Atceroties A. Priedīti. Īsto latviešu epitāfija

Atcerēsimies nelaiķa Priedīša teikto un rakstīto. Protams, šos citātus ir jālasa ar pretīgu smīnu. Ko tik visu “mūsu” inteliģence ir sacījusi par visīstākajiem neliešiem un tautas bendēm !

Īsto latviešu epitāfija

   1. “Salīdzinot ar daudzo gadu rēnajiem un bezcerīgajiem prezidentūras gadiem, Egila Levita kandidatūra ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. No spējas, un tas ir tik svarīgi, brīvi komunicēt četrās svešvalodās – angļu, vācu, franču un krievu. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus, un to Levits spēs, būdams augsti kvalificēts jurists. Tieši Levits lika juridiskos pamatus Latvijas valsts atjaunošanai, un visus šos gadus viņš ir bijis ciešā sasaistē ar Latviju. Mana pārliecība ir, ka viņš spētu visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos.”

   2. “Draugi, viņš ir pirmais premjers, kura godīgumu, valstsvīra morāli un 100% lojalitāti valstij grūti apstrīdēt. Viņš ir Eiropā ļoti cienīts, draudzīgs attiecībās ar Eiropas kolēģiem. Prieks skatīties, kā viņam, ejot pa Briseles gaiteņiem, visi steidz klāt un grib ar viņu sasveicināties. Viņa laipnība, tolerance, kā arī uzticība cilvēkiem, ir arī viņa posts. Viņš nav dzīvojis pietiekami ilgi padomijas vilku mežos. Nav pietiekami rūdīts “peldēt starp haizivīm”. Galvenais “trūkums” – demokrāts,” “Daudzi gribētu būt Kariņa vietā. Ja gribat stingru roku un skaļu muti, tad sauciet atpakaļ, piemēram… Ja gribat premjeru, kas ir godīgs un, jā, dažbrīd naivs ideālists, tad atbalstiet Kariņu! Lai viņš, atbalstu jūtot, ir pašpārliecināts un atlaiž pāris ministrus, kas atrodas valdībā iepriekšējo populistisko vēlēšanu rezultātā. Tur, draugi, ikviens esam roku pielikuši. Es atbalstu Krišjāni Kariņu! Un nu varat sākt mani plosīt.” 

P.S.

OBLIGĀTI TURĒT VIRS GULTAS!

Epitāfiju ir jātur virs gultas katram īstam latvietim ar gravitācijas melnajiem caurumiem smadzenēs. Epitāfija ir latviešu inteliģences manifests – rakstveida paziņojums par saviem uzskatiem, programmu, lēmumiem, vispārējās attīstības pakāpi.

12.06.22

You may also like...

7 komentāru

  1. AG saka:

    Nepierunāji Priedīti potēties pret Kovid, būtu dzīvs vēl tagad… :)))

  2. fakts saka:

    Atskatoties atpakaļ laikā,ir jāsaka,ka vislielāko ļaunumu ir nodarījusi t.s. inteliģence,laipojošie intelektuāļi un tml.mēsli.Vispazīstamākie-Pauls,Kalniņš,Peters,Zālīte un visi citi pārējie muldošie,visi,ar dažiem izņēmumiem,kuriem bija un nav zudusi cieņa būt cilvēkam.

  3. Citāts, pārdomās par zaudēto Brīvvalsti! saka:

    Bailes ir kā pieķēdēts vilks: bīstamas tikai tad, ja tās palaiž vaļā. Bēdas izplēn aizmirstības tīklā. Dusmas, pat visnegantākās, var uzveikt ar smaidu…..Tikai cerība turpinās mūžīgi! ”Kalna ēnā” G.D.Robertss

  4. xxx saka:

    Tagadējā pēc Egila Levita telefona zvana par Satversmes tiesas tiesnesi, tagad arī priekšsēdētāja vietnieci iebīdītā Irina Kucina, būdama Tieslietu ministrijas valsts sekretāra vietniece, sistemātiski piesmēja no tiesnešu patvaļas cietušos cilvēkus. Cilvēkiem ir ļoti daudz viņas atrakstīšanās šedevri. Ja tos apvienotu, sanāktu liels kalns. Lai Dievs pasargā Latviju un latviešu tautu no tādām negodīgām juristēm kā Irina Kucina. Neko labu no Irinas Kucinas nesagaidīsiet, kā vienīgi ļaunumu. Arturs Priedītis ļoti labi zināja, kādi nelieši ir pie varas.

  5. Jānītis saka:

    Žīdi,lai pieslēptu reptiloīdo cionisma nedalāmību ir uzdevuši Izraēlai pasacīt,ka Izraēla jūtas apdraudēta no Džordža Sorosa programmām. Izraēla ne ar vārdu nav pieminējusi,ka Soross ir žīds un cionists,kopš sākta gala. Tāds tas lielais teātris uz lielās skatuves. Skaties un brīnies!

  6. Anonīms saka:

    Kā vispār cilvēks spēj izteikt tādus murgojumus? Cik nožēlojami glumam jābūt, lai pateiktu vārdus par labu Levitam un Karinam!

  7. Neatkarīgais reportieris saka:

    Reiz skatos; iet Rīgā žīdu duets,nu tik cieši kā salīmēti. Labi,paskatos ciešāk,tur,jau Māra Zālīte ar Māri Čaklo. Jā,izskats gāja pa priekšu. Bet tādi latviski vārdi! Un viņiem pēkšņi tuvojas otrs duets: Mavriks Vulfsons un Jevars Godmans! Nu,jau sanācis bija tā kā kvartets. Pēdējiem diviem,gan vārds gāja pa priekšu,bet šlaka tā pati.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *