Iemācies atpazīt nodevēju- slepkavu

LRTT ZilsVislielākie tautas ienaidnieki ir nodevēji !

Juris Kaļķis, Uldis Sēne, Juris LapinskisŠajos laikos, kad cionisms(krievžīdisms) grib pārņemt pasaules kundzību, no viņu puses tiek darīts viss, lai fiziski iznīcinātu tos, kuri pretojas viņiem. Godīgu- Patiesu cilvēku pienākums ir likt šķēršļus šiem noziedzniekiem. Ir jāiemācās atšķirt savādāk domājošos no nodevējiem. LRTT i- vietne kalpo tam, lai šos nodevējus(“nacionālos patriotus”) izgaismotu.

FOTO: Vai jūs varētu iedomāties Juras Kaļkisa vietā Raivi Dzintaru vai Jāni Dombravu ?

Lūk, tur jau arī ir tā atšķirība starp lopu un cilvēku, starp patriotu un nodevēju… .

Nodevība vienmēr noved pie masu slepkavībām- genocīda pret paša tautu.

>Pirmā nekļūdīgā pazīme, pēc kuras var šos cionistu(krievžīdu) aģitatorus atpazīt ir tas, ka viņi neaģitē par kādu, bet gan pret!!! kādu. Teiksim, visi šie juri kaļķi, igori šīškini, ulži sēnes, aivari gedroici, juri lapinski, aivari gardas, lato lapsas(pro- krievžīdiskie elementi) un daudzi citi, ar putām uz lūpām uzstājas pret VL!, kura ir vienīgā partija, kas iestājas par latviešu tautas interesēm.

Atklāti par SC aģitēt nevar, jo tad jebkuram ir saprotams, kuram KANTORIM tiek kalpots, tāpēc tiek piekopts šāds “triks”.

> Otrā nekļūdīgā pazīme ir, ka izteikti nosoda Kārli Ulmani. Pie šiem pieder turpat vai visi šodienas vēsturnieki- politologi, ieskaitot ārlietu ministru A. Pabriku, kurš bija viens no galvenajiem iniciatoriem Abrenes atdošanai Krievijai.

Lapinskis, RožkalnsVisi šeit pieminētie ir arī aktīvi cīnītāji pret H-86 paziņojumiem starptautiskajām iestādēm.

Par šiem neliešiem plašāk rakstīts šajā rakstā:“Tas laiks, kas tuvojas, tas žēlastību nepazīst !”

Tātad, latviet, ja dzirdi, kad kāds aktīvi uzstājas pret VL!, NATO, ES un Kārli Ulmani, tad vari to bez sirdsapziņas pārmetumiem ierindot nodevējos un ekstrēmos apstākļos “attiecīgi rīkoties“.

Viņi nav cienīgi saukties par cilvēkiem. To norāda arī viņu lietotā leksika.

Pēdējā laikā, sakarā ar Krievijas invāziju Ukrainā, sociālajos “tīklos” ir aktivizējušies latviski runājošie krievžīdiskie aktīvisti.

Nežēlo nodevēju, jo viņš nav tā vērts.

Nodevējs ir slepkava kvadrātā !

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

02.02.15.     LRTT

===========================================================================

MIGLA SARKANĀ NOLĀDĒTĀ

Boiarova Jevgenija, Kaļķis, sēne.Jevgenija Boiarova, Juris Kaļķis

You may also like...

13 komentārs

  1. Ernests saka:

    Putina un Medvedeva tandēms stratēģiski “iekabinās” Amerikai. Latvija ir bandinieks, nē, tikai bandinieciņš politiskajā spēlē. Latvijā plānveidīgi iznīcina izglītības sistēmu, slēdz skolas, slimnīcas un cukurfabrikas. Pakāpeniski valstī iznīcina visu.
    Varētu domāt, ka runā Ždanoka, Lindermanis vai Žirinovskis, vai ne?
    Nē. Kā ziņo “Latvijas Avīze”, tas ir Renārs Kaupers. Intervijā laikrakstam “Berliner Hitlerjugend” “Moskovskij Komsomoļec”. Runā tieši tā, kā Kremlim vajag. Bet runa nav par Kauperu. Runa ir par to, ka Latvijas brīvības cīņas turpinās. Tik kaujas nav par Daugavu vai Volchovu, bet cilvēku prātiem. Kā zināt, kuŗš ir savējais un kuŗš – ne? Kā pazīt Krievijas ietekmes aģentus sabiedrībā? Kā saprast, vai pats neesi neviļus nokļuvis krievu šovinistu un Kremļa režīma pusē?
    Atbilde rodama, apzinoties, kāds ir Kremļa mērķis: krieviska, Krievijas klēpī atgriezusies Latvija. No tā izriet, kas informācijas kaŗā iegalvojams latviešiem, lai mērķi sasniegtu.
    Pirmkārt, iznīcināma latviešu pašapziņa un noniecināma Latvijas Republika. Jāiegalvo, ka latvieši nav spējīgi patstāvīgi dzīvot savu valstī; ka latvietis var būt vien kalps; ka latviešiem jau nekā vērā ņemama nav; ka latvieši vispār ir sīka un zaglīga tautiņa, kas dzīvo kokos un ēd sēnes. Kāds labums no latvietības? Tā vispār ir tik aizvēsturiska un smieklīga – tūdaliņi, bāleliņi, prievītes… Šobrīd Krievijas ietekmes aģenti izmanto krizi, lai dažādu Latvijas darboņu kritizēšanu vērstu pašas valsts nonievāšanā: ko labu tā neatkarība un brīvība divdesmit gados devusi; kaut tā draņķa valstele izputētu; vienīgais, kas palicis, braukt uz Īriju.
    Otrkārt, visvisādi daudzināms viss krieviskais, Krievija un SPRS. Krievu seriāli ir forši, “Jaunais vilnis” ir foršs, apskatieties šo foršo krievu mājaslapu, Austrumu tirgus nepelnīti aizmirsts, krievi vispār sirsnīgi cilvēki – ne tā, kā latvieši. Krievijas un SPRS cildināšana ir grūtāka, jo ar pārāk klaju bleķa liešanu var sevi diskrēditēt. Te uzsvars ir, ka nebija nemaz tik slikti: bija darbs un cienīgas pensijas; bija lauksaimniecība, ražošana un plaukstoša saimniecība; bija drošība par nākotni; bija augsta līmeņa izglītība un bezmaksas medicīna. Un tagad tas viss sagrauts. Gribējām brīvu un neatkarīgu Latviju – dabūjām! Bet Krievijā valstsvīri gudrāki, tur viss saglabāts. Putina laikā lielvalsts atdzimusi, un to tagad ciena visā pasaulē. Vien mēs kaut ko spītējamies.
    Treškārt, pasaulē nav tikai Latvija un Krievija vien. Ja tā būtu, varbūt itin drīz arī Latvijas vairs nebūtu. Tāpēc Krievijas ietekmes aģenti cenšas atšķelt latviešus no galvenā mūsu sabiedrotā. Amerikāņi ir resni, stulbi, iedomīgi, izvirtuši, alkatīgi, to vien zina, kā rīt makdonaldos, iepirkties lielveikalos un visur iebrukt un ieviest savu kārtību. Amerika tiek pielīdzināta SPRS, it kā Aukstais kaŗš nebūtu bijis cīņa starp Brīvo pasauli un Ļaunuma impēriju, bet divu puslīdz vienādu režīmu cīņa, kur uzvarējusī puse nav ne kripatu labāka par zaudējušo. Tāpat amerikāņi saņem gvaltis, ka iemieso to, kā trūkst lupatu impērijā – dēmokratiju un tirgus saimniecību. Šīs katram krietnam cilvēkam pretīgās lietas, protams, var gānīt arī bez aizdīķa piesaukšanas.

    Tādējādi Krievijas ietekmes aģenta komplekts ir:

    -Latviešu un Latvijas Republikas nonievāšana;
    -Krievijas, SPRS un krieviskā cildināšana;
    – antiamerikānisms.

    Kļūdīties var katrs, taču, jo tuvāk kāda teiktais Krievijas pīlītēm, jo vairāk kaitē latviešu lietai un jo ticamāk, ka tas notiek apzināti. Pieļauju, kāds varētu iebilst: “Pag, bet es arī līdzīgi domāju, taču nekāds krievu aģents neesmu un mani neviens savervējis nav. Gluži otrādi, esmu nācionālists un Latvijas patriots.” Te ir gluži kā ar Padomiju un terrorismu. Labi terroristi bija tie, kuŗu saistību ar Kremli nevarēja pierādīt. Bet vislabākie – tie, kuŗi darīja visas Kremlim vēlamās neģēlības iedomājušies, ka ir neatkarīgi un rīkojas pēc brīvas savas gribas.
    Šobrīd mūsu pretinieks nav Bermonts Pārdaugavā, bet smadzenes Pārzilupē.

    /Pārpublicēts no Ritvara Eglāja bloga https://ritvars.wordpress.com/

  2. A.Gedroics saka:

    Īstu Patriota no pērkama nelieša un idiota vat atšķirt ar to, ka tas NEslavē VL, kas 4,5 gadu laikā, kopš atrodas Saeimā, neko labu latviešiem nav izdarījusi.
    P.S. Gustavs Celmiņš arī kritizēja K.Ulmani, tātad viņš bija komunists, vai ne? :)
    .
    .
    Admins
    Necenties apķēzīt Ulmani.
    Ir zināms, ka Celmiņa dižais Perkoņkrusts bija pilns ar NKVD parazītiem, kuri spēlēja dižos nac-varoņus. Nu tieši tādus, kā šodien tu,inkins,garda,pupurs,lapinskis… .

  3. Domātājs saka:

    Labdien Grantiņa kungs !Vienīgā partija ,kurai es ticēju Latvijā bija VL,līdz brīdim ,kad pagājušajā nedēļā VL atbalstīja , kopā ar pārējām valdošajām partijām atdot ēbreju kopienai Latvijā to pieprasītos īpašumus, lai tie bija tikai četri , bet tomēr tas nav godīgi . Starpcitu nesen esot atdots īpašums ugunsdzēsēju biedrībai …, kur ož pēc masonērijas…, tā ka te ir jāsaprot ,ka Latvijā nav nevienas normālas partijas,kura nepakļautos aizkulisei.Patriotisms ir labi , bet tomēr ir arī jādara darbi,pēc tiem arī var spriest ,kurš ir kurš.Runājot par SC domāju ,ka nav vairs ilgi jāgaida ,kad šī orgamizācija sabruks , viss jau par to liecina,laika jautājums.VL.Varētu pārņemt Valsts grožus ,ja šajā organizācijā būtu cilvēki ,kuri reāli saprotu kautko no vadības,pagaidām es tādus tur neredzu .Ir jāmāk pacelties virs visa tā kas notiek un jāpaskatās no augšas ,lai saprastu ,ksa patiesībā notiek un kā ,kas ir jādara lai kuģi virzītu sev vajadzīgajā virzienā , pašlaik izkatās ,ka kuģi stūrē , ,,NEVIENS”, bet visi pārējie šajā kuģī risina savas personīgās intereses un pierāda ambīcijas , bet kuģis peld…
    .
    .
    Admins
    Nekad neesmu sacījis, ka VL! perfekti, bet viņi pagaidām ir tas labākais, kas mums ir. Esmu sacījis, ka mums ir jācenšas šo partiju attīrīt no neliešiem- vecajiem TB provokatoriem. Tie esam mēs, kuriem jācīnās pret slikto. Tad darīsim to. Tu, Domātāj, arī esi viens no tiem, kurš spēj redzēt citus, tikai ne pats sevi. Mums priekšā stāv drausmu Elles mašīna Izraēlas un Krievijas izskatā. Pašlaik ukraiņi ar viņu cīnās aktīvi.Mums ir palaimējies, ka pagaidām varam pretī stāvēt pasīvā “formā”.
    Tu saki, ka jāmāk pacelties augšā un saskatīt …. . Nekur “augšā” nav jāceļas, lai visu to redzētu… . Mācīt un “noriet” tos, kuri dara kaut ko savās iespēju robežās, norāda uz augstprātību un arī gļēvumu. Dari to visu savā mātes un tēva dotajā vārdā. Tam ir neiedomājams spēks. Patiesībai ir drausmīgs spēks, no kura baidās šie Elles iemītnieki ar Godmani un Bērziņu priekšgalā. Runā savā vārdā Taisnību un šī i- vietne to publicēs.
    Kamēr to nespēj izdarīt, pacenties “neriet” uz citiem.
    Vēlu Tev veiksmi !

  4. MĀRIS saka:

    Es izteicu tikai savas domas un konstatēju faktu ,ka partija VL man vairāk neeksistē , pareizi Jūs sakāt ,ka kautko cenšās darīt un cenšās jau ļoti sen , bet tagad ir aizcentušies un parādījuši ,kas ir šīs partijas saimnieki.Kā labā cenšās. Kad sāks censties latviešu labā praktiski , kad ados latviešiem kautko praktiski, fiziski ,tad savu viedokli mainīšu .Jūs taču esat lasījis Cionas protokolus ? Šajā grāmatā skaidri un gaiši ir rakstīts ,ka visas partijas ir kontrolējamas ,caur pozīciju un opozīciju un kam šīs partijas pieder, tāka taisnības tur nav principā.Es nevienu ,,nenoreju” , es izsaku savus novērojumus , kā jau teicu esot sistēmas instrumentam izdarīt kautko ārpus sistēmas nav iespējams , tāpēc rakstīju,ka ir jāpaceļās virs sistēmas un jāveido sava sistēma .Šo principu nesaprot cilvēki ,kuri grib izdarīt kautko labu,paliekot sistēmas instrumentam nekas nesanāks .To ,ka notiek karš es jau redzu,jūtu ilgus gadus,bet visam ir sava redzamā puse un aizklātā puse.Es apsolūti negribu nevienu apvainot ,gribu lai saprotat ,ka viss nav tik vienkārši ,kā šķiet ,es pieļauju ka VL ,un vispār daudz kur citur ir daudz labu patriotisku , Valsti mīlošu cilvēku,bet ar liela daļa nesaprot ļoti daudz,piemēram, Brīvības piemineklis , visi nacionāļi iet nolikt ziedus pie Brīvības pieminekļa, Valsts svētki notiek pie pieminekļa ,šis piemineklis ir latviešu totēms , bet nevienam nav bijis sajēgas saprast to ,ka divas zvaigznes Mildas rokās ir apgriestas ,tātad Milda tur rokās divus mīnusus , Brīvības piemineklis ir latviešu tautas enerģijas nosūkšanas vieta , Milda tur rokās sveša egregora simboliku,pie šī pieminekļa mēs latvieši kļūstam vājāki nevis stiprāki.Zvaigznes ir jāsamaina pret ausekļiem , tad situācija krasi mainīsies .Praktiska lieta .Vēlu Jums veiksmi !
    .
    .
    Admins
    Ja nemaldos, tad Tu reiz solīji šo i-vietni neapmeklēt…
    Nemeklē “problēmas” simbolos- mistikā, tas viss ir priekš ēzeļiem, tāpat kā horoskopi.
    Piesaukt Ciānas Protokolus arī ir absurds. Viņi nav spējīgi noteikt neko tiem, kuri viņus neievēro.
    Es eju savu ceļu un uz viņu protokoliem noslauku kājas. Es runāju Patiesību un daru Patiesus darbus un samīšu žīdus ar visiem viņu protokoliem, jo uzvarētājs ir tas, kurš seko Patiesībai. Viņu ļaunie darbi pieveiks viņus pašus, tāds ir Dievišķais Likums.
    Punkts !

  5. Hulio saka:

    Par ASV “demokrātiju” tai šalavai ir taisnība, diemžēl ! Eiropa ir vēl viens štats cionistu spēlēs.
    .
    .
    Admins
    Vai Tev būs spriest par ASV dekokrātiju, ja pašiem ir demokrātijas parodija, kura tiek “regulēta” ar šīs “šalavas” tautasbrāļu palīdzību ?

  6. raksts saka:

    Autors: Saken Baikenov; facebook.com
    (kāds ne kāds mans tulkojums … krievu valodas nezinātājiem)

    Ukraina – nacisti, Gruzija – fašisti, Japāna – fašisti, Igaunija – fašisti, Lietuva – fašisti, Latvija – fašisti, Somija un Norvēģija – vispār fašisti, Kazahstāna – reizēm fašisti, ASV un Eiropa – neapšaubāmi nacisti, Kanāda – arī fašisti, Baltkrievija – vienalga fašisti … un arī Turcija – fašisti! Tagad pat Armēnija – fašisti …
    Krieviju ieskauj vieni fašisti!
    Fašistiskā Gruzija, bez kara pieteikšanas, uzbruka Dienvidosetijai un Abhāzijai, kas miermīlīgi veica Gruzijas apšaudi … Fašistiskā Japāna grib atņemt viņu [krievu] “KuriļNaš” … Baltijas valstīs caurām naktīm maršē SS-iešu gājieni (vismaz 70 gadīgi leģionāri, bet kāds spars!). Skandināvi atņem bērnus krievu mātēm! Kazahi skatās greizi (tas ir iemesls, kāpēc tie ir nacisti). Amerikas Savienotās Valstis – Ļaunuma miteklis. Kanāda – dzied līdzi Ļaunuma miteklim. Lukašenko – fašists, kurš pastāvīgi pieprasa naudu no Krievijas Federācijas. Turki redziet iestājas par Krimas tatāriem. Eiropieši – vispār bez komentāriem. Armēņiem nepatīk krievu karavīri (nepateicīgie!). Atlikušie vispār čurkas, haholi, šķībacainie, melnie un protams pediņi.

    Kā izdzīvot šādā skarbā pasaulē trausliem, mieru mīlošas valsts anti-fašistiem?

  7. Hulio saka:

    Par ASV “demokrātiju” tai šalavai ir taisnība, diemžēl ! Eiropa ir vēl viens štats cionistu spēlēs.
    .
    .
    Admins
    Vai Tev būs spriest par ASV dekokrātiju, ja pašiem ir demokrātijas parodija, kura tiek “regulēta” ar šīs “šalavas” tautasbrāļu palīdzību ?
    ———————
    Jā, man būs spriest, jo esmu tur bijis un to redzējis un viņas tautasbrāļi ir vienā maisā bāžami ar obāmistiem.

  8. Eduards Lunis saka:

    —VIŅU ĻAUNIE DARBI,PIEVEIKS VIŅUS PAŠUS!
    Pilni’bā piekrītu, GRANTIŅA KUNGS!

  9. Garāmgājējs- Gedrovicam saka:

    Dāvana Gedrovicam no krievijas kolēģa. https://www.youtube.com/watch?v=9QJC6KaBoYQ#t=57

  10. Miervaldis saka:

    Jevgēnij – lasies d—- savā vologdā, tikai tur eiropas mazmājiņu neatradīsi.

  11. Andris saka:

    Tātad patīk ES? Kāda tad ideoloģija valda šajā ES – vai tad ne liberālisms, precīzāk totalitārais liberālisms? Un kas tad ir šīs liberālisma ideoloģijas lielākais ienaidnieks? Vai tad ne nacionālisms? Un kāds ir šī liberālisma tipiskākais pārstāvis un spilgtākā seja? Vai tad ne Rompejs? Nu, lūk viņa izpausme – http://www.irlv.lv/blogi/politika/eiropas-padomes-prezidents-tadiem-jedzieniem-ka-tauta-un-dzimtene-ir-laiks-doties-uz-vestures-meslaini
    .
    .
    .
    Admins
    Protams, ka liberālisms nav nekas patīkams, bet tas nav salīdzināms ar Izraēlas- Krievijas asiņaino un nāvi nesošo cionismu… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *