K. Rožkalne, vai zini tādu “Cēloņu un seku LIKUMU” ?

Nekas, Kristīn, nepaliek apslēpts, kas netaptu zināms !!!

https://www.facebook.com/kinfieldcafe/videos/2250503495198622/UzpfSTEwMDAwMTk4NTM5ODQ3NToyMjM1OTEyMDA2NDg0OTU3/

Jau iepriekš pasacīšu, Kristīn, ka esmu pilnīgi tavā pusē.

Atceros Tevi vēl no laikiem, kad tikko sāki staigāt… . Tagad esi liela(protams, arī smuka, bet tas lai paliek starp mums) un pilna ar cīņas sparu… .

Tas viss ir ļoti labi !

Visā šajā drausmīgajā jezgā, ko sātanisti veic Latvijā(jo Tu esi visā tajā iesaistīta) , gribu Tev atgādināt arī kādu “lietu”, proti, ka pastāv tāds: Cēloņu un Seku LIKUMS.

Šī LIKUMA darbības rezultāta veidojas katra cilvēka KARMA.

Kas ir KARMA, domāju, ka man Tev nav jāskaidro.

Karmai, kā zini, ir nelāga īpašība, tā pārņem ne tikai pašu “vainīgo”, bet gulstas arī uz visu ģimeni un tā tālāk, līdz …un piesārņo tautas Egregoru… .

Es stāstīšu Tev, Kristīn, ļoti nepatīkamas lietas… !

Tu, Kristīn, atrodies melnas, pretīgi lipīgas nodevības kloākas pašā vidu.

Šajā KLOĀKĀ Tevi ir iegrūdis tavs tēvs.

Tavs tēvs, Jānis Rožkalns, ir šis sātaniskās sistēmas, pret kuru Tu cīnies, balsts ! Viņš ir latviešu tautas nodevējs. Viņš ir absolūtais Ļaunums, kurš nespēj pateikt nevienu Patiesu vārdu. Viņš  jau no pirmās komandējuma dienas, kad VDK uzdevumā ieradās Vācijā, mani apmeloja, izgudrojot pilnīgus prata aptumsuma murgus par mani.

Tika visur stāstīts, lai no manis uzmanās, jo esmu čekas aģents,

esmu speciāli nodibinājis H- 86, lai varētu uzņemt kontaktus ar čeku,

esmu nolādējis G. Astru un tāpēc viņš miris,

ka esot bijis pie manis ciemos divas reizes un, ka es despotiski izrīkojos ar saviem(atvērt) bērniem un vēl daudz ko citu… .

Tavs tēvs piespieda P. Brūveri raidstacijā “Brīvā Eiropa” slavināt Jura Ziemeļa radīto H- 86 Rīgas nodaļu, bet L. Grantiņa dibināto par neuzticamu !!! Kam kalpoja Juris Ziemelis(atvērt), mēs šodien zinām ! Tavs tēvs milzu apmēros izzaga(ar čekas šantāžas palīdzību) ne tikai H- 86 ziedoto, bet arī Daugavas Vanagu KAPITĀLFONDU naudu, nododot to VDK darbiniekiem un, protams, paturot arī sev. Pie viņa brauca tādi viesi kā “labvakarists” E. Inkēns un mācītājs J. Rubenis(atvērt), par kuriem arī ir visiem zināms, kam viņi kalpoja.

Tavs tēvs tika iekārtots Šveices labdarības organizācijā “Caritas”, kuru viņš apzaga, jo mantas nesūtīja pēc adreses, bet uz savu kumpalu veikalu Rīgā.

Viņš tika ar negodu no šīs iestādes padzīts !!!

To visu man pastāstīja DV ģenerālsekretāra sieva, piebilstot, lai es to nevienam nesakot.

Līdz ar to sapratu, ka ģenerālsekretārs Bērziņš arī ir zem “preses”.

Varu vēl turpināt…, bet atgriezīšos pie šodienas.

Kāda kosmiska !!! sakritība, ka Tavs tēvs, kopā ar čekistiem, latviešu tautas slepkavām A. Borovkovu un I. Plīču, aģitēja par E. Levitu, kurš ir visīstākais mūs tautas bende un tieši tās sistēmas radītājs, Kristīn, pret kuru Tu cīnies !!! Tavs tēvs mums cenšas iestāstīt, ka Levits ir latvietis, jo viņa māte esot latviete, kaut gan māte ir vāciete !!! Levits ir samelojis visu, kas attiecas uz viņa izcelsmi un politisko darbību. Viņš, Levits, ir kopā ar žīd-kmunistiskajiem čekistiem, Latvijas valsts ārprāta izlaupītājiem !!!

Un atkal kāds kosmisks !!! brīnums, Tavs tēvs ir vienīgais “disidents”, kurš tiek ielūgts inaugurācijas pasākumā !

Un ar ko tad viņš tērzē šajā pasākumā ?

Un atkal tā pati kosmiskā !!! sagadīšanās, ar nevienu citu, kā čekas provokatoru, “labvakaristu” O. Rubeni !!!

Kristīn, ja manos spēkos būtu noņemt no Tevis šo milzīgo- melno nodevības KARMU, es to izdarītu tūlīt, jo Tu patiešām radi uzticības sajūtu. Bet es to nevaru, tas ir jādara Tev pašai, ja negribi lai tas viss pāriet uz taviem bērniem. Pēc dziļākās BŪTĪBAS esmu izdarījis daudz, pateicis Tev PATIESĪBU ! Un, ja Tu jau zini Patiesību, tad ir daudz vieglāk izvēlēties Ceļu, kas, ja ne pavisam, tad pa lielākai daļai palīdzēs atbrīvoties no šīs Tev personīgi svešās, bet radnieciskās Karmas.

Nežēlo tēvu, viņš nav tā vērts, viņš ir arī ērce uz Tavas miesas !

Nekas, Kristīn, nepaliek apslēpts, kas netaptu zināms !!!

Un, kas viņam spieda darīt šo šausmu darbu:

Nepārprotami, ka tiek gatavota slepkavība

Atkārtoju: Tavs tēvs ir Latvijas valsts un latviešu tautas nodevējs(pat ļoti iespējams, ka uz viņa rokām ir asinis, jo, jeb kuras nodevības gala rezultāts ir slepkavība), par kuru reiz būs jākaunas ne tikai Tev, bet taviem bērniem un bērnubērniem !

Viss, ko es Tev, Kristīn, vēlu, ir: lai Tevi vienmēr pavada Patiesība un veselais saprāts, tad arī vari cerēt uz veiksmi !

Lai Dieva sods nāk pār mani, ja esmu samelojis kaut vārdu !

19.07.19                               Linards Grantiņš





Šei varam iepazīties ar Tava tēva “viedajiem” komentāriem:

Nepiekrītu Bojāram nekur. Atgādināšu, ka nav bijušo čekistu. Un vēl, Levita māte ir latviete, un līdz ar to pēc ebreju likumiem, viņš nav ebrejs. Ja tiek lamāts ģimenes un nacionālo vērtību aizstāvis, tas nozīmē, ka ar viņu viss ir kārtībā.
Jānis Rožkalns
Ja apzināmies, ka latviešu tautai draudošais kolaps ir vien pāris soļus priekšā, varbūt tad mēģinam domāt par būtiskākām lietām?!… Un vērtējam vispirms to, ka pēc ne īpaši veiksmīga mēģinājuma atjaunot LATVIEŠU VALSTI, tāds prezidents, kurš drosmīgi un tieši deklarē tautas izdzīvošanai svarīgas pamatvērtības, mums ir pirmoreiz. ____ Mums jāsaprot, ka Briseles impērijā, kura pārņemta no zili-sarkanajiem liberāļiem, prezidents ar šādām vērtībām, ir brīnums! ____ Arī man ir ielūgums uz Valsts prezidenta Egila Levita inaugurāciju, un došos tur, ar pateicību un cerībām sirdī. *** “Tas, ka Latvija ir latviešu nacionāla valsts, ir pašsaprotamība. Kādēļ mums būtu jānoklusē vai pat jākaunas par to, ka Latvija ir tieši latviešu nācijas valsts? Ja mēs paši necienām sevi, tad kā varam pieprasīt, lai mūs cienītu citi? Šī doma ir ielikta pašā Latvijas valsts idejā: ka latviešu tauta, latviešu nācija dibina savu valsti pašnoteikšanās ceļā, lai demokrātiskā veidā tajā varētu īstenot savu pašnoteikšanos.” /Egils Levits/ *** “Tikumība ir sabiedrības ievērojama vairākuma priekšstati par to, kas ir laba un pareiza cilvēku uzvedība un cilvēku savstarpējās attiecības. Atbildot uz jautājumu par to, kas tikumības jēdzienu interpretē, jāsaka, ka tā ir visa sabiedrība. Protams, var būt cilvēki, kuri uzskata, ka lietas, kas lielai daļai sabiedrības nav pieņemamas, ir akceptējamas, bet, ja tā ir neliela minoritāte, tas netiek ņemts vērā tikumības jēdzienā. Tātad, tikumības jēdzienā svarīga ir lielākā sabiedrības daļa un tās uzskati.” /Egils Levits/ *** https://jauns.lv/…/6176-levits-pagatnes-izvertesanas…




You may also like...

3 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Kā var runāt par tikumību cilvēks, kurš uzspļauj Latvijas likumiem un IZNĪCINA latviešu simtgadīgās tradīcijas, biedroties savās latviešu biedrībās?

    Par Jāni Rožkalnu jāsaka – dīvaini, ka viņš publiski neapsūdz Egīlu Levitu atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības likumīgās darbības prettiesiskajā apkarošanā!

    Vai kristīgs cilvēks nebaidās Dieva soda, kas nāks par latviešu tautas bendēm?

    Liegt tautai turpināt 1940. gadā atņemtās biedrošanās tradīcijas ir AUGSTĀKAIS noziegums pret tautu.

    Aizliegt latviešiem biedroties savās biedrībās pēc 1938. gada statūtiem ir tas pats kas nogalināt latviešu tautas dvēseli un sabradāt to publiski un ciniski.

    Divkosība un komunistu kriminālās viltus RLB 26 gadu pastāvēšana ir pamats pret latviskajai politikai, kas prasījusi virs 10 000 latviešu ģimeņu traģēdijas (pašnāvības no bezizejas).

    Helsinku 86 gods nekad nav bijis aptraipīts ar meliem un pret latvisku rīcību.

    Helsinki 86 runā skaidru valodu vienmēr un visur!

    Linarda Grantiņa godīgais un pamatotais komunistu bandas atmaskojums “Tautas tribunāla” interneta vietnē ir latviešu sirdsapziņa.

    Ar laiku graudi atsijāsies no pelavām un Latvija atgūs savu brīvību no viltīgajiem varturiem!

    Tas ir Helsinki 86 uzdevums! (Likumības atjaunošana Latvijā).

  2. tomēr interesanti saka:

    kā tā, latviešus nīstošā, poliete Jaunzeme
    ir tikusi pie latviešu vārda un uzvārda ?
    Tas bālais, smailais knābis vien norāda,
    ka senči iemigrējuši Latvijā no POLIJAS
    vai BALTKRIEVIJAS !
    Vai, varbūt, kārtējā Potāpova ar
    identitātes manipulācijām ?

  3. AGedroics saka:

    Un kādus dokumentus parakstīja pats Grantiņš, pirms viņam ļāva izbraukt uz Vāciju? :(
    .
    .
    .
    Admins
    Vai tad L. Muciņš tavam cīņu biedram Gardam nepasacīja ?
    Lasīt vajag, Gedroic, lasīt…, bez lasīšanas,- kāds piedzimi, tāds arī aiziesi no šīs pasaules… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *