A. Gobzems. Pārdomāju, psiho vietā vajadzīga svina terapija

LRTT publicē Gobzema runu bez cenzūras

Gobzems: “Visiem politiskajiem spēkiem vajadzētu nelielu psihoterapijas kursu, bet tas laikam nelīdzēs, jo vecie čekisti- komunisti un laupītāji, kā man stāstīja “miroņu modinātājs” Kļava, esot imūni pret šo terapiju. Vislabāk būtu pielietot pazīstamo Staļina “svina terapiju” ! Pret septiņiem gramiem jebkura imunitāte esot bezspēcīga. Manis sacīto runu klausītāji atbalstīja ar skaļām ovācijām un svilpšanu. Sapulcējušies mītiņotāji man uzticēja atlasīt pirmo simtu šīs trapijas kandidātu. Pirmos desmit(godmani, kalvīti, lembergu, pabriku, gorbunovu, borovkovu, bunku, dzintaru, VVF un urbanoviču) nosauca paši mītiņotāji, bet atlikušie jāsagādā man… Domāju, ka tuvāko dienu laikā saraksts būs sastādīts !”




Valsts prezidents konsultācijas par iespējamo Ministru prezidenta amata kandidātu turpinās pēc valsts svētkiem.

“Sagaidu, ka šo laiku politiskās partijas izmantos, lai turpinātu konsultācijas un meklētu kopsaucējus,” norāda Pleskavas  pijāks Vējonis !

Plānots, ka Lemberga švilpis Vējonis uzreiz pēc valsts svētkiem tiksies ar partijas “KPV LV” virzīto Ministru prezidenta amata kandidātu Aldi Gobzemu un partiju apvienības “Attīstībai / Par!” virzīto Ministru prezidenta amata kandidātu Arti Pabriku, lai uzklausītu viņu redzējumu par turpmāko valdības veidošanas procesu.

Trīs partijas aicina Vējoni nominēt citu premjera kandidātu


Trešdien, 14. novembrī, izjuka valdības veidošanas sarunas, ko vadīja Bordāns, un trīs partijas – “Attīstībai/Par!”, Nacionālā apvienība un “Jaunā Vienotība” – aicināja Valsts prezidentu Raimondu Vējoni izvirzīt citu kandidātu premjera amatam. Sarunas nonāca strupceļā, jo politiķi secināja, ka JKP iecerētajiem valdības darbiem naudas budžetā nav, lai arī pirms tam partijas spēja vienoties par astoņām valdības darbības prioritātēm.





Jau pirmajā rindkopā lasām idiotisma kulmināciju: “Sarunas nonāca strupceļā, jo politiķi secināja, ka JKP iecerētajiem valdības darbiem naudas budžetā…”  

Kā darbības rezultātā ir tāds budžets, kāds viņš ir šodien ? Vai ne pašu šo trīs partiju daudzgadīgās noziedzīgās darbības rezultātā ? Lūk, tad arī par šo frāzi vien tās teicējs ir jānosit…., jo tā ir atklāta ņirgāšanās par mums visiem !

Un jo tālāk jo trakāk ! Kāda “matrace” Lībiņa- Engere spriež:  “Jaunās konservatīvās partijas (JKP) līderim Jānim Bordānam pietrūka empātijas, lai varētu aizvadīt veiksmīgas valdības veidošanas sarunas, Latvijas Radio raidījumā “Krustpunktā” teica 13. Saeimas priekšsēdētājas biedre Inese Lībiņa-Egnere (“Jaunā Vienotība” (JV)).”

J. Bordānam esot pietrūkusi EMPĀTIJA !

Kāda tad ir šī vārda būtība: Empātija ir otra cilvēka emocionālā stāvokļa izpratne līdzpārdzīvojot, spēja paralēli pārdzīvot tās emocijas, kuras izjūt otrs, it kā iekļūstot otra subjektīvajā jūtu pasaulē.

Skat’ tikai, pie kādiem trikiem ķeras šī žīdsātanistu banda ! Bordānam esot jāsaprot šo noziedznieku emocionālais stāvoklis, kad viņš pieprasīja savai partijai Iekšlietu ministriju(protams, tās ir restes visiem valsts izzadzējiem ar pašu Lībiņu- Engeri priekšgalā).

Gribas pajautāt šai nešķīstenei Lībiņai- Engerei: Kādas EMPĀTIJAS pret tautu izjuta visa šī sarkano šakāļ- žīdu banda, kad izlaupīja Latviju un iedzina tautu totālā nabadzībā ?

Var jau būt kāds, kurš audzis džungļos, šo nožēlojamo padauzu uzskata par cilvēku, bet tikai ne Latvijas iedzīvotājs…. . Nekas vairāk kā komunistu- čekistu “matrace”, šī inese nav ! Un tādas “matraces” mums ir vesels lērums, sākot no Veidemanes un Kalnietes, un beidzot ar Čakšu un Ozolu- Reiznieci !

-Visas šīs “matraces” reiz tiks “pakabinātas” kopā ar saviem “sponsoriem” un jākļiem, un viņas to arī saprot !

-Komunisti- čekisti(žīdsātanistu hazāru mafija) jūt savas beigas.

-Daudz būs atkarīgs no tā vai Bordāns un Gobzems turēsies kopā.

Latvijas izlaupītājiem nāves spriedums ir Bordāna valdība un, protams, arī ārkārtas vēlēšanas. Viņi centīsies ar Gobzema palīdzību neitralizēt Bordānu un novērst ārkārtas vēlēšanas. Ja Gobzems pastāvēs vēlmē panākt Latvijas atdzimšanu, tad notiks atkārtotas vēlēšanas !

Vai tad kāds vairs vēlēsies balsot par šiem(“Attīstībai/Par!”, Nacionālā apvienība un “Jaunā Vienotība”) trim izkārnījumiem?

Maz ticams !

Lūk, kā intereses pārstāv šīs trīs partijas:

Arī pats Gobzems izteica šādu frāzi: Gobzems pieļāva, ka, ja arī otrais sarunu aplis pēc nākamās premjera nominācijas “vestu nekurienē”, tad notiktu pietuvošanās jautājumam “ko sauc par ārkārtas vēlēšanām”.

Redzēsim, vai ar to viņš gribēja “izsist” sev labvēlīgu attieksmi no valdošajiem noziedzniekiem, vai tā bija domāta kā cīņa par Latvijas nākotni.

Nekādi kompromisi ar noziedzniekiem nedrīkst būt !

Svarīgākajiem(visai TF bandai, čekistiem un komunistiem- miljonāriem) jātiek pakārtiem vai nošautiem, bet atlikušajiem kopā ar ģimenēm koncentrācijas nometne līdz mūža beigām !

Pagaidām viss ir atkarīgs no Gobzema.

Ja grūs čekistiskā sarkanžīdu mafija Latvijā, tad sagrūs šīs bandas ietekme arī ES. Viss ir atkarīgs no Latvijas. Tā tas ir bijis jau vairākas reizes ! tāpēc jau arī tik neadekvāti smagi uzbrukumi no žīdu puses veltīti mūsu tautai !

Bet vētra reiz beigsies un palu ūdeņu virspusē uzrautās samazgas atkal nosēdīsies…, katrs ieņem to vietu, kuru viņš pelnījis.

Lai arī kā, bet no Bordāna un Gobzema uzvedības daudz kas atkarīgs… .

Pastāvēt PATIESĪBA, latviet, ir ļoti grūti… .

16.11.18                L. Grantiņš





Slēptās ziņas:

You may also like...

8 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Krievu paruna saka – кто о чем,а вшивый всегда о бане! Tas, kas nepārtraukti piemin psihoterapiju, laikam pats ir slims kā Grantiņš…
    .
    .
    .
    Admins
    Mums latviešiem ir savas parunas, tāpēc savas- krievžīdiskās, kuras ir tuvas Tavai sirdij, vari paturēt savām vajadzībām…

  2. nost ar savstarpējiem kašķiem ! . saka:

    padomāt, kā mierīgi un konsekventi realizēt K.Ulmaņa variantu – kandidāts, atbalsts viņam u.t.t.

  3. fakts saka:

    Nepilnus divus mēnešus Saeimas deputāta amatā pavadījušais Arvīds Ulme (ZZS), lai gan sākotnēji solīja atteikties no parlamentā nepārvēlētajiem deputātiem paredzētās kompensācijas, tai tomēr pieteicies, vēsta Latvijas Televīzijas raidījums “Panorāma”. Tie ir 8247 euro. Lūk, tāda ir komunista Aivara Gardas drauga, čekas maisos minētā Arvīda Ulmes patiesā alkatīgā daba.

  4. nost ar savstarpējiem kašķiem ! . saka:

    De(r)mokrātiskā ceļā atrisināt problēmas ir naivums !
    Vēl jo vairāk Latvijā – miljonkārtīgs naivums !
    IMHO.

  5. „svina terapiju“ NEVAJAG ! saka:

    VAJAG nodalīt(godmani, kalvīti, lembergu, pabriku, gorbunovu, borovkovu, bunku, dzintaru, VVF un
    urbanoviču) vietā, kur viņiem nav iespējams ietekmēt
    pārējo tautu, un, … visu nokārtos viņi paši savstarpēji !
    Kāpēc smērēt rokas ap draņķiem ?
    Pārāk liels gods viņiem !

  6. klāvs saka:

    Ir vēl skumjāk,viņi zog arī mūsu-manu,tavu,pagātni.

  7. riebīgi, bet ne tas trakākais ! saka:

    .
    Mūsu pagātni ir zaguši visi, kam nav bijis slinkums – vai tamdēļ mēs būtu palikuši sliktāki.
    Puslatvieši šodien centīgi turpina 50 padomijas gados realizēto – nekas jauns.
    Drīzāk būtu jābrīnās, ja viņi to nedarītu, vesels lērums saviesušies te.

  8. pārdoma zilā novakarā :)) saka:

    Ulme ar Lembergu ir viens zābaku pāris…
    Atceros, 90.gados , tagad nekādi nenotiesājamo Lembergu, knābaja vai katrā otrajā TV raidījumā – kāpēc to piesitis pa kluso un kāpēc šito piesitis….
    Kad Lembergs pajautāja raidījuma vadītājam, vai, kad, ja nebūtu es piesitis, bet kāds cits no tādu pašu bariņa, tad būtu likumīgāk – žurnālistam mute bija ciet.
    Aritmētiskajai loģikai arī es piekrītu…

    Tikai, pa to jezgu, pazudis viens maziņš, ētisks argumentiņš, proti, zagt nav obligāti !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *