Druviete pret latviešu valodu

imagesCAWW1JNYValodas iniciatīvu grib apklusināt?

http://www2.la.lv/lat/latvijas_avize/jaunakaja_numura/latvijas.zinas/?doc=95170

Teodors, 02.03.2011 / 11:58  

Vai I. Druvietei mugurkaula vietā ir nūdele?

 Druviete: „Esmu par evolūciju, nevis revolūciju un reformām”. Vai viņa nesajēdz, ka evolūcija bez reformām nav evolūcija, bet pašplūsme? Vai 20 gadi nav pietiekami ilgs pārejas periods?

Man izklausās, drīzāk, ka Druviete un diegabikse Baltiņš baidās no Urbanoviča un citu krievnacistu draudiem. Tā ir mērena, loģiska reforma un Daugavpilī, kā saka A. Kursītis, to var īstenot pakāpeniski, bet mīņašanās laiks ir garām.

Rerformai „būšot liela psiholoģiskā pretestība”? Dabīgi, ka būs!

Ja Vācijā turki pretojās pāriešanai uz vācu valodu, vai tad Latvijas krievi latviešu valodu apsveiks ar gavilēm uz lūpām?================================

IMGP0974Kā saka Kariņš: Latvija Eiropā ir izņēmums, un Briselē mani kolēģi ārvalstu politiķi nesaprot, kā tas iespējams, kāpēc Latvijas valsts kaut ko tādu pieļauj  ?

Jā, kāpēc Latvijas valsts kaut ko tādu pieļauj ? Pieļauj tāpēc, ka pagaidām vēl tāda valsts, kā LATVIJA, neeksistē. Eksistē tikai bijušo okupantu radītais  4.maija bandītiskais veidojums, ko nelikumīgi dēvē par LATVIJAS REPUBLIKU !!!

Kādas aitasgalvas fotoNav atjaunots Tiesiskums, jo nav notikusi okupācijas seku likvidēšana- kolonistu LIKUMĪGĀ patriekšana no Latvijas. Žīdi, krievi un komunisti ir pārkāpuši visas starptautiskās Konvencijas(likumus), kas attiecas uz pēcokupācijas periodu. Tiek demagoģiski žvankstēts, ka it kā Eiropa mūs nesapratīšot ! Bet, kā saka Kariņš, tad Eiroparlamentārieši nesaprot to, kas tieši tagad notiek Latvijā.

Foto: Nē, Teodor, šai “dāmai” mugurkaula vietā nav nūdele, bet gan lentenis, kurš izlīdis no Urbanoviča….nu saprotiet paši no kuras vietas. Un šis lentenis (ina druviete), vienmēr līdīs krievam tai vietā, no kurienes izlīdis !!! Bet ja nopietni, tad Ina Druviete “godīgi” pilda savu uzdevumu. Klausa maskavas pavēlēm- nīdē latviešu valodu. Viņa ir Krievijas specdienestu savervēta aģente. Nav jau pirmā reize, kad viņa runā “krieviem pa labu”. 

Latviešu tauta visu laiku tiek barota ar meliem un draudiem !!! Izrādās, ka tās visas ir muļķības, ko mums te “skalo” daži eirokomisāri. Tie ir tikai dažu žīdu un krievu noziedznieku izdomājumi, lai novērstu noziegumu izskatīšanu, ko veica žīdi un krievi okupējot Latviju.

baltistika

Foto: M. Baltiņš. Vēl viens slēptais SC darbinieks, kurš vienmēr un visur godina krievus un krievisko. Latviešu tautas kauna traips.

Jo-, ja Latvija būs patiešām Brīva un Demokrātiska valsts, tad tā pieprasīs starptautiskās IESTĀDES izskatīt krievu un žīdu asins darbus pret latviešu tautu. Un to šīs divas vampīru tautas nu nekādīgi negrib pieļaut. Tāpēc arī tiek atrasti dažnedažādi atkritumi no latviešu tautas vidus, kā druvietes, baltiņi, freibergas, zālītes…, lai to nepieļautu.

Gribas pateikt paldies komentatoram Teodoram un pie reizes piebilst:

 Vācija pagaidām ir tikai mana mītnes zeme. Vācijā nekad nav bijusi problēma ar turkiem, kas attiecas uz skolām un valodu. Viss notiek vāciski. Pirms dažiem mēnešiem rādīja filmu par skolām Berlīnē, kur no 30 skolniekiem bija tikai 3 mazie “vācietēni” ! Apsprieda, kā labāk mācīt, bet ne jau kādā valodā mācīt. Kad mans dēls gāja skolā Minsterē, tad arī puse bija ārzemnieki. Reiz pārnāca dēls Klāvs no skolas un sacīja: “Man vajag skolai spoguli !” Jautāju: “Kāpēc ?” Izrādās, lai pats varētu redzēt, kā jātur mēle un lūpas, lai pareizi izrunātu vācu vārdus…..,bet Latvijā !-nabaga krieviņiem(nolādētiem okupantiem) neko nedrīkstam uzspiest, jo viņi varot sākt mūs neieredzēt !!!

Kādas naivums, šī zvēru tauta jau tāpat nīst visu pasauli un citas tautas !!!

L. Grantiņš  03.03.11

You may also like...

14 komentārs

  1. AMARILLA saka:

    -nu nav ko piebilst, viss ir preciizi un taisniigi te pateikts-paldies Teodoram un LRTT!

  2. Eduards saka:

    Te VISS un VISĀS JOMĀS ir APZINĀTI salaists ,,grīstē”
    Un nav vērts kaut ko čubināt,analizēt,bet vajag darīt atbilstoši M.Hadsona teiktajam-jāveic Latvijas varas augšgala Starptautiska izmeklēšana un sodīšana!Pasaulē jau daudzas valstis tā atdara saviem varturiem!Varbūt 20 gadi ir par maz!?
    Aicinām VISUS,kuri uzskata,ka PIETIEK -aicinām uz Vislatvijas SaPULCI 4. maijā,Rīgā,Daugavmalā!Izteiksim varturiem noraidījumu un ievēlēsim JAUNUS,GODĪGUS!
    Latvijas Glābšanas komisija.

  3. AG saka:

    Vai tavs dēls prot nodziedāt Vācijas himnu ar PAREIZAJIEM vārdiem?

  4. white joker saka:

    ..vai tavs dēlis ag ir ar pareizā lieluma naglu, ar kuru norausies, ja nebeigsi truli muldēt ne pa ģelu,hi,hi

  5. Talmuds saka:

    Tu AG jau esi tas deģenerāts-izrāpojies krievu okupantu priekšā un nu pēc kremļa pavēles tēlo otru – nacistu okupantu aplaizītāju! Smirdošs, pārbarots augonis esi uz Lavijas veselās miesas, tev provokator laiks uzsprāgt no savu mēslu un strutu pārbāztības, tikai pirms tam neaizmirsti sarkanajā komunistu lupatā ietīties, lai normālo tautu neapšļakstītu ar saviem pūžņiem!

  6. AG saka:

    Talmudiņ, tev psihiatrs vai tad nervu zāles neparaksta? :)

  7. Miervaldis saka:

    Atkal jūs par to 4.maiju!Kā vispār var patstāvēt tāds “4.maija režījums”?
    4.maijs ir tautas gaviļu svētki, kā čekisti to varēja ietekmēt?Lūdzu pamatojiet to!

  8. ebregejs saka:

    Zināšanai – ķeizara Vācijas laikā “Deutschlandlied” bija populāra dziesma, bet ne himnas statusā. Par oficiālu Vācijas himnu ar visiem trim pantiem to padarīja Veimāras republikā 1922. gadā. Hitleram himna diez ko nepatika, tāpat kā citi ar demokrātisko Veimāras republiku saistītie simboli. Tomēr, nacistiem iegūstot varu Vācijā, viņi himnu, atšķirībā no karoga un ģerboņa, nemainīja. Hitlera laikā izpildīja tikai himnas pirmo pantu, tūlīt pēc tam sekoja nacionālsociālistu partijas himna “Horsta Vesela dziesma” (“Horst-Wessel-Lied”). Savukārt 1952. gadā pēc Vācijas kanclera Konrāda Adenauera iniciatīvas “Deutschlandlied” atkai tika atjaunota VFR himnas statusā – šoreiz ar trešo pantu, ko Hitlera laikā neizpildīja.

    Visvairāk man žēl himnas otrā panta, kas izpelnījās nelabvēlību gan Hitlera, gan pēckara Vācijas politiķu acīs:

    Vācu sievietēm, vācu uzticībai, / Vācu vīnam un vācu dziesmai / Pasaulē jāsaglabā / Savs senais, skaistais skanējums. / Mūs uz cēliem darbiem iedvesmo / Visu mūsu garo mūžu / Vācu sievietes, vācu uzticība, / Vācu vīns un vācu dziesma.

  9. Miervaldis saka:

    Kad krievi ienīst visu pasauli, tas tiesa, labi, kad ne visi!

  10. Miervaldis saka:

    Tas viņiem labi, kad ne visi krievi ienīst Latviju!Cik varu spriest, tad pārējo pasauli ienīst spējīgi tik vien Krievijas taigās dzīvojošie krievuļi, un tie krievi kuri nonesa Latviju līdz galīgam murgam!Nu vispār Latviju un Latvju tautu nonest nav tik viegli!Bet kā stulbie krievi nonesa Latviju?Pirmās Latvijas brīvalsts beigas, bija V.Muntera nodevība!nu par Munteri es tālāk nerakstīšu, jo nevajag mēslus cilāt, bet aptuveni mana doma ir – Staļins par katru cenu gribēja dabūt savu, un arī dabuja!Viņam baltijas okupācijas plānu ieteica kāds žīds, man liekas!Nu bet tālāk kad mēs ejam, tad gribas teikt, kad mūžīgi Krievija un Putins šiem krieviem klāt nestāvēs, un šie krievi (kuri ienīst Latviju), reiz dabūs savu tiesu (to ko viņi patiesi pelnijuši!).Padomju laikā, krievus viņu vara izlaida tik tālu, kad viņi nonesa Latviju….Latviju un Latvju tautu nav tik viegli nonest, tas tiesa, pirmās Latvijas brīvalsts beigas, tika rūpīgi izplānotas, un tikai pateicoties krievu lielajam brālim – padomju valdībai, krievi paņema mūsu zemi sev!Nu un tagad kas notiek?šejienes krievi izmanto, kad blakus ir varenā krievija, kura kā apkakakājusies skries virsū ikvienam, kurš domās aistikt nabaga krieviņus!Nu vispār – palabošu!Par dažu asu vārdu apmaiņu, Krievijai ar citu lielvalsti netikt, jo ta labi zin, kad krievija nav pa visu pasauli, un Krievijas valdība var uzspiest uz sev izdevīgām teritorijām, lai rosinātu krievos, baltijā “cīņassparu”, un par katru cenu, jo atbalsot šejienes krievus, tā nodrošina Krievijas ietekmi…..Taču laiki iet un mainās, un mūžīgi Putins un Krievija klāt nestāvēs, to krieviem vajadzētu saprast!Un ja krievi savā stulbumā skries pretī Latvju ložmetējiem (šejienes krievi), tad gan viņus ižšāus kā zaķus!

  11. AMARILLA saka:

    -Ko gan nesaproti Miervaldi-4.maija Latvija ir Padlatvija-okupantu satelītvalsts, nevis mūsu 1918. gada Latvijas suverēnās Republikas atjaunotne un turpinātāja!!!

  12. Miervaldis, Amarilla saka:

    Draudzenīt, bez rupjībām lūdzu!4.maijam ir nozīme, bet ne valstiski izšķiroša nozīme.Tādēļ šis datums ir neapstrīdams!Bet tas, kad 21.augustā satversme tika atjaunota nelikumīgi, tas jau ir pārspriežams un runājams!

  1. 2011. gada 23. aprīļa

    […] Paskatoties uz šīm “sejām” >>>>viss kļūst skaidrs>>>> nu ko gan no tādiem citu sagaidīsi… . http://tautastribunals.eu/?p=4441 […]

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *