LRTT piebilde A. Andersona kunga komentāram

imagesCAWW1JNYAivars Andersons     http://tautastribunals.eu/?p=4350

2011. gada 26. februāris 16.55

Protams, lai provocētu nekārtības un nesavaldību un vēlams arī etniskos konfliktus. Šobrīd ar pastāvošo varu nemierā ir gan strādnieki un zemnieki, gan studenti un skolotāji, gan pensionāri un māmiņas un visi bezdarbnieki, gan jaunie, gan vecie. Visi varas pasākumi ir vērsti uz to, lai pēc iespējas ātrāk dabūtu ļaudis ielās, tad varēs laist darbā gan ūdensmetējus, gan gāzes, tad varēs, ja paveiksies pietiekoši izprovocēt, laist darbā arī šaujamieročus. Tas palīdzētu varai saglabāties un ieviest visdrakoniskākās metodes tautas pretestības likvidēšanai. Par tādu iznākumu zinoši cilvēki jau sen ir brīdinājuši. Pret kara spēku ar gara spēku. Vai jaunas vēlēšanas var kaut ko mainīt, ja vēlētāji nezina varas noziedzīgos plānus ?

========================================= 

TribuālsLRTT piebilde A. Andersona kunga komentāram

LRTT šāda veida notikumu secību jau ir paredzējis, kopš tā dibināšanas brīža un, protams, arī pirms tam, kā Helsinkieši. Jūs, Andersona kungs, šāda veida scenāriju esiet paredzējis Latvijai un tas būtu arī pilnīgi pareizs, ja iedzīvotāju nacionālais kontingents būtu viengabalains- latvisks. Jūsu attēlotajam scenārijam ir viens liels, BET. Šajā, valdošās kliķes radītajā nemieru virknē, pie varas esošie latviešu komunistu kangari, kā Peters, Zālīte, Godmanis, Borovkovs un daudzi citi viņiem līdzīgie, vienosies ar Maskavas krievu šovinistu un žīdu cionistu noziedzniekiem.

Mūrnieces banda

Foto: Krievijas izlūkdienesta darbinieces Lindas Mūrnieces prettiesiskā izrēķināšanās ar sankcionētu demonstrāciju. L. Mūrniece ir noziedzniece un kā tāda arī tiks tiesāta.

Varu pilnībā sagrābs krievu šovinistu banda. Notiks asiņaina izrēķināšanās ar Latvijas latvisko daļu. Mūrniece to jau ir pierādījusi ar savām, pamatā no krievu kriminālistiem veidotajām, ALFĀM. Visos svarīgos posteņos Mūrniece ar savu vīru un viņa kolēģu “palīdzību” ir “ierotējusi” Maskavai uzticīgus “eksemplārus”. Visiem taču bija redzams, cik zvērīgi noziedzniece Mūrniece izrēķinājās ar antiboļševiku Freimani ! Tajā pašā laikā okupantu salašņas var ārdīties savos “atbrīvošanas svētkos” vairākas reizes gadā. Kriev-žīdiskais boļševisms no Mūrnieces vadītās švaļu ministrijas visur tiek atbalstīts un pat apsveikumi rakstīti. Okupantu agresivitāte jau šodien lien laukā pa visām šķirbām. Piemēri uz katra soļa. Kāds krievu “šakālis” ar augstāko izglītību kinoteātrī nošauj, tāpat vien, aiz gara laika, četru bērnu tēvu- latvieti !!!

atbrīvotāji

Foto: Toties šai slepkavu bandai Latvijā ir visatļautība, kurai Mūrnieces ” kantoris” rakasta apsveikumus !!!

Par Nacionālās kultūras padomes priekšsēdētāju tiek “ievēlēts” kāds krievu kolonists…it kā latviešu trūktu. Bet Maskavas pavēles ir jāpilda, citādi palaidīs kādu čekas maisu stūri vaļā, kur izbirs v v freibergas, godmaņi, peteri, ulmaņi, zālītes, u.d.c. Karāties “ta” nevienam no šiem komunistu atšķaukām negribēsies, un tāpēc tiek upurēta visa latviešu tauta… !!! Latvijas lauki tiek apzināti iznīcināti, lai vēlāk zemi pārdotu žīdiem un krieviem…. . Tas, Aivar Anderson, ir finito Latvijai, jo tiek dzemdēta Latvānija. Tas nav izdomājums, tā ir realitāte, kura milzu tempā tiek īstenota…. .

“Migla sarkanā- nolādētā”

LRTT 26.02.11

You may also like...

26 komentāru

  1. finito saka:

    Latvija vai latvānija ir jau viens un tas pats, un ko raksta aivariņš ir
    ebreju vēlmes,bet to uzraksta latviānis.

  2. Miervaldis saka:

    Nu tāds variants var būt, jā!Vēl viens variants, tagadējai situācijai (ja tas notiek tagad), ir tāds, kad mūsu varturi būs spiesti ieviest eiropas savienības karastāvokli!Un mūsu varturiem tad būs neērti eiropas komisāriem un militāristiem skaidrot, kādēļ viņu iekšējā politika nestrādā!Bet gan jau dievi mums dos iespēju sevi apliecināt!

  3. Miervaldis saka:

    Pidarās sukas (mūsu valdība)!Dzirdat jūs pidari!Jūs par augšējā attēlā redzēto dārgi samaksāsiet.Sāpīgi samaksāsiet!

  4. Latvietis saka:

    Nav ko brīnīties par mūrnieci, jo tā nāk no žīdeļu krupņikow un belokoņ kabatas partijeles JL, kas nīst latviešus. Kādēļ apmuļķotie latvieši balso par šo kangaru mēslu un V kopumā? Vēlēšanas vai jauna tautas Atmoda var gāzt 4.maija jūdasu jūgu.

  5. Eduards saka:

    Nekas VIŅUS nevar glābt un neglābs!
    VIŅI noslīks pašu ,,savārītajos s…s”!
    VIŅUS neglābs ne ,,pasaules krīze” ne pašmāju ,,kretīni”!
    Būs spiesti atdot nolaupīto,un bēgt,bet tagad jau nevar nekur aizbēgt…

  6. black_joker saka:

    Komentās neatbilst tēmai.
    Dzēsts.

  7. Miervaldis saka:

    Nu malači mājaslapas administrācija!Redzams Black joker jau uzprasijies uz kāvienu digitālā veidā!Nemāki black joker komentēt, tik vien kaut kādas jēlības rakstīt – tu to nopelniji!

  8. Miervaldis saka:

    Black joker – šis ir pārāk svarīgs temats, lai tu šeit savas jēlības rakstītu!

  9. black_joker saka:

    Miervaldim- tos tipa dzēstos komentāus raksta parodētājs, kuram pats Grantiņš neko nedzēš….Vai tad tu esi tik tups, ka neredzi, ka komentārā nav admina piezīmes par dzēšanu? :):):)

  10. A.Kalniņš saka:

    Tieši to jau džokeriem un citiem svešo sulaiņiem vajadzēja novērtēt, kā demokrātijas paraugu, ka pat visjēlākos un visnicināmākos okupantu podlaižu komentārus LRTT nedzēž un necenzē, kā to darīja kompartija un kā dara šodienas portālos Delfi un mazāk Apollo. Pie tam skaļi deklarējot, ka cenzūra esot aizliegta!

  11. black_joker saka:

    A. Kalniņam – delfos un tvnetā vienkārši jēlības raksta tīņi un dauņi par jebkādu tēmu no hokeja līdz hadronu paātrinātājam. Tos arī dzēš, tāpat kā sludinātājus un tādus varas kāros neapmierinātos kā jūs….

  12. Miervaldis saka:

    A.Kalniņ – nesit tos urlas, bet vajadzētu….

  13. Miervaldis saka:

    Black joker – Nu tad pasaki, kuri vēl ir tie “napmierinātie”?Es tādus zinu kādus divdesmit gabalus!

  14. white joker saka:

    ..hi,bļ-jokers rāda demagoģijas paraugstundu, atbildot a.kalniņam- vispirms aizmūkot no tā sacītā, ka jāatdzīst, ka tribunāls nedzēš viņa pretlatviskās stulbības un tam žīdu nacistam talmudam arī ļauj te smirdēt
    – tad no visas būtības, kur runa par viņiem, kas drīkst te netraucēti pļerināt visas savas kremļa hohmas, mierīgi bļ-jokers aizlien no a.kalniņa rakstītā tikai pie delfu un apllo cenzūry tēmas, kas viņu nemaz neskar, jo ne viņam tie pieder,ne viņš tur ir štata skribents, hi, vo tā īsta krievu poļitruka demagoģija
    -un tādi ir viņi visi-kremļja skrūvītes, uzbrūk no muguras, mūk, lokās, izvairās, saņem no tautas pa ģelu dotas lamas un spļāvienus-noslaukas un rāpo te apakaļ dabūt vēl,hi,hi

  15. black_joker saka:

    Miervaldim – pats tak atbildēji, ka kādus 20 tikai zini:):):)….nu tad pieņemsim, ka tie visi te arī cits citam uz pleca klapē un sapņo, cik jauki būs iesēsties ministra krēslā. Un kaaaā tad mēs valdīsim, mmmmm….

  16. black_joker saka:

    white joker- neuzskatu, ka man tādam naida kurinātājam- pajolim, kā tev ir kas vispār jāatbild. Iemācies polemizēt un tad mētājies ar savām 12gadnieka asprātībām….

  17. Miervaldis saka:

    Black joker – Tu baidies vai kā?

  18. black_joker saka:

    Miervaldim – no kā tu tā domā ? Vienkārši plikai uzbraukšānai nav jēgas atbildēt, jo to jau vien tam cilvēkam vajag- viņam tas baudu sagādā, ka viņa dēļ cepās :) Viņš kūda te vienam otru virsū un berzē roķeles :)….

  19. no malas saka:

    Ko nu murkšķi tauku pika joker? Tiesi tas jau tevi pērkamo lopu satrauc, ka tieši pa punktiem un TIEŠI PAR TĒMU, kuru pats samuldēji, tevi atšifrēja unj izķidāja tas “”vait jokers””, bet tieši tev nav un nekad nebūs ko atbildēt! Visi kremļa cērmju izsūcēji jūs tādi, kā pogas vienādi idioti esiet-lopi bez pašcieņas un vienmēr BEZ ARGUMENTIEM! Un nesmirdēties te nedrīkstiet, jo aiz pautiem jūs tur kremlis, par jūsu noziegumiem, pie tam smagi krimināliem, tu ķeska resnā domā, ka tas bija noslēpums? Pat tad, kad tas “”v-jokers”” vai cits mazāk savaldīgs godavīrs tev zobus iedzīs tavā nodevēja rīklē, tu vienalga būsi spiests te līst atpakaļ un vergot kremlim tālāk. Tev ir tikai trīs ceļi-pakaries pats, atdzīsties un nožēlo, vai turpini nodot un vergot līdz soda brīdim!!!

  20. no malas saka:

    Ko nu murkšķi tauku pika joker? Tiesi tas jau tevi pērkamo lopu satrauc, ka tieši pa punktiem un TIEŠI PAR TĒMU, kuru pats samuldēji, tevi atšifrēja un izķidāja tas “”vait jokers””, bet tieši tev nav un nekad nebūs ko atbildēt! Visi kremļa cērmju izsūcēji jūs tādi, kā pogas vienādi idioti esiet-lopi bez pašcieņas un vienmēr BEZ ARGUMENTIEM! Un nesmirdēties te nedrīkstiet, jo aiz pautiem jūs tur kremlis, par jūsu noziegumiem, pie tam smagi krimināliem, tu ķeska resnā domā, ka tas bija noslēpums? Pat tad, kad tas “”v-jokers”” vai cits mazāk savaldīgs godavīrs tev zobus iedzīs tavā nodevēja rīklē, tu vienalga būsi spiests te līst atpakaļ un vergot kremlim tālāk. Tev ir tikai trīs ceļi-pakaries pats, atdzīsties un nožēlo, vai turpini nodot un vergot līdz soda brīdim!!!

  21. black_joker saka:

    no malas- iedzer indi vai piesakies Tvaika ielā pie dakteriem labprātīgi- nevaru noskatīties, kā tu mokies….

  22. Miervaldis saka:

    Black joker – ja vari norauties digitāli, tad iedomājos kāds tev būs ģimis izārdīts, tīri fiziski!

  23. black_joker saka:

    Miervaldim- ak piedraudēji????:):):) Pilsoni priekšniek- atzīmē to Miervalža personiskajā lietā….

  24. AMARILLA saka:

    -Man patika- un zini blin joker un citi kremlja sulainji, juutu, taa arī buus ar jums, ja tauta sacelsies!

  25. white joker saka:

    ..būs, būs, bet tie komunjaku idijoti domā, ka tie tik tukši vārdi, hi,hi

  26. Neo saka:

    Saemas kuiļi!Pidari!ES jūs visus uz mieta uzspraudīšu, dzirdat jūs pidari!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *