A.Malta. A. Dalles pārdomas par Amerikas pēckara doktrīnas realizāciju pret PSRS

Arī Salamonam Šustinam ir bijusi 1940 gadā ierodoties Latvijā bijusi Latvijas pase uz Sīmanis Silārs vārda ! Tīrs no latvieša ! Arī tagad esot Saeimā daudz tīru latviešu !!!

Te ir jeņķu programma: DALLESA DOKTRĪNA

Kad beigsies karš… mēs izmantosim visu, kas mums pieder, – visu zeltu, visu materiālo varenību uz stulbuma kultivēšanu un ļaužu apmuļķošanu !

-Cilvēka smadzenes, ļaužu apziņa ir viegli ietekmējama un pakļaujas izmaiņām. Iesējot haosu, mēs nemanot samainīsim garīgās vērtības uz viltotām un liksim šīm viltotām vērtībām ticēt.

Kā ?

Mēs atradīsim savējos domubiedrus, savējos sabiedrotos pašā valstī (A.Eiropā). Soli pa solim tiks izspēlēta grandioza veselas tautas bojāejas traģēdija, kura novedīs pie tās pašapziņas galīgas un neatgriezeniskas pazušanas. No literatūras un mākslas mēs pakāpeniski izstumsim sociālo būtību, atradināsim gleznotājus un rakstniekus nodarboties ar attēlošanu un pētījumu veikšanu par procesiem, kuri notiek tautas kolektīvajā apziņā.

-Literatūra, teātri, kino – tiks slavinātas pašas zemiskākās cilvēciskās dziņas. Mēs atbalstīsim un pacelsim tā saucamos māksliniekus, kuri iesēs cilvēciskā apziņā seksa kultu, varmācības, sadisma, nodevības propagandu – ar vārdu sakot, atvērs sabiedrības apziņu jebkurai netikumībai. Valsts pārvaldē mēs radīsim haosu un saputrojumu.

-Nemanot, bet aktīvi un pastāvīgi tiks sekmēta ierēdņu muļķība, kukuļņemšana un bezprincipialitāte. Birokrātisms un gausa lēmumu pieņemšana kļūs par tikumu. Godīgums un krietnība būs apsmejami un nevienam nekļūs vajadzīgi. Bezkaunība un cinisms, meli un apmānīšana, žūpība un narkomānija, dzīvnieciskas bailes vienam no otra, nodevība, agresīvs nepamatots nacionālisms un tautu ienaids, veikli un nemanot kultivēts, atplauks viskuplākajās krāsās.

-Un tikai nedaudzi, ļoti nedaudzi nopratīs vai pat sapratīs, kas notiek. Bet tādus ļaudis mēs noliksim bezpalīdzīgā stāvoklī, pārvērtīsim par izsmiekla objektiem, atradīsim veidu tos apmelot un pasludināt par sabiedrības atkritumiem. Izrausim tautas garīgās saknes, deformējot un iznīcinot tautiskas tikumības pamatus. Mēs izļodzīsim tādējādi paaudzi aiz paaudzes.

-Ķersimies pie ļaudīm no bērnu, jaunības gadiem, Ķersimies pie ļaudīm no bērnu, jaunības gadiem, galveno likmi vienmēr liekot uz jaunatni. Mēs izaudzināsim no tiem ciniķu, neliešu un kosmopolītu paaudzi.-Lūk tā mēs to arī izdarīsim.

A.Dalles. Pārdomas par Amerikas pēckara doktrīnas realizāciju pret PSRS, 1945. Tas viss attiecas arī uz Latviju !!!

LRTT piebilde

A.Maltas nicīgais amerikāņu apzīmējums(jeņķi) liecina par paša iekšējo pasauli. Un, cik es atceros no mūsu sarunas, Maltas kungs, tad Jūs nebūt neslēpāt, ka esat 25%tīgs žīds. A. Dalles teiktais mums ir zināms. Tas neattiecas tikai uz PSRS un Latviju, bet pilnīgi uz visām tautām. Kas attiecās uz mūsdienu Saeimu, tad tajā ir ne tikai daudz, bet pilnīgi visi “sīmaņa silāra” tautieši. Bet tas vēl nav tas noteicošais. Galvenais ir par ko katrs no viņiem sevi identificē. Poļi un lietuvieši savas dižās impērijas rezultātā, kura sevī ietvēra arī bijušo Hazāriju, sekojot Kļimova “doktrīnai”, pēc “asins sastāva” ir pat vairāk hazāri, bet viņi sevi identificē par poļiem un lietuviešiem. Kļimovs uzskatā ka tā ir jebreju vislielākā problēma. To mēs redzam arī dzīvē, ka tieši lietuvieši un poļi visasāk uzstājas pret “izredzētajiem” un domājams, ka būs arī cionisma kaprači. Un, vai esiet ievērojuši, kur ir lietuvietis vai polis, tur jebrejam netiek dotas ne mazākās iespējas izpausties.

Šie, biedr’ Malta, ir tie, kuri būs Jūsu jaunajā Saeimā, kad tiks atlaista pašreizējā. Šajā Saeimā ir vēl spēki, kuri grib atgūt Latviju, bet jūsējā, ar šeit redzamajiem izdzimumiem, Latvija tiks iznīcināta neatgriezeniski.

Latviešu etnosa Garīgais- kultūrvēsturiskai mantojums ir milzīgs un tāpēc jebrejiskie Ciānas sātanisti mūs vēlas iznīcināt, bet gala rezultātā paši tiks iemesti Elles zaņķī, kā rakstīts grāmatu Grāmatā. “Izglābts tiks tas, kurš pastāvēs PATIESĪBA !”, arī sacīts šajā grāmatu Grāmatā. Zemāk ievietotajā Z. Strīķa komentārā ir minēts, ka esat VDK stukača KARTES īpašnieks. Es vēlreiz pārskatīju sarakstu, bet zem burta “M” A. Maltu neatradu… . Bet to, ka Jūsu skatiens vērsts Zilupes virziena, var nojaust ļoti bieži.

Kas attiecas uz asiņaino Krieviju- Hazāriju, tad lai Dievs viņienm- cionistiem, palīdz īstenot to, ko iecerējuši, jo tās asinis, ko krievu cari izlējuši citām tautām, ir pārpludinājušas Debesis.

Lūk, Sīmaņa Silāra 100%tīgie tautasbrāļi. Neviens no viņiem nav latvietis !

Zigurds Strīķis: Pretēji Dittas Rietumas šajā video apgalvotajam neesmu “izrādījis atbalstu” viņai kā “Latvijas augstākajam tiesnesim un cilvēku valsts Latvijas Republika prezidentei”. Arī par iecelšanu “Tautsaimniecības ministra” amatā uzzināju tikai no šī video. Visticamāk arī lielākā daļa no pārējiem ministriem nav informēta par savu iecelšanu. Neesmu tiesīgs nevienam piešķirt nekādu statusu, jo esmu nevis “komitejas sekretārs”, bet tikai nodibinājuma “Pilsoņu Kongresa fonds” valdes loceklis. Pēc tālruņa sarunas ar Pilsoņu Kongresa priekšsēdētāju Edgaru Alksni nopratu, ka arī viņš nav devis Dittai Rietumai jebkādas pilnvaras saistībā ar Pilsoņu Kongresu vai Latvijas valsti.

p.s.
Izprotu, ka nav iespējams visam izsekot un visu atcerēties, tomēr vienmēr, publicējot Artūra Maltas sacerējumus vajadzētu minēt, ka viņam ir tāds pats statuss kā Priedītim – arī Malta ir VDK aģents un viņa kartīte ir pieejama publicētajā VDK aģentu kartotēkā.
.
.
.
Admins
Es gan pagaidām publicētajā neatradu Maltas vārdu.
file:///C:/Users/lgran/OneDrive/Documents/vdk.pdf

06.01.21

You may also like...

11 komentārs

  1. kamene saka:

    Gribētos zināt Grantiņa kunga viedokli par ko aktuālu. Kariņš prasa Viņķeles demisiju, ir novilcināta vakcīnu iegāde, turklāt paredzēts iegādāties vēl neapstiprinātas (nedrošas) vakcīnas, viss notiek pārāk lēni. Viņķele to neatzīst, bet ja nu tā, tad viens no vēlamiem pretendentiem uz veselības ministra amatu būtu vetārsts Ilmārs Dūrītis (arī jauns.lv to min). Par Dūrīti var daudz uzzināt no Gugles.
    Visa tā kompānija APar – šķiet, viņi grib dabūt nost Kariņu, vietā būtu likuši Pūci, bet ar viņu sanāca nesmukumi. Vai viņiem vispār cilvēki var uzticēties?
    .
    .
    .
    Admins
    Visa viena banda. Vienīgais traucēklis ir Bordāns. Tad to arī viņi vēlas “novākt” ar dažādiem aplinkus ceļiem. Potes ir laba lieta. Tie, kuri ir pretpotēm, tie arī ir mūsu ienaidnieki,-hazāru mafijas banda.

  2. Ditta Rietuma saka:

    tomēr Zigurds Strīķis nenoliedz ka viņš ir iesaukst, arī Edgars Alksnis, un neviens no viņiem man nav atsūtījis atteikumu, vai iesūtījis citu aizvietotāju, ta kā viņi ir joprojām

  3. asenizāors saka:

    ES domāju,ka laviešu galīgā jauājuma atrisināšanai par veselības minisra vietas izpildīāju uz laiku ir jāieceļ mūsu tautas fāterīti.

  4. fakts saka:

    Latvijā palikuši mazāk nekā 1,9 miljoni. Tas ir, ja jūs skaitāt ar rezervi.

  5. coment saka:

    Raivis Dzintars daudzus gadus ir runājis par tautas etniskumu, izvirtulis Imants Parādnieks bija iecelts par atbildīgo dzimstības jautājumos. Dzintar, Parādniek, jūs abi esat korumpējušies, no bērniem trekni dzīvo tikai Raivja Dzintara bērni, bet pārējās latviešu tautas bērniem nav pieejama normāla medicīna un izglītība. Vecāki ar bērniem emigrē prom un gaida Pandēmijas beigas, lai var izceļot. Neviens negrib dzīvot šo garīgo kropļu un viltus latviešu draugu Raivja Dzintara un Imanta Parādnieka vadītā valstī, kur tiek darīts viss, lai dabūtu nost zaglim Aivaram Lembergam neērto Jāni Bordānu.

  6. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    A.Maltas nicīgais amerikāņu apzīmējums(jeņķi) liecina par paša iekšējo pasauli. Un, cik es atceros no mūsu sarunas, Maltas kungs, tad Jūs nebūt neslēpāt, ka esat 25%tīgs žīds.
    Te nu gan Stŗīķis pārspīlē tāpat kā partorgs!! Uzvārdu Malta pieņēma cara laikos polis, kas bija ieradies no Polijas un tagad zinu konkretāk Poznaņas. Viņš bija mājskolotājs Cesvaines baronam un kad bija jāpieņem uzvārdi, tad viņš ar brāli, kas bija apmeties Daugavlis aprinķī kā zemnieks, pieņēma uzvārdu Malta. Trešais brālis ir bijis slavens dārznieks un Umaņā ierīkoja dārzu “Sofijka”.
    Arī mans tēvocis ir ierīkojis Universitātes Botānisko dārzu, Tādā sakarā es varu būt 7% no poļa. Man par saviem senčiem nav jākautrējas. Jelgavā viens Stŗīķis ierīkoja “izcilajam zinātniekam” Jānim Vanagam 307 goda auditoriju!!!
    p.s.
    Izprotu, ka nav iespējams visam izsekot un visu atcerēties, tomēr vienmēr, publicējot Artūra Maltas sacerējumus vajadzētu minēt, ka viņam ir tāds pats statuss kā Priedītim – arī Malta ir VDK aģents un viņa kartīte ir pieejama publicētajā VDK aģentu kartotēkā.

    Papildināšu biedri Strīķi, lai runātu par VDK kartiņām, tad vajadzīgs iedziļināties kā tā sistēma darbojās, kas bija pakļauta CK Ideoloģiskajam sekretāram. Es nebrīnītos , jā arī uz mani un Grantiņa kungu arī atradīsies kartiņa. Man kurators, kas pārraudzīja sovhozu “Mežāre”, par tām kartiņām izteicās savādāk.
    Izprotu, ka nav iespējams visam izsekot un visu atcerēties, tomēr vienmēr, publicējot Artūra Maltas sacerējumus vajadzētu minēt, ka viņam ir tāds pats statuss kā Priedītim – arī Malta ir VDK aģents un viņa kartīte ir pieejama publicētajā VDK aģentu kartotēkā.iņa darbs bija par katru cilvēku vākt informāciju un ziņot augstāk. Kuratoram bez Mezāres bija vēl Atašiene, Vīpe un Zīlāni. Cik plašs bija viņa lauks, lai par visiem iedzīvotājiem vāktu informāciju un vēl ierakstītu kartiņā katra kartiņā, kurā norādīts izziņas avots, Tāpēc jau CVK informēja , ka es esot informators. bet tā ir atsevišķa tēma.
    Iesaku palasīt manus sacerējumus, gan zinātniskās publikācijas, tad redzēsiet, kad es kažoku neesmu mainījis kā viens otrs no NA un LNNK, kas ir sēdējuši Saeimā un tik daudz ir pastrādājuši pret Latvijas valsti, ka tiešām viņi ir jātiesā!!!
    Par skatīšanos uz Zilupi?
    Jā no Rīgas skatās tad tiešām es neesmu atmetis, kad atgūšu sava vecvectēva Jāņa Aigara īpašumu “Krāces”, kas sastāvēja no 37,9 ha zemes, ūdensdzirnavām ar elektrostacīju, palddnieku un kalēju darbnīcu. Uzcēla arī pienotavu, kas tika nodota, kā koppienotava Viļānu Lauksaimniecības biedrībai- no 1936. gada augusta LLK Viļānu nodaļai.
    Vēsture ir jāzina, tad var skatīties uz priekšu. iz teiciens, kas pagātni pēti – tas nākotni svētī!

    P.S. Kad laukos ir kaimiņam ugunsgrēks, tad visi skrien palīgā dzēs ugunsgrēku un neskatās ne uz tautību, ne reliģisko piederību un savstarpējām attiecībām!
    Situāciju Latvijas tautsaimniecībā var pielīdzināt ugunsgrēkam lauku sētā, kad visiem vajadzīgs iet palīgā dzēst!
    Nodarījumus vajadzīgs skatīt Latvijas Valsts tiesā , nevis LPSR tiesā!
    Kāpēc daudzi komentētāji ir pretī Latvijas Valsts iekārtas atjaunošanai???

  7. Anonīms saka:

    Nu ja! Potes ir laba lieta?Vakar kaimiņš nr. 6 nāk pie manis ar Peace jautājot vai pieņemšu es vakcīnu? Kam tāds jautājums, ja katram pašam būs jāatbild par sevi un vairs nav svarīgi, kas tu esi pēc tautības, cik tevi ir zīda asinis vai slavu asinis. Ja un Nē! Tad nu sen es saku visiem tuviem un tāliem, ka spiedīs viņi visādās variācijas cilvēkiem ar labprātīgu domu pieņemt vakcīnu. Nu nevakcinesi savu bērnu, tad atņems tēva tiesības! Sēdes un domās, kā jūsu negatīvo pārvērstu par pozitīvu. Nu Jan punktu visu vairāk atrodas galvā, bet to vajag piedirst ar visādām kakām, lai cilvēks pats pateiktu – Urā vakcīnai! Par leišiem un poļiem skatoties ir jau nu katram sava attieksme. Šodien pamodos no murga, kur atrados Brīvības 88 otrajā stāvā, kad gribēju aiziet uz veikalu, tad atvēris balkona durvis nesapratu, kā cilvēki staigā pa gaisu? Vo tev tehnoloģijas! Speru kāju un nenokritu un devos pāri krustojumam uz veikalu Rimi, bet pie ieejas bij koncentrēti drēbju veikali kur drūzmējas jaunatne. Pie kases uzraksts – Jūs tiksiet skanets! Jaunatne ar prieku savas galvas deva noskanesanai, bet es pagriezos uz izeju i ne aizgājis līdz Rimi. Stāstot šo sapnim kādam vīram šis saka, ka kriminalais Elkor šefs ir aizgājis tai saule, tad i nodomāju, ka varbūt tāpēc tāds murgs? Tā nu krievzidu kriminālie mēsli bieži savās valodās pieminēja leišus, kā nezeligus kilerus. Vien pasaulē leišu kriminālie elementi uzpeld ar saviem noziegumiem. Tiem cilvēkiem, kas ir saskārušies ar leišiem darījumos arī bieži vien ir jādzird par viņiem ne labākā valoda. Vien Klaipēda, kas ir Kuršu zeme nonakusi leišiem kādā veidā? Protams to pakļāva germani, kā Prussiju un tie Russijas cari bij patiesie russkijie? Ko mani senči par Couborgiem ir teikuši? Nikolajs ir apzīmēts par pipeles simbolu izrādot visai tai Couborgu dzimtai nicinosu attieksmi, bet tomēr tieši viņi ir tie, kas nicina un iznīcina visas tautas, ja nepieņem viņu nelietības zīmi par svētu esam. Tad nu vēl murgā rādījās, ka Rīgā ir piestājis pats antikrists ar milzīgu militāru jahtu, ko sagaidīja ar sajūsmu liels novērotāju skaits. Kuģim bij Anglijas karogs un tanī sēdēja pats Prince Willjams. Vēsturiski tak Rīga ir revolūcijas degpunkts bijis cauri gadu simteņiem. Izbijusais kgbeshniks pats pēc tēva bij polis, bet māte Vidzemes saimniece, tad nu par poļiem viņš neko labu teikt nespēja. Kad pieminēja poļus, tad viņam riebums pret tiem iz dvēseles dziļumiem līda ārā, ka riebigakus ļaudis par poļiem viņš dzīvē nav bijis saticis. Vien no ukraiņiem ir jādzird par poļiem vienas lamas, kā arī paši leiši viņus necieš kaut ar viņiem biežāk sadarbojas tirdzniecības lietās. Pirms kara Latvijā poļiem niezēja skats uz Liepāju un Daugavpili. Tā nu Cercilam bij par poļiem taisnība, ka viņi ir Eiropas Giena. Zilupe? Vien ir jau chuljiem sava nekaunība un augstprātība attiecībā pret latgaļiem, kas izpaužas vēl arī šodien, tad nu latgaļiem K. Ulmanis nav nekāds svetais. Pietiekami daudz viņiem ir netīrības, ko viņi var iebāzt chuljiem sejā, bet viņi to nedara. Vien jau latgaļu valodas nicināšana, ko iesaka tas pats K. Ulmanis, jā starp citu chuljus latgali sauc par Baltiešiem un nevis par latviešiem. Tā nu paskatoties uz Zemgale dzivojusajiem ļaudīm ir ļoti liels retums ieraugāms, ja kādam nava žīda asins klātesamība. Viņi visi arī latvieši!

  8. ltv saka:

    Vakar pēc Panorāmas dienas jautājuma raidījumā tā vadītāji Bojārs un Bērtule nikni uzbruka premjeram Kariņam, vai viņam pašam nebija jāatkāpjas no amata (nevis jāatlaiž Viņķeli). Kariņš skaidroja, ka Viņķele visu laiku bremzējusi, gan neatbalstijusi masku valkāšanu, gan gribejusi atļaut rudenī masu maratona skrējienu utt.
    Ar Viņķeli gan raidījuma vadītāji runāja laipnāk, kā ar savu cilvēku. Ja atceramies agrākās Viņķeles aktivitātes, kā mācīt bērnudārzniekiem, ka vini paši var izvēlēties savu dzimumu, arī, kā noniecināt agrāk strādajošos cilvēkus, ka viņi nav pelnījuši saņemt pensijas, un to teica toreizējā labklājības ministre!
    Ir drūmi saprast, ka Latvijā nav mediju, kas atbalstītu arī pārējo tautu, ne tikai kādas izredzētas grupas vai oligarhus.

  9. neirons saka:

    Kad tas armants reiz beigs?

  10. NS saka:

    Par ASV. varu,kas nebeidz smirdēt:
    Trīs gangsteri,trīs asinssuņi saostījās: Staļins,Čerčīls un Rūzvelts. Bestija bestiju saprata. Viņi bija izauguši no vienas un tās pašas nāveskoka atvases. Trīs bandītvalstis apvienojās,lai laupītu un iznīcinātu sociālā taisnīguma valsti. Caur Aļasku,Murmansku un Arhangeļsku apgādāja padomijas Staļina žīdu režīmu ar kaujas tehniku,no kuras tika šauts uz mūsu latviešu un vācu karavīriem,tā tuvinot jaunu sarkano okupāciju un Baigo gadu nākšanu. Padomijas žīdietības elite bezbēdīgi barojās no ASV. un Anglijas maizesklēts labumiem. Šīs trīs žīdu sabiedrotās,arī šodien iet kopsolī. Kaut citi uzvārdi,citādas apmaušanas spēlītes,tak smirdoņa ir tā pati – pēc sapuvušiem ķiplokiem,un smirdošākā ir ASV..

  11. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Strīķis bija Saeimas deputāta Leopolda Ozoliņa palīgs!
    Viņa pieminētai Alksnis bija tas, kas izlaupīja “pavalstnieka “redakciju un piesavinājās PSKP Politbiroja pārkārtošanās direktīvas!!!
    Arī Rību Pilsoņu kongress iecēla par LAO priekšnieku.
    Rezultāti ir redzami!!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *