Lasītājs “Endijs”. Mums ir “piesviestas” pelavas…

Mums katram ir sava pārliecības platforma, kas uzbūvēta uz personīgās pieredzes un zināšanu bāzes.

Tautu iespējams vienot uz mērķi, piemēram – latviešu tautas labklājība vai tam līdzīgi, bet par ceļiem uz mērķi vienmēr būs iespējams vienoties, ja vien kādai daļai nebūs cits, slēpts mērķis. Tāpēc nepiedodami ir mainīt mērķi vai pazaudēt to kompromisos. Manā uztverē ir vismaz 10 lietas, kur kompromisi nav iespējami ne pie kādiem apstākļiem, jo tajā brīdī zaudējam jēgu par mērķi. Ne katram valsts pilsonim dots tāds apziņas un godaprāta līmenis, lai nostādītu valsts intereses augstāk par savu labklājību, kur nu vēl to gaidīt no svešpilsoņiem vai ārvalstīs izskolotiem, profesionāliem diversantiem.

Lai gan, esošā sistēma tādus veiksmīgi sagatavo arī šeit, atliek tikai atlasīt spējīgākos, kuri gatavi nodot savu tautu.

(Гибель сероводородных от высоких вибраций)

(Уже поздно! Кастовое общество, искуственный интеллект и Тотальный Контроль Мирового Правительства)

(S I R I – Искусственный Интелект)

Герман Стерлигов (steidzīgajiem no 36:min.)

Noskatoties šos video un palūkojoties uz mums pašiem no malas, tiešām izskatās, ka vēlēšanas ir kā moru cīņa par stikla krellēm, jo vai tad kāda partija piedāvā veikt deokupāciju, jeb vismaz pāris tūkstošus alkatīgākos

Latvijas nodevējus iespundēt aiz restēm, taču nē.

Likteņa dzirnas maļ lēni, bet nepiekāpīgi.

Ļaudis apdullināti no informācijas pārpilnības un profesionāli safabricētiem meliem, kurus atšķetināt iespējams vien ar padziļinātām zināšanām un pazīstot naidnieku stratēģiju. Mūsu nav tik daudz, lai mēs vēl šķeltos (nerunāju par tiem, kas apzināti maldina), bet par tādiem, kuriem vienkārši trūkst patiesas informācijas. Kaut vai par Latvijas patieso vēsturi vai patiesajiem notikumiem šobrīd pasaulē.

Okupācijas gadi ir darījuši savu un visu šo pēdējo gadu desmitu meli arī darījuši savu melno darbu ar latviešu likteņiem. Cilvēks vienkāršais, kurš regulāri neseko līdzi un tādu ir vairākums, vai vienkārši neatliek laika rakāties interneta mēslainē ir tik tālu apdullināti un ar mēdiju palīdzību mākslīgi sagatavoti, ka no tiesas sāk pārvērsties par ienaidniekiem paši sev un savai tautai.

Ne velti ir teiciens – melus atkārtojot tūkstošs reižu, tie kļūstot par patiesību.

Šajā rudenī vairāk kā citkārt būtu nepieciešama latviešu tautas saliedēta rīcība, bet zinu ka tādas nebūs (atceramies Freimantāla teikto par latviešu biedrībām kā analītikas centriem), bet tas savukārt nozīmē, ka turpināsies aizsāktie darbi pie nacionālas valsts demontāžas jau domāšanas līmenī.

Pie varas tiks iebīdīti „īstie“ un tikai tāpēc, ka pārāk daudzi latvieši ir pārdevuši dvēseles, pārāk daudzi peldas patmīlībā un ēd no viltus labdaru rokas, pārāk daudzi ir naivi samierinājušies vai iebaidīti.
Pārāk daudzi … melus pieņem, bet patiesībai atmet ar roku, skumji, tāds nu ir fakts.

Tādam dezorganizētam pūlim, kādi esam šobrīd, par to pienākas sods un tāds neizbēgami būs, lai atsvaidzinātu vientiešu atmiņu un tie beidzot saprastu, kas ir komunisti, kas ir okupanti un kāds ir viņu patiesais vieplis, kurš ikdienā paslēpts aiz smīniņa.

Skarbi ?!, patiesība vienmēr ir skarba.

Žēl ja atkal cietīs drosmīgākie latvju dēli un meitas kādās represijās, lai dezorganizētajam, patmīlīgajam pūlim kārtējo reizi atvērtu acis un pierādītu – kas ir kurš un kādi ir svešpilsoņu un kangaru patiesie mērķi.

Kādēļ par to visu runāju, vienkārši uzzināju, ka atmodas laika kvēla Latvijas patriota mazdēls ar „īsteno“ partiju saistījies, par ko biju bezgala pārsteigts. Radi apgalvo, tā vajagot, jo bērniņam (30) bizness esot Rīgā.

Man sen izveidojās pārliecība, ka tieši šī paaudze (ap 30) ir visbīstamākā Latvijai, kas vēlreiz apstiprinājās kā arī nesaprotamā ideja, ka okupantiem jāprotot latviešu valoda. Tiem vienkārši ir jāpalīdz cilvēcīgi atgriezties mājup, nevis jāmācās svešas valsts valoda, kurus tad vēlāk izmanto kā dzīvo aizsegu čekistu radītajai sistēmai.

Domājams arī tāpēc no mēdijiem nepārtraukti izskan mudinājumi uz politisko paaudžu maiņu, jo jaunie gurķi taču nobriedušies uz varoņdarbiem, pret savu senču izcīnītajām vērtībām.

Protams, mums šodien ir pasviestas pelavas, bet ja gribi izdzīvot, tad meklē šajās pelavās graudu un izdiedzē to !





Admina piebilde:

Tieši vārds pelavas man bija jau “uz mēles” priekš viena no nākošajiem rakstiem, kur atkārtoti runāšu par “drosmīgajiem vēlēšanu boikotētājiem” ! Daudz nesacīšu šajā sakarā, bet tikai mazliet pataisīšu šo vienreizējo Endija tekstu dzīvīgāku/cerīgāku. Mūsu tautai neviens nekad uz paplātes brīvību nav nesis, kā to boikotētāji cenšas abstraktā veidā iepotēt.(Tā tas taču jāsaprot, ja viņi saka: kamēr okupanti būs pie varas un nebūs veikta deokupācija)

Mēs esam gadu simtiem spaidīti nīcināti un atkal kā Fēnikss no pelniem visā savā spožumā/varenībā Atdzimuši !

Kur ir pelavas, tur arī atradīsim kādu graudu !

Vajag tikai pacietību un nenogurstošu gribas spēku pielikt un mēs atkal atgūsim bagātīgi viļņojošas labību pļavas !

-Mēs apspiestībā veicām pirmo Atmodu 19. gadsimtā,

  1. gada revolucionārais avangards pret krievžīdisko carismu nāca no Kurzemes,

mūsu strēlnieki sasita lupatu lēveros cariskās Krievijas militāro potenciālu, kā rezultātā visa pasaule atbrīvojās no imperiālisma,

mēs bijām tie, kuri iznīcināja cionistu plānus pilnībā pārņemt Padomju Savienību.

-Neviens vairs pat sapņos nevarēja iedomāties, ka mazā latviešu tauta, kura savā zemē vairs bija tikai ap 40%, spēs sagraut cionistu mērķus.

H- 86 aizsāktā Atmoda pacēla visu latviešu tautu un tā beidzās ar 15 jaunu valstu rašanos.

Sātanžīdu naids uz mums ir bezgalīgs, tieši latvieši viņiem vienmēr ir aizlikuši kāju priekšā ! !

Viņi, komunisti-cionisti ar Peteru un Zālīti priekšgalā, nozaga mums mūsu Atmodu un tās ideālus ! Tauta naivi noticēja šiem “inteliģences” pārstāvjiem !



-Es meklēšu pelavās atkal graudus, kā to darīju dibinot H- 86 !




-Es zinu, ka es atradīšu šajās pelavās(sātanistu dezorganizētajā pūlī) graudus un manas tautas “graudu lauki” viļņosies skaistāk un bagātīgāk kā jel kad, bet šoreiz šie smirdošie šakāļžīdu mēsli, kuri pieraduši parazitēt uz citu tautu rēķina, tiks iemesti Esības atkritumos uz mūžīgiem laikiem !

Nekādas žēlastības pret viņiem netiks izrādītas, viņi tiks samīti kā indīgas ērces !

Vēlēšanu boikotētāji ir pieskaitāmi šīm indīgajām ērcēm !

18.09.18      L. Grantiņš

You may also like...

1 Response

  1. Lasitajs. saka:

    Kakim zaduman finalnij holokost. Rasskazivajet Valerij Pjakin.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *