Kas dzīvo Latvijā ?

KAS DZĪVO LATVIJĀ?

„Politiskie intelektuāļi”, kuri izmantoja valsts pirmās intelektuālās nakts tiesības un ir faktiski vainīgi tās dziļajā kritumā, nu piedāvājas Latvijā veidot „Eiropeisku nacionālu valsti” (interesanti, ko viņi līdz šim visu laiku ir darījuši?). Taču starp viņiem neviens nevar jēdzīgi izskaidrot, ko viņiem nozīmē „nacionāla valsts”? LA žurnālists Krustiņa kungs jau vienam tādam politiķim uzdeva jautājumu, ko viņam nozīmē jēdziens „nacionāla valsts”? Sekoja stostīšanās. G.V.Kristovskim tā esot teritorija, pilsonība un valoda. Ja esi padumjš vai tev ir netīri nolūki, nu neceri cilvēkiem tik naivi ieliet smadzenēs. Teritorija, pilsonība un valoda ir visām pasaules valstīm – tad iznāk, ka visas ir nacionālas ? Tad, kāda jēga vārdam nacionāla pirms valsts !? Bet – ai, kā gribas cilvēku prātos novienādot latvieši ar latvijieši un nacionālam un nācijai piešķirt valstiskuma jēgu. Atliek vien izsaukties: „Cik tad vispār ir tādi „tīrie latvieši”?” un cionistu uzdevums: atbrīvoties no visa nežīdiski etniskā, būs izpildīts. Pasaulē cītīgi strādās kosmopolītiski pasaules pilsoņi, kurus uzraudzīs un vadīs viens izredzēts etnoss. Tāpēc šodien, kārtējo reizi krustcelēs nonākušajiem latviešiem, reiz par visām jātiek skaidrībā, kas te, Latvijā ir kas? Ja nav jau par vēlu, un taisnība asprāšiem, kas saka: „latvieši pa šiem 20 gadiem tik to vien ir darījuši, kā ar baudu sevi nīdējuši“.

Alfreds Ābele

Šo tekstu es rakstīju, nu jau var sacīt, tālajos pagājuša gadsimta deviņdesmitajos gados. Šodien, kā redzam, tas atkal tiek izmantots Feisbuka “laukos” cīņai pret latviešu valodas bendēm. Pretīgi, bet varu sagrābusī “sarkanā latviešu inteliģence” neko pēdējos trīsdesmit gados nav darījusi, lai latviešu valoda savā DZIMTENĒ netiktu apspļaudīta un ignorēta. Visi, tā saucamie pēcAtmodas laika prezidenTeļi tikai to vien darījuši, kā brāļojušies ar okupantiem un deldējuši savas sēdvietas Sinagogas smirdīgajās “katakombās” !

Visi, uz foto redzamie ģenētiskie tautas atkritumi, ir pelnījuši karātavas, jo ir nodevuši ne tikai savu tautu, bet arī Dievišķo būtību- PATIESĪBU. Tas laiks, kad šie sātaniskie izdzimumi tiks iemesti Elles zaņķi, strauji tuvojas. To veicinās ukraiņu tautas uzvara pār hazāržīdisko Krieviju ! No Latvijas ir jātiek patriektiem visiem okupācijas laikā iebraukušajiem krievu okupantiem un viņu pēctečiem. Un pats galvenais, jātiek arestētiem un tiesātiem visiem komunistiem- čekistiem ! Šie izdzimumi nedrīkst atrasties starp mums ! Un šim mēslam, kurš mani vēlējās dabūt aiz restēm, jābūt kā pirmajam- Agešinam.

Viņa taču bijā tā, kas ieteica VVF “mīkstināt” latviešu valodas nozīmi mūsu Dzimtenē !

Slava ukraiņu tautai !

Dievs, svēti Latviju !

22.06.23

You may also like...

10 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Ta nu rakstīt žēlabas Romas papucim!? Ta nu tie komunisma izdzimteņi pilda norādījumus, ko noliek tiem priekšā viņu kungi rietumos. Ta nu Romas katoļu baznīcas personāls īpaši priecājās, kad komunisti Krievija tīrīja Pareizticīgo baznīcu iznicinadami gandrīz visu priesterību. Ka nu i ar fašistiem tā baznica6sadarbojas. Neuzvarēs Ukraina to Krieviju.

  2. Pārmaiņas saka:

    Ir latviešos īpašības, kas orkiem nekad nebūs. Priecīgu līgošanu!!!!
    https://youtu.be/JrIhX3DVsi4

  3. No Maarupes saka:

    Sveiciens LRTT un visiem latviskiem ļaudīm Līgo vakarā un Jānu dienā!
    .
    .
    .
    Admins
    Paldies !

  4. Odze. saka:

    Nu,ja ,redz… vel tikai 10 gadus sen nesenaa pagaatnee, velns mierigi atpuutaaas krstiesu praatos un bazniicaas.
    Un cik spociigi tagad ir lasiit VELNA virsvaldniekam,, suuda jezuiitam, adreseetu izmisuma vestuli no kristiesiem,kas neko par TO nezin.
    Pat kartas nummurs vinam ir -2.

    Jezuiiti,kas dezinaja kristiesus ,nogalinaja ISTOS karaljus,un ar maldu un magijas palidzibu sagraaba visas Eiropas un Ariesu zemes un bagatibas.
    KARMA NAK.

  5. no malas saka:

    Garīgi netīrajam “Anonīmam” nav kauns pasmirdēt arī mūsu tautas svētku dienā ar meliem par “labo” pareizticību, kas savā alkatībā, elkdievībā un nodevīgumā ir sadistiskās katoļticības dvīņu māsa, abām iztapīgi kalpojot varmācībai, naudaskārei un augstprātībai! Un abu un arī citu reliģiju pretīgi liekulīgo kulta kalpu upuru skaits mērāms miljonos, bet miljardos rēķināma to salaupīto, izkrāpto bagātību summas!
    Un arī otrs pretīgais pareģojums ukraiņiem, raksturo šo liekuli, kas brīžiem pamuld ko sakarīgāku, lai varētu savu  krievmīļa, jeb kremlisko pozīciju te papotēt. Ukraina uzvarēs, tikai jautājums, vai ukraiņu tautas drosmīgākā un nacionālākā daļa netiks plānoti iznīcināta, kā šobrīd izskatās ar solīto, bet tīši kavēto nepieciešamo ieroču piegādi. Un arī ar ilgstoši nenodrošināto virs Ukrainas teritorijas tās gaisa telpas aizsardzību! Arī dīvaina, diplomātiski izsakoties, ir kategoriskā rietumu norāde par krievijas teritorijas robežu nepārkāpšanu un asinskārā nezvēra nesatriekšanu viņa midzenī – kremlī??!
    ​​​​​​​
    Bet visiem latviskajiem ļaudīm pasaulē un protams visiem cīnītājiem par mūsu zemes un tautas nākotni, sākot ar LRTT un beidzot ar patriotiskajiem jaunsargiem Latvijā un pasaulē, vēlam sirsnīgi jauku, saulainu Jāņu dienu!

  6. Laba ziņa Jānudienai! saka:

    Mazs, bet patīkamāks jaunums klāt pie Jāņu dienas priekiem, jo viena, kremļa idiotu apkrāpta, mūsu un ukraiņu naidnieku – krievnazi militāristu banda, nu atriebīgi dodas pret krāpniekiem kremlī, abruņoti līdz zobiem un ar tankiem un citu militāro tehniku jau ir pie Serpuhovas, Maskavas apgabalā:

    https://www.youtube.com/watch?v=dy_nk7mZPEE

  7. Pārmaiņas saka:

    Kontrolējamais haoss publikai.
    https://youtu.be/PY4WTpXLwvo

  8. fakts saka:

    Cilvēktiesību aizstāvju aizsardzība. ANO 1998. gadā pieņēma Deklarāciju par cilvēktiesību aizstāvjiem, kurā ir noteikti viņu tiesību un pienākumu pamatprincipi. Tomēr daudzviet pasaulē cilvēktiesību aizstāvji saskaras ar vajāšanu, draudiem, vardarbību un pat slepkavībām. ES ir apņēmusies aizsargāt un atbalstīt cilvēktiesību aizstāvjus, izmantojot dažādus instrumentus, piemēram, ES pamatnostādnes par cilvēktiesību aizstāvjiem, ES īpašo pārstāvi cilvēktiesību jautājumos un ES Cilvēktiesību balvu Sakharov.

    Latvijā brīvības cīnītājs Linards Grantiņš ir saskāries ar vajāšanu, draudiem un vardarbību.
    .
    .
    .
    Admuins
    Kāmēr Latvijā netiks tiesāti komunisti un KGBisti, nekas nemainīsies.
    Bet pirms tam ir jānotiek Izraēlas- cionistu citadeles pilnīga demontāža.
    Vai tad visi lielie Krievijas izlaupītāji nav jebreji un vai Izraēla nav tā vieta, kur viņi rod patvērumu ?

  9. Pārmaiņas saka:

    Vienīgais uz ko pašreizējie ANO cilvēktiesību aizstāvji spējīgi, ir bailīgi palūgt kremlim paskaidrojumu.
    https://youtu.be/ErXi_8h15kI

  10. Pārmaiņas saka:

    Turpinājums tēmai par prigožinu.
    https://youtu.be/0rCiBYnNoDs

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *