14. jūnijs bija latviešu tautas Gara kulminācija, ko žīd-komunisti mums nozaga !

Skaties Latvijas deģenerātu “salidojumu(atvērt)”.

Sātana izdzimumi vienuviet !!!

I. Ronis par Kažociņu:

Ne nošaut, ne pakārt, bet žogmalē nosist !


14. jūnijs 1987 gads.

https://www.facebook.com/raits.valters/videos/373759143422820/UzpfSTEwMDAwMTExMjE0NDA4NzoyMTAyMDA2OTkzMTc5Njg1/

Atmodu mums žīdsātaniskā komunistu varza nozaga. Nozaga tāpēc, ka mēs nenovērtējām komunistu(sātanistu) garīgo pasauli. Mēs visi domājām: ja cilvēks izskatās pēc cilvēka, tad viņš tāds arī ir ! Mēs šodien nepārprotami redzam, ka tā saucamā Padomju latviešu inteliģence ir nekas vairāk kā sātanžīdu izdzimumi- sātanisma pielūdzēji, kuri latviešu tautu uzskata par saviem vergiem !

Mēs redzam: kā šie “inteliģences” mēsli pielūdz un slavina sātanisma ADEPTUS !

Māris M. Par čekistu dinastijām

Vai tev, latviet, “neuzrauj vēmienu”, ja izlasi komunistiskās inteliģences ELITES avangarda, M. Zālītes murgu par poļitruka, latviešu šāvēja Jonasa Levita spermas produktu Egilu Levitu, kurš savu tēvu latviešiem uzdevis par DISIDENTU !!! Tik brutāli melot var tikai sātaniskas izcelsmes kreatūra.

DIEVS, DZIMTENE UN PATIESĪBA PĀRI VISAM !

Nāvi komunistiskajiem izdzimumiem !!!

Ir tikai viena PATIESĪBA, ko šī žīdsātanistu- komunistu- slepkavu banda nevar sagremot: Ja nebūtu H- 86, tad nebūtu bijusi arī latviešu tautas ATMODA, pie kuras sarkanā šakāļžīdu banda nav roku pielikusi,- izņemot tautas aplaupīšanu !

Tiek slavināta TF, bet noklusēta H-86(Nemaz jau nerunājot par L. Grantiņu, kuru vēlas aizbāzt aiz restēm) !!!

Tās ir ārprāta bailes no PATIESĪBAS !

Mēs šo ATMODU pabeigsim ar masveida TRIBUNĀLIEM !









Lūk, kur viņi visi “krievi”, tādi paši kā “latvietis” Jānis Janovičs Pelše, ar ko arī izskaidrojams viņa pataloģiskais naids pret latviešiem(zemāk skatāmais video).

Visi šie godmaņi, kangeri, zālītes, dzintari, pabriki, vējoņi….ir tādi paši “latvieši” kā pelše :

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=XINmxKF4PBQ

Māra Zālīte: “Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. No spējas, un tas ir tik svarīgi, brīvi komunicēt četrās svešvalodās – angļu, vācu, franču un krievu. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus, un to Levits spēs, būdams augsti kvalificēts jurists. Tieši Levits lika juridiskos pamatus Latvijas valsts atjaunošanai, un visus šos gadus viņš ir bijis ciešā sasaistē ar Latviju. Mana pārliecība ir, ka viņš spētu visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkal celt spārnos.”

Latviet, šis M. Zālītes , tāpat kā J. Lūsēna sacītais, līdzinās šizofrēnijas lēkme !!!

Jānis Lūsēns:“”ebreju asinis saistītas ar tālredzīgu domāšanu.” „ebrejiem ir perifēriskā redze, kas ļauj redzēt piecus gājienus uz priekšu !” „ebreju asinīm ir spēja reflektēties”.

Atmodu mums žīdsātaniskā komunistu varza nozaga. Nozaga tāpēc, ka mēs nenovērtējām komunistu(sātanistu) garīgo pasauli. Mēs visi domājām: ja cilvēks izskatās pēc cilvēka, tad viņš tāds arī ir ! Mēs šodien nepārprotami redzam, ka tā saucamā Padomju latviešu inteliģence ir nekas vairāk kā sātanžīdu izdzimumi- sātanisma pielūdzēji, kuri latviešu tautu uzskata par saviem vergiem ! Kā šie mēsli pielūdz un slavina sātanisma ADEPTUS !

Vai tev, latviet, neuzrauj vēmienu, ja izlasi komunistiskās inteliģences ELITES avangarda, M. Zālītes murgu par poļitruka, latviešu šāvēja Jonasa Levita spermas produktu Egilu Levitu, kurš savu tēvu latviešiem uzdevis par DISIDENTU !!! Tik brutāli melot var tikai sātaniskas izcelsmes kreatūra.

Tikai degradēts Sātana kalps, kāda ir M. Zālīte, var sacīt tādus vārdus čekista dēlam E. Levitam. Iemesls jau nav tika ģenētiskajā radniecībā(Krievžīdene no tēva puses.Latvisko uzvardu mantojusi no patēva, kurš bija ciemā pazīstams čekas stukačs un zaglis), bet slēpjas arī pastrādātajos noziegumos pret latviešu tautu. Kopā ar J. Peteru bija konsultanti VVF par latviešu valodas mīkstināšanu- degradāciju, lai atvieglinātu okupantiem iespējas naturalizēties. Komunistiskās partijas biedrene !

Viņas vīrs: komunists, VDK kapteinis !!!

Izmantojot vīra ietekmi, šī ģimene, piesavinoties latviešu tautai piederošo, kļuvusi par vairāku miljonu īpašniekiem.

Bērni iekārtoti ienesīgās darbavietās… .

Saprotams, ja Latvijā tiks atjaunots Tiesiskums, tad var nākties par visu atbildēt KARĀTAVU(no tām jūs sātaniskās padibenes, nekur neizmuksiet) priekšā. Tāpēc jau arī tādi ārprāta pretīgi centieni iedabūt prezidentos žīdu, ar kura vistiešāko līdzdalību, ir ticis veikts genocīds pret latviešu tautu un īpašumā iegūti miljoni !!!

29.03.19                              L.Grantiņš

You may also like...

5 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Kāpēc no 5 foto tikai 3 ir “tiesājamas”? :))

  2. kam kalpo varturi saka:

    Par žī pakalpīgajiem puslatviešiem:

    http://www.la.lv/vajoni

  3. liekulība un parazītisms saka:

    Paraugs melnsvārču liekulībai un parazītismam(par citiem
    spriež pēc sevis un savas situācijas):

    http://www.la.lv/velas-noteikt-minimalo-pensiju

    “…Kristīgie demokrāti savas argumentācijas ilustrēšanai izmanto piemēru par cilvēkiem, kuri, lai arī it kā saņem mazu pensiju, patiesībā varbūt ir mantojuši piecus miljonus eiro: nav taisnīgi, ka viņi arī tikšot pie minimālās pensijas. Tādu cilvēku reālais skaits, protams, ir tuvu nullei, vismaz starp tiem, kas strādājuši vairāk nekā 35 gadus, tādu tikpat kā nav.

    Cits piemērs, kuru piemin kristīgie demokrāti, ir par iedomāto turīgo zobārstu, kura sieva visu mūžu uz pusslodzi strādājusi par palīdzi vīra privātpraksē. Viņai arī nevajadzētu minimālo pensiju, jo vīram taču ir pietiekami daudz naudas, kā arī akcijas, īpašumi, lai sievu uzturētu. Taču arī šajā gadījumā praktiski ir runa par diezgan mazu cilvēku skaitu, kuri varētu būt šādā situācijā…”
    ……………………………………………….

    Ja katru sestdienu un svētdienu debīlās vecenes sanes
    pilnas ķeseles baznīcās, tad jau var ne tikai 5 miljoni
    vien būt kontos vai zeķēs !

    Taisnīgi nav tas, ka nestrādājot, bet tikai kulstot mēli,
    lemj par visu mūžu nostrādājušo likteņiem !!!!!!!!
    .
    .
    .
    Admins
    Baznīca ir Sātana miteklis un ticīgie ir nekas vairāk kā roboti- kloni !!!

  4. Aelita saka:

    =>9.01 Norādītajā rakstā R.Zeltīts norāda, ka nacionālās elites zudums ir traģēdija, ka veiksmīgu valsti varēs izveidot, “Kad mēs būsim tie, kas mēs esam, apzināsimies savas intereses un tās aizstāvēsim”.
    It kā jau elite tagad ir, partija NA un tās ministri, ir savs atbalstītāju loks, arī lāpneši :)
    Bet ir viena lieta, kas pietrūkst – rūpes par sociālo taisnīgumu. Bet tad partijai būtu jākļūst kreisākai…
    Citā komentārā norādes uz pensiju problēmām Vācijā. Bet kas pie mums? Minimālā pensija – ap 70€ mēnesī, maksmālā – 19000€ mēnesī… Komentāri lieki.

  5. okupantu/kolaborantu metodes saka:

    https://www.delfi.lv/news/versijas/atis-klimovics-meklejot-istos-vardus-par-25-martu.d?id=50950915&com=1&reg=1&no=0&s=1

    …………………………………………
    koments:
    “Kristaps Ziemelis
    30.03.2019 02:30:04

    Par patriotismu Lielisks veids, kā iznīcināt patriotismu L. Jānovirza patriotu enerģija uz nesvarīgu problēmu vai subjektu/objektu. Bet tos, kuri saprot, ka patriotam savu spēku jātērē savas valsts uzplaukumam un nevis neproduktīvam naidam, tos demoralizē ar nebeidzamiem politiskiem pasākumiem, mītiņiem, piketiem, referendumiem, parakstu vākšanām, vēlēšanām, ar nolūku likt vilties, zaudēt cerību un riebumā novērsties. Kad patrioti pazuduši no apvāršņa, tad valsts paliek viens pret vienu ar patieso ienaidnieku un uzvarēt to nespēj…”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *