B. Latkovskis. L. Grantiņš ir psihiski slims

Video nav jauns, bet aktualitāti nav zaudējis

Kas/kurš ir konstatējis, ka L. Grantiņš ir psihiski slims, “mūsu” Beņa to nepasaka !

Tā ir pirmā un galvenā žīdisma pazīme, ka visi tie, kuri nepiekrīt viņiem, ir psihiski slimi ! Paskatieties uz Beņa izmocīto bāli pelēko(zombija) seju, viņa kustībām…, vai nevarētu būt, ka tieši viņš ir psihiatrijas pacients ?





16.min. Beņam tiek atgādināts, ka ir tāds Tautas tribunāls…. .

Un tālāk Beņa saka: “Godīgi runājot…ka tāds nopietns cilvēks kā tu(domāts uz raidījuma vadītāju), izvelc ārā tādu psihiski slimo(vai tu Beņa apjēdzi ko pasacīji un kas tev par to draud ?) cilvēku kā Linardu Grantiņu un citē viņu un gandrīz var teikt, ka popularizē… !” Un pie reizes arī Beņa jautā: “Kam tas vajadzīgs ?” Internetā esot daudz murgu, secina “mūsu” Beņa, un visus tos vilkt ārā un citēt… !

-Vadītājs ar sarkasmu saka, ka jāuzmanās no tādiem cilvēkiem… ! Un tad Beņam izsprūk kas negaidīts, viņš saka: “Par laimi viņš dzīvo Vācijā !” Tā lūk, ka L. Grantiņš nedzīvo Latvija, esot priekš viņa laime !!!

Un tālāk atkal kārtējais žīd- čekistu triks, viņš saka: “Es viņu(L. Grantiņu) labi atceros no Atmodas laikiem(aplaizoties sacīja), viņš bija viens no Helsinki grupas dalībniekiem !”

Šis teikums sevī ietver sātaniskā “elementa” paša būtību, jo nav tikai vienkārši samelots, bet, tas izdarīts desmitkārtīgi vienā frāzē ! L. Grantiņš nebija “viens no H- 86 dalībniekiem”, bet gan šīs grupas dibinātājs un aktīvās latviešu tautas Atmodas aizsācējs ! Lūk, šī ir tā “atslēgas frāze”, kura ir ieguvusi 100% aizliegumu 4. maija sātanistu pārvaldītajā presē !

Kuram tad vēl var būt šaubas, ka šis Beņa((Benjamins(BENS) Latkovskis)) nav latvietis un, ka viņš ir VDK (žīdsātanistu) štata darbinieks.

Un kā viņš slavē savu NRA laikraksta “demokrātisko stilu”, pieminot arī galveno redaktori Anitu Daukšti !!!

Kas tad ir šī Daukšte ?

Nekas vairāk, kā galvenās čekas troikas Latkovska, Veidemanes un Paidera aizsegs, kurai noteikšana nav pilnīgi nekāda.

Visa šī KGBistu troika ir vairākas reizes nonākusi uz tautastribunals.euskatuves” !

Viņi ir žīdisma- komunisma priekšpostenis Latvijā.

Šiem prusakiem tiesa vairs nav vajadzīga, viņiem ir jāizpilda tiem pienākošais sods… !

13.11.18                       L. Grantiņš





-J. Paiders: J. Paiders, krievžīdiskā cionisma rupors Latvijā. Ja šo sūdu JŪS uzskatāt par cilvēku, tad paskatieties spogulī arī uz sevi…. . Šis mēsls saka: „Okupācijas nebija, deportācijas arī nebija !“  http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/50887/urbanovics-un-paiders-sarakstijusi-gramatu-kura-noliedz-latvijas-okupaciju

-E. Veidemane:

Turpinājums Nr.6. veidemanes rožkalni & co

-B. Latkovskis:

Beņa Latkovska kārtējie murgi par A. Sluci





Un tagad, KASJAUNS M. Bērziņam:

Nezinu, kam ir jānotiek, lai cilvēks – LR pilsonis izkliegtu šādu dvēseles kliedzienu par savas valsts izdarībām. Pareizāk, zinu gan. Pat ļoti labi. Arī man ne reizi vien ir gribējies ķerties pie radikālām metodēm, taču to neesmu darījis, jo dzīvoju ilūzijā par tiesisko Latviju.  Un, kā vēlāk varēs izlasīt rakstā, runa nav tikai par šo faktiski nozagto naudu. Var jau teikt: ”’pats vainīgs, likuma nezināšana neatbrīvo no atbildības un tamlīdzīgi.” Bet… Ejiet nu tagad izlasiet visas tās likumu, MK noteikumu un citu papīru grēdas un vēl saprotiet, kas tajās rakstīts. Jāņem jurists? Protams, mēs jau esam viena vienīga juristu valsts. Nu tad arī juristi savā nihilismā to vada. Vieni pasaka – pēc būtības tā un šitā būt nevar (tie ir tie, kuros kaut nedaudz godaprāta vēl ir), uzrāda pat kādu likuma pantu, kurā skaidri rakstīts – tā nedrīkst. Bet tad ir otri, kuri to vien tik dara, kā meklē citus pantus, kurus pareizi pievelkot aiz matiem izrādās, ka tā nevar, bet tomēr likums to pieļauj. Beigās vainīga ir likuma interpretācija. Un nevis cilvēki – mūsu līdzpilsoņi, kuriem ir absolūti vienaldzīgas cilvēciskās vērtības, kuriem ir nospļauties uz cilvēkiem, ka tik pakalpot tai kroplībai par ko izveidojusies šī valsts. Var daudz diskutēt, vai šim cilvēkam ir taisnība, vai nav. Bet Jūs izlasiet, padomājiet, kuram gan noticēja Jūsu sirds? Ja tāda Jums joprojām ir (nevis, kā izteicās Valdis Atāls par to, ka mūsu prezidentam laikam tās operācijas laikā sirdi pašu aizmirsa ielikt atpakaļ), tad atbilde nebūs ilgi jāgaida.

Bet pārējais šeit ...





Ziņas no aizkulisēm:

Uzbrukums krievžīdu mafijai !

6.min.40. sek. attiecas arī uz Latvijas krievžīdu bandu !

You may also like...

6 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Tava slimiba ir acīmredzama, bet tie, kas paši slimi, to, protams, neredz…

  2. Gedroicam saka:

    Arī tu ??

  3. drūmi saka:

    Resnie mērkaķi šodien uzmeta Bordānu.

  4. Sīrs saka:

    Slims ir viss sociums … kā augšā tā apakšā …

  5. AGedroics saka:

    Bordāns nebūs premjers, Grantiņš – iekšlietu ministrs… :)))

  6. MārisB saka:

    Par šo Benu runājot. Manuprāt, viņš ir nekas (nevis nav bet tieši ir nekas). Pietika paskatīties video sākumu. Ja cilvēks netiek cenzēts kur nu vēl iekš nra.lv un viņam šķiet, ka Daukšte ir absolūti objektīva, tad ko tur vēl piebilst? Cienījamais Latkovska kungs – ja jūs netiekat cenzēts Latvijā, tad jūs tiešām esat nekas un ”neko” arī rakstat. Mani cenzē, tādēļ atļaušos teikt, ka zinu par ko runāju.
    .
    .
    .
    Admins
    Ir gan viiņš kaut kas,-viņš cenzors PATS !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *