Pusžīdu/žīdu „ģēniju“ „varoņdarbi“, saka kāds lasītājs

Tukš-muldēšanai nav nekāds sakars ar cīņu un patriotismu… .

pusžīdu/žīdu „ģēniju“ „varoņdarbi“
66.bbb.4.ßß5
ilustrācija „ģēniju“ varoņdarbiem:

https://nra.lv/viedokli/andejs-lucans/272455-laiks-nokapt-no-beigta-zirga-atklata-vestule-zemkopibas-un-varam-ministriem.htm

“ … Tās ir sekas ZM realizētajam biznesa lauksaimniecības ekonomikas modelim – jāšanai uz beigta zirga, ko nesekmīgi cenšas atdzīvināt VARAM ar administratīvi reģionālajām reformām.

Abu ministriju darbība asociējas ar interneta balss Auķa teikto: „Dakotas indiāņu gudrība vēsta – ja tu atklāj, ka jāj uz beigta zirga, kāp nost! Taču pie mums, kā redzams, šādā situācijā bieži izvēlas citas stratēģijas: Mēs iegādājamies pātagu; Mēs mainām jātnieku; Mēs izveidojam īpašu uzdevumu vienību, lai beigto zirgu atdzīvinātu; Mēs apvienojam vairākus beigtus zirgus, lai tie kļūtu ātrāki; Mēs meklējam cilvēkus ārpusē, lai viņi jātu; Mēs piešķiram papildu līdzekļus zirga jaudas palielināšanai; Mēs paaugstinām beigtu zirgu jāšanas kvalitātes standartus; … mēs sakām: „Mēs taču tā ar zirgu esam jājuši vienmēr.“ Diemžēl jau labu laiku savā saimniekošanā esam jājuši uz beigta zirga, jo tālāk, jo acīmredzamāks tas ir.” … “
……………………………………………………..
Es no sevis varu piemetināt:

Tāda mutuļojoša darbības imitācija notiek visā
pārvaldes sektorā.
Un turpināsies, jo partiju ‚kadri“ nav nekur pazuduši –
visi pēc dažiem mēnešiem sēdēs ierastajos krēslos
it kā nekas nebūtu noticis un turpinās sūkt no
budžeta mūsu nodokļu naudu !

Te ir liberālā jevroLatvija, bērni !

Turpiniet ticēt partiju sistēmai tālāk !!! :))

Lucāns: “Labākai sapratnei – neliels atskats vēsturē

“Jaundibinātā Latvijas valsts pēc Pirmā pasaules kara mantojumā saņēma sagrautu un izlaupītu zemi. Tās vadītāji izmantoja gudru, uz pašaizliedzīgu jauncelsmi motivējošu ideoloģiju un tautsaimniecisko, t.sk., agrāro politiku. Tā stiprināja savas zemes mīlestību, saimnieka apziņu, darba prieku un ticību savas ģimenes un valsts nākotnei: veidojās tautas dvēsele – nacionālā pašapziņa. Lauksaimniecībā to stiprināja saimniekošanas – dzīvesveida ekonomikas modelis, kam piemīt nacionālo neatkarību, darba iespējas, demogrāfiju un paaudžu pārmantojamību nodrošinošs, strādājošos un to ģimenes locekļus attīstošs, peļņu taisnīgi sadalošs, sociālo nevienlīdzību izlīdzinošs, dabu saudzējošs, kultūrvidi saglabājošs un pilnveidojošs raksturs (kvalitāte).

20 gados latviešu tautas dabīgais pieaugums 47 365 cilvēki. Zemi apsaimniekoja 275 698 zemnieku ģimeņu saimniecības, kas nodarbināja 801 000 cilvēku. Uzcēla 373 jaunas skolas. Latvijā aktīvi darbojās 1082 Mazpulki ar 40 083 mazpulcēniem – nākamajiem zemes saimniekiem. Latvija ražoja lauksaimniecības produkciju par 1219 eiro uz 1 iedzīvotāju, ierindojās Eiropas attīstītāko valstu pirmajā četriniekā un apsteidza Somiju par 15%. Pietrūka 4 gadu, lai panāktu Dāniju.”





Ko tad šis Lucāns tādu pasacījis, ko mēs nezinātu ?

Citējis Latvijas Brīvvalsts statistiku !?!

Jau sen atpakaļ Lucāna kungs par to ir rakstījis ! Kāpēc tāda nevajadzīga atkārtošanās ? Tā izskatās pēc “gaisa nolaišanas” un nekas vairāk ! Kāpēc netiek nosaukti īstie vainīgie, kā to dara Džons Krismas ?

Es regulāri apmeklēju starptautiskas biznesa konferences. Kad pieminu, ka esmu Latvijas pilsonis, uzņēmēji atbild, ka Latvija ir nodokļu nemaksāšanas un naudas atmazgāšanas centrs. Izskatās, ka visi to zina. Kaut arī Latvijā ir Eiropas Savienībai atbilstoši likumi, tie netiek realizēti. No 17 licenzētām bankām Latvijā, 13 specializējas nerezidentu naudas noguldījumos. Ielikteņi vadītāji ir priecīgi kalpot iepriekš reģistrētu “jumta” vai “meitas” uzņēmumu valdēm, kuras tur bankas kontus. Dažas bankas ir pieķertas piedāvājot platformas, lai netīro naudu varētu sapludināt ar tīro, izmantojot viltus pavadzīmes. Tūkstošiem pārskaitījumu ienāk un iziet, un neviena no summām nesakrīt, lai būtu grūti izsekot. Nav jau tā, ka tas būtu svarīgi, ka korumpētas amatpersonas sadarbojas ar gangsteru baņķieriem, lai noslēptu naudu… Summa, ko nerezidenti nogulda Latvijā, pārsniedz 10 miljardus ASV dolārus, un top baņķieri un pat valdības pārstāvji atzīst, ka šie konti parasti tiek izmantoti tranzītam, nevis ilgtermiņā noguldījumiem. Tādējādi, naudas summa, kas ir izgājusi cauri šiem kontiem, pavisam vienkārši varētu pārsniegt 200 miljardus ASV dolāru kopš 1991. gada.
Šī nav pirmā reize, kad organizētā noziedzība gūst labumu no nebrīvas valsts, lai to izmantotu naudas atmazgāšanai.”
——
” līdz pat mūsdienām. Oligarhi, kuri palīdzēja Kremlim kontrolēt Latviju, savu sākumu ieguva PSRS pēdējos gados. Valērijs Kargins un Viktors Krasovitskis saņēma pirmās licenzēs starpvalstu apmaiņu tirdzniecībai visā PSRS, acumirklī padarot tos par multimiljonāriem. Iedomājieties, kādiem sakariem viņiem bija jābūt Kremlī, lai saņemtu šādas licenzēs. Drīz pēc tam, kad Latvija it kā kļuva neatkarīga 1991. gadā, šie oligarhi nodibināja Parex banku. Parex banka bija saistīta ar Tambovskuju mafiju, kura savukārt ir saistīta ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.
Kā arī, agrīnajos Latvijas, tā dēvētajos, “neatkarības” un “demokrātijas” gados, KGB vīrs Gregorijs Lučanskis nolicenzēja vairākas bankas Latvijā, darījumiem, kas saistīti ar Gazprom un Krievijas premjerministru Viktoru Černomirdinu. Lučanskis, izņēmuma kārtā, ir vienīgā persona vēsturē, kura dēļ Interpols organizēja viņam veltītu starptautisku tiesībaizsardzības ekspertu tikšanos. Viņa uzņēmums Nordex tika turēts aizdomās par lielu naudas summu pārvietošanu priekš KGB.
Tā aizsākās, kā žurnālisti dēvē “Latvijas Pilnvaru Tīkls”, vai, kā vienkāršie Latvijas iedzīvotāji saka “Krievu Mafija” vai “Ebreju Mafija”, vai “KGB Mafija”.“

Lasīt vairāk:

Tiesiskums saka: Viņi ir jānosit !

FOTO: Dagmāra Beitnere šo sātanžīdu nosauc par “NĀCIJAS TĒVU“, tā pilnība sevi atklājot, ka ir jebreika un čekas algota darbiniece, jo katrs zirgs, kur nu vēl latvietis, saprot, ka žīds nevar būt latviešu nācijas tēvs !!! Un tagad, latviet, tu saprati, kāpēc pēc E. Levita pieprasījuma žīdiskās izcelsmes R. Dzintars un D. Melbārde nomainīja LATVISKUMU uz NACIONĀLO ?!

Lucāns pubicējas DDD laikrakstā un NRA un citos 4. maija kliķes ruporos, kuri cionistu uzdevumā veic “dozēto patiesību”, kas tautas valodā skaitās- “gaisa nolaišana”.

Tā ir šaušana ar tukšām patronām un nekas vairāk !

Džons Krismas ir nosaucis vainīgos vārdā !

Šodien visas lietas “regulē” krievžīdu sātanistu banda(KGB mafija).

Lūk, tad ar to arī ir jāsāk !

Un, kurš ir šīs Latvijas krievžīdu bandas “kurators” starptautiskā arēnā ?

Neviens cits, kā Krievijas žīda pēctecis Egils Levits, kurš šodien kā smirdīga gļota grib “ietecēt” Latvijas prezidenta KRĒSLĀ, lai ne tikai pilnībā iznīcinātu Latviju kā valsti, bet arī latviešus kā tautu.




Vai tad JŪS domājat, ka valdošā cionistu banda nezin ar ko un kā būtu jāsāk ?

Visu zin, bet viņu uzdevums ir iznīcināt mūsu tautu !!!




Nav obligāti tas jāpasaka tik tieši, kā to dara Dž. Krismas vai L. Grantiņš, bet var to pasacīt pietiekoši saprotamā veidā, kā to ir sacījusi Vita Matīsa(atvērt).

Esmu piedāvājis Lucānam publicēties LRTT vietnē, bet viņš to ignorēja… .

Arī augšminētā komentāra rakstītājs nav labāks par Lucānu… . Norādīt uz problēmu un “padot fraku”, nav cīnītāja pazīme… . Un nez cik pieklājīgi jau nebija man aizrādīt, ka neturu vārdu(Vilis)..., es esmu viens, ar dažiem retiem palīgiem, tad kapēc Tu nevarētu sūtīt argumentētus rakstus (Man ir jāveic savs “maizes darbs“,  jo ar sastrādāto Vācijas pensiju iztikt nevaru, bet Latvija man brutālā veidā atsacījas maksāt par tur strādātajiem 22. gadiem. Man ir jāuztur šī i- vietne un tā jāaizpilda…, es praktiski krītu no kājām… .) ?

Tikai patiesi teiktais un tieša norāde uz vainīgo, grauj Sātana plānus, bet ne vispārināta tukš-muldēšana, kas ir sātanistu- laupītāju glābiņš… .

PATIESĪBA ir vai TĀS nav !

Tizla norādīšana uz PATIESĪBU ir TĀS iznīcināšana- meli, kas kalpo ienaidniekam.

02.03.19                              L. Grantiņš





Nepieļausim šakāļžīda E. Levita iesēdināšanu mūsu tautas GODA KRĒSLĀ !

You may also like...

21 komentāri

  1. AGedroics saka:

    Vai tad Grantiņš nesaņem piemaksu pie pensijas kā fizisks un garīgs invalīds??? :)))

  2. Druvvaldis saka:

    Kosmoss ir apdzīvots, civilizācijas savstarpēji konkurē par tiesībām dzīvot uz planētām. Pašlaik notiek cīņa par mūsu planētu Zemi. Tas ir izskaidrojums pašlaik starptautiski noritošajai nežēlīgajai cīņai par planētas nākotni.
    Šeit ir video par jaunākajiem atklājumiem uz Marsa.
    https://www.youtube.com/watch?v=jf8xjvvBnxE

  3. Pulsārs saka:

    Ir cilvēki,kas kā štrauss iebāž galvu smiltīs,lai nebūtu jāsastopas ar realitātes momentu. Tu vari viņus brīdināt,stāstīt patiesību,rādīt piemērus,vienalga viss tiks ignorēts. Nav jēdzīgi pieprasīt no kurlā,lai viņš dzird,un aklajam izstāstīt ceļu. Tādiem viss nāk kā pašatklāsme. Tikai,tad bieži vien,jau ir par vēlu!

  4. Vilis saka:

    “ņemt galvā” vai neņemt ir katra brīva izvēle, tāpēc
    komentārus rakstu BEZ imperatīvas izteiksmes, kaut
    gan, reizēm tā, ai, kā, derētu !
    Zinu, ar mutes aizbāšanu nekas nebūtu līdzēts !

    “Fraka” padodas daļēji automātiski, par ko nebūt
    neesmu noskumis(pats saproti, kāpēc!)…

    Īsti nezinu, bet neesmu dzirdējis, ka maksa par portāla
    uzturēšanu atkarīga no rakstuzīmju daudzuma
    komentāros, tāpēc atļaujos izvērstāk PACITĒT
    DAŽIEM zināmas, bet TŪKSTOŠIEM, varbūt, nezināmas
    patiesības no citu portālu komentāriem…
    Periodiska atkal un atkal atkārtošana nevienam
    neskādē(dubults neplīst!) .

    Par “gaisa nolaišanu” var domāt visādi.
    Lucānam lielāko tiesu nepiekrītu dēļ viņa ieskolotā
    boļševistiski-marksistiskā skatījuma uz procesiem,
    bet, pieņemu, ka, smalkjūtības pēc, viņš( un, domāju,
    vēl simtiem citi), LRTT nepublicējas SISTEMĀTISKU
    Gedroica JĒLĪBU dēļ tajā…

    Žīds Markss ir PRINCIPĀ nosaucis visus sabiedrības
    procesus viņu vārdos(paskaties apkārt BEZ rozā
    brillēm !), cita lieta – kādā nolūkā…
    Neesmu ORIĢINĀLĀ viņa sacerējumus lasījis.
    Tulkojot lietas var PAGRIEZT kā ienāk prātā, atkarībā
    no valdošās konjunktūras. :(
    Ja pretinieks pasaka, ka 2 x 2 = 4, tad tas nenozīmē,
    ka 2 x 2 = 3 dabā !

    Var jau demokrātiski NEBANOT Gedroicu, bet
    tā viņa pavārtes “folklora” uzdzen riebumu…
    Īpaši, ja tā neattiecas uz politiskiem tematiem…

    Par uzticēšanos PARTIJU sistēmai es savas domas
    esmu ne reizi vien izteicis – ja HAOSU uzskata par
    ORGANIZĀCIJAS formu, tad… bez vārdiem! –
    Neko jaunu nevaru pievienot…

    No teātra gudrībām:
    – Uz skatuves KARALI tēlo GALMINIEKI.
    Ja karalis pats sāk tēlot karali – tad iznāk
    karikatūra, ne karalis… –

    Kamēr galminieki tēlos karali – būs kā ir ! :(
    KO vajadzētu uzlabot, domāju, katram pašam ir
    skaidrs ! Ja nē – skaties netā un Vācijā ielās !

    Lūk, tev RAKSTS !
    Iznāca pagari un nedaudz didaktiski, bet domāju –
    labi saprotami ! IMHO.

    Nekā personīga !
    .
    .
    .
    Admins
    Visu pasaka šī īsā frāze: “Lūk, tev RAKSTS !”

  5. zārka naglu dzīšana Latvijas miesā saka:

    http://www.jelgavniekiem.lv/?l=79&act=4&art=45560

    kurš kuru integrē ?!!
    ……………………………………….
    Ik gadu Jelgavas Sabiedrības integrācijas pārvalde aicina jelgavnieku ģimenes visās paaudzēs izbaudīt jautros slāvu svētkus “Masļeņicu”. Neizpaliks arī cienāšanās ar pankūkām, tādēļ visi aicināti jautri pavadīt ziemu un sagaidīt pavasari, nākot uz Sabiedrības integrācijas pārvaldi svētdien, 10.martā plkst. 13 zālē, bet plkst. 14 skvērā pie ēkas pasākums turpināsies ar jautrām aktivitātēm svaigā gaisā.

    Aktivitātēs piedalīsies biedrības „Jelgavas nacionālo kultūras biedrību asociācija” mazākumtautību biedrības un kolektīvi “Slavjanočka”, “Ļanok”, “Džerelo”, apvienības „Brīvprātīgie Jelgavai” jaunieši. Kā brīvprātīgie darbosies arī Jelgavas Spīdolas Valsts ģimnāzijas 7.vid. klases audzēkņi. Svētku noslēgumā svinību dalībnieki kopīgi sadedzinās lielo salmu lelli, simboliski atvadoties no ziemas un sveicot pavasari.

    Masļeņica no laiku laikiem ir svētki, kuru svin septiņas dienas pirms lielā gavēņa.
    ……………………………………….

    Kāpēc par pankūkām jāintegrējas svešā kultūrā ?

  6. No Maarupes saka:

    Tas levits ir bistams latviskai vbalstij un pat veejonis tad ir labaaks

  7. ???? saka:

    ko tad šī tev izsaka, ja nav noslēpums ?

  8. ???? saka:

    par : Visu pasaka šī īsā frāze: „Lūk, tev RAKSTS !“

    ko tad šī tev izsaka, ja nav noslēpums ?

  9. anonimous saka:

    Tevi laikam Linard shis raksts neinteresee, jo tas tevi tieshi neskar, bet muus gan! Vairaak nekaa tavi murgojumi kopaa njemot. Izlasi aakst!
    https://nra.lv/latvija/274093-plats-solis-uz-skaidras-naudas-likvidaciju.htm

  10. to 2019. gada 2. März um 22.19 Uhr saka:

    Protams, ka neskar !
    Bet visu var pateikt arī BEZ epitetiem !
    Īpaši, ja Grantiņš to visu nestūrē !

  11. Pārmaiņām būt saka:

    Skat kā sarosījušies, laikam dziedzeri iespiesti skrūvspīlēs.

  12. youtube saka:

    Kas to būtu domājis,ka pārdesmit gadu veca fantastikas filma precīzi atainos šāsdienas īstenību! Nu,jau arī Latvijas īstenību. Youtube/Krepost 1992
    .
    .
    .
    .
    Admins
    Vai šī domāta ?
    https://www.youtube.com/watch?v=Gujp5xt-5jI

  13. Youtube saka:

    Nē. Amerikāņu. Krievu val. Kanāls: Georgii jug | rakstīts krievu burtiem.

  14. Anonīms saka:

    Uzstādīto elekrōniskā izstarojuma antenu apkārtnē cilvēki mirst kā mušas. Sākumā kļūst slikti ar sirdi,ar nerviem,moka bezmiegs. Ir dok. filmas par Katāru. Tur elektronizācija tālu priekšā Latvijai. Taču tuvumā apdzīvotām vietām nav nevienas pašas elektrōniskā izstarojuma antenas. Antenu lauki tur atrodas tālu aiz pilsētām!

  15. dzimusi 18.novembrī saka:

    Būtībā, politolog’es, starptautisko tiesību un diplomātijas ekspertes VITAS MATĪSAS uzskati par tagadējo Latvijas situāciju daudzos jautājumos ir diezgan līdzīgi tam, ko mums nepārtraukti atgādina Linards Grantińš.
    VIENĪGI, VIŃU NETIESĀ, UN TIKAI TĀPĒC, KA POLITOLOG’E TO IZDARA DIPLOMĀTISKĀK.
    Tas man lieko reiz pierāda tikai to, ka 4.maija Latvijas slepkavu baru Latvijā aiztikt nedrīkst, ka atklātība neeksistē, un pat, ja kāds atłaujas vairāk, tad bandīti ir nostiprinājuši savas pozīcijas tik labi, ka nekāda kritika vińus nebaida.
    Tātad, ja netiek atklāti pateikts tas, KA NE LATVIEŠI IR VAINOJAMI garu 28 gadu Latvijas demontāžā, tad viss ir kārtībā.
    Jautājums ir viens, vai Latvijas slepkavas ir pelnījuši to, lai ar viñiem, par vińiem runātu diplomātiski?
    Domāju gan ka ne.
    Un tāpēc jau L.Grantińš vińiem ir kā nazis vińu nopulētajās sēžamvietās, -jo traucē taču būvēt pasaules hazāržīdu valstību uz šīs grēcīgās zemes.
    Lai nolādēti visi tie, kuri tīšām kaitējuši Latvijas atdzimšanai,

  16. Logoss saka:

    Kad,jau reiz par labām filmām aizgāja,kur vieta atstāta,arī pārdomām: “Savior”,arī ir amerikāņu filma. Viņu var atrast esamu vairākās valodās. Noskatoties nenožēlos neviens.

  17. Youtube saka:

    “Čužie sredi nas”

  18. ! saka:

    Modernās elektrōnikas ierīces tiek būvētas tā,ka tās sazinās savā starpā un sniedz izsmeļošu informāciju par cilvēkiem sev apkārt! Kam tas ir vajadzīgs???

  19. to zārka naglu dzīšana Latvijas miesā saka:

    Par samaksu pankūkās integrēties aicina tie, kuri
    paši nav integrējušies latviskā Latvijā !
    Savas dzimtenes nodevuši, tagad nīcina ārā
    Latviju !

  20. ko tu te vari... saka:

    Nu gan samuldējies, “anonymausi“: “antenu apkārtnē cilvēki mirst kā mušas“ un … “tuvumā apdzīvotām vietām nav nevienas pašas antenas“…

    Kā tad varēja rasties zināms, ka tie cilvēki mirst kā mušas, ja tās antenas ir tā tālu tālu no apdzīvotām vietām????? Ko pīpē?

    Tāpat ir ar visādu mūviju, visu valstu tvīziju fragmentiem, ar ko vietni pieslānī. Kopmostrē tikai smadzenes.

    Bet, ja nopietni – tieši muldoņas un visādas sabiras padara tās vietnes par apsmiekliem. Un tad var kliegt līdz ģībonim: ej nost no sliedēm, tev vilciens aiz muguras!!! vai genocīds, genocīds! – neviens tevi vairs neņem par pilnu.

  21. Anonīms saka:

    Es būtu priecīgs,ja tā patiesīgā filma:”Čužie sredi nas”,būtu tikai fantastika.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *