LRTT viedoklis: par kuriem vēlēt !?

Nepiedalīties vēlēšanās, nozīmē atbalstīt mūsu tautas ienaidniekus.

Tie, kuri propagandē BOIKOTU, nav pat diskusijas cienīgi, jo atklāti ir nostājušies ĻAUNUMA pusē !

29.09.18     L. Grantiņš




Pirmkārt: par nevēlētājiem- boikotētājiem:

Tie ir tiešie mūsu tautas ienaidnieki un tie, kuriem garīgā attīstība ir zem cilvēka esības zemākā līmeņa. Par mūsu ienaidniekiem ir viss saprotams, bet par “īstajiem letiņiem”, kuri tēlo cīnītājus, der padomāt… . Viņi uzskata: ja netika tas un tas izdarīts, tad tas un tas nefunkcionē un es šajās viltus vēlēšanās nepiedalīšos !

-Tā ir demagoģijas un idiotisma paraugstunda !

Tieši par to arī mūsu ienaidnieki cīnās, lai tādi idioti būtu vairāk ! Pašlaik mūsu ienaidnieki ir pie teikšanas un tad, pēc šo “patriotu” loģikas sanāk, ka ienaidniekam ir jāsagādā visi apstākļi, lai “patrioti” varētu viņus padzīt !!!

-Tā ir idiotisma AUGSTĀKĀ PAKĀPE, kuras vārds ir NODEVĪBA !

Mūsu tauta jau neskaitāmus gadsimtus ir dzīvojusi ienaidnieku aplenkumā un arī izdzīvojusi, un izdzīvos arī šoreiz, neskatoties uz šo idiotu pretdarbību. Protams, ka tiem, kuri cenšas tautu izvilkt no šīs “bedres”, būs uz pleciem uzvelts arī šo nodevēju un idiotu papildu radītais slogs !

Ja kādam šī mana “filozofija” neradīja apskaidrību, tad pasacīšu to primitīvākā formā:

“Tu sēdi frontes ierakumos- tranšejā, priekšā tev ienaidnieks un aizmugure arī pilna ar tādiem pašiem  un tad tev tranšejā blakus esošie, kādi 40% no taviem cīņu biedriem, pasaka: MĒS BOIKOTĒSIM ŠO KAUJU, JO PRETINIEKS IR VEICIS NOZIEGUMU IEBRŪKOT MŪSU ZEMĒ ! Jā tieši tik primitīva un tik idiotiska ir šo boikotētāju pasaules uztvere.”

Mūsu ienaidnieks dara visu, lai latvieši nepiedalītos vēlēšanās.

Vēlēšanas nav tikai fiziska cīņa, bet arī garīga.

Par to vairāk esmu rakstījis šeit:

Vēlēšanās nepiedalās idioti un nodevēji




Šajā VIDEO mēs redzam/dzirdam vienīgo pareizo uzrunu, kāda būtu jāsaka ikvienam, bet pasacīja tikai viens:

tas bija Jānis Bordāns !

Pēc šī Jāņa Bordāna sacītā, Latvijas izlaupītāju banda ir pilnība zaudējusi NAKTS MIERU ! Ar pārliecību varam sacīt, ka miegs zudis līdz 6. oktobrim un ja J. Bordāns gūs panākumus, bezmiegs pārvertīsies nāves agonijā… .

Pārējie visi turpinātu “valdīt” tālāk, neatbīdot no varas Latvijas valsts izlaupītājus, proti, turpinātu līdzšinējo politiku, iespējams, pat vēl slīpētāk notiktu laupīšana !!!

Kandidātu uzrunas, ja viņi būtu premjerministri

Premjera amata kandidāti saka uzrunu tautai, ko teiktu gadījumā, ja būtu ievēlēti – noskaties un ieraksti komentāros, kuru no visiem tu vari iztēloties kā nākamo premjerministru? #DombursVisus raidījumus meklē šeit: http://www.delfi.lv/news/saeimas-velesanas/par-ko-balsot/

Gepostet von Delfi.lv am Mittwoch, 5. September 2018









Mans vārds ir šausmu nesošs ne tikai valdošās krievžīdu bandas kreatūrām, bet arī “tā sauktajiem disidentiem” ! H-86 Latvijas atjaunošas programmas 11 PUNKTI ir ĀRPRĀTS priekš komunistiem- cionistiem, jo tajos slēpjas PATIESĪBA, kurai nav alternatīvas(atvērt).





Bet šajā video redzam, kā dažāda kalibra glumekļi cenšas attaisnot un aizstāvēt okupācijas pieminekļa neaizskaramību.

Skatoties šos glumos purnus, mutē radās salkana vēmekļu piegarša, jo acu priekšā zibēja skati ar gulaga nāves nometnēm, čekistu atstātām līķu kaudzēm– ar nošautajiem un sadiski nomocītajiem Latvijas pilsoņiem.

Un šie glumekļi vēlas būt par ministru prezidentiem !

Viņi ir rāpuļi cilvēkveidīgā fasējumā !

Noskatoties šo video, mēs varam arī noteikt, par kuriem spēkiem vēlēt ! Visi, kuri vēlas balsot par pieminekļa “aizsardzības partijām”, iespļaus acīs  mūsu tautas upuriem ! Kā var cīnīties par taisnīgu valsti ar okupācijas simbolu slavināšanu un to aizsardzību.

E. Šnore pareizi pasacija, kad piesauca Aušvici un nacistus !

Tas nav pieņemams nevienam godīgam cilvēkam !

"Vēlēšanas 2018": Atbild Saeimas deputātu kandidāti

Jā” vai “nē” 30 sekundēs! Tuvojoties vēlēšanām, LTV Ziņu dienests piedāvā Saeimas deputāta amata kandidātu atbildes uz īpaši sagatavotiem jautājumiem. Līdz pat 28.septembrim ik dienu publicēsim visu 13. Saeimas vēlēšanām reģistrēto partiju pārstāvju atbildes uz šiem un citiem jautājumiem. Šodien partiju pārstāvji atbild uz jautājumu – vai jādemontē Uzvaras piemineklis Pārdaugavā? Lielākā daļa partiju ir pret šādu ieceri, bet kā domā Tu? ZZS; Latvijas Centriska Partija; PPA "Latviešu Nacionālisti"; Jaunā Vienotība; Attīstībai / Par; Nacionālā apvienība; Русский Союз Латвии – Latvijas Krievu Savienība; Latvijas Reģionu Apvienība; PROGRESĪVIE; Sociāldemokrātiskā partija "Saskaņa“; Rīcības Partija; Jaunā konservatīvā partija; No sirds Latvijai; Kam pieder Valsts?; Latvijas sociāldemokrātiskā strādnieku partija – LSDSP; Par Alternatīvu

Gepostet von LTV Ziņu Dienests am Montag, 24. September 2018

Video diskusija

Ja kas absurds bija šajā diskusijā, tad abi žurnālisti ar klaunu, cionistu marioneti Bojāru, priekšgalā.

Viņiem grībējās “iekost” tur, kur tas nebija iespējams… .

"Partija fokusā" – JKP

Latvijas Televīzijas ēterā priekšvēlēšanu diskusiju raidījums pirms 13. Saeimas vēlēšanām – “Partija fokusā”. Šovakar mūsu studijā viesojas Jaunā konservatīvā partija. Viedokļus un jautājumus par šo politisko spēku droši varat rakstīt komentāru sadaļā. Plkst. 22.20 skaties ekspertu diskusiju kopā ar mūsu kolēģi Oditu Krenbergu

Gepostet von LTV Ziņu Dienests am Mittwoch, 26. September 2018

You may also like...

17 komentārs

  1. Māris M. saka:

    Zinu, ka daudzi apjukušie latviešu patrioti ļoti, ļoti gaidīja šo rakstu.

  2. no malas saka:

    Par Bordanu cien. Grantiņš kļūdas un visai drīz par to parliecinasies! Un amoralās JKP vadība nav Bordans, bet pavisam citi, kas vada un diriģē Bordanu. Visiem patriotiem ir jāstājas NA un japanak, ka no vadības spices tiek izmesti RaSNAČ, Parādnieks utt. kuri degradē mūsu nacionalo partiju, bet jābalso šobrīd par NA, tad jāiztīra to!
    .
    .
    .
    Admins
    Vai tad ir pretrunas ?
    Nosaucu trīs iespējas, kuras nav ideālas, bet labākas par pārējām…. .
    Mana “sajūta”, ka tieši Bordāns ir spējīgs ko paveikt… .
    Gan jau viss būs labi !

  3. Juris saka:

    Šeit ir Nacionālās apvienības darbības raksturojums un diezgan rūpīgi sagatavots tās kandidātu izvērtējums Rīgas un Vidzemes vēlēšanu apgabalos. https://twitter.com/DikembeSakamoto/status/1043500479282593792

  4. AGedroics saka:

    Nez vai Bordānam patiks, ka tāds jucis šiziķis šo reklamē !!!

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Zigurds Strīķis bija 5 gadus Leopolda Ozoliņa palīgs saeimā un var stradāt no pirmās dienas jau ar pilnu atdevi!

    Visi noradītie vecie tukšmuldoņas ir jasvītro bez žēlastības, jo ir KGBistu kalpi! (Neviens no tiem neciena H86 un nerespektē pilsoņu kongresu!)

    Nozēlojamie nelgas pat nav lasījuši Rīgas Latviešu Biedrības likumīgos 1938. gada statūtus un neizprot Latviešu Biedrību nozīmi vispār!

    Zigurds Strīķis ievelēšana

  6. Dainis saka:

    Jaunā laikmeta valsts drīkst pastāvēt tikai ar tīru morāli un jebkura veida noziegumu atbalstīšana ir valsts neizbēgamas beigas. Nežēlīgu un savtīgu likumu aizsegā notiek varas dzīres nesodāmības eiforijā. Bez līdzcietības pret tautu un vispārēja taisnīguma, vara ir tikai pagrimusi reketieru banda, kas vēlētāju atbalstu pērk ar meliem un draudiem. Vai tad grūti ieraudzīt, kuri cilvēki mūsu valsts kasi padarījuši par savu privāto kabatu? Pat spriežot pēc reklāmu plakātiem, līdzšinējie varas pārstāvji pat nemāk iztēloties kā dzīvo lielākā daļa Latvijas pilsoņu un vienkārši nezin kas ir jādara patiesiem VALSTVĪRIEM !!!
    .
    .
    .
    Admins
    Pareizi vārdi !

  7. Anonīms saka:

    AGedroics sagt:
    2018. gada 29. September um 23.36 Uhr
    Nez vai Bordānam patiks, ka tāds jucis šiziķis šo reklamē !!! ———————————————————————————-Lai sagatavotais Maskavā sarkanais komunists Aivars Garda atzīstas, ka ir perversais pederasts kopā ar otru pederastu Aivaru Gedroicu.

  8. Dainis saka:

    Jā,varēsiet balsot tikai un vienīgi par partijas izvirzītajiem kandidātiem un 99% pilsoņu nav bijusi brīva iespēja lemt par kandidātu izvirzīšanu.

  9. Vēlētājs saka:

    Ja vēl visam teiktajam pievienotu Latvijas ceļa biedra Jāņa Bordāna vadīto Lattelecom izmeklēšanas komisijas slepenību un rezultātus 1994, 5. gadā… Bet tas jau tik sen, ka neviens to vairs neatceras…
    .
    .
    .
    Admins
    Ne jau viņš ko varēja izmeklēt: parakstīja jau “izmeklēto” !
    Vai nevarētu būt tā, ka viņš šodien, kad gūs “tautas mandātu” atmaksās visiem tem, kuri viņam piespieda visu to darīt ? Dzīvē viss notiek pēc KARMAS LIKUMA !
    Nesteigsimies, jo cita mums pagaidām nav !

  10. RB - Dainis saka:

    Pareizi, pozitīvu rezultātu vēlēšanās varam sagaidīt tikai cilvēciskā sabiedrībā. Tagad ir tā, ka jāmeklē sev attaisnojums, lai piedalītos balsošanā.

  11. AGedroics saka:

    Bordāns Linardam pipeli iedeva pasūkāt? :)))

  12. Labvēlis saka:

    Nu skaties, Linard, ka ar to bordānelu nesanāk tāpat kā ar to dzintaruraivi. Es tevi brīdināju tad un brīdināšu arī tagad. Paļauties, pārlieku uzticēties tagad nevar ne uz vienu, brīžam pat uz sevi arī ne. Tikai pēc tam neraudi, ka atkal tevi nodos un uzmetīs. Kāpēc pats nepiedalies vēlēšanās? Esmu 100% pārliecināts, ka tu uzvarētu. Vai tu nē?
    .
    .
    .
    Admins
    Un ko Tu ar to gibēji pasacīt ? Ka esi gudrākasi par visiem ?
    Un, kādas Tev ir tiesības kādu brīdināt, ja esi atteicies savai tautai palīdzēt ? Tu pat pa visiem šiem gadiem nevienu rakstu neesi atsūtījis, bet solīji… . Un vai tad es esmu raudājis,ka mani nodod ? Mani neviens no viņiem nevarēja nodot, jo es nepiederu pie viņiem. Viņiem visiem karājas zobens virs galvas…, protams, ka viņi ir gļēvi, bet mīcīsim tādus mālus, kādi mums ir, gan jau kas sanāks…atbildēja Kārlis !

  13. Atklasme saka:

    Piekrītu, ka JKP varētu būt balss vērta, bet programma pārāk dzejiska un trūkst konkrētu darbu, mēŗku, plānu.

    citāts no programmas; “Mēs nemaz neesam lepni, ka 1934. gada 15. maijā Kārlis Ulmanis, pārkāpjot Satversmi, šo Latvijas demokrātijas periodu izbeidza un valstī ieviesa autoritārismu. Demokrātijas pastāvēšanai nepieciešama politiskās domas dažādība.
    Tiesiskums mūsu izpratnē nozīmē to, ka, piemērojot likumus, nevar vadīties vien pēc likuma burta – ir jāatceras par likuma garu. Korupcija tiesiskā valstī ir nepieņemama, un tā tiek novērsta un apkarota ar tiesiskām metodēm.”

    Šo katrs vērtē pēc ieskatiem, bet ne uz to ir uzsvars.
    Programma reizēm šķiet sarakstīta tā, kā students raksta bakalauru – vairāk teksta, lai apjoms pieaug. NA precīzi tas pats. Programmās raksta tādas pašsaprotamas lietas, kas sētas mietam pat skaidrs. “Mēs radīsim latviešu ģimenēm stabilu valsti”. Viss. Nu uz priekšu – pasaki man, no kura datuma tiks atcelts NIN vienīgajam mājoklim – klusums. Par pārējām partijām pat nav vērts atvērt mājas lapas, mans dators un laiks tādu nievājumu nav pelnījis, labāk spēlēt spēlītes.
    .
    .
    .
    Admins
    Apstākļi visu izmainīs un TIE sāk mainīties, jo ASV žīdus ņem “pie dziesmas” ! Viņu varenība ir krietni sašķobījusies… .

  14. Arnolds saka:

    KPV.LV pat vārdos nespēj noliegt, ka veidotu valdību ar Saskaņu. Mēs esam tik tuvu Saskaņas valdībai kā vēl nekad. Šoreiz Dzintars raksta ļoti sakarīgi un pamatoti (raksts 1. lapaspusē):

    http://www.nacionalaapvieniba.lv/wp-content/uploads/2018/10/NN_Oktobris.pdf

  15. sen neredzēts cilvēks saka:

    Dīvaini ir ar to JKP, jo arī man jau pirms laba laika bija “priekšnojauta” par šo te politisko spēku. Es gan neticu visādiem pārdabiskiem cilvēku līderiem, tāpēc Bordānu neuzskatu par kaut kādu gaismas nesēju. Drīzāk ir kaut kādi atsevišķi cilvēki tajā JKP sarakstā, kam pietiekami labi attīstīti pareizie talanti, lai pagrieztu Latvijā notiekošo taisnīguma un izaugsmes virzienā, kad valsts un cilvēki rūpējas viens par otru neatkarīgi no mantiskā, sociālā stāvokļa, izcelsmes vai orientācijas. Daudz kas joprojām ir slikti tieši sašķeltības dēļ. Cilvēki domā, ka, ja vienojas svētkos kopīgā dziesmā, tad ar vienotību viss kārtībā. Ne tuvu tā nav. To taču var redzēt ikdienā, kur un kā tā trūkst.
    .
    .
    .
    Admins
    Jau vienā no iepriekšējiem komentāriem rakstīju, ka mainījušies ir globālie apstākļi un tie, kuriem ir palikusi kaut cik sirdsapziņa, vairāk sāks “strādāt” patiesības virzienā ! Žīd- cionistus(reptiloīdus) sāk žmiegt !

  16. Labvēlis saka:

    Īsa gan tev tā atmiņa, Linard! Es neesot nevienu rakstu uzrakstījis, es esmu atteicies savai tautai palīdzēt? Tu tagad pats saprati, ko pateici? Domā par katru vārdu, ko pasaki! Tu vēl mani tad nolamāji, jo uzreiz atmaskoju to puišeli. Tad tu stāvāji un kriti par raivi. Švaka tev tā atmiņa. Un tiesības (aizrādīt) man ir daudz lielākas nekā tev, jo esmu vecāks par tevi (pirmkārt)un arī pakāpe man augstāka. Tā kā pievaldies!
    .
    .
    .
    Admins
    Nosauc savu vārdu, jo savādāk “žurka” vien esi, kurš dzīvo pagrīdē(iepējams, ka Tevi sajaucu ar vēl vienu tieši tāpat domājošo) !
    Puišelis nav jāatmasko, viņu vienkārši piespiež to visu darī !(Tas bija pašos sākumos…Vidiņš man sacīja: Saeimā tev blakus noliek “diplomātu” ar 40 000 latiem, ja nepaņemsi, tevi nositīs, ja paņemsi, strādāsi viņiem)
    Atkārtoju:pagrīdē dzīvo žurkas un Tu esi viens no tām… .

  17. Labvēlis saka:

    Tad redzi, es esmu no tiem, kurš nepaņēma to ”diplomātu” ar 40 000 latiem, bet lai mani, kā saki , nenosistu, ir jāslēpjas. Kā žurkai. Labāk pagaidām slēpties kā žurkai, nevis izlekt kā blusai uz tepiķa. Tu jau arī neesi daudz labāks par žurku. Tu jau arī slēpies, tikai ctiā valstī. Kāpēc neesi Latvijā, tik nozīmīgā laikā? Tā kā nebļauj te, abi esam vienādi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *