PIETIEK.com mīlestība pret A. Gardas DDD

Nevar pilnībā izprast PIETIEK.com iemeslu, kāpēc tiek pārpublicēta L. Muciņa intervija DDD laikrakstā, bet domāju, ka tāds ir !

Augstākā Padome bija pilna ar čekas aģentiem: saruna ar LPSR VDK zinātniskās izpētes komisijas locekli Linardu Muciņu

Es šeit publicēšu izvilkumus, kas varētu dot apskaidrību dažos jautājumos, arī man tai skaitā… , bet visu variet lasīt atverot augstāk norādīto virsrakstu.





DDD: Tātad spriest par to, vai Godmanis ir vai nav sadarbojies, nav nozīmes – tas ir dokumentāli pierādāms?

L.M.: Par to tiešām nav jāspriež, jo VDK dokumentos viņš ir uzrādīts kā aģents!

Vēlreiz atkārtošu – aģents pildīja pavēles. Piemēram, aģentam varēja likt potes vietā cilvēkam injicēt indi. Protams, bija dažādi aģenti dažādām pavēlēm, jo virsnieks bija atbildīgs par to, cik ļoti viņš varēja piežmiegt aģentu izpildīt to vai citu uzdevumu. Svarīgi bija čekas virsnieku rīcībā esošie kompromitējošie materiāli (liecības par izdarītu kriminālnoziegumu, foto ar seksu) vai apstākļi, kas cilvēkam draudētu (iesaukšana armijā uz 5 gadiem zemūdenē, atlaišana no darba, cietums), ja viņš negribētu vai nevarētu izpildīt čekas pavēli.

Kartotēkā, par kuru mēs runājam, atrodami čekas aģenti, nevis informatori. Patiesībā jau ikvienam padomju pilsonim (smejas) bija pienākums stučīt. Bija uzticības personas, kas informē. Treškārt, bija virsnieki zem jumta, kuri saņēma algu pamatdarbā un piemaksu par darbu čekas labā. Šādi cilvēki, vairāki simti čekas virsnieku, strādāja, piemēram, “Intūristā”, kultkomā, Ārlietu ministrijā un citās svarīgās vietās.





L.M.: Man ir īpaša interese par Liepājā dzimušo grupu “Helsniki-86”. Čekisti, protams, izplata baumas, ka “Helsinki-86” bijis viņu veidojums, taču tādiem apgalvojumiem nav pamata. Čeka iefiltrēja savus aģentus “Helsinki-86”, kad kustība jau bija izpletusies uz Rīgu – ir zināmi konkrēti cilvēki, pat neskatoties čekas maisos.

DDD: Ja jau pieminējāt “Helsinki-86”, vēlos citēt Jāņa Rožkalna komentāru, kuru saņēmām par jūsu iepriekš teikto mūsu avīzē. Rožkalns raksta: “Tas, ko viņš beigās paziņo, ka visi tad izbraukušie parakstīja sadarbības dokumentus ar VDK, nu gan ir pilnīgi skaidri meli. Un vēl apgalvot – “citādi nemaz ārā no Latvijas netika”. Un tas tiek argumentēts ar kādu anonīmu “vīru, kas arī aizbrauca dzīvot uz Vāciju”… Ar tādu attieksmi tad viņš devalvē ticību visai savai informācijai, ko tur sniedz. Ļoti labi zinu, ka nevienam no mums, kas tad rīkojām 1987. gada 14. jūnija un 23. augusta demonstrācijas un vēlāk bijām spiesti aizbraukt, nekas tāds netika pat piedāvāts. Ne man, ne Edm. Cirvelim, ne Ginteriem. Un nepiedāvāja pamatā tādēļ, ka visu laiku jau pirms tam mums pret VDK bija kategoriski principiāla nostāja, nepieļaujot ne mazākos kompromisus. Jā, un neko viņam vairāk pat nejautājot, jūs publicējat tādas baumas, kas tieši apvaino brīvības cīnītājus nodevībā…”

L.M.: Varu precizēt, ka centās savervēt visus. Svarīgi ir arī saprast, par kādu periodu runājam, jo čekas darbība un rezultāti bija atšķirīgi dažādos gados. Un, iespējams, bija arī tādi, kuriem neko nepiedāvāja, jo viņi jau bija savervēti…

DDD: Manuprāt, līdz brīdim, kamēr nebūs atvērti čekas maisi, varēsim tikai minēt, kurš ir un kurš nav kaut ko parakstījis. Tieši tādēļ dīvaina šķiet paša Rožkalna nostāja čekas maisu jautājumos – no publiski izteiktajiem komentāriem skaidri saprotams, ka viņš ir pret atvēršanu.





(Ar sarkano marķēju interesantākās vietas. Vismaz tiek apliecināts, ka es H- 86 nedibināju VDK uzdevumā)





Tātad, ja piekriti būt par aģentu, piekriti veikt arī slepkavības !!!

To zinot, mainās visa LIETAS BŪTĪBA !!!

Līdz šim mēs viņus visus uztvērām kā “ziņotājus- stukačus”.

Tagad arī saprotam visu to milzīgo pretestību šo maisu atvēršanai !!! Līdz šim arī es sapratu, ka slepkavības veic tikai KGB darbinieki- vai algoti slepkavas !

Viss reiz nāk atklātībā ! J. Rožkalns nav nekāds stukačs, bet AĢENTS, kurš gatavs veikt pat slepkavības !

-Tas izskaidro arī, kāpēc viņš kartografēja manu dzīves vietu !

Nepārprotami, ka tiek gatavota slepkavība

-Tas izskaidro arī viņa prātam neaptveramos melus pret mani. Viņa meli robežojās ar atklātu šizofrēniju- sātanismu ! Nu, kaut vai tas, ka viņš stāstīja latviešiem, ka Grantiņš nolādējis G. Astru un tāpēc viņš miris…, ka es sitot sievu un savus bērnus… !

Pie viņa vairākas reizes ciemojās E. Inkēns, kurš nu jau zināms, ka bijis KGB aģents un arī čekas izdzimums Juris Rubenis !

Aģenti Juris Ziemelis un Ivars Žukovskis bija viņa tuvākie līdz- darboņi(atvērt) !!!

Viņš terorizēja Rietumeiropas Daugavas Vanagu organizācijas, kuras viņam pārskaitīja desmitiem tūkstošu DM !

Viņš praktiski izzaga H- 86 saziedoto naudu !

Pats L. Muciņš jau nav labāks par J. Rožkalnu un izdzimteni I. Godmani, jo arī veic L. Grantiņa apmelošanu !

Viņš veic apzinātu noklusēšanu, kā rezultātā visiem šiem čekas padibenēm, ar Rožkalnu priekšgalā, radīta iespēja izplatīt melus.

L. Muciņam bija vienreizēja iespēja intervēt E. Pūjēnas kundzi, kura riskējot ar savu brīvību(un pat vairāk) pārveda H- 86 dibināšanas dokumentus uz Kanādu.

Ir zināms, ka L. Muciņš ir kontaktējies ar E. Pujēnu, bet viss nodots aizmirstībai.

Ja tiktu tādā līmeni intervēta šī latviešu patriote, tas mestu ļoti nepatīkamu ēnu uz “mūsu” inteliģences “elites” pārstāvi Māru Zālīti, kura E. Pujēnai domāto Triju Zvaigņu Ordeni pāradresēja komunistei Ernai Ošelei(atvērt)

Nav jau jābūt tiešam aģentam, lai veiktu noziegumu pret tautu. To var veikt: vienkārši, noklusējot Patiesību !!!

Šodien L. Muciņš ir miljonārs(atvērt) !

Vai šos miljonus viņš nopelnījis godīga darba rezultātā, vai vienkārši nozadzis tautai… ?!

Arī čekas virsnieka sieva- komuniste Māra Zālīte, ir miljonāre !!!

Edvīns Inkēns un Juris Rubenis arī miljonāri !!!

Pats Rožkalns, kurš nevienu dienu savā mūžā nav strādājis, arī dzīvo “cepuri kuldams” !

Gorbunovs, Godmanis un Škapars, ar kuriem tik brašā solī maršē pats Muciņš, arī ir miljonāri !!!

Lūk, latviet, kā jādzīvo… !!!

Ja neiestājies partijā, pats vainīgs !





Kāpēc totālā nabadzībā dzīvo tie, kuri cīnījušies pret sātanisko sistēmu, kurai šodien pa virsu peld “muciņi” & co ?

Ģederts Melngailis https://tautastribunals.eu/?p=34986 ,

Valdis Atāls https://nra.lv/latvija/236434-no-cekas-cietusais-valdis-atals-par-stukaciem-kapec-sie-cilveki-isteniba-butu-vainigi.htm ,

Bruno Javoišs https://spoki.tvnet.lv/politika/Bruno-Javoiss-Rigas-radio-torni-uzvelk/886879 … un c.

Kāpēc L. Grantiņam, kurš aizsāka aktīvo Atmodu, vēl šodien lauž kaulus tāpat kā toreiz un aizliedz atgriezties Tēvzemē ?

Un ārprāta augstākā pakāpe- pret L. Grantiņu jau gadiem tiek uzturēta apsūdzība: varmācīgā valsts varas gāšanā un nacionālā naida kurināšanā, par ko draud 10. g. cietums !

Lūk, tagad sapratāt, kāpēc šī PROBLĒMA tiek nesaprotamā veidā pacelta tādos augstumos. Tā arī ir atbilde uz raksta sākumā izsacīto “iemeslu” ? Lai “mazie cilvēciņi” plēstos ap šo tēmu, bet neaiztiktu pašu L. Muciņu un viņa komandu, kura redzama uz foto !

Ja šie deģenerāti nav jānošauj, tad kāpēc ir izgudrotas šautenes ?

Nāvi, tikai un vienīgi nāvi, visiem(kopā ar viņu rijīgajām ģimenēm) šiem Latvijas bendēm !

15.01.19                           L. Grantiņš


Valdis Atāls: Ja ir steiga un laika nav nemaz, tad noskaties pāris minūtes, kuras sākās ar 41.raidījuma min. Noteikti noderēs… .

https://replay.lsm.lv/lv/ieraksts/ltv/139733/11-gundars-reders-valdis-atals?fbclid=IwAR0XU8h-eAJPT1nqq7ZpI27G5v68Dr9YzITlU_iXM09PGH3iEFDRBT2AGRM






You may also like...

1 Response

  1. vispār saka:

    Garda grib uzvarēt(?) pretinieku, spēlējot pēc
    pretinieka noteikumiem…
    .
    .
    .
    Admins
    Lūk, tas jau ir precīzi “definēts” !
    Un, tas nozīmē to, ka viņš ir mūsu pretinieks/ienaidnieks !
    Viņš ir viens no cionistu teātra “aktieriem” !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *