Vēlēšanās nepiedalās idioti un nodevēji

Vai mums jāiet uz vēlēšanām ?

Pirms ko sacīšu, izlasiet daļu no manas diskusijas ar kādu ŽULI pietiek.com.





Žulis

03.09.2018. 09:32

L.Grantiņš H-86

Kā jau sacīju, Jums Garīgā Pasaule ir sveša un tāpēc ielaisties ar Jums diskusijā nav jēgas.—Kas attiecas komentāru- kāpēc Jūs neatbildat,bet uzdodat pretjautājumu ? Otto Ozols nebūt nav mans draugs, bet viņš spriež daudz veselīgāk par Jums

 

Uz kādu Jūsu jautājumu es neesmu atbildējis? vai tiešām pēc maniem komentāriem Jums nav skaidrs, ka mana visdziļākā pārliecība ir tā, ka šis antidemokrātiskais vēlēšanu farss ir jāboikotē. Nav citas iespējas partijām piespiest izmainīt antidemokrātisko Vēlēšanu likumu.
Un par garīgumu labāk nu Jūs nebūtu runājis. Garīgums nav nodot savu balsi par valsts izzadzējiem un izsaimniekotājiem. Tā ir visīstākā nodevība pret savu valsti un tautu! Latvijā nav bijusi ne deokupācija, ne dekolonizācija. Tātad šeit valda tas pats okupācijas režīms un tā pēcteči caur pašu izveidotajām kabatas “partijām”. Piedalīties okupācijas režīma rīkotajās vēlēšanās un balsot par šīm partijām, nozīmē atbalstīt šo valsti graujošo okupācijas režīmu un piešķirt tam demokrātijas mandātu. Un tas jau tiek darīts visus šos gadus. Rezultāti visiem zināmi. Ja negribam neko mainīt, tad tik uz priekšu, uz kārtējo urnu talku. Ja kāds baidās no krievu ienākšanas, tad vajag izberzēt acis un paskatīties apkārt. Viņi jau visu laiku ir šeit. Un ar katru gadu, pateicoties šādām vēlēšanām, kļūst arvien varenāki un ietekmīgāki. Un skumjākais ir tas, ka šī režīma pastāvēšana ir atkarīga no mūsu visu dalības viņu rīkotajās vēlēšanās, nevis no tā, par ko mēs katrs tur novēlam.

Bet šeit visi komentāri





Izlasot šo “Žuli” katram liksies saprotams, ka viņam taisnība ne tikai katrā vārdā, bet pat zilbē !

Bet īstenībā ir melots(patiesi meli) katrā vārdā un, kā jau pieminēju, arī zilbē. Tieši uz tādiem “nacionāli domājošiem” balstās šis sātan-žīdu režīms. Par šo “žuli”, ja viņš būtu parasts interneta trollis, varētu nerunāt, bet viņš ir pietiekoši cienījams cilvēks- pietiekoši daudz ievērības cienīgu grāmatu autors.

Kā izpaužas viņa melīgums ?

Tajā apgalvojumā, ka pie mums ir okupācijas režīms !

Tie ir meli uz kuriem uzķeras tautas lielākā daļa. Tie ir noziedzīgo kriev-žīdisko drošības orgānu pasviesti, lai grautu cilvēka loģisko domāšanu. Katram liekas taču nenoliedzama patiesība, ja Padomju laikos pie teikšanas bija Brigmanis, Lembergs, Godmanis…. un citi no šīs sātanistu varzas, un šodien figurē tie paši uzvārdi, tad nenoliedzami taču, ka valda okupācijas režīms ! Tātad, neiesim vēlēt un neatbalstīsim okupācijas režīmu !

Maldaties, godātais rakstnieka kungs, šodienas Latvijā nevalda okupācijas režīms, bet gan okupācijas režīma bijušie pārstāvji, kuri savos nolūkos izmanto nepilnīgo Rietumu paveida demokrātiju.

Šī demokrātija ir pietiekoši laba, ja tā tiek PIELIETOTA PAREIZI.

Mēs esam neatkarīgi un šis status mums ir jāsaglabā, līdz tiks iznīcināta žīd-cionistu sātaniskā hidra.

Ja latvieši neies vēlēt, tad žīdiskā SASKAŅA, ja tā uzvarēs, jau nākošajā dienā Latviju pievienos Lielizraēlai Krievijai un mēs savu valstiskumu zaudēsim jau uz mūžīgiem laikiem !

Un tas viss taču notiks demokrātiskā ceļā, jo pasaules acīs mēs esam 100%tīgi demokrātiska valsts !

Šī aicināšana neiet latviešiem vēlēt, ir Latvijas žīdiskās DP roku darbs, tāpat kā dažādu surogāt- partiju dibināšana.

Vai jūs zināt, kāpēc jebreikai Ždānokai aizliedza kandidēt ?

Ne jau tāpēc, ka viņa būtu tur kāda “čekistene”, bet tāpēc, lai viņa nešķeltu un neatņemtu balsis galvenajam krievžīdu nacistu veidojumam- SASKAŅAI !

Redziet, un vai tad tas nenorāda, ka tomēr darbojas šī demokrātija, lai arī cik tizla tā būtu.

Viņiem ir vajadzīgas balsis !

Bet mums latviešiem Žuļa kungs iesaka palikt mājās !!! Ir tikai divi varianti: Žuļa kungs ir pilnīgs idiots vai nu viņš strādā mūsu tautas benžu vadībā… .

Pēc Žuļa loģikas sanāk, ka tad, kad patiešām valdīja okupācijas režīms, kad sākās Atmoda, latviešiem vajadzēja sēdēt mājās… ?

Nē, Žuli, mums vienmēr un visos laikos ir dota iespēja ! Mēs okupācijas laikos iekarojām savu Latvijas valsti un neatkarību, mēs okupācijas laikos to no jauna atguvām un mēs arī neskatoties uz jūsu idiotisko BOIKOTU, to arī noturēsim. Protams, tiem mazāk palikušajiem iznāks jūsu parazītisko bezdarbības smagumu iznest uz saviem pleciem ! Un nebrīnīšos, ka pēc uzvaras jūs sitīsiet “dūri pie krūts” un pieprasīsiet savas tiesības… , bet vai tās jums pienāksies, izlems jūsu senči, kuri atrodas taipus šīs realitātes robežām.

FOTO: Latviskums uzvarēs, par to lai sātanisti nešaubās !

Paskaidrošu, kad runāju par GARĪGO pusi:

Kāpēc žīd-sātanisti baidās no mums ?

Kāpēc baidās no mūsu varenajiem DZIESMU SVĒTKIEM ?

Kāpēc tikko nomanīja LAVISKUMU uz nacionālo ?

Tāpēc, ka sātanistiem ir bailes no visa GAIŠĀ, no visa LATVISKĀ !

DIESMU SVĒTKOS notiek milzīgs pozitīvās enerģijas izstarojums, kuru sevī uzsūc mūs tautas EGEGORS ! Un šis EGREGORS ir tas, kas mūs aizstāv, kurš sasien rokas sātaniskajiem izdzimumiem šajā realitātē !

Valdis Freimantāls iepriekšējā rakstā pasacīja vienreizējus vārdus, kuri lika aizrīties mūsu tautas slepkavām: ” Tikai dēļ tā, ka mūsu latviskā kultūra ir 1000 reižu pārāka un nesatur melus !“

Uz vēlēšanām ir jāiet- tajās jāpiedalās !

BOIKOTĒTĀJI, JOPROJĀM NEVARAT SASKAITĪT 2+2 ? #boikots ( var skatīties arī tikai no 2:30 min. :) )

Gepostet von Gatis Līcis am Mittwoch, 12. September 2018

Jo katrs no mums iet vēlēt ar labām domām un tās, ja arī ir kļūdīgs balsojums, netiek iemestas gružos. Šīs pozitīvās domas nonāk Garīgajā pasaulē un veic savu darbu. Tie, kuri neiet vēlēt, veic nodevību pret savu Dvēseli un savu tautu !

Bet tie, kuri atklāti aicina nepiedalīties vēlēšanās, ir ne tikai nodevēji, bet simtkārtīgi nodevēji !

Protams, ka notiks vēlešanu viltojumi, bet tie ir iespējami tikai šajā, žīdsātanistu pārvaldītajā realitātē !

Un noteikti pienāks brīdis, kad bruks viss un viņi tiks nospesti zem pašu sakrātā ļaunuma, jo tas ir fizikas LIKUMS !

Ir jāsaprot, ka cilvēks ir Garīga būtne un viņa darbības ir Garīgas !

Dievs, atpestī mūs no idiotiem un nodevējiem, bet ar ienaidniekiem mēs paši tiksim galā !

17.09.18    L. Grantiņš

You may also like...

5 komentāru

  1. Atklasme saka:

    Par ko balsot? Par NA? Tad jāsvītro ārā visi, kas pieminēti no NA šajā saitā? NA ir viena problēma. Bļaustās par latviskumu, bet galvenajās problēmās kā birokrātijas samazināšanā un ekonomika, klusums.

  2. Žulis saka:

    Kādēļ, Grantiņa kungs, nepublicējāt manu pirmo komentāru “Mazākā ļaunuma meklētājiem” ar ko aizsākās mūsu “diskusija”? Vārdu “diskusija”, es lieku pēdiņās tādēļ, ka no Jūsu puses jau nekāda argumentēta saruna nav notikusi. Jūs tā arī nevarat paskaidrot par kuru ekonomisko grupējumu balsojot tās mūsu labās domas garīgajā pasaulē “veiks savu darbu” un kādēļ tās visus šos vairāk kā divdesmit piecus gadus ilgajā laikā nav veikušas to savu darbu, bet gan dzinušas latviešu tautu postā.
    Ko vispār nozīmē dalība vēlēšanās?
    Ar savu dalību vēlēšanās jūs aplieciniet, ka šīs vēlēšanas ir godīgas, brīvas un demokrātiskas, tādas kuru rezultāti iemieso vēlētāju vairākuma patieso gribu. Tad nu uzdodiet sev citu jautājumu: “Vai šīs vēlēšanas ir godīgas, demokrātiskas, tādas, kas dod jums iespēju izteikt savu brīvo gribu? ”
    Ja šīs vēlēšanas tādas nav, tad tās ir boikotējamas. Un nekāda tukšo aplokšņu vai sasvītrotu biļetenu sviešana urnā no jūsu puses nav pieņemama. Tikko jūs būsiet atzīmējuši vēlētāju sarakstā savu dalību vēlēšanās, jūs būsiet šo vēlēšanu likumību un godīgumu atzinuši, visam pārējam ko jūs tālāk darīsiet jau vairs nebūs nekādas nozīmes. UN vēl. Jūsu vietā neviens cits nobalsot nevar. Tas tiek stāstīts lai jūs aizmānītu uz vēlēšanām. Jūsu balss pieskaitīšana kādai uzvarējušajai politiskajai partijai ir vēlēšanu rezultātu viltošana! Un tas ir noziegums. Labāk lai valdošais režīms izdara šo noziegumu, nekā to izdariet jūs, iedodot demokrātijas mandātu tādam noziedzīgam režīmam. Un nevajag arī uzķerties uz tās makšķeres, ka krievi ievēlēs savu partiju kandidātus un tad šeit valdīs krievi. Paanalizējiet līdzšinējo varasvīru politiku! Vai variet atrast šeit kādu likumu un lēmumu, kas būtu pieņemts tieši latviešu tautas interesēs? Pat latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu nosargāja nevis valdība, bet gan tauta, nobalsojot par to referendumā! Toties krievvalodīgo aizstāvībai ir pieņemti neskaitāmi “kompromisi” un atviegloti noteikumi. Visas būtiskākās kremļa prasības kopš dziesmotās revolūcijas laikiem arī ir ievērotas un izpildītas.Vienīgi runu līmenī ‘mūsu „latviskie”varasvīri to Maskavu zākā, bet ar darbiem itin labi Maskavai kalpo. Tā, ka var teikt, ka krievi jau visus šos gadus te Latvijā ir valdījuši. Tikai šī valdīšana ir notikusi ļoti viltīgi, par aizsegu un grēkāžiem izmantojot “latviskās” partijas. UN rezultāts nu ir panākts tieši tāds, kāds Maskavai ir vajadzīgs. Latvija ir iedzīta nabadzībā un neatmaksājamu parādu jūgā. Tauta ir dezorientēta un apjukusi, vaina par visām cūcībām tiek uzgrūsta latviešiem un latviešu tautai, kura “nejēdz pārvaldīt savu valsti”, nacionālās kopības idejas pateicoties tukšajiem muldētājiem no TB/LNNK/VL ir diskreditētas. Vienu vārdu sakot, ir noklāts sarkanais paklājs kremļa varas ienākšanai Latvijā. Turpināt balsot par “latviskajām” partijām un cerēt šādi paglābties no “sliktajiem krieviem” ir vismaz naivi.
    .
    .
    .
    Admins
    Es vairāk runāju par garīgo pusi. Un arī no materiālistiskās pasaules uztveres pozīcijām JŪsu sacītais ir pilnīgi nepareizs… . Kad uzvarēsimgarīgā Dimensijā, tad visi šie ļaunuma nesēji paši sevi aprīs.. .

  3. lita saka:

    Dzirdēju pa radio, ka tai Rubina partijai ir maz ziedojumu, tad varētu domāt, viņus nemanipulē naudas maisi. Varbūt ir vērts par viņiem vēlēt? Tikai jāpaskatās, ko izsvītrot (tas attiecas arī uz citām partijām, jāsvītro bez žēlastības).
    .
    .
    .
    Admins
    Vēlē tik vien par šo ciānas DP darbinieku… .

  4. ... saka:

    Jaa,skatos un raugos pa neta ,,piedavajumu,, kas jauns Melnas Sistemas sakaraa… nekaa jauna. Tikai (smiekligi)
    pie kartejaa ,,skaidrojuma,, sakarinatas visas Zimes rindaa,lai cilveks,taustot pec patiesiibas TAS neredzeetu…
    Satanisti savas zimes liek (ieverojiet,tas ir svarigi!) – uzbaaziigaa acu prieksaa! Lai tas redz,bet Nepamana!!!
    TAD TAS VISS STRADA! He,bet… Ja kads taas lasa,tad Melnaa Magija irst… no viena sturiisaa…. un izput.
    Skibais Krusts.
    Tas ir ziimogs. Galvenaa zime. Taa straadaa arii viena,bez citaam ziimeem, bet Citas Zimes bez Skibaa Krusta
    nestraadaa. Bet – saksim to paziit! Hitlera sveiciens – Skibais Krusts. Pionieru sveiciens- Skibais Krusts.Lenina
    piemineklis ,roka- Skibais Krusts. Kaa TAS var but krusts? Nu re ,te jau taa mistikaa saakas!
    Aiz … Kada cita liinija to pirmo krustos! Pat no taala attalumaa,bet ja to nezin,Tas Straadaa!!!
    Tie ir siiki piemeri. Skiibaa Krista ,,klasiskaa,, forma ir sastavosa no divam,skibi vai pavisam nedauz skibi
    sakritosam linijaa no kuraam viena ir resnaka,bet otra tievaka. Vislabakais ,,klasiskais,, piemers ir labi redzams
    veikala MAXIMA logo. Tas burts ,, X,, ir attelots vissekselentakajaa variantaa,kads ,,dabaa,,, atrodams Skibajam Magiskajam Krustam. Un,pie viena ,lai mes neatslabinatos , uzrakstaa var sastapt arii Velna Cetrinieku- MA xi. MA.
    Un kas veel ir japaskaidro klatesot – pats burts – M- ir divi ragi jau pasi par sevi. Varu tikai ,,Juus cienot un milot,, ,
    piebilst- VINIEM Nesvarigs Nav Nekas, kas lauj nezinosiem,neaizsargatiem cilvekiem, cirst neredzamas bruces
    zemapzinaa,kas ar laiku izaug par drausmigu tumsu un izklajas paari jebkam, kam pieskaras Launuma Pasaules
    aukstaa elpa, kam vienigais vilinajums un eksistences pamats ir Apmans un Pievilsana.

  5. lita saka:

    Tik daudz sapratu (arī no Jums), ka ir tādi, kas sauc sevi par latviešu nacionālistiem, bet ir orientēti uz austrumiem…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *