4. maija kliķe(sātanžīdi) izrēķinās ar V. Eihmani un V. Freimantālu

Šī ir apsūdzība ir adresējama J. Bordānam un S. Ģirģenam.

Viņiem bija iespēja šos noziegumus apturēt, bet viņi to nav darījuši… !





Sāksim ar šo V. Freimantāla un R. Brunera saraksti, kas izsaka ne tikai šo cilvēku, bet visas Latvijas iedzīvotāju sāpi:

Sveiks , Rid.
Ja vari  – dod padomu!
Linards ir ar mieru LRTT ievietot manu bankas kontu – varbūt kāds pārskaitīs naudu, lai manu ģimeni neizmet uz ielas  – ko grasās tiesu izpildītāji darīt , pārdodot māju.. (kur dzīvojam).
Viņi grib iznīcināt manu ģimeni un neitralizēt Helsinku  86 darbību Latvijā.   ( Pēc tam varēs tikt galā ar Linardu).
Varbūt zini kā to izdarīt?   (Mani visi banku konti ir arestēti un pat A/M  tehnisko apskati man liegts iziet.)
Mana pensija 92 eiro.   Kā rīkoties?

Sveiks Valdi !
Jūtu līdz, ari manu māti patlaban liek ārā no dzīvokļa, viņai jau 87 gadi. Domāju viņu izmitināt savā dzīvoklīti šeit, jo Latvijā kaut ko ietekmēt pašreiz nav manos spēkos.
Tāpēc man grūti kaut ko kardināli labu ieteikt. Varu tikai ieteikt to, ko vienmēr lieku pie sirds. Tas ir, visām nelikumībām ar visiem dokumentiem, vēstulēm un visu korespondenci ar iestādēm vajag noskanēt un salikt internetā, vienā vietā. Hronoloģiskā secībā, tā lai var saprast. Pēc tam rakstīt rakstus un komentārus mēdijos, sūtīt saites un e-pastus.
Ja ir tiesas lēmums par izlikšanu, tad grūti kaut ko ieteikt. Jāzina notikušie tiesas procesi visās detaļās. Ar advokātiem ir tā, ka viņi panāk, lai cilvēks paņem viņu piedāvāto advokātu. Tas tad arī noved, kur viņiem vajag.
Naudas vākšanā neesmu padoma devējs, nekad neesmu to darījis.





Santas Ezergailes draudi LVB priekšēdim V. Eihmanim !

Latviet, neviens pie varas esošajiem, sākot no deputāta un beidzot ar ministriem, nav atbrīvojams no tiesas, soda un arī soda izpildīšanas ! Sākot no Dzintara un Parādnieka un beidzot ar Godmani, Urbanoviču, Karginu un Kalnmeieru… ! Viņi veic genocīdu pret latviešu etnosu un tas ir sodāms ar nāvessodu. R. Dzintaram ir jāizpilda nāvessods tāpat kā Godmanim & Co !!!

Nepārprotami, ka pret V. Freimantālu un V. Eihamani caur saviem ietekmes aģentiem vēršas augstākie cionistiskās valsts aras orgāni. V. Freimantāla publicitāte LRTT i- vietnē viņiem ir salīdzināms ar nāves spriedumu. Tik pat nāvējoša šiem Latvijas valsts izlaupītājiem un latviešu patriotu slepkavām ir Vilora Eihmaņa patriotiskā un bezbailīgā darbība.

Krievžīdiskā 4. maija kliķe ar židcionistes Santas Ezergailes starpniecību jau brīdināja, ka, ja viņš nepārtrauks savu “antivalstisko” darbību un sadarbību ar LRTT, cietīs viņa ģimene. Tagad tas ir noticis, ģimene izjaukta un bērni tiek noskaņoti pret viņu. Bērniem tiek iestāstīts, ka viņu tēvs ir slinks un parazitē uz mātes rēķina…un tas, pagaidām darbojas ļoti labi, jo tā ir iestrādāta žīd-boļševiku sistēma ! Darba iespējas, sakarā ar viņa politisko darbību, tiek bloķētas…. .

Ir zināms, ka šis terors pret Eihmani tiek vadīts no Iekšlietu Ministrijas !





Šeit ir skatāmās Vilora “parazītiskās” darbības:

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅAVilors-Eihmanis.L.Grantiņš.LRTTPēdējā laikā šie tarakāni- pistkomunisti, kā pats Linards(nospļāvos trīs reizes pār plecu, kad pieminēju savu vārdu, kuru valkā arī šis pistkomunists) Muciņš sevi un savu pagātni dēvē, kā apdullināti stagari uzpeld ar baltiem vēderiem uz augšu savā kloākā, kad tur iemet spridzekli.

Ar spridzekli šoreiz domāju kādu ļoti nepatīkamu priekšlikumu, kas varētu kaitēt šo tarakānu- stagaru labsajūtai.

Šoreiz tādu priekšlikumu izsacīja Latviešu Vēlētāju Biedrības priekšsēdis Vilors Eihmanis. Šis priekšlikums radīja ārprāta naida uzliesmojumu šī kaitēkļa smadzenēs.

Lūk šis priekšlikums:

Vilors Eihmanis Administrators · 26. oktobris plkst. 23:22 Katrā ziņā liels solis pretī tiesiskākai valstij jau būtu, ja tiesu izpildītāji un maksātnespējas administratori, kuri faktiski veic tādu tehniski mehānisku juridisku darbu, būtu valsts algotas amatpersonas, nevis šeptmaņi, kuri gozējas miljonāru sarakstos.

Šim:

Vilora Eihmaņa tekstam piekritīs jebkurš,

izņemot noziedzniekus, kuri piedalās valsts izlaupīšanā.

Nepārprotami, ka viens no šādiem noziedzniekiem ir Linards Muciņš, kurš, kā mēs vecākā paaudze atmināmies, ir saistīts ar “čekas maisu” lietu. Īsta NKVD laikmeta troika: Borovkovs, Godmanis un Muciņš !!! Un kāda galaktiska sagadīšanās, visi viņi ir pasakaini bagāti kļuvuši !!!

Un, lūk, šeit šī “čeksa maisu” sargātāja komentārs uz Eihmaņa priekšlikumu:

27. oktobris plkst. 14:41 Linards Mucins Vai Vilors nav saīsinājums no Vladimir Iļjič Ļeņin Okvjzbrjskaja Revoļucija? Tad jau saprotama vēlme atgriezties PSRS un reālā sociālismā un celt komunismu lēģeros!!!!! Tiesu izpildītājs kā brīva profesija un VALSTS AMATPERSONA ir atgriešanās pie līdz 1940. okupācijas statusa, kāds eksistē gabdrīz visā ES, it sevišķi pistkomunistiskās valstīs, kuras pieņēma Francijas tiesu izpildītāju minēto modeli. Mēs tikai atjaunojām pirmskara. Ja valsts grib ierobežot, lai palielina IeIeN, nosakot, ka ienākumu virs 1 000 000 € apliek ar nodokli pēc 50 % likmes!!!!!!!!

Muciņš Linards.Grantiņš.LRTT.

FOTO: Un, skat‘ tikai, ar ko šis tarakāns lepojas ? Aiz bailēm no tautas masām Atmodas laikā nobalsoja par neatkarību. Par šīm bailēm vēl saņēma TZO. Šis sprāgonis, latviet, visus šos pēcAtmodas garos gadus ir bijis klāt pie mūsu valsts izlaupīšanas. Viņš ne ar pušplēstu vārdu nav iebildis pret visu šo ārpprāta genocīdu pret mūsu tautu !!! Kurš būs tas, kas sacīs, ka viņš nav sodāms ar ASM?

Kad izlasīju šo neadekvāto atbildi uz Eihmaņa vienreizējo priekšlikumu, neticēju savām acīm, ka kaut ko tādu ir spējīgs uzrakstīt normāli domājošs cilvēks. Viens vienīgs ārprāta naida izstarojums dveš no viņa sacītā. Kāds sakars te ir Ļeņinam un Oktobra revolūcijai ? Cik zemiski tiek šifrēts Vilora vārds !? Var redzēt, ka pie visa tā ir ilgi un pacietīgi piestrādāts un, domājams, ka to veicis vesels šo pist- komunistu- VDK noziedznieku bars.

Tas nav vienkāršs naids, bet visas šīs sātanistaniskās sistēmas- varzas kopējais naids.

Padomā tikai, kāda leksika šim krievžīdu izdzimumam- pistkomunistiskās ?!

Tuvojas lielais atmaksas laiks un visas nodevības kreatūras dara ko vien spēj, lai šo laiku attālinātu.

Viņu ir daudz, visi komunistu laika nomenklatūristi, kuri, pateicoties savai uzticībai žīdboļševiku režīmam, varēja neiedomājamos apmēros apzagt tautu un pārticībā gozēties visus šos pēAtmodas gadus.

Linards Muciņš.Grantiņš.LRTT.Bet visam ir sava cena.

Tādi borovkovi, muciņi un godmaņi tiks tautas priekša pakārti. Viņu slēptie čekas maisi nodoti atklātībā, viņu bērni iespundēti darba nometnēs, kurās atstrādās vecāku paveiktos noziegumus, jo ir rijuši no tautai nozagtā.

Viņu mājas tiks nodedzinātas un nolīdzinātas ar zemi, lai neizstarotu sātanisko ļaunumu, kas dveš no tām.

Sods būs adekvāts pastrādātajam noziegumam !

Tādu kropļu “muciņu” dēļ mūsu tauta ir izdzīta svešumā.

Lai nolādēti tādi muciņi un visi pārējie no šīs pistkomunistu bandas !

Kas būs vēlāk, kad tiks tiesāta šī noziedznieku banda, kura izlaupa Latviju un slepkavo latviešus, vai tiem, kuri šodien uzstājas pret Viloru, nebūs brīvprātīgi jāiebāž galvu cilpā ?









Katrā gadījumā tie, kuri šodien nicina Viloru Eihmani un Valdi Freimantālu, reiz uz ielas tiks apspļaudīti kopā ar viņu bērniem… .

Tas, protams, labākajā gadījumā, bet siktākajā… , lai domā paši, kas ar viņiem kādreiz tiks darīts, bet Freimantāls un Eihmanis ieņems to vietu, kuru viņi pelnījuši !

11.06.19                   LRTT

You may also like...

15 komentārs

  1. Rolands saka:

    Nevajadzêja jau nu gan ar to Eihmani blamêties! Viñš tiešâm ir parazîts, kurš dzîvo tikai uz citu rêkina, un vienîgais rûpals tam ir krâpšana. Neko citu viñš vienkârši nemâk darît. Starp citu łoti labprât sadatbojas ar čekistu mafiju. Ir bijusi personîga saskarsme. Nevienam ne iesaku ar šo tipu ielaisties nekâdos kontaktos. Profesionâls afêrists.
    P.s.
    ………un nevajag to meiteni tâ apbižot. Ja man nedraudêtu sakarsme ar likumsargiem, tad es pats ar to nelieti izrêkinâtos.
    Un neesmu es nekâds žîdkomunists, jeb cionists.
    Tad jau drïzâk jûsu Eihmanis tâds ir.
    .
    .
    .
    Admins
    Un, ko tad viņš tādu kādam ir “nokrāpis” ?
    Atšķirība tomēr Jums ar Eihmani ir: Pret viņu cīnās žīd- komunistu mafija, bet, kas cīnās pret Jums ? Runāt jau, Roland, var, bet darbi liecina pretējo… .
    Un tā meitene !!! Tā meitene mani arī centās ar meliem aplaimot ! Ja tā ir meitene, tad cūka ir Anglijas karaliene !!!

  2. RB saka:

    Uzbrukums Rīgas Sāpju Dievmātes Romas Katoļu baznīcai ir kronis šai uzbrukumu sērijai. Baznīca atrodas blakus jaunieceltā Deputātu prezidenta rezidencei. Ja nu kādam vēl nav skaidrs, kas notiek.

  3. MALVĪNE saka:

    Atvainojiet bet tomēr kas tad īsti notiek?

  4. ... saka:

    Taa katolu dievmate ir Babilonijas Iziida… Piesegts judaisms, viena shaika. TEIJAATERS.
    Kas kam uzbruk???! Vieni un tie pashi- vieniem tiem pashiem.
    Un pie siles,kas samesta no vientiesiem… barojas TIE vieni un tie pashi.

    Babilonijas Izida nogrieza jaunekliem fallus,lai apseklotos,jo Oziriss bija nodurts. UnTas…..kas vinai rokaas
    ir TAS auglis.

    TAS NAV JEZUS!!!

  5. bravo ! saka:

    žīdi IZGUDROJA visādus “SVĒTOS”,
    par kuriem te vientieši ecējas kā par
    kādreizi REĀLI dzīvojušiem un pat
    valdījušiem(!!!) augstmaņiem :)))
    Nu, jā – mazohisti bez pātagas nekādi
    nevar iztikt (ha, ha, ha!).

  6. Paga saka:

    Bet Romas katoļi taču, bez licences, tirgo opiju tautai un vēl par to nodokļus nemaksā. Vispār jau, par narkotiku tirgošanu ir jāliek būrī!

  7. AGedroics saka:

    Protams, ka Vilors ir parazīts, viņš pat auto vad.tiesības nespēj iegūt, sievai šis jāvadā!

  8. fokuss saka:

    Valsts mafijas spiediens pret iekšlietu ministru. Šodien,LTV.Panorāmā. “Jauna slota tīri slauka.” Vai arī vecās šaha figūras nav ar mieru savas vietas atdot jaunajām.

  9. Rolim saka:

    Protams, protams Roli, ka Eihmanis ir parazīts. Es tak par to pašu, kā gan citādi. Viņš, bezgodis tāds, nopublicēja telefonsarunu ar Birutu Lozi un tas nav vienīgais, ko viņš godīgiem, labiem cilvēkiem sariebis. Pļurkst par visu, par ko vajadzēja muti aiz deviņām atslēgām turēt. Nu tak viens riktīgs parazīts. Un galvā ar traumēts mazliet esot, kā tautā stāsta. Daudz it kā nē. Tikai bišķiņ. Nē. Laikam tomēr kaut ko runāja, ka nu jau galīgi sviestā esot sagājis. Laikam jau taisnība, ja jau šitā izdarās.
    Freimantāls jau arī tāds pats. Afērists un piedevām vēl rupeklis. Citu neko nemākot, kā sešstāvīgos krievu lamuvārdus. Jā, un vēl apčakarēt mākslas darbu pārdevējus (Laikam tā tu tur iepriekš zem cita vārda rakstīji, ja nemaldos.). Nu riktīgs maita. Fui! Un atkal tā mute, tā mute, kas bļaustās par kaut kādiem tur uzbrukumiem kaut kādā tur naktī ar kaut kādiem stieņiem… Nevarēja paklusēt?! Baigi visai pasaulei tas bija jāzina, ja?!
    Un Grantiņš jau vispār briesmeklis – gandrīz pieaugušus bērnus dzen zem galda un ko tik vēl viņiem nedara. Gatavais konslāgers priekš bērniem viņam tur pie gansiem Minsterē bezmaz ierīkots. Ja netici, paprasi Rožkalnu Jankam. Viņš savām acīm tās šausmas tur redzēja un viņam jau nu govs vārds var toč ticēt. Vēl par viņu vari paprasīt godavīram Gedroicam. Zini, Roli, noslēpumu? Grantiņš baidās viņu nepublicēt! Viņš par Grantiņu zin tādas lietas… Oi, oi oi! (Hi, hi, hi!)
    Bet labāk jau pajautā viņam pats.

    A tas Eihmanis nav iesūtīts amerikoss? Man ar viņš liekas tāds neriktīgs, ne mūsējais.

  10. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Rolim saka.

    Man jau pašam ari liekās, ka labāk būtu iet ar BANDĪTIEM “roku rokā”! Tad būtu laimīga dzīve – visur visos amatos draugi, kopēja laime vienā nelaimes valstī ar burtiņu L.

    Viņi taču, tikai “cilvēki vien ir”!

    Uk cik ļoti vienoti !!!

    Kāda disciplīna viņu starpā! Vienkārši “luksiņš”- izteiciens ar rozīnīti,
    (kā teica mans mīļais brālītis Edvīns Freimantāls, kuru BANDA noslepkavoja 64 gadu vecumā).

    Viņiem tā hierarhija strādā ! Viss salikts pa plauktiņiem. Tur nav tādas attiecības kā pie mums, latviešiem!

    Viņi necackājās, bet dara! (Vienā naktī tūkstoš latviešus izrauj no mājam un salauž DZĪVES Sibīrijā).

    Viņi savējos nekad nav uzskatījuši par savējiem! (Lūk viņu spēka formula).

    Pēc “PADARĪTĀ DARBA” vienkārši novāc.

    Tā panākot: “visi gali ūdenī”.

    Helsinki 86 viņiem iesprūda kaklā! Ne norīt, ne izvilkt no rīkles!

    Tā, kopš Černobiļas sprādziena, Helsinku 86 radīšanas “Latviskais cilvēktiesību aizstāvības sprādziens” liek klupt komunistu varas bandai ik uz soļa!

    Pa dzīvi tie visi iet grīļodamies un epileptiski raustoties laiku pa laikam.

    Viņu likumi paredz viņu kārtību!

    Gedroic ir goda vīrs, ja lasam viņa publikāciju par Herbertu Cukuru.

    Šodien redzam BANDAS saimniekošanu Latvijā – virs 11 miljardu valsts parāds! (Un neviena vainīgā par to)!

    Epileptiskie, konvulsīvie “MĀKSLAS VINGROTĀJI” ar savu uzvedumu “4. maija siles stāsti” piesaista arvien jaunus skatītājus!

    Tā tev nav Čaplina hūte, spieķis un lielie zābaki – tas ir lieluzvedums uz globalās pretlatviskās skatuves!

    Bandas talantu var tikai apbrīnot!
    .
    .
    .
    Admins
    Tikai, vai Gedroics Tevi, Valdi, uzskata par goda vīru sakot: ka tava vieta ar Grantiņu ir psihene ! Valdi, vai bija vērts viņu, šo DP “godavīru, šeit vispār pieminēt ?
    Lūk, viens no viņa pēdējiem komentāriem, kuru es neapstiprināju:

    AGedroics
    83.177.—.–

    Tikpat labi Freimentāls var prasīt, lai Bordāns šim atsūkā! :)

  11. Valdis Freimantāls saka:

    1986 gads ir Černobiļas un Helsinku 86 gads !

    Jāpiespiež atzīt Helsinki 86 .

    Latviešu taisnības garu.

  12. Valdis Freimantāls saka:

    1986. gadā es vinnēju tiesu pret LPSR iekšlietu ministrijas vecāko kriminālmeklēšanas inspektoru V.G.

    Un Grantiņš atvēra slūžas.

  13. Eduards Lunis saka:

    —LIECIET MIERĀ VILORU EIHMANI!
    VIŅŠ IR VISLABĀKĀ, VISPROFESIONĀLĀKĀ UN ARI’VISZINOŠĀKĀ KANDIDATŪRA TOPOŠĀJĀ VALDĪBAS SASTĀVĀ !
    KĀ TIESLIETU MINISTRS!

  14. Valdis Freimantāls saka:

    Cik pretīgs var būt šis A.G.

  15. to Rolim saka:

    ko tu attiecībā par Eihmani lieto dzeržimordisko lielkrievu šovinistu žargona vārdu amerikoss? Tu esi tas rallijos BMW braucošais komunistu impēriskais nacists kas ielīdis svešā laulības gultā?
    .
    .
    .
    Admins
    Jā, tieši šis vārds ir tas, kas identificē personu, kuru jau pa visiem 90% var ieskaitīt provokatoros… .Viņs arī aistāvēja “savu meitenīti”, kur ir asinsuņu bandas biedrene… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *