Leonards Inkins un “Mein Kampf”

www.tautastribunals.eu-12Šis ir tas raksts, kas bija solīts iepriekšējā raksta vietā. Šo rakstu LRTT i- vietne saņēma kā komentāru. Tas tomēr vairāk atbilst „īstam” rakstam un tāpēc tika nolemts to neapstiprināt, bet ievietot kā galveno. Šī komentāra- raksta beigās autors pieminēja Gardu un Lapinski, bet par tiem vēl nekas nav saņemts. Izlasiet šo „komentāru” un tad noslēgumā mazu piebildi par Leonardu Inkinu.

===============================================

To latviešu ļaužu zināšanai – kā tās lietas darītas top!

Mēs varam tikai apbrīnot apziņas duļķošanu, jeb, kā mūsdienās to oficiāli dēvē, sabiedriskās domas veidošanas aparāta veiktos līkločus. Tā, atšķirot kādu laikrakstu “Latvietis Latvijā” numuru, ieraudzīsim fotogrāfijas, kurās redzami aizsargi. Nevis kaut kādi viltvārži, kuri pa reizei savāra kādu šmuci un ar pastieptu roku stāv veco komunistu varasvīru priekšā, lai izubagotu arī sev kādu kumosu no tā, kas atņemts latviešu tautai, bet gan īstie, 18. novembra Latvijai uzticīgie.
Dažs apstākļu pazinējs par to būs izbrīnīts. Laikraksta galvenais izdevējs Leonards Inkins taču jau Jāņa Rības laikā tika izslēgts no aizsargiem par pārāk ciešu draudzību ar Maskavas vīriem! Kāds gan viņam ar tiem vairs var būt sakars? Atbildi uz šo jautājumu atradīsim, ja sapratīsim, kā Maskavā pret latviešu tautu prot izmantot apstākļus, kas, kā šķiet, uz mums vispār nav attiecināmi.
Otrā pasaules kara pieredze dažādās pasaules tautās atstāja atšķirīgus tā laika notikumu vērtējumus. Rietumeiropas tautas nav izjutušas krievu (padomju) okupāciju, izvešanas uz Sibīriju, rusifikāciju, tās nestos ierobežojumus un pazemojumus. Tās krievus atceras kā sabiedrotos cīņā pret Hitleru. Rietumos vēl ir dzīva tā paaudze, kura Staļinu dēvēja par labo tēvoci Džo. Ebrejiem tagad Hitlera un nacionālsociālisma pieminēšana modina sašutumu. Paši vācieši vēl ir karā mantoto kompleksu varā.
Atsevišķas tautas vērtējums par spilgtākajiem vēstures notikumiem balstās vairāk uz emocijām nekā uz prāta apsvērumiem pat daudzus gadus pēc tam, kad ir izmirusi paaudze, kas šos notikumus pieredzējusi. Ne viens vien jau pēc kara dzimis indivīds glabā sevī atziņu, ka varbūt kaut kur pasaulē dzīvo kāds vectēvs, kurš kādreiz nodarījis pāri viņa paša vectēvam.
Šos apstākļus apzinādamies, Maskavas varasvīri jau tūlīt pēc 2.psaules kara daudzus, kas cīnījās par savas tautas atbrīvošanos no krievu (padomju) jūga, centās pasludināt par nacistiem. Diemžēl reizēm Maskavas pūles vainagojās panākumiem, sevišķi pēc tam, kad aukstajam karam beidzoties, rietumu politiskie līderi mainīja daudzus uz austrumiem vērstās stratēģiskās darbības principus. Liela loma ir apstāklim, ka izkārtņu nomaiņa Krievijā apslāpējusi rietumu sabiedrības modrību. Tāpēc bija iespējama, piemēram, pret aizsargiem vērstā melīgā publikācija lielākajā ASV žurnālā “Life”. Arī
Krievijas dažām sarīkotajām latviešu apriešanas kampaņām pievienojas daudzi lielākie rietumu pasaules radio raidītāji.
Savulaik šeit, Latvijā, latviešu nacista tēla “mālēšanai” bija veidoti gan pērkonkrustieši, gan Māliņa nacionāldemokrāti.
Tomēr bija kaut kas, kas darīja nemierīgus Maskavas varasvīrus. Tā bija Latvijas aizsargu organizācija, kuru nebija izdevies iznīcināt vai iekļaut pēc 1990.gada 4.maija komunistu izveidotās struktūrās. Arī Jāņa Rības nogalināšana nebija devusi gaidītos tūlītējus rezultātus. Aizsargi ilgi palika uzticīgi Pilsoņu kongresa 1918. gada 18.novembrī pasludinātās Latvijas valsts atjaunošanas principiem.
Ko tādā gadījumā atlika darīt Maskavai? Neko citu, kā vien mēģināt aizsargus pasaules acīs padarīt par nacistiem. Kā gan lai citādi to varēja izdarīt, ja ne “reklamējot” tos laikrakstā, kas sludina nacionālsociālismu. Nav šaubu, ka vajadzīgā brīdī vajadzīgi cilvēki papūlēsies, lai šā laikraksta attiecīgi numuri nonāktu vajadzīgo cilvēku rokās rietumos. Krievijas aprēķins ir vienkāršs. Kārtīgam demokrātam, redzējušam šādu laikrakstu, jau nu nevajadzētu pīties ar tādiem iesīkstējušiem nacistiem.
Nevar noliegt šādu publikāciju negatīvo, maldinošo ietekmi uz daļu latviešu sabiedrības. “Piekarinātais” nacionālisms var aizbaidīt neinformētās sabiedrības inteliģentāko daļu. Nav izslēgts, ka nākotnē, kad tautā būs zudusi jebkāda ticība 4.maija valstij, dažiem kļūs pievilcīgas Inkina, Gedroica vai vēl kādā citā izdevumā (portālā) sludinātās nacisma idejas. Maskavai tad būs pilnīgs pamats pasaulei bļaut par latviešu nacistiem.
Atsevišķa sarunas tēma ir par Aivara Gardas laikraksta “DDD” un Jura Lapinska vadītā radioraidījuma “Gaismas pils” lomu.

=================================================================

Kāškrusts

FOTO: Arī tā var veikt latviešu tautas nomelnošanu… .

Autors ļoti korekti, bet tieši ir pateicis par „mūsu” patriotiem. Var piekrist, ka mūsu tautas ienaidnieki strādā kā īsti „juvelieri”. Lielāko daļu no viņiem(nacionālistiem) „Ciānas gudrie” ir apmācījuši kā „jāspēlē” latviešu tautas patriotus. Tiek izteikti pareizi secinājumi par Latvijas vēsturisko un šodienas situāciju. Daudziem vienkāršiem latviešiem pat asaras saskrien acīs pēc šo neliešu teiktajiem vārdiem. Bet apskatīsim to, ko nesaka šie „patrioti” un kādu valodu runā vizuālais materiāls. Un tad mēs ieraudzīsim vienu vienīgu latviešu tautas nomelnojošu drazu, kas pasaulei liek skatīties uz latviešiem tā, kā to ir ieplānojuši žīdi un krievi.

LeonardsViennozīmīgi, pasaule identificē latviešu nacionālistus ar nacismu. Un te nu bez šaubīšanās var sacīt, ka Leonards Inkins, ir šīs nodevēju bandas avangardā.

FOTO: Nu kāpēc tev turēt okupantu automātu, ar kuru, iespējams, ir slepkavoti latvieši. Ja gribēji demonstrēt “nepakļaušanos”, tad teicami būtu noderējusi vienkārša šutene. Bet tu demonstrē pavisam ko citu… .

Piem: >Kļimoviča un Inkina „Tēvijas Laikmets”, pēc savas dziļākās būtības bija provokatīvs, jau ar iepriekšēju nodomu radīt starptautisku „traci”. Tas arī notika pēc žīda Aivara Borovkova scenārija. Kaut gan izskatījās, ka visu šo LIETU virzīja Izraēlas vēstniece. Īstais Izraēlas vēstnieks Latvijā ir Aivars Borovkovs. Aivars Borovkovs, kā jau tas LRTT i- vietnē daudzkārt rakstīts, ir čekists, komunists, piedalījies H- 86 arestā un likvidācijā. Bija arī tas, kurš pavēlēja H- 86 dibinātāju L. Grantiņu ieslodzījumā likvidēt.

Mēģinājumi Grantiņu likvidēt notiek arī tagad, kad viņš atrodas ārzemēs, bet to, kuru Dievs paredzējis pasargāt, tam Sātanam klāt netikt.

Mēs arī zinām, ka Kļimovičs ir devis solījumu VDK. Un tāpēc nebrīnīsimies, ka Borovkovs un Kļimovičš ir daudzviet redzami kopā. Nav tāds termins: bijušais kangars. Kas atdevis Sātanam mazo pirkstiņu, tas ir atdevies VISS.

> Pirms deviņiem mēnešiem atradu Andreja Kavača video, kurā viņš saka vienreizēju runu pret Abrenes atdošanu. Un ak, kāds brīnums, šis video klips bija „sakabināts” kopā ar kādu idiotu, kurš slavēja vācu nacistus. Tā pilnīgi devalvējot Andreja Kavača vienreizējo uzstāšanos.

Teicama CIONISU skola.

LRTT šo video atbrīvoja no Inkina cionistu skolas drazām un ielika You Tube. Lūk šis video:-http://www.youtube.com/watch?v=UjemzKDs8BA

Nesen saņēmu video, kur Inkins „klāstīja” savu viedokli un uzskatus. http://epadomi.lv/video_intervijas/13092013-leonards_inkins_mus_nodod_tie_kas_ir_mums Un atkal var sacīt: īsts cionistu skolas paraugdarbs. Bez vajadzības tika slavēts Ādolfa Hitlera garadarbs „Mein Kampf”. Nu kam dēļ bija ar putām uz lūpām jāslavē šī nacista grāmata ???

Kāpēc ???

Vai tad Hitlers bija viņas autors ?

Nē !

Tad kāpēc to visu bazūnēt zem nacionālistu karoga ? Vienkārši, tāpēc, ka tā liek darīt tie, kuriem Inkins kalpo. Šajā klipā, no sākuma līdz beigām, tiek potēts sakāvnieciskums- nepretošanās. Atkal, tieši tas, kas vajadzīgs žīdu cionistiem šovi(RU)nistiem.

> Ieejot Inkina DRAUIGIEM.LV, mums pretim izaicinoši staro kāškrusts, nacistu izpildījumā, ar stariem pa labi. Kāškrustam, kā tādam, jau nav nekādas vainas, tikai ja to izmanto politiķis, tad tas iegūst pavisam citu nozīmi. Šinī gadījumā tas starptautiski diskreditē latviešu nacionālo ideju. Tieši tas, ko vēlas krievžīdiskie okupantu izdzimteņi.

>DRAUGU profila bildē Inkins lepni pozē ar krievu automātu. Kāpēc vajadzēja latvietim ņemt rokās šo krievu okupantu simbolu, ar kuru, pat iespējams, ka ir tikuši slepkavoti latvieši ?

Kāpēc ???

Atbilde atkal ir vienkārša, tāpēc, ka bija sevi jāidentificē ar tiem, kuriem kalpo.

Nekas, latviet, nav uz šīs pasaules: TĀPAT VIEN, visam ir sava nozīme un jēga, ir jāiemācās tikai to „lasīt”.

Mācies, latviet, atpazīt savas tautas bendes !!!

L. Grantiņš  28.09.13.

You may also like...

13 komentārs

  1. Os saka:

    Tas Leo-Nards pats ir zids,tapec ari kalpo tam Kungam\Velnam.

  2. ANDRIS7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Vai kadam nav ienacis prata,ka BALTi ir kadas senas civilizacijas dala.
    Gandriz iznicinatas civilizacijas dala,no Atlantijas okeana,lidz Klusajam
    okeanam,ziemel Afriku,Indiju,Kinu,dalu Amerikas ieskaitot.Kuram ir
    izdevigi sadalit civilizaciju,ka fabula par lapsu,varnu un sieru,lai
    viegli varetu iznicinat.BALTI atskiras ar savu savdabibu,ka jau visas
    senas civilizacijas dalas,bet ne tik liela mera,ka varetu sevi uzskatit
    par pilnigi izoletiem.Lai iznicinatu,pretiniekam tas ari bija japanak.
    Kurs zina,kada rakstiba un kultura mums bija pirms 1185 gada ?Jus esat
    lieli,vareni,ipasi un skaisti,jo Jums sitas,un Jums ir tas,un nekas
    kopejs ar citiem Jums nevar but.Tikai nevajag aizmirst,ka sitas un tas
    ir lapsas dots pec 1185 gada,lai dabutu sieru sodien pec 1991 gada.Ja nebutu materijas mainas,mes ari neko nezinatu,un viss paliktu pa vecam,
    lidz pilnigai BALTU un baltas rases pazusanai no zemes.Jau rakstiju,ka
    2 pasaules kars bija starp baltiem judam levitiem un melniem judam
    hazariesiem,kur balta rase bija lielgabala gala.Viss SS karaspeks bija
    no levitu judam,kuru dzimtene Vacija ir Bavarija.Kopuma Hitleram armija bija 150 000 zidu,kuri ari darija visus briesmu darbus,radot vacu ariesu
    baltajai rasei muzigas vainas SINDROMU.Tapec jau Vacija pienema turkus,
    jo bija zaudejusi savu nacionalo staju,”pateicoties” zidiem.Iznicinaja
    jau tikai melnos zidus,bet baltie sanema kompensaciju,jo visu sameta
    viena katla.Neko viltigaku neesmu redzejis.
    1940 gada Jana seta ienaca Fridmans,ar uzvardu pase Ivanovs,kuru
    sagaidija Goldmans,ar uzvardu pase Berzins.1941 gada ienaca Solomons,ar
    uzvardu pase Rosenbergs.Viens Janis apprec Fridmana meitas,cits
    Goldmana un Solomona meitas,bet uzvardi pases paliek Ivanovs,Berzins un
    Rosenbergs.Russija viss notiek lidzigi, pec 988 gada,ar citiem caru un
    karalu vardiem,bet lietas nozimi tas nemaina.
    KUR PALIEK BALTA RASE,ATDEVUSI LAPSAI SAVU SIERU ?
    antisionizm.info/Sut-Problemi-i-Degeneratsiya-intervyu-Klimova-773.html

    P.S. Par genu jauksanu nepiekritu.

    VELAK VEL. TENcINU.

  3. Mein Kampf saka:

    Tas darbiņš nav Hitlera rakstīts,kas rakstījis ātrumā nevaru atrast uzvārdu,Hitlera padomdevējs.

    Kļimovs pats bija ebrejs,tas ir viņa trešais uzvārds.Ebreji ir tikai viena dzeltenā rase,pat daudz reiz krustojoties viņi paliks dzeltenā rase.Nupat viņi izdomāja ka nēģeri arī esot ebreji(bail no nēģeru grautiņiem),viņus atvedot uz Izraēlu nevarējuši iedzīvoties,bet tagad viss kārtībā.

    Tāds mongoļu tatāru jūgs nesot bijis,bet hazāriem krustojoties,iekarojot vietējās ciltis ir radušies krievi,kas no Lielās Russ paņēmuši valodu.

    Kad poļi iekaroja Vidzemi,Latgali tad poļiem no muguras nāca tādi kā inkins,kad Krievijā šāva tādus kā inkins,viņi bēga un šeit ienāca ar mēri.Ja Krievija okupēta tūkst.gadu, kas tad pēc kara ienāca un pirmie atnācēji sagaidīja ar ziediem.Bija pat Latgalē, Zemgalē,Kurzemē pilsētas un miestiņi kur nebija neviena latvieša.

  4. vēsture saka:

    Mums, latviešiem jādomā, kā saprotamāk pasaulē izstāstīt mūsu vēsturi. Piemēram: Hāgas konvencija aizliedz iesaukt armijā okupētās valsts iedzīvotājus. Hitlers to ievēroja. Un armijā (vērmahtā) nevienu latvieti neiesauca. Toties SS nebija armija, bet tikai nacistu partijas personiskā gvarde. Salīdzinoši – kaut kas līdzīgs, kā tagad ir policija un apsardzes firmas. Tāpēc arī okupētās zemes Latvijas iedzīvotājus iesauca SS leģionā, lai nebūtu pārkāpta konvencija. 1950.gadā ASV Kongress pieņēma rezolūciju,ka Latviešu leģiona-Waffen SS-vienībām ne pēc ideoloģijas,ne arī pēc karavīru darbības kara laikā nav nekāda sakara ar vāciešu Waffen SS vienībām.
    Toties Staļins (Kremlis) attiecībā pret trim Baltijas valstīm – Latviju, Lietuvu un Igauniju pārkāpa Hāgas konvenciju.

  5. Arnis-G saka:

    Jāpiekrīt, ka L.Inkina apsēstība ar Hitleru un vācu nacistiem ir mazliet dīvaina, jo viņu nolūki attiecībā uz latviešiem nebija nekādi cēlie. Taču “nacisma slavināšanu” tik pat labi var pārmest arī vislatviešiem, jo tieši 16. marta gājieni rada skaļākos tračus “antifašistu” nometnē. To pašu varēja pārmest nelaiķim U.Freimanim par 1.jūlija aktivitātēm. Vēl jo vairāk – bez īpašas pipūles arī LRTT var piekarināt antisemītisma “bļembu” par žīdu lamāšanu gan komentāros, gan rakstos. Problēma jau slēpjas tur, ka pašapmierinātajiem rietumniekiem Hitlers skaitās absolūtais ļaunums, bet Staļins tikai tāds “savējais kuces dēls”. Diemžēl mūsu vadošie politiķi to vien spēj, kā bikli piebalsot šim viedoklim, bet tā vietā viņiem vajadzētu diendienā kā ar āmuru dauzīt rietumnieku smadzenēs, ka latviešiem krievu komunisti bija lielāks ļaunums, nekā vācu nacisti. Galīgi stulbi jau tie rietumnieki nav, tikai ar propagandas izkalotām smadzenēm, kas ir labojami.

    Admins
    Tās ir muļķības, ka VL! un LRTT var apvainot nacisma slavēšanā. Ne VL! un ne LRTT neslavē nacismu un nelieto viņu atribūtiku.

  6. Gudrais saka:

    Es esmu īsts nacists, fašists un rasists un ar to lepojos! Kauns tiem, kas zākā šos jēdzienus!!!

    Admins
    Tu, Gedroic, neesi ne nacists un ne rasists, bet gan izkārnījums, kurš nomelno latviešus pasaules acīs.
    Tavi draugi Lapinskis un Garda ir tādi paši izkārnījumi.

  7. informācija saka:

    Tikai informācija var glābt cilvēku,nevis ticība.

    Antisemīti – tie nav tie,kas nemīl ebrejus,bet tie,kurus nemīl ebreji.
    V.Fridmans (ASV)
    Vai tad sanāk, ka Arnis-G ir ebrejs?

  8. Kapteinis saka:

    Kāpēc Padomju Savienībā nedrīkstēja izdot Hitlera MEIN KAMPF?
    Tāpēc, ka padomju cilvēks tūlīt sapratīs, ka tā ir padomju ideoloģija, un Hitlers pārkāpis “autortiesības”.

  9. Gudrais saka:

    Kapteini, tu pats Mein Kampf lasīji? Laikam jau nē, tad tik stulbi te nemuldētu!

  10. Andris saka:

    Kā likumsakarīga reakcija žīdiskā neoliberālisma (totalitārā liberālisma) centieniem degradēt un iznīcināt nācijas ir vērojamas arvien spēcīgākas nacionālsociālisma atdzimšanas tendences visā pasaulē. Pie mums to piedevām veicina arī padomju okupantu lielkrievu šovinisms. Vai tiešām tik grūti to saprast?

  11. Kristaps Samtiņš saka:

    Daugavpils lokomotīve Gedroics (nav zināms dzīvsvars) ir izsmiekls visai pilsētai! Resnums laikam tagad liecina arī par stulbumu!

  12. Zirgs saka:

    Kristaps samtiņš ir neizglitots pāķis

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *