit https://tautastribunals.eu/?p=51259 . Latvijas universitāti zinu pietiekoši labi, tā ir ebreju vidusšķiras štelle, kas tirgo sabiedrisko statusu un savus īpašumus.

    Par video sarunu ideja ir laba. Tas būs grūtāk, kā vienkārši ierakstīt video. Kādas ir Grantiņa kunga domas?

  4. Anonīms saka:

    Vai, gadījumā, RB daļēji neatklāja savu dosjē ?

    Vēl būtu interesanti uzzināt – viņš ir upuris vai VDK štata
    “cīnītājs”.

    Pārāk centīgi grib uzzināt informāciju, kurai ar komentāriem
    ir ļoti pastarpināts sakars, bet priekš VDK – deserts !

  5. koa ? saka:

    vai tā saimnieciskā problēma(atkritumi) politiskajā saitā(?)
    netiek ievazāta lai izsistu no tēmas ?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *