Ar prātu Putina idiotismu nesaprast !!!

Atdosim pienācīgu godu šim JAKUTAM !

Martā Gabiševs(atvērt) sāka 8000 kilometru garo ceļu no Jakutskas uz Maskavu, pa valsts autoceļiem pārvietojoties ar vienkāršiem ratiņiem, kuros ir telts un dažas personīgās mantas. Viņš plānoja sasniegt Maskavu 2021.gadā.

Cik var nojaust, tad ļoti maz ir to, kuri piegriež ŠAI LIETAI, kas attiecas uz Jakutijas šamani Aleksandru Gabuševu, jel kadu dižu ievērību, kurš dodas uz Maskavu, lai padzītu Putinu. Ja nu vienīgi, tad pilnīgi nepareizā “virzienā”… nu jā, ko tad tas āksts ar to grib panākt…, tas viss taču ir muļķības ar visiem tiem šamaņiem ! Gandrīz neviens nav aizdomājies, ka tieši Putins ir idiotisma KALNGALS. Nu, lai taču viņš iet uz to Maskavu un “dzen Putinu no Kremļa” ! Aizies līdz Kremļa vārtiem un viss… ! Caurlaide ta viņam nav un kāpēc tad apsardzei viņš būtu jāielaiž… ? Bet izrādās, ka viss nav tik vienkārši ! Dižā “lielvalsts”, kura Ameriku varot pārvērst pelnu kaudzē, ir pārbijusies no kaut kāda tur PAŠPASLUDINĀTĀ(Starp citu, šis vārds ir cionistu “jājamzirdziņš”, jo pret L. Grantiņu arī tas tiek pielietots- “Grantiņš sevi PAŠPASLUDINĀJIS par LRTT priekšsēdētaju”, tiek sludināts 4. maija kliķes ruporos)Sibīrijas šamaņa !

Nabaga šamanim uzbrūk 20 bruņoti PUTINISTI un ievieto to trakomājā ! Izrādās tomēr, ka šai sātanistu pārvaldītajai “lielvalstij”, ir tomēr jābaidās no vienkārša Jakutijasvecīša”! Visa šī hazār- krievu pasaule pastāv tikai pateicoties MELNAJAI MAĢIJAI un tāpēc arī ir novērojama šī viņu trakumsērga ne tikai pret šamani, bet pret jebkuru, kurš runā Patiesību. Tas pats attiecas arī uz Latvijas noziedznieku bandu. Viņi saprot, ja kritīs Anglijas koriģētais ieliktenis Putins, tad arī sagāzīsies visa anglo- sakšu pasaules pārvalde- tā saucamais SOROSISMS(tautas valodas žargonā). Komunisti, cionisti, globālisti ir jūdaisma(Sātana) DARBA INSTRUMENTS !

Visi Krievijas un Putina aizstāvji ir visīstākie “pindosi”, kaut gan viņi par tādiem dēvē amerikāņus. Tādu Krieviju Rietumu valstis, ja viņas būtu Patiesas savā darbībā, sen jau būtu aizslaucījušas vēstures mēslainē. Bet viņām Putins ir izdevīgs, jo milzu apmēros izzog Krieviju un nozagto iegulda Anglijas, Šveices, Vācijas, ASV, Izraēlas bankās….. ! Viņiem- cionistiem tas ir izdevīgi ! Tikai viena nelaime, vai TAM, Kurš nāks OTREIZ, patiks šis izdevīgums ? Laba ziņa ir tā, ka ASV militāristi arī ir uzsākuši cīņu pret šiem sātanistiem… ! Tuvākā laikā ir gaidāmas lielas pārmaiņas…. !

27.05.20 LRTT

You may also like...

6 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Tu baidies ar to šamani vienā palātā nonākt? :)

  2. Armands saka:

    Tuvākais ceļš no Anglijas līdz Maskavai ir Prussija =Kurzemes piekraste. Caur gadu simteņiem, cik te aferistu ir grozijies ar skatu Russijas virzienā? Nepatīk jau daudziem, kad viņiem norāda, ka viņi ir zhidu cilmes bērni. Latvieši arī kļūst dusmīgi, kad jiem norāda, ka viņi ir izveidojusies pateicoties zhidu naudaj. Tā nu viņi taisīja afēras pirms kara Latvijā un taisa šodien, bet tautai izkar nacionālās bantites. Ej un cīnies lupatas dēļ, bet viņiem visas tautas bagātības. Russkijiem arī ne tik, kad norāda, ka tieši viņi tiem anglosaksiem lien caurumā un lien cauri Latvijai.

  3. ... saka:

    Jautājums aktuāls : Kam piederēja Kuršu Joma ar Kuršu Kāpu ?

    Livonijai? Prūsijai? Russijai?

    Un… Kēnihsbergas ķēniņa pili krievi ,pēc 2.PK, spridzināja TRĪS GADUS!!!

    Un kalns uz kura bija pils,saucās… PLAUKSTA.

  4. ... saka:

    Ak, un vai žemaišu Ģediminam un vai poļu Puspoļitam?

    Kam pieder?

    Un vai zināt,ka senmongoļu valodā KŪRA nozīmē -SIENA…?!

    Slavjāņi bļaus,ka -VISTA ! Un kas ir piemēram KŪRORTS.Ko saka slavjāņi?

    Kurš vēsturē strādīgāks? Kurš agresīvāks? Kam pieder kas?

    VISU VAR REDZĒT…VISU PATIESĪBU.MELI VAIRS NEDARBOJAS.

    Pilis un kapus AGRESĪVIE ,,ļoti strādīgi,, izspārdīja pirmos,jo PIERĀDĪJUMI

    viņiem,asi dūrās pakaļā. Zagšanas un marodierisma gēns ir pārak stiprs.lai to,

    no klaidoņu ,,tautas,, dabūtu ārā. Un TAS ir pierādījums,kas uzrāda

    NOZIEDZINIEKU !!!

    ( Livonija -Estonija,līvi ,esti,eskimo…un milzu CIETOKSŅI. Protams,ka
    nerīmējas kaut kas…arī uz otru pusi,tā sakot…)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *