Ne nošaut, ne pakārt, bet žogmalē nosist !

Valsts preJānis Kažociņš.L.Grantiņš.LRTT.zidenta nacionālās drošības padomnieka un bijušā Satversmes aizsardzības biroja (SAB) vadītāja Jāņa Kažociņa ienākumi pērn sasnieguši 500 tūkstošus eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) datu bāzē publicētā valsts amatpersonas deklarācija par 2016. gadu.

Jānis Kažociņš ir sātaniskais izdzimtenis, kas parazitē uz latviešu tautas rēķina un ir atbildīgs par “valsts nozagšanu”.

==============================================================================

Voins.Burkāns,LRTT.GrantiņšRīgas brīvostas pārvaldes Ostas policijas priekšnieks Valdis Voins un Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas dienesta priekšnieks Viesturs Burkāns arī pagājušajā gadā bijuši turīgākie tiesībsargājošo iestāžu vadītāji, liecina informācija Valsts ieņēmumu dienesta (VID) mājaslapā.

Mūsdienu Latvijā godīgi apkarojot noziedzību par miljonāriem nekļūst. Voins un Burkāns neko nav darījuši noziedzības apkarošanā.

Viņi ir ciniski piesmējuši cietušos.

Viņi paši ir uzskatāmi par noziedzniekiem.

MIGLA-SARKANĀ-NOLĀDĒTĀREINIKSĀBOLTIŅA3Šo tekstu man atsūtīja kāds LRTT i- vietnes lasītājs.

Un, ko saka par šo noziedznieku DP noslepkavotais vēsturnieks- profesors Indulis Ronis: “Neaizmirsīsim  arī,  ka  visnedrošākie  Brīvās  pasaules drošības  dienesti  ir  Lielbritānijai–  tam  pierādījums  ir  ne  tikai I.Ronis.Grantiņš.LRTTKembridžas  piecīši,  bet  arī  Lielbritānijas  brigādes  ģenerālis, ar  Komandanta  godalgu  apbalvotais Latvijas  Tieslietu  ministrijas  paspārnē izveidotā  Stversmes aizsardzības  biroja (SAB)  direktors  no  2003.gada maija  Jānis Kažociņš. ASV privāti  iegūto  informāciju  par  Jāni Kažociņu,  kā  KĀI spiegu,  grāmatas autors  ir  pārbaudījis  garu  gadu  garumā  un   to  dokumentēs  grāmatas  noslēguma  daļā.  Jāņa Kažociņa nodarītais  ļaunums  Brīvajai  pasaulei  par  kuras  neatņemamu  sastāvdaļu  ir  kļuvusi  arī Latvija–  ir  nesamērojami  smagāks  nekā  Kimam  Filbijam.

Taču  arī  Jāņa  Kažociņa dziļi  noziedzīgajai  problēmai  ir  divas  puses–  caur  viņa  darbību  ir  iespējams  pierādīt,  ka  2001.gada  terora  akti  ASV  ir  Krievijas  specdienestu  organizēta  diversija   boļševiku  impērijas  atjaunošanas  un tās  pasaules  kundzības (vispasaules  sociālistiskā  revolūcija)  interesēs,  bet  par  to  nedaudz  sīkāk  parunāsim  speciālā  paragrāfā.”

Pavisam vienkāršs, no morāles viedokļa, jautājums: Vai šī nauda ir nopelnīta ar godīgu darbu ?

Tātad, tā ir nozagta tautai !

Par šī kroplā deģenerāta morāli ir veltīgi diskusijās tērēt laiku, jo izdzimteņiem MORĀLE ir svešs un neizprotams jēdziens. Ja viņi saprastu šī JĒDZIENA jēgu, tad viņi tādi nebūtu. Šis “kažociņš” ir nekas vairāk kā vēža audzējs latviešu tautas miesā un tāpēc viņš, un daudzi viņam līdzīgie, ir jāizgriež no tās !!! Viņš un viņam līdzīgo izdzimteņu banda ir jāsoda atbilstoši pastrādātajam noziegumam ! Viņš nav tikai viens sodāms, bet kopā ar saviem tuvākajiem ģimenes locekļiem, visiem tiem, kuri ir izmantojuši šī noziedznieka tautai(valstij) nelikumīgi- nodevības ceļā izkrāptos labumus.

To nosaka TIESISKUMS !

Pienāks, noteikti pienāks tā stunda !!!, kad viņš, kopā ar visu savu ģimenisko varzu, tiks žogmalē nosists, jo patronas un striķi priekš tādiem izdzimumiem neviens netaisīsies šķērdēt.

Tas būs TIESISKI un LIKUMĪGI !!!

Šeit teiktais attiecas uz visiem šajā rakstā lasāmajiem izdzimteņiem.

Tiesu izpildītāji,Inese Bože,L.Grantiņš,LRTTKučinskis,Vējonis - Kopie01.04.17     LRTT

You may also like...

5 komentāru

  1. aivita saka:

    Tāādas naudas! Vai tas nav 1.aprīļa joks?

  2. Anonīms saka:

    Tik tiešām tā tas viss arī ir. Zemiski ļaudis.

  3. aivita saka:

    4.maija grāfi.
    Vakar tv “aizliegtajā paņēmienā” taisnojās par pensiju likumu. Igaunijā tas tomēr esot taisnīgāks.

  4. Eduards Lunis saka:

    —Un nav mums ,,šai valstī,, tiesiskas varas,
    kasļaunāk, kas trakāk , tas arī dara –
    Un tāpēc ir noticis-tā kā arī ir-
    -BŪT VAI NEBŪT LATVIJAI-ŠAURA JOSLIŅA ŠĶIR…!
    Pēdējais laiks ir no viņiem tikt vaļā…!Vadzis kraķšķ!

  5. ugunskrusta karavīrs saka:

    Tos visus valdošos zagļus nosist, un samest grāvī, giljotīns tiem par lepnu.
    .
    .
    .
    Admins
    Viņi saņems tieši to, ko “sastrādājuši”.
    Apmēram tā arī būs, kā Tu saki, jo Tiesiskumu viņi paši ir pilnībā iznīcinājuši… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *