“Pārmaiņām būt”. Mainīsim kanonisko domāšanu

Atbilde, kāpēc latvieši negāja līdz galam un neatbrīvojās no okupantiem ir ļoti vienkārša, tie spēki kuri uzdevās par latviešu nacionālo interešu pārstāvētājiem, tādi nemaz nebija (viņus novāca tie, par kuriem runāšu nobeigumā) un tas iemidzināja tautas modrību.
Tāpēc jau vienmēr un visos laikos, nodevējus soda bargāk kā ienaidniekus, jo nodevēju nodarītais ir daudz postošāks (atceramies kas ierosināja nāves soda atcelšanu, līdz vēlāk pilnīgai kriminālkodeksa izrūnīšanai).
Nākošā mana pārliecība ir tāda, te gan nerunāšu par nodevējiem un čekistu varu, kuriem arī ir sava loma globālo spēlētāju interesēs, kā piemēram atvērtās robežas, brīvais tirgus un tamlīdzīgi, lai realizētu savas noziedzīgās gaitas.
Nākošais tas, ka „tipisko“ pilsētnieku vadošajos amatos ir vairākums un tādi pat gribot labu, nespēj palīdzēt tautsaimniecībai, tāpēc ka viņos nav ieaudzināts saimnieka gars un izpratne par lietu kārtību.
Kaut kad lasīju pētījumu, ka 85% no pasaules progresīvajiem zinātniekiem un izgudrotājiem nāk tieši no laukiem. Tas nozīmē, ka pilsētas vide principā, nespēj izaudzināt gudrus un domājošus cilvēkus. Tas tad arī ir ņemts par pamatu cionistu globālistu politikai, kas ar viltīgām ekonomiskajām svirām un centralizācijas politiku, sadzen cilvēkus pilsētās, tā padarot tos par atkarīgiem no lielveikalu piedāvātā un pakalpojumu sniedzējiem, bet laikam ejot, vairumu pat par dumjiem un degradētiem robotiem. Tādi tad ar putām uz lūpām aizstāvēs savas izvirtušās un cionistu iedētās „patiesības“ par jauniem laikiem un jaunu kārtību. Kļūdaini to attiecinot uz ekonomiku, nevis uz domāšanu un pasaules uztveri.

https://youtu.be/ZeXTgEHRR-8

Nekā personīga, bet šajā reizē gribas pieminēt dižzemnieku Vinteru no Elejas, kurš kalpo „Monsanto“ interesēm un pieminēšu tikai tādēļ, ka viņš saistīts ar NA. Nosaukt tādu rīcību par alkatību ir par maz, tas ir komplektā ar stulbumu, bet tieši tādu cilvēku rīcība, mūs visus, agri vai vēlu iznīdēs kā pie viņiem pieņemts iznīdēt nezāles.
Mēs brēcam par trūkstošajām darba vietām, bet kur lai tādas rastos, ja valstu kopējā politika tiek nopirkta un radīti apstākļi tikai kādam „vienam“, centralizētam, kurš okupējis tūkstošiem hektāru, bet cits tāds „viens“ – centralizētais, nosaka iepirkuma cenas, kuras diktē vairākums pilsētās dzīvojošo un tās protams ir zemākās cenas, jo atkal kāds „viens“ centralizēts augļotājs ir radījis mākslīgu, apgrozāmo līdzekļu hronisku trūkumu. No tā saprotam, ka vietējā zagļu kliķe nodrošina globālo korporāciju intereses attiecībā uz nabadzību, tie darbojas kā cimds ar roku.

Nevienam godīgam ražotājam taču nav izdevīga nabadzīga, pirktnespējīga sabiedrība. Tā izdevīga vienīgi augļotājiem lai aizdotu un monopola turētājiem, jo viņus īpaši neietekmē pirktspēja un ir taču iespēja aizņemties.

Secinājums: cilvēka dabiskajam slinkumam ir divas formas, viena ved uz izgudrojumiem un vēlmi pēc zināšanām, lai atvieglotu smagos darbus. Tāds slinkums mūs ved augšup pa evolūcijas kāpnēm, bet tam noteikti ir vajadzīga maksimāli godīgs un tālredzīgs darba augļu sadalīšanas princips.

Otrais dabiskais slinkums mūs ved pa vieglāko ceļu, izklaides, uzdzīve un tai sekojošā degradācija, kas ātri vien cilvēku novelk zemāk par jebkuru lopu. Tas sāk melot, zagt un meklē ceļus kā parazitēt uz pārējās sabiedrības rēķina. Un kāda laime, pēkšņi tādam piedāvā kļūt stāvus bagātam, tikai atliek nodot savas valsts un tautas intereses.

Trešā kategorija parasti ir vislielākie cietēji, tās ir darba skudras. Tiem nekad īsti nav sava viedokļa, tie ir aizņemti un klusējot samierinās ar likteni, visā vainojot tikai sevi un savu nevarēšanu. Tie nerunā pretī un ir labsirdīgi. Tādiem nav bijusi pagātne un nebūs arī nākotnes, ja vien sabiedrībā valdošie kanoni (http://vesture.eu/index.php/Kanonisko_ties%C4%ABbu_kodekss) viņus atstums vai izmantos kā līdz šim.

Tādēļ aicinu mainīt kanonisko domāšanu, nevis sagraut un iznīcināt pamatus latviešu tautas dzīvesveidam, kādu neliešu ekonomisko interešu vārdā. Tradīcijas ar kurām mūsu senči un jebkura cita tauta savā zemē ir izdzīvojuši cauri gadu tūkstošiem.

Neviens netiek saudzēts, te fragments no Eiropas vājprāta.
https://youtu.be/PmF9njw3e6Q

Beidzot taču jāapjēdz, ka prasot visu lētāk un lētāk, mēs automātiski, paši sev pieprasām zemāko iespējamo atalgojumu vai mazāko pensiju.
Paralēli iegūstot sagandētu veselību, piesārņotu vidi, izpostītus dabas resursus un milzīgu valsts aparātu ar nekauņām, nodevējiem un noziedzniekiem priekšgalā, kuri par to visu nemitīgi rūpējas.





LRTT piebilde:

Foto: Šī Ciānas draza(sātaniste) saņem BALVU par latviešu tautas iznīcināšanu, bet tautai tiek ieskaidrots, ka par tautu “draudzības” politiku… .

Latviešu tautas bende V.V.Freiberga(Kalergi balva)

Piebilde ir tāda, ka šeit rakstītajam nav ko piebilst(papildināt) !

Šādi raksti- informācija, ir ļoti noderīga tiem, kuri paši nevar savu prātu nostabilizēt ar loģiskās domāšanas palīdzību !

Šodienas sātaniskā 4. maija kliķe dara visu, lai cilvēka pratu destabilizētu. Tādi nestabili cilvēki ir viegli ievelkami apzinātās provokācijās un vēlāk tiek tiesāti(tauta tiek turēta stresa- baiļu stāvoklī)… .

Piemēram: “13 janvāra akcija”, kuru organizēja jebrejiskās izcelsmes A. Pabriks(viņš arī bija Abrenes atdošanas galvenais iniciators)… un, kurš atkal ielīdis jaunās valdības avangardā… . Sātaniskā žīd-cionistu- komunistu banda neļauj loģiskai- argumentētai informācijai nonākt pie latvieša… .

“Atbilde, kāpēc latvieši negāja līdz galam un neatbrīvojās no okupantiem ir ļoti vienkārša, tie spēki kuri uzdevās par latviešu nacionālo interešu pārstāvētājiem, tādi nemaz nebija…”

Protams, ka tādi jāņi peteri & co... nebija latviešu nacionālo interešu aizstāvji, kuri latviešu tautu no BRĪVĪBAS SIMBOLA- BRĪVĪBAS PIEMINEKĻA, aizveda uz BRĀĻU KAPIEM !

Tas bija sātanisks MELNĀS MAĢIJAS rituāls !!!

Komunisti ir vistiešākie sātanisma izdzimumi- sātaniskās pasaules vampīri !!!

18.01.19                L.Grantiņš

You may also like...

3 komentāru

  1. >> saka:

    PIEtiek atkārto 11.gadā publicēto rakstu, kur redzams, kas veicināja Zatlera partijas veidošanos, varam atcerēties, kā zem cīnas pret oligarhiem gribēja sc iedabūt pie varas. It kā viņi būtu diži labāki (tagad redzam, RSatiksme u.c. darbības). Taja laikā arī notika domājošu indivīdu izsmiešana un pūles dabūt viņus prom no interneta. Kas turpinās vēl aizvien dažos medijos.

  2. AGedroics saka:

    Par ko balsosim tajās vēlēšanās – atkal par Gobzemu? :)

  3. AGedroicam saka:

    Tu vari vēlēšanu listē ierakstīt kādu/kādus citus ?
    Esi tik mīļš – dari to !

    Ja gribi kādu valsti “norakt” – ievies tur
    de(r)mokrātiju ar vēlēšanām(cimdarošanu)… :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *