V. Freimantāls. Teroristi darbojās pēc Levita & Teikmaņa PAVĒLES !

Kā varēja paspēt Māmuļā aiz durvju stikla ielikt Teikmaņa pavēli slēgt Rīgas Latviešu Biedrības publisko darbību 19. februāra rītā ?

Tas nozīmē, ka jau laikus bijusi sagatavota šī PRETTIESISKĀ pavēle, un parakstīta jau pirms TERORISTU bandas iebrukuma atjaunotas Rīgas Latviešu Biedrības ēkā Māmuļā !

Tas nozīmē, ka teroristu banda ir saskaņojusi savu TERORA aktu ar Rīgas mēru Andri Teikmani vēl pirms kriminālā iebrukuma Māmuļā, bruņoti ar dzelzs ķēdēm un tērauda armatūras stieņiem !

Tas nozīmē, ka neatkarīgās sabiedriskās organizācijas – Rīgas Latviešu Biedrības likumīgās darbības slēgšanu ir uzņēmies Rīgas mērs, kura amata pilnvarās un pienākumos, nu NEKĀDI, neietilpst slēgt un pārtraukt kādas leģitīmas sabiedriskas organizācijas darbu – aizliegt tai turpināt Augstākās Padomes Prezidija lēmumā paredzēto, likumīgi atjaunoto darbību(savā biedrības namā Merķeļa iela 13).

Tas nozīmē, ka Rīgas mērs ir pārsniedzis savas darba pilnvaras un pienākumus, lai paralizētu atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības darbību, kura ar 1992. gada 18. jūlija kopsapulces balsojumu atjaunoja, KGB noslepenotos, 1938. gada likumīgos Rīgas Latviešu Biedrības statūtus.

Tas nozīmē, ka ir pastāvējusi iepriekšēja vienošanās ar kriminālo teroristu grupējumu jau pirms iebrukuma atjaunotajā Rīgas Latviešu Biedrībā 1993. gada 18. februāra naktī.

Tagad, kad Levits ir izvēlējies par prezidenta kancelejas vadītāju Andri Teikmani, šis baisais un traģiskais komunistu un KGBistu pretlatviskais nakts NOZIEGUMS vairs nedrīkst palikt nesodīts !

Helsinki 86 kategoriski pieprasa likumpārkāpējus saukt pie atbildības !

Helsinki 86 kategoriski pieprasa atjaunot, pārtraukto, Helsinki 86 likumīgo darbību Rīgas Latviešu Biedrībā ! (Ko pārtrauca un paralizēja 1993. gada 18. februāra naktī VARMACĪGI un pretlikumīgi).

Manā „Bērnu un Kultūras Aizstāvības komisijā“ vien darbojas 250 apzinīgi Latvijas patrioti.

Valsts prezidenta, dotais svinīgais solījums, uzliek pienākumus pildīt tos.

Helsinki 86 darbības pamatā ir likumības atjaunošana Latvijā !





LRTT:

Nekas nepaliek apslēpts, kas netaptu zināms !!!

Levits & Teikmanis: KREMĻA(Izraēlas) KURMJI !

Ja tā ir tiesa, Freimantāla kungs, tad Andris Teikmanis ir veicis noziegumu, par ko pienākas ASM !

Viņš ir sabotējis latviešu tautas Brīvības centienus !

Tā ir nepārprotama nodevība !

Saprotams, ka tas tika veikts kopā ar okupācijas varas orgāniem !

Levits ir nobijies par viņa tieslietu ministrēšanas NOZIEGUMIEM 1993. un 1994. gadā, kad viņš bija „Latvijas ceļa“ Latvijas valsts tieslietu ministrs.”

Vis nostājas savās vietās, Levits savā “ciānas kantorī” ievelk to, kurš pildīja viņa pavēles: IZNĪCINĀT RĪGAS LATVIEŠU BIEDRĪBU !

Viņu abu uzdevums bija ne tika RLB iznīcināt, bet arī Latviju un latviešus.

To arī šie abi Ciānas Gudrie turpina darīt !

Abi viņi ir slepkavas un kā tādi arī jātiesā !

You may also like...

11 komentārs

  1. Zdislavs saka:

    pasaules žīdi laupa visus – no zīdaiņa līdz kapam:

    http://www.la.lv/bezskaidra-nauda-cilveku-kontrole
    ……………………………………….
    :(((((((((

  2. kontrole kontrole saka:

    http://www.la.lv/bezskaidra-nauda-cilveku-kontrole

    ja britu ieņēmumu dienests mazo summu apgrozītājus neņem vērā, tad Levitānijas likumīgajiem laupītājiem tās ir galvenais ķēriens un iztikas avots !
    Alkatība un nežēlība, nežēlība un alkatība ir viņu devīze !

    Atcerēsimies savus varoņus: ciltstēvi – Meierovics, Levits, Bišers, Endziņš, Godmanns, viņu ķēdes šuneļi – Kalvītis, Repše, visi pēc strīpas “ekonomikas” un “finanšu” “ministri”…

    “Bei svojih, čtobi čužim ņepovadno bilo” – jo Krievijas
    laupītājiem bail ķerties klāt – var sadedzināt uz lēnas
    uguns :))

  3. RB saka:

    Man būtu vajadzīgs padoms šādos jautājumos. Oficiālajos avotos raksta, ka Latvijas Satversmi apturēja Ulmanis, kad nāca pie varas. Pēc tam tika izstrādāti Satversmes labojumi, par kuriem nav skaidrības, vai tie ir pieņemti vai nē. Tomēr vairāki avoti atsaucas uz 1936.gada Satversmi, par kuru oficiālajos avotos nav norādes. Vai šīs Satversmes pilns teksts ir pieejams lejuplādēšanai? Lūdzu atsūtiet saiti.

    Noderētu arī norāde uz 1938. gada likumīgajiem Rīgas Latviešu Biedrības statūtiem.

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde RB

    Domāju, ka Tev ir iespējas pieprasīt no TM likumīgos, RLB 1938. gada sabiedrisko lietu ministrijā reģistētos statūtus. (Tā ari gūsi kontaktus, kuri var būt ļoti noderīgi mūsu cīnā par likumības atjaunošanu Latvijā).

    Viņi saņem algas par darbu TM, un arhīvos. (Bet šeit jau ir runa par atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības statūtiem ! Skaidrs, ka atjaunotā RLB var būt tikai un vienīgi Karļa Ulmaņa laikos darbojošās RLB statūtu atjaunotāja.

    Un tā bija tikai 1992. gada 18. jūlija kopsapulce, kad visi nobalsoja par 1938. gada statūtu atjaunosanu RLB. Līdz tam neviens nezināja kādi tad ir tie NOSLEPENOTIE un aizliegtie RLB statūti.

    Par 1936. gada satversmi neko nezinu. Baidos, ka komunistu pretlatviskie klerki 50 gadu laikā varēja sabāzt visādus viltojumus arhīvos.

    KGB par visu valdīja un darīja ko grib.

  5. Diemžēl arī skaidra nauda neatrisina maksāšanas līdzekļu problēmu. Strīdus ap skaidru/ bezskaidru naudu veicina, lai novērstu uzmnību no galvenās problēmas – nekontrolējama daudzuma “naudas” izdošanas, kas kādā brīdī novedīs pie visas sistēmas sabrukuma. Jādomā, ko mēs darīsim šajā situācijā, par to manā programmā ir šeit https://youtu.be/IV1xv-moiFg?t=731

  6. Paldies Valdim par atbildi.

    Kramiņš, skaidrojot savu prezidenta pozīciju šeit https://youtu.be/aONUoqAijbQ?t=463 , saka apmēram tā “..es vados pēc 36.gada Satversmes, kura man te ir līdz..” Nevar saprast, vai tā ir pārteikšanās, vai tiešām viņam tā Satversme ir kabatā? Vai ir kādas idejas?

  7. Aldona saka:

    Kāpēc šai lapai ir vācvalodīgs aprīkojums? Kāpēc augšā, virs komentāra, ir rakstīts, piemēram: “Valdis Freimentāls sagt:”?
    .
    .
    .
    Admins
    Atbrīvosim Latviju, tad būs viss tikai un vienīgi latviski !

  8. Pārmaiņām būt saka:

    Par K.Ulmani
    http://www.laikraksts.com/raksti/3467
    Ja nemaldos, tad Visvaldim Lācim ir daudz publikāciju par tā laika notikumiem.

  9. Atbilde RB saka:

    Pirmskara Latvijas Republikas Satversme mūsdienu Latvijā ir liels retums, bet, ja labi meklē, atrast var.

    http://pilsonis.lv/lr-pk/dokumenti/27-latvijas-republikas-satversme

    Tā ir Latvijas Satversme bez padomju varas izdarītajiem nelikumīgajiem pārgrozījumiem.

    Tur ir arī Latvijas senatoru atzinums par Latvijas Satversmes spēkā esamību:

    http://pilsonis.lv/lr-pk/dokumenti/25-1948-gada-senatoru-atzinums

  10. Labs raksts, sevišķi iespaidīga ir tabula ar iedzīvotāju sadalījumu pēc sociālā stāvokļa. Lielākā daļa sabiedrības ir bijuši īpašnieki vai to ģimenes locekļi. Tieši šādu sabiedrības struktūru es vēlētos panākt, kā tas ir aprakstīts manā programmā https://youtu.be/IV1xv-moiFg

    Pēc rakstītā var saprast, ka ir tikusi izstrādāta “Ulmaņa Satversme”, vismaz kā tolaik esošās Satversmes labojumi. Jautājums, kur to var izlasīt?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *