A. Kaimiņa piekritēju kontingents- padibenes un lētticīgie

ome
info.@lvx
Grantinja vieta tikai psihenee uz muuzhiem. Vinjam neviens nav labs,tikai vinsh ir pasaules labakai cilveks. Es uzskatu,ka tadam idiotam,kursh piekjeras A.Kaiminjam un Gobzemam vieta ir uz saarta par cilveku apspljaudishanu.Otrais,ko tu vecais kurva aizmuki no Latvijas un neciinies par briivibu? Tu rej,ka traks suns no savas Vaacijas! Gan sajuksi praata un tev buus labi ellee visu muuzhibu. Vel par Dievu runaa..Tu esi apsests radijums,kas kladzina un kladzina vienu un to pashu. Blja,zhel,ka tevi nenosita komunsti karceri,suudu vabole vecaa!Aizver savas pretigaas zhauns,tu visiem esi apnicis ar savu dirshanu nemitigo.Visi slikti,tu vienigais esi labais,maita!

Kaiminš & Gobzems ir komunistu- čekas izdzimteņu un latviešu tautas slepkavu pēdējā cerība !




Žīdsātanistu bandas SPICES darboņi– galvenie šodienas Latvijas politikasregulatori“!

Abi hazāržīdi,- Izraēlas MOSSAD darboņi !

Abi(Borovkovs & Gorbunovs) bauda šīs iestādes aizsardzību !!!

Tikai “vot” nelaime- Izraēlas “dienas jau ir skaitītas” un līdz ar to visai žīdsātnistu cionistu bandai arī !!!

Apzogot latviešu tautu, ne tikai šie divi, bet visi čekisti, kļuvuši par miljonāriem !

Un: VIŅIEM NEBŪS NO SODA IZMUKT !

ome
info.@lvx
paklausies,tu grantinj esi slims idiots! Tev visi slikti,tu slimaa Vacijas zhurka. tava vieta psihene sen,un uz visiem laikiem,maitas gjimis. Ja tu piekjerie Artusam un Gobzemam,tadus meeslus jaliek uz grilla par eesmu sunjiem. Maita,tevi dauzija karceros,zheel,ka nenosita,pasaules psihiskais pljuutotajs. vel sakitaas patriots. Kada velna peec aizskreji prom,bljad no Latvijas un tagad urkjiies pa citu ljauzhu dziivem. Purna jadod nezheeliga tev,skaidrs?!

No kāda kontingenta nāk šīs KPV LV dedzīgais aizstāvis, kurš L. Grantiņu “nolīdzinājis ar zemi”, mums nav jāmin. Vārdu salikums teikumā norada, ka nav latvietis. Tas ir DP apmaksāts trollis. Pēc teksta analīzes var droši sacīt, ka šis “eksperts” ir potenciāls slepkava.

Tādi “eksperti” soc-tīklos ir daudz, kuriem pietrūkst argumentu un tūlīt ķeras pie diagnozes noteikšanas.

Kāds Didzis Birznieks, kurš nepārtraukti propagandē KRIEVU TAISNĪGUMU, mani dēvē par imperiālisma- CIP aģentu ar slepkavnieciskām tieksmēm. Kad atgādināju, ka ASM piemērošana par genocīda veikšanu pret tautu, diez vai ir uzskatāma par slepkavniecismu noslieci, tad atbilde bija sekojoša:

Didzis BirznieksLinard Grantins ! nu redzi ! Stacionārā ārstniecība
Stacionārā ārstniecība nepieciešama, ja ārstēšanu nevar nodrošināt ambulatori.

Piemēram, akūtos psihotiskos stāvokļos, pacientiem ar smagām depresijām, kas izpaužas ar pašapdraudējumu (autoagresiju) vai agresiju pret citiem, kā arī citos organiskos centrālās nervu sistēmas saslimšanas gadījumos.

Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centra slimnīca atrodas Rīgā Tvaika ielā 2, LV-1005. Tā ir lielākā Latvijā. Gadā pie mums stacionāri ārstējas ap 7000 pacientu.

Psihiatriskās palīdzības dienesta stacionāram ir:

9 akūtās nodaļas;
somatogeriatriskā nodaļa;
atvērto durvju Neirožu un krīžu nodaļa, kas atrodas Veldres ielā 1a, ambulatorajā centrā „Veldre”;
atvērto durvju Subakūto psihotisko stāvokļu nodaļa, kas atrodas Ļermontova ielā 1, ambulatorajā centrā „Pārdaugava”.
uzņemšanas nodaļas tālrunis: 67080142

Un, ne jau tas vien, viņš ir solījies personīgi pie ierasties pie manis Vācijā un IZDAUZĪT MANAS CIP PROTĒZES !!! Tieši tāpat reiz solīja arī pats “pliko dibenu karalis(atvērt) Arturs Kaimiņš !(Vai tad tā patiešam nav novirze, kad savu vārdu nomaina uz Britu ķēniņa Artuss ? Vai tad viņš nav jau ģenētiski kodēts jūdasss, vai vienkārši- alkoholiķis ?(atvērt))

-Kāds Nils Orlovs iesaka Feisbuka lietotājiem nekavējoties dzēst tautastribunals.eu no sava profila, ja to nedarīšot, tad jāpadomājot par sekām !

-Kāds Andrejs Tkacenko: Šito veco pidaru jāizolē no sabiedrības.Šodien pat uzrakstīšu elektronisko iesniegumu Drošības policijai !

Soctīklos, sakarā ar manu anti-Kaimiņisko reklāmu, seko lērums uzbrukumu !

Varu piekrist visiem šiem Kaimiņa aizstāvjiem, ka Vācijā medicīna ir uz ļoti “zema līmeņa”, jo nekādīgi nevar man konstatēt to nežēlīgo kaiti- šizofrēniju.

Protams, ja būtu šodienas Latvijā vai Didža Birznieka mīļotajā Krievijā, kur ārsti ir “augsti kvalificēti”, tad jau tikai paskatoties uz mani, diagnoze būtu skaidra !





Bet, kas attiecas uz KPV.LV un tās kadru kontingentu:

Protams, ka ir vesela kaudze apmauto, bet tajā mēs redzam arī visīstākos nagu maucējus no CIĀNAS GUDRO bara ! Necik sen šim bandītu “kartelim” pievienojās kāds 1940. gada krievžīdu okupantu propagandistiem,- zvērīgs Latvijas Brīvvalsts un Kārļa Ulmaņa nīdējs, melnmatis Didzis Šmits.

Vai tad tas nenorāda, kas ir un kam kalpo šī visreacionārāko cionistu radītais POLITVEIDOJUMS, ar idiotisku nosaukumu”KAM PIEDRER VARA LV” !

Par šo vēsturnieku(DIDZI ŠMITU)– idiotu jau ir ticis rakstīts šajā vietnē, tāpēc ielieku tikai norādi:

Latvijas hazāržīdu mafijas vemas par LR okupāciju

Pirms nedēļas izdevās apklusināt kādu UK dzīvojošu sieviešu dzimtas TROLLENI, kura aizgūtnēm(jau ar akcentu) slavināja A. Kaimiņu, ka viņš nu esot vienīgā Latvijas cerība. Apskatot šīs “dāmas” Feisbuka profilu, neatradu nevienu tekstu latviešu valodā !

Tad uzrodas jautājums: kāpēc viņai tāda interese par Latviju ?

Nerakstīšu, ko viņai “pajautāju”, bet viņas video pazuda no TĪKLA. Pēc tam jau arī tūlīt uzradās draudīgais rakstītājs ar krievžīdisko leksiku ! Protams, ka pēc visa tā ir iemesls trakošanai !!!



Par šiem “pidariem” runā arī šis krievs:



Atgādināšu troļļiem, ka viņi visi tiks reiz noķerti un tiesāti par: SADARBĪBU AR NOZIEDZĪGO CIONISTU BANDU ! Un tas viennozīmīgi būs ASM, jo viņi ir veikuši un veic ārprātam neaptveramu genocīdu pret latviešu tautu. To nesaku es, to saka STARPTAUTISKIE LIKUMI ! Tā kā Didža Birznieka secinājums, ka man ir slepkavnieciskas tieksmes, ir jāpāradresē uz starptautiskajiem ekspertiem… .

Visi šie troļļi ir “kartoteficēti” DP arhīvos.

Tā kā nebūs nekādas grūtības “izvilkt viņus dienas gaismā” !

Viennozīmīgi var sacīt, ka Latvijā pie varas grožiem esošie žīd- nacisti šo “partiju” radījuši un veidojuši, lai neitralizētu J. Bordāna darbību !

Viss sākās ar L. Grantiņa piedāvājumu Bordānam… .

Spēle sākās ar vairākām slepkavībām… .

Nākošai raksts būs LRTT viedoklis: par ko balsot ?

28.09.18     L. Grantiņš





Jaunākās ziņas no PENTAGONA, žīd- nacistu problēmām(interesanti, ka Latvijas valdošā žīdu mafija par to klusē kā ūdeni mutē ieņēmusi):





Video: Komentārs Fisbukā

Linard Grantins Vienīgais, kurš pasacīja problēmas risinājumu, bija J. Bordāns, bet to, ko sacīja citi, bija atkārtojums no mums zināmajām valsts izzadzēju runām jau kopš Atmodas laikiem !!! Pārējie “prezidenti” vēlas iet tālāk, nesodot tos, kuri veikuši genocīdu pret tautu !!!

Kandidātu uzrunas, ja viņi būtu premjerministri

Premjera amata kandidāti saka uzrunu tautai, ko teiktu gadījumā, ja būtu ievēlēti – noskaties un ieraksti komentāros, kuru no visiem tu vari iztēloties kā nākamo premjerministru? #DombursVisus raidījumus meklē šeit: http://www.delfi.lv/news/saeimas-velesanas/par-ko-balsot/

Gepostet von Delfi.lv am Mittwoch, 5. September 2018

You may also like...

3 komentāru

  1. Anonīms saka:

    ome ir tas vecais židels , kurš dienām tup portālos .

  2. Sīrs saka:

    Vairs neatceros , kurš teica ,ka politiķi ir MAUĶI …. :))))
    Esmu līdzīgos uzskatos … :)
    Priekā ! :)))
    https://www.youtube.com/watch?v=5i4KJrkUDA0

  3. AGedroics saka:

    Ar ko Kaimiņš sliktāks būtu par Bordānu, šiziķi vien saprot…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *