R. Brunera atbilde lasītājam



Paldies, arī man ir patīkami to lasīt.

Par sevi esmu salicis materiālus vietnēs societyandnature.org , rbwalling.co.uk un savā profilā Facebook.

Uzsākot saraksti ar Grantiņa kungu, atbildēju uz dažiem viņa uzdotiem jautājumiem.

  1. Vai esiet latvietis ? Vai esiet dzimis Anglijā ?

Esmu latvietis, dzimis un uzaudzis Rīgā. Savā lapā ievietoju īsu CV, ja kādu tas interesē http://www.societyandnature.org/cv-rus.pdf . Mana dzīve ir bijusi diezgan vētraina, bet slēpjama nekā nav.

Manis izolēšana no sabiedrības aizsākās jau Latvijā, bet kad nācās atstāt Latviju, dzīvi uzsāku pa jaunam. Piederu Islama ticībai, sievu atvedu no Jordānijas, mana dzīve ir saistīta ar turieni un Lielbritāniju.

Ja ir vēlēšanās parakt dziļāk, var izlasīt manas mātes Veras Bruneres grāmatas pirmo daļu https://www.goodreads.com/book/show/18773535-gatves-deja . Tur viņa apraksta savu dzīvi.

  1. Kāpēc tieši tagad iedomājaties rakstīt LRTT vietnē komentāru, bet to nedarījāt ātrāk ?

Jūs būsiet ievērojis, ka lielu nozīmi piešķiru (savas) pozīcijas formulējumam un rīcībai saskaņā ar to. Tas nāca kā atklāsme 2015.gadā, kad sāku pierakstīt savas darbības un vispārināt pēc iespējas nepārprotamos formulējumos. Pirms tam reizēm kaut ko rakstīju, kaut ko komentēju, reizēm to arī publicēju. Tomēr tā bija, kā teiktu ģenerālis Petrovs, kaleidoskopiskas pasaules uztveres izpausme. Domas un secinājumi, lai arī pareizi, ir vienā jūklī, neveido sistēmu, un kā tādi nespēj nest labumu.

Jūsu pozīcija ir skaidra un nepārprotama, un atšķiras no manējās. Tāpēc komentēju tikai tad, kad varu piedāvāt tikpat skaidru pozīciju no savas puses.

  1. Vai Jūs patiešām domājat, ka krievi Jums sekos ?

Ja ar „krieviem“ saprotam vidusmēra krievus, tad protams nē. Tiem es esmu pirmkārt „не́русь, латыш, ..“, un turklāt cilvēks, kurš runā vispārīgas, garlaicīgas un nesaprotamas lietas. Starp citu, šo iemeslu dēļ man nesekos arī latvieši un visi pārējie.

Turpretim krievu garīgie līderi viens otrs man jau seko, kā arī es sekoju viņiem. Tādi līderi ir arī citās tautās, tie pamazām atklājas. Ar viņiem ir vienkārši, nekas nav jāpaskaidro, apmaiņa noris viegli. Man seko arī tie, kuri pieņem stratēģiskus lēmumus, dažreiz pat ciešāk kā es to vēlētos.

Es sekoju arī Jums, jo Jūs esiet viens no garīgajiem līderiem.





L. Grantiņš

Kad lasīju pirmo RB(R. Bruners) komentāru, jau pēc pirmajiem izlasītajiem teikumiem sapratu, ka “šie ūdeņi ir dziļi” ! It sevišķi man “pieķērās” formulējums: “Katrai personībai ir savs MĒROGS !”





Brunera kungs ievietoja jautātājam atbildi, ko viņš rakstīja man. Arī es ievietošu savu atbildi viņam:

Sveiki, Brunera kungs !

Kas attiecas uz politiku un mūsu uzskatiem: Protams, ka mēs esam dažādi, bet, ja Jūs neapkarojat mani un es Jūs, tad viss ir kārtībā. Jūs laužat/cērtat savu ceļu uz Svētnīcu, es savu. Un ir labi, ja reiz pietrūkstot kādam “instrumentam”, mēs viens otram varam izpalīdzēt.

Jums, cik es noprotu, ir vēlme kādam sekot un arī darīt visu, lai Jums sekotu… .

Es nevienam nevaru “ieteikt” man sekot, jo esmu tālu no pilnības ! Nevēlos būt par sekotāju arī kādam, jo arī tas KĀDS, ir tālu no pilnības.

Vislabākais mans CEĻVEDIS  ir mana Sirdsapziņa. Tā vienmēr saprot, kas ir NEPAREISZS/NETAISNS, bet Viņa varbūt ne vienmēr uzreiz var pateikt patiesi darāmo. Tāpēc es daudzos ieklausos… .

Tāpēc es arī Jūsos ieklausos.

Nav vajadzība man sekot, bet būtu labi, ja Jūs analītiski dotu pretsparu tādiem ļaunuma pārņemtajiem kā Priedītis vai Bubindus & co. Jo garīgi sitot šos izdzimumus, mēs atbrīvojam ceļu Garīgās pasaules cīnītājiem. Tieši par to arī runāja Kogut… . Jums nav jāraksta manā stilā- brutāli un diskreditējoši, bet savā…nu kaut vai jautājumu formā. Iedzeniet pretinieku stūrī… . Mans īstais rakstīšanas stils ir redzams oficiālajos H- 86 paziņojumos. Šo, kuru pielietoju ikdienas rakstos- diskreditācijas stilu, es pārņēmu no Gardas, jo viņš to apguvis no Krievijas specdienestiem, kuri tiek koriģēti no Izraēlas. Garīgajā Pasaulē šis stils viņiem ir īsta zārka nagla. Vēl šodien skan ausīs Gardas teiktais: “Viņus vajag diskreditēt visur, kur vien iespējams.” Viņam izruna ir ar mazliet raustošu valodu un tāpēc tas arī palicis atmiņā… .

Mēs un vienīgi mēs, Brunera kungs, esam atbildīgi par mūsu tautu un valodu, par tās DZĪVĪBU ! Zinu un jūtu ar visu ķermeni un Dvēseli, ja es nelīdzēšu savai tautai, tad pēc aiziešanas no šejienes, vieta pie maniem senčiem būs man slēgta,- es tikšu no viņiem padzīts !

Un to es vēlos vismazāk ! Es vēlos arī, lai mani bērni, mazbērni…dzīvotu latviskā vidē, bet tas nenozīmē, ka es neieredzu citus. Mums katram ir sava zeme un tas, kurš lien cita zemē un laupa to, ir fiziski iznīcināms.

Tas ir Esības Pamatlikums.

Es ceru, ka neesmu Jūs aizvainojis, bet ja esmu, tad atvainoties netaisos ! Tie ir mani uzskati un tie gūti apkopojot daudzu viedu cilvēku uzskatus.

Ja zobenu kāds ceļ pret mani vai manu tautu, tad tādam ir jāsaprot, ka zobens tiks pretī celts.

Es nekad necelšu zobenu pret citiem… .

Veiksmi Jums !





29.08.18         L. Grantiņš

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *