“Pārmaiņām būt” to Ridam Bruneram

Kādas tik vaimanas nav jādzird un kādas tik globālas katastrofas mūs nesagaida, ja nepiedosim sarkanajam slepkavu režīmam un neintegrēsimies ar okupantiem, bet iestāsimies par tiesiskiem risinājumiem okupācijas izbeigšanai un nelegāli ievesto kolonistu repatriācijai kā noteikts likumos un starptautiski parakstītās konvencijās.





Ridam Bruneram

Nesaprotu tikai vienu, kādēļ paralēli darīt to pašu, ko jau dara visa 4.maija kliķe Vējoni ieskaitot un ieskaitot tādus izsmalcinātus demagogus un mēdiju monstrus kā Aidi Tomsonu, Ansi Bogustovu un bezgala daudzus citus atlasītos kadrus, kas gadu desmitiem kompostrē cilvēkiem smadzenes ar samierināšanos, piedošanu, nesasteigšanu, kas praktiski darbojās kā tiesiskuma realizācijas neiespējamība.
Tas nozīmē, ka mums kā auniem jāpiever acis un nedrīkstam pieminēt to tiesiskuma sadaļu uz ko vispār balstīta visa Latvijas valstiskuma būtība un ņedaj bog vēl izdomāsim kādu sodīt.

Tādi runas vīri, manipulējot ar dažādām ārējām briesmām (kuras nenoliedzami arī ir), cenšas integrēt okupantus un kolonistus par katru cenu. Klauvēšana pie mūsu sirdsapziņām ar visdažādākajiem metodēm un mēģinot pierādīt, ka krievi arī ir cilvēki un ne jau visi esot sliktie.

Tikai nesaprotu, kāpēc tiek uzsvērti krievi un tautība vispār, ja runa ir par okupantiem un kolonistiem, kas ir juridisks statuss, nevis tautība.

Un tikai tāpēc, ka tie ir labi cilvēki, tiem nav nekādu tiesību būt Latvijas pilsoņiem. Tas tāds tipisks komunistu-cionistu piegājiens, ja labs cilvēks (svojaks) tad noteikti ir jāglābj no taisnas tiesas vai represijām, bet citos gadījumos jāiegūst par pilsoni, lai realizētu savus plānus (piem.Liepājas metalurga goda pilsonis ar lielāko pensiju valstī 19 000 vienībām) vai arī tie paši sporta idiotismi ar nopirktiem pilsoņiem.

Tādu un līdzīgu tiesiskuma izkropļošanu, mēs izbaudām jau turpat 30 + 50 gadus, kur visa Latvija ir padarīta par vienu vienīgu kriminālistu plosīšanās arēnu. Bet tas uzraksts uz Saeimas sienas – „Viens likums, viena taisnība visiem“ ir visklajākā ņirgāšanās un demonstratīva izrādīšanās, kas tikai apliecina okupācijas varas nepārtrauktību un kolonistu – okupantu tiesības pāri likumiem. Pagaidām !





LRTT piebide:

Kamēr nav notikusi okupācijas “likvidēša” pēc visiem ANO STATŪTIEM, Latvija nav uzskatāma par valsti !!!

Visi tie, kuri šodien “spēlē valdniekus”, ir kolaboracionisti un kā tādi arī jātiesā !

Un viņi, visi šie čekisti un viņu ielikteņi, arī tiks tiesāti !

Visi šie borovkovi, kariņi, godmaņi & co, tiks vienkārši uz ielas nomedīti !

Un tas būs tikai un vienīgi viņu pašu roku darbs, jo:

TIESISKUMU VIŅI PAŠI IR LIKVIDĒJUŠI.

Viņi lūgsies NĀVI, bet no viņiem muks. Viņi dzīvi sapūs…. Tā tas ir rakstīts par viņiem un tā tas arī notiks ! Tas ir UNIVERSA likums: KO SĒSI, TO ARĪ PĻAUSI !

Sātana izdzimumiem sātaniskas beigas !

15.03.19                        L. Grantiņš

You may also like...

2 komentāru

  1. RB saka:

    Izlasīju, bet nesapratu, ko rakstītājs gribēja pateikt. Kurš saprata, lūdzu dodiet padomu un ierakstiet komentos
    .
    .
    .
    Admins
    Nākošais “pārmaiņām būt” teiktais sniegs atbildi uz visiem jautājumiem.

  2. brīvība saka:

    Ja uz Baltu pleciem uzkāpj ebrejiete ar zelta zvaigznēm,vai tā ir = brīvība ??????? Ja ar sarkanbalto drāniņu lībieši no tag.Cēsīm gāja palīgā krustnešiem nosist pēdējos zemgaļus,vai tā ir = brīvība???????

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *