V. Freimantāls. Bens Latkovskis – tā ir diagnoze !

Jā, Bens Latkovskis – tā ir diagnoze !

B. Latkovskis. L. Grantiņš ir psihiski slims

Nesaprast Latvijas šodienas stāvokli – komunistu un čekistu visaptverošo valsts pārvaldi, tas jau ir nopietns domāšanas traucējums !(Kaut gan es sliecos domāt, ka Bens žonglē un tēlo viņam atvēlēto lomu masu mēdijos) !

Nebūs nekāds brīnums, ka viņš pārnāks mūsu pusē, tiklīdz svaru kausi pārsvērsies.

Viņš daudz zina un varēs liecināt par notikumiem un uzradīt vainīgos !(Tas attiecās uz visiem žurnālistiem).

Atcerēsimies, ka tādi cilvēki kā Bens Latkovskis paši ir upuri ! (Komunistu partokrātijas apmaksāti rakstītāji).

Cik nožēlojami ir viņa spriedumi par H 86 dibinātāju Linardu Grantiņu !

Tas ir tas pats, ka juvelieris iemet atejā briljanta gredzenu un sev pirkstā uzbāž mušpapīra gredzenu !

Bena Latkovska šaurais redzesloks nav ļāvis viņam pat izlasīt Rīgas Latviešu Biedrības īstos 1938. gada statūtus, kuri atjaunotajā Rīgas Latviešu Biedrībā bija spēkā no 1992. gada 18. jūlija ārkārtas kopsapulces līdz 1993. gada 18. februāra naktij, kad KGBistu teroristi naktī OKUPĒJA Māmuļu, izzaga, izlaupīja miljonos mēramās vērtības un iznīcināja absolūti visus atjaunotās RLB dokumentus ! (Virs 4 500 arhīva vienības, aktus, protokolus, uzskaites kartītes, rezolūcijas utt.)

Domāju, ka pērkamo žurnālistu šarlatānisms beigsies Patiesības sabradāts !

Ben Latkovski, lūdzu izlasi patiesību par Rīgas Latviešu Biedrības varmācīgo likvidēšanu 1993. gada 18. februāra naktī un tad ATVAINOJIES mūsu lepnumam un latviešu sirdsapziņas kareivim Linardam Grantiņam ! (Kurš atšķirībā no Tevis nesaņem naudu par savu sabiedriski varonīgo kalpošanu mūsu valstij, dārgajai un mīļotajai Latvijai).

Un patiesību Tu varēsi izlasīt paša nopulgotajā „Tautas tribunālā“! (Raksta nosaukums :“Mosties, celies, strādā!“).

Iesaku Tev, Ben, nopietnāk pārvērtēt komunistu un čekistu Latvijas ģimeņu iznīcināšanas procesus Latvijā kopš 1993. gada 18. februāra nakts ! (Kas izraisījusi vairāk kā 10 000 latviešu pašnāvības).

Vai Tu maz saproti, ka Latvijā ir speciāli radīta DEMOGRĀFISKĀ katastrofa?

Un vai zini, ka šo rindu autors ir vienīgās Latvijas Demogrāfiskās un Kultūras programmas „Namejs“ autors Valdis Freimantāls, kuru ari drīz nosauksi par Helsinki 86 „jukušo“?

Atgādinu, ka Edmunds Cirvelis un Ārijs Tomsons bija mani draugi ! (Edmunds Cirvelis bija mans darba biedrs Rīgas 1. autoremontu rūpnīcā Margrietas ielā).

Par saviem vārdiem ir jāatbild, Ben !

Un „Tautas tribunālu“ lasa Latvijas patrioti visā pasaulē !

Atsķirība starp godīgu latvieti un KGBistu roklaižām ir milzīga, cienījamais Ben ! (Iesaku izlasīt Ervīna Jākobsona bloga „Laikmeta zīmes“ rakstu:“Bērtuļa nakts Rīgas Latviešu Biedrībā“)!

Un Linards Grantiņš ir godīgs latvietis, pie tam absolūti nesavtīgs cīnītājs pret komunistu un KGBistu „hidru“, kas barojās un vairojās 4. maija valsts mēslainē !

Ja Tu, Ben, būtu izdarījis vienu tūkstošo daļu no tā ko Linards Grantiņš ir izdarījis Tēvzemes Latvijas labā – tad mēs ar Tevi varētu lepoties ! (Un saukt par godīgu, krietnu un gudru latvieti).





L. Grantiņš:

Freimantāla kungs, SIRDSAPZIŅU nevar pamodināt tam, kuram tās nav !

Viņš nav upuris, viņš ir darītājs !

Viņa pārnākšana mūsu pusē mums nav vajadzīga !

Latvija, Tā ir GODA GALDS un uz tā izkārnījumiem nav vietas !

14.11.18

You may also like...

4 komentāru

  1. john saka:

    Pareizi, vajag saprast, ka ar židzjugām mums nav pa ceļam.

  2. Aelita saka:

    Bordāna partija vismaz gribēja paaugstināt mazās pensijas un bērnu pabalstus, bet citiem politikāņiem nav ne kauna, ne sirdsapziņas.
    .
    .
    .
    Admins
    Viss notiksies, tikai bez panikas !
    Karāsies visi, kuriem jākarājas… .

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Aelitai.

    Un vini (vara) nežēlīgi apkaro daudzbērnu ģimenes, ņirgājoties, pazemojot un liekot tām maksāt nesamaksājamus nekustamā īpašuma nodokļus un visdažādākos administratīvos sodus! (Nepamatotus, neloģiskus).

    Par mazajām pensijām paldies Bordānam (cilvēcīga attieksme vismaz).

    Pašvaldību nezvēri uzbrūk daudzbērnu ģimenēm ar sevišķi izsmalcinātu cinismu (nevajadzēja radīt bērnus, ja nevariet maksāt mums!).

    Ar izsmalcinātu sadistisku nežēlību 4. maija piesiles rukšķošā banda apkaro manu 10 bērnu ģimeni (komunistu un čekistu rokraksts)!

    Un Latvijā notiekošais ir prātam neaptverama valsts BANDĪTISMA forma! (Atslīpēta ar dažādu normatīvo aktu idiotiskām prasībām).

    Bet galvenais, latviešu ģimenēm nav kur satikties, lai rezumētu un pierādītu pretlatvisko genocidālo praksi!

    Domāju, ka Helsinku 86 skaidrā valoda ir saprotama ikvienam komunistu un čekistu upurim!

    Paldies Aelitai par būtiskiem un sakarīgiem komentāriem!

    Aicinu komentēt ikvienu tikpat droši un pamatoti!

    Mūsu spēks ir objektīvā latviskā analītikā!

    Helsinki 86 vieno latviešus tiesiskumam.

  4. Aelita saka:

    Par to drosmi. Es drīzāk varu atļauties kādu “izlēcienu”, jo man neko lielu nevar atņemt, ne to 100€ pensiju. Bet, ja cilvēkam ir darbs, ģimene, bērni, tad tomēr jāuzmanās, kaut vai rakstot anonīmi, tevi var izsekot un ietekmēt dzīvi dažādos veidos, pat tik neģēlīgi, kā pret bērniem skolā. Man sanāca tas ” labums”, ka mana meita zināmā laikā nostājās pret mani, teikdama, ka man ir paranoja, tādējādi viņas bērni var tikt pasargāti.
    Tiem astoņkājiem ir gari taustekļi, un viņi ir viltīgi kā paši velni. Bet tur Grantiņam ir taisnība, ka karmas likums tomēr darbojas. Arī manai meitai drīz pēc manis noliegšanas radās satiksmes negadījums, pati bija vainīga, strauji izgriežot mašīnu uz galveno ceļu, pašai nekas, bet mašīna lupatās. Labi, ka bērni tajā laikā nesēdēja aizmugurē, viņi bija pie manis… Un vēl dažiem, kas pret mani darbojās, ir nepaveicies.
    Var jau būt stipri un vareni, un bagāti, bet tas nebūs mūžīgi. Reiz tomēr kāds taisnīgums iestāsies, kaut vai nāves brīdī, kad nekāda varenība vairs nelīdzēs, un viņi tiks pazemoti tāpat, kā agrāk pazemoja citus.
    .
    .
    .
    Admins
    Karmas Likums nav ZOBS PRET ZOBU, bet ZOBS PRET 2. un varāk zobiem !!! Tas ir šausmīgs, bet Augstākā mērā TAISNĪGS Likums !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *