Noziedznieki Kūtris/Kalnmeiers ar pieķēzītām biksēm pret Bordānu/Grantiņu !

Tieslietu ministram, kurš apšauba tiesiskumu savā valstī, būtu jāatkāpjas no amata, intervijā laikrakstam “Neatkarīgā” sacīja bijušais Satversmes tiesas priekšsēdētājs, Finanšu policijas pārvaldes vadītājs un Ģenerālprokuratūras virsprokurors Gunārs Kūtris.

“Saukļi par tiesiskumu daudzus var aizskart. Daļa cilvēku Latvijā jūtas apbižoti: pensionārs – par pensiju, pacienti – par medicīnisko aprūpi, skolotāji – par algām. Viņiem šķiet, ka valstī nav tiesiskuma. Tādēļ šo saukli var vienmēr izkārt. Tomēr tieslietu ministram ir jādomā nevis par saukli, bet jārūpējas par reālu tiesiskumu valstī,” uzskata Kūtris. Lasīt tālāk…





Kurus tad “mūsu demokrātiskajai” presei vajadzētu aizstāvēt: Bordānu & Grantiņu vai Kalmeieru & Kūtri ?





Bordāns darīja pilnīgi pareizi, kad informēja ārzemju vēstniecības par drausmīgo stāvokli Latvijā !





Kas tad ir šis Kūtris ?

Protams, ka Kūtrim, kurš veicis Latvijas valstiskuma demontāžu- strādājis kopā ar starptautisko cionistu mafiju, redzot J.Bordāna darbību, kājas sāk ļodzīties un vēdera saturs iegūst plazmas stāvokli, kas teju, teju viss izslīdēs caur slēdzējmuskuli biksēs.

Vai tad tas nebija Kūtris, kurš APSTIPRINĀJA ABRENES ATDOŠANU KRIEVIJAS SLEPKAVU REŽĪMAM ?

Nav iespējams vairs veikt lielāku noziegumu, kādu G. Kūtris ir veicis pret latviešu tautu un Latvijas valsti !

Gunārs Kūtris ir tiesājams arī par Satversmes tiesneses Kristīnes Krūmas “novākšanu”, jo viņa bija vienīgā, kura pret to skaļi iebilda !

Par šo noziegumu pienākas NĀVES SODS ! Uz zemes neatradīsies neviens advokāts, kurš G. Kūtri varēs paglābt no šī soda. Kad jūdasam Kūtrim šis sods tiks izpildīts, ir tikai laika jautājums. Viņš to ļoti labi apzinās un tāpēc pirmsnāves agonijā sāk gvelst kaut kādu murgu par TIESISKU VALSTI, KURU PATS IR IZNĪCINĀJIS !

Ko tad sacīja G. Kūtra bandas noslepkavotais latviešu vēsturnieks- profesors Indulis Ronis:

LRTT. Noteikti izlasi, ko saka Indulis Ronis





P.S.

Un vai tu, latviet, zini, kur Kūtris patreiz mitinās ? Pie žīda, čekista Andra Bunkas audžudēla Riharda Bunkas militarizētajā slepkavu kantorī, kas cionistu uzdevumā nodarbojas ar Latvijas pilsoņu slepkavošanu. Šā kantora lielie marionetes(noteicēji atrodas Telavivā) ir A. Borovkovs, I. Godmanis un daļēji arī bijušais I. Godmaņa miesassargs- bijušais Ie. M. Rihards Kozlovskis… .

Kas ir Rihards Bunka, varam lasīt A. Babānes liecībās:

Astrīdas Babānes kundzes liecības H- 86





Mazliet no tautas:

jurists >>Kūtra k-gam
Šis spriedums bija antikonstitucionāls nevis emocionāli nepieņemams. Jūs izdomājāt kaut kādas mistiskas “JAUNIEGŪTĀS TERITORIJAS”un ar tām manipulējāt.Šis spriedums Satversmes tiesas praksē bija apliecinājums Satversmes tiesas gļēvumama un neizlēmībai.
juriste -Kūtra k-gam
Arī es uzskatu ,ka spriedums bija antikostitucionāls.Miljardiem vērtu teritoriju atdot par velti un klāt vēl pielikt pagastus.Tā nebija JAUNIEGŪTA teritorija,bet notika apmaiņa,un Krievijai toreiz vietā iedeva latviešu pagastus.Tagad atdeva atpakaļ un piedevām vēl piegrieza ,ja nemaldos Liepnas pagastu.Es saprotu,ka tika dots “mājiens”,bet tad labāk zaudēt darbu,nezinu, bet domāju ,ka Endziņa paraksts tādam spriedumam nebūtu.Mani tas pazemoja un sāp joprojām.
ekharts
Nevajag jau nu spēlēties ar šitām lietām-Abrene(nosaukums no 1939.g),bija pilnīga krievu pilsēta,kuras dzelzceļa mezglu,1918.g,Brestas miera līguma ietvaros(ko starp citu parakstīja mums tik ļoti ienīstais V.Uļjanovs-Ļeņins),atdeva lr.Staļins viņu paņēma atpakaļ pēc 2.pasaules kara,kā krievu teritoriju.Jautajums-vai mēs esam valsts,kura var paturēt teritorijas iekarojumu rezultātā?
Dima>ekharts
Latvijas armija 1920-tajā gadā (kopā ar Polijas armiju) aizgāja līdz Latvijas ETNOGRĀfiSKAJAI robežai un nespēra nevienu soli tālāk, kaut gan tāda iespēja bija.Tādēļ ,kā tu pats saki”Nevajag spēlēties ar šitām lietām.” un dāvināt kādam to ar ko tu neesi pilnvarots rīkoties.(Starp citu-Vai tu esi redzējis Abrenes novada tautas tērpu? Tas ir viens no skaistākajiem ja ne pats skaistākais latviešu tautas tērps.
Ojārs
Ar Abreni Kūtris tā ir sevi aplējis ar mēsliem ka nenomazgāsies nekad vairs.
WC
Likumi bez morāles. Morāle bez likumiem. Par lietām Kūtra kungs, var spriest arī netieši! Ja izskatās kā pīle, pēkš kā pīle, peld kā pīle, un , iet kā pīle, tad noteikti ir pīle!
Apsveicu! Šim smurgulim nomazgāt sirdsapziņu nesanāks!




Skat, kā šakāļi sasparojušies pret Atmodas aizsācēju L. Grantiņu !!!

LJA pārstāvju tikšanās ar ģenerālprokuroru

29.janvārī notika LJA pārstāvju tikšanās ar LR Prokuratūras ģenerālprokuroru Ēriku Kalnmeieru. Pārrunāta darbība starpaugstskolu profesoru padomē. Ē.Treļs un R.Bunka izklāstīja viedokli par par prokuroru dalību VAS rīkotajās mācībās.

Ģenerālprokurors pauda nožēlu, ka jaunās valdības deklarācijā vairs nav ietverts LJA rosinātais punkts par studiju programmas izveidi operatīvo darbinieku un izmeklētāju apmācībai. V.Krams sniedza informāciju par atsevišķiem kriminālprocesuālās darbības jautājumiem.

Ē.Treļs sniedza viedokli par Linarda Grantiņa darbībām, ar kurām Grantiņš aicina nosist ģenerālprokuroru un vairākus LJA biedrus, uz ko ģenerēalprokurors pauda cerību par drīzu kriminālprocesuālo rezultātu L.Grantiņa lietā.

R.Bunka sniedza pārskatu par LJA darbības rezultātiem pēc Saeimas Zolitūdes komisijas. Nobeigumā ģenerālprokurors pauda ieinteresētību iepazīties ar LJA biedru pētījumiem tiesību zinātnē.


L. Grantiņa piebilde:

Skat’ tikai, uz ko putnubiedēkis- visīstākais slepkava Kalnmeiers ar savu hemoroīdu varzu, cer: “Ē.Treļs sniedza viedokli par Linarda Grantiņa darbībām, ar kurām Grantiņš aicina nosist ģenerālprokuroru un vairākus LJA biedrus, uz ko ģenerēalprokurors pauda cerību par drīzu kriminālprocesuālo rezultātu L.Grantiņa lietā.”

Ja tiks ar Grantiņu galā, tad Bordāns ir tikai laika jautājums… (Kalnmeiers ir “paudis cerību”…, bet cerība esot muļķu mierinājums, nomurmināja tītars).

Tas norāda uz to, ka Kalnmeiers ir viens no šīs slepkavu “brigādes” locekļiem !

Birutas Lozes īstie slepkavas !


Nāvi latviešu tautas nodevējiem !

24.02.19                                      L. Grantiņš




You may also like...

5 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Viss būs labi, Grantiņ, cietumā tevi neliks, tikai Tvaika ielā vai Laktas ielā! :)

  2. Anonīms saka:

    Žīds žīda galā! Viens no viņiem Gedroics,vai vismaz žīdam no pakaļas izkritis.

  3. šķiet saka:

    Kāpēc gan vajadzētu tādu gedrocžī…. šajā saitā ļaut komentēt.Interesanti??????
    .
    .
    .
    Admins
    Ir jāzina šo mēlu smaka, lai tajā neiekāptu…, jo viņš pasaka, kurš ir viņu kreatūra… .

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Šeit minēts par bērnu pabalstu divu cigarešu paku apmērā.

    Lai Jūs zinātu, pabalsta nav – ir tikai valsts izmaksas bērniem ka kompensācija sakarā ar cenu palielināšanu padomju laikos! (Kontaktēties ar Uldi Zariņu – ilggadīgo Latvijas Daudzbērnu ģimeņu Biedrības priekšnieku).

    Taisni otrādi – pabalstu vieta ir NEŽĒLĪGA un visaptveroša diskriminācija un ņirgāšanās par bērniem ģimenē! ( To esmu izjutis visa mūža garumā Latvijā).

    Tātad, jēdziens, bērnu pabalsta naudas izmaksāšana Latvijā sākās tikai un vienīgi kā KOMUNISTU partijas lēmums par kompensāciju izmaksu sakarā at pārtikas produktu cenu paaugstināšanu!

    Izdzimteņu vara, kā tik var, apkaro latviešu ģimenes ar bērniem – tā radot DEMOGRĀFISKO katastrofu Latvijā!

    Skatieties dzimstības un mirstības diagrammas no Valsts Statistikas Pārvaldes oficiālajiem avotiem.

    Tā kā runāt par pabalstiem nedrīkst – tikai par kompensācijām, sakarā ar cenu pacelšanu pārtikas produktiem Latvijā!

    Kontaktēties ar Latvijas Daudzbērnu Ģimeņu Biedrības tagadējo priekšnieku Imantu Keišu. (Kurš uztur kontaktus ar Uldi Zariņu).

  5. to 2019. gada 26. Februar um 10.05 Uhr saka:

    Pabalsts skan humānāk ! :))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *