ASV Aizsardzības departamentam, NATO ģenerālsekretāram

 





ASV Aizsardzības departamentam

NATO ģenerālsekretāram

 

                       no Latvijas Cilvēktiesību aizstāvēšanas grupas HELSINI-86

 

Latvijas cilvēktiesību aizstāvēšanas grupa Helsinki- 86 jau vairākas reizes ir informējusi NATO un ES par noziegumiem, kurus veic Latvijā pie varas esošā komunistuKGBistu noziedznieku banda.

Helsinki- 86 pieprasīja ASV un NATO militārā veidā iejaukties Latvijas „iekšējās“ lietās un apturēt tās suverenitāti. Latvijā demokrātiju var atjaunot tikai ar starptautisku- militāru iejaukšanos, komunistisko noziedznieku un bijušo KGB darboņu arestiem, kuri pašlaik veic prātam neaptveramu genocīdu pret latviešu tautu. Notiek brutāla latviešu slepkavošana !

Tiek apzināti un mērķtiecīgi iznīcināts TIEŠI latviešu etnoss.

Visi šie noziegumi tiek veikti ar ES vadošās elites pārstāvju līdzdalību. Tas vairs nav jāpierāda, jo ir fakts. Iepriekšējā ziņojumā sacītais, ka bijušais NATO ģenerālsekretārs Rasmusens ir putiniskās Krievijas aģents, ir pilnībā apstiprinājies, jo viņš ir saistīts ar Latvijas valsts izzagšanu, kas notiek ar ES centrālās bankas palīdzību. To visu piesedz ES vadošās lielvalstis.

Latvija ir narkotiku un cilvēk tirdzniecības tranzīta lielvalsts !!!

Latvijas armija ir nekavējoties jāizformē, jo vadošais sastāvs ir atlasīts no Kremlim uzticīgiem noziedzniekiem, ieskaitot Latvijas Aizsardzības ministru Bergmani, Latvijas bruņoto spēku komandieri Kalniņu un Bruņoto Spēku virspavēlnieku- prezidentu Vējoni.

ASV un NATO pienākums ir arestēt un nodot Starptautiskam Tribunālam Latvijas valdību un šis valdības represīvos orgānus, kuri pilnībā sastāv no bijušajiem KGB darboņiem un viņu ielikteņiem.

Plašāka informācija šeit: https://tautastribunals.eu/?cat=3

Tas ir jādara ne tikai, lai apturētu ārprāta genocīdu, kas tiek veikts pret latviešu tautu no komunistu- cionistu puses, bet, lai nosargātu mieru uz mūsu planētas !

02.09.18

48159 Münster   Brüningheide 98     Linard Grantins L.Grantins@hotmail.de

 

LCTAG HELSINKI- 86   L. Grantiņš. J. Zīverts. I. Aparnieks. O. Migla. V. Freimantāls

You may also like...

1 Response

  1. john saka:

    Kā strādā žīdu seksoti – vēmekļi.
    https://youtu.be/9QVhK5ky6iY
    .
    .
    .
    Admins
    Latvijā šie VĒMEKĻI ir pārņēmuši visu !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *