Ikvienam noziedzīgam režīmam reiz pienāk gals …

www.tautastribunals.euČekas dokumentu izvērtēšanas un publicēšanas nepieciešamības iemesls nav ziņkārība vai atriebība, bet gan valsts drošības intereses. Jāatceras, ka ne visi aģenti ir jau miruši vai aizbēguši. Daļa vēl joprojām darbojas pārvaldes institūcijās un ir iefiltrējušies arī nacionāli patriotiskās organizācijās. Ne velti Putins reiz uzsvēra, ka nav tādu bijušo čekistu…

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

I. Godmanis, G. Ulmanis, bērziņš, VVF, LatvijaČekas aģentu sastāvs bija ļoti dažāds: sākot no savervētiem, t.s. “meža brāļiem”, kuriem piedraudēja ar ģimenes iznīcināšanu sadarbības atteikuma gadījumā, līdz neliešiem un karjeristiem, pat līdz austākajiem valsts pārvaldītājiem. Daži piemēri. Kāds no prezidentiem pirms Atmodas darbojās Austrijā zinātnes laukā. Par spiegošanu Padomju Savienības labā tika no Austrijas izraidīts. Vēlāk, būdams varas vīrs, iznīcināja Latvijas ekonomiku – kopumā visu tautsaimniecību, bet tika apbalvots ar Triju Zvaigžņu ordeni.

FOTO: No Austrijas izraidītais PSRS spiegs Ivars Godmanis.

No Sandras Kalnietes ģimenes albuma. Vai tev, latvieti, nepaliek pretīgi, kad ieraugi šo deģenerātu ? Un tāds kroplis pārstāv MŪSU Latviju starptautiskajā arēnā. Viņi esot Briselē cīnījušies, kā ZVĒRI, lai panāktu Latvijai, kura ir pati nabadzīgākā ES valsts Godmaņa noziedzīgās darbības rezultātā, kaut cik pieņemamu „pabalstu”. Un, kā mēs visi zinām, tad šie zvēri izcīnīja pirmo vietu no beigām !!! Skatoties uz foto ir jāsecina savādāk: „Viņi cīnījās kā LOPI”. Alkohols un maucība šiem komunistiskajiem mēsliem jau no Atmodas laikiem ir neatņemama dzīves sastāvdaļa.

Pienāks, Goodman’, Kalniet’ un pārējie komunistiskie izdzimteņi, tas brīdis, kad tauta jūs „pievilks pie zara”. Tas ir tikpat droši, kā AMEN Baznīcā.

FOTO NOSAUKUMS: Lops

Par foto un komentāru pie tā atbild Administrators.

Kāds cits prezidents ar segvārdu “Hugo” arī darbojās čekas uzdevumā. Tāpat pieminēšanas vērta ir VV-F, par kuru advokāts Grūtups stāstīja intervijā “Latvijas Avīzei” – viņš esot sarunājies ar čekas priekšnieku Johansonu, lai iegūtu papildus datus darbam “Ešafots”, un Johansons ne no šā, ne no tā sāka stāstīt par prezidenti: kā sadarbojušies, un cik bieza ir viņas personīgā lieta. Jāsaprot un nav jābrīnās, ka Atmodas ideāli tikuši nodoti. Palasiet M. Ziemiņa “Trešā atmoda”, kas ietver daudzus dokumentālus faktus – gan par TF dibināšanu, gan arī citus.

Atcerēsimies, kā čekas aģenti sašķēla nacionāli patriotiskās organizācijas – Helsinki-86, Aizsargu organizāciju, Daugavas Vanagus, arī LNNK u.c. Tikai politiskās izglītības trūkums lika dažiem brīnīties par radīto situāciju valstī un briesmīgo vilšanos. Šeit nav nekādu brīnumu vai mistikas – pie varas nokļuva un vēl joprojām atrodas “bijušie” čekisti un padomju funkcionāri, kuriem psihe strādā ne jau latviešu tautas labā. Lielu nosodījumu izsaku Saeimai, kas nav pieņēmusi lustrācijas likumu, kurš ļautu aģentiem pašiem pieteikties. Šāds likums darbojas visās postsociālisma valstīs, tāpat arī dokumenti no kartītēm tiek publicēti. Lielākie pretinieki atklātībai ir G.Ulmanis, TSDC bijušais vadītājs I.Zālīte, bet VV-F trīs reizes atsūtīja Saeimai atpakaļ likumprojektu par dokumentu atslepenošanu.

Daži ieteikuši dokumentus sadedzināt, bet tāds “sīks gariņš” kā Streips ierosināja tos noslīcināt Daugavā. Viņu pieminu tāpēc, ka viņš, nezinot Latvijas vēsturi, plātās ar visādiem spriedelējumiem radio un TV.

Reiz uz klausītāja jautājumu “Kas ir ar to Šustinu?” Streips atbildēja: “Man šis vārds neko neizsaka.” Un tādam ļauj strādāt masu saziņas līdzekļos un vēl lasīt lekcijas Universitātē! Valsts interešu labā vēl nav par vēlu stāvokli labot. Ir jāpieņem lustrācijas likums, kas neļaus ar viņiem manipulēt, un čekas dokumentu izvērtēšanas un publicēšanas likums.

Nav taisnība tiem, kas stāsta, ka ir par vēlu, ka dokumentācija ir nepilnīga.

Vai tad mēs netiesājam vienu noziedznieku, ja visa banda nav notverta? Metīšot ēnu uz ģimeni… Jā, bet varbūt tas tagad liks apdomāties potenciāliem kandidātiem, kas vēl tikai tīko sadarboties ar Latvijas valstij naidīgiem spēkiem, lai izlaupītu un pazudinātu mūsu valsti un tautu. Ikvienam noziedzīgam režīmam reiz pienāk gals, lai arī cik spēcīgs tas liktos, un tad noziedznieki tiek atmaskoti.

Tā būs arī tagad!

Darīsim to Latvijas valsts drošībai!

Biruta Gereiša .“Daugavas Vanagi Latvijā”.

Liepājas nodaļas dalībniece. TB/LNNK biedre.

No laikraksta DDD

05.03.13

KOMUNISTISKO IZDZIMTEŅU KLOĀKA

go - KopieIVARS-GODMANIS-SANDRA-KALNIETE-INESE-VAIDERE-ANDRIS-BĒRZIŅŠ2


You may also like...

4 komentāru

  1. Gudrais saka:

    Kā tu, Grantiņ, uzdrošinies citēt tā riebīgā komunista Gardas avīzi? :))

    Admins
    Avīzi neviens necitē, bet gan nacionāli domājošos latviešus, kurus cionists Garda nelietīgi izmanto, lai vēlāk nodotu atšaušanai !
    Par to šajā vietnē ir arī sīkāk aprakstīts.

  2. andris saka:

    Ka savus istos uzvardus piesedz ar -LENINI,STALINI,HRUScOVI,BREZNEVI,
    GORBAcOVI,ELcINI,MEDVEDEVI,PUTINI.
    Kas stav aiz musu -BERZINIEM,OZOLINIEM,LAPINIEM,KRUMINIEM u.t.t.
    http://pandoraopen.ru/2012-10-22/zachem-nam-nuzhno-znat-o-xolokoste-20-10-2012-konferenciya/

    PALDIES.

  3. Os saka:

    Cekas maisi LPSR VDK ir patiesam nepilnigi,bet skirot ir nepieciesams pec sastavesanas apvieniba noziedziga teroristu zem bandas nosaukuma “Komunistiska partija”,kas tika izveidota,ka stabila apvieniba,kur ikvienam organizetas noziedzigas grupas dalibniekam bija sava loma. Ar to tad ari pietiek,lai noteiktu piederibu. So 4.maija okupacijas rezima paspasludinato valsti,ar tas drosibas dienestiem,ka DP,SAB izveidoja krievijas imperijas militarais izlukdienests,kas sastav tikai no teroristiem “aizsargatiem”Ar to pasu launuma imperiju krieviju,vai noteikti ar likumu. Driz varesim panemt brunu transportierus no braliem Leisiem,lai deokupetu Tevzemi,jo krievijas imperiju graujam ar kosmiskiem ierociem un nakamo meteoritu,pieregulejot temekli palaidisim par kremli,lai izput dzivnieku midzenis. Vietejos sakalus bus jasoda attiecigi,pec LIKUMA noteikta ar Musu Pilsoniem tiesiskajiem(1918-1940.g.17.jun.)pec kara tribunala un par savas tautas nodosanu sods ir nosaujot,vis likumigi un tikai likuma ietvaros notiksies. Agresorus okupantus ikviena pamatiedzivotaja pienakums likumigs ir iznicinat un jebka,kara laika likumi. Musu 1922.g.15.feb.Satversmi nav atcelusi Musu Vectevi. Ar ko ir skaidrs,kas ir maizits un citi teroristi banditiska komunistu grupas sakali. Sita okupacijas rezima armija ir pilna ar okupantiem,bus japakaro,jo nevaram tacu nomest uz savas teritorijas akmeni kadu kosmisku, jaatbrivo Tevzeme bus ar strelnieku ierociem. Apgustiet Musu nacijas speka Dainas,kas ietver sakralas formulas.

  4. Miervaldis saka:

    Vai, vai, Zodzmanis plikiņš!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *