A. Balts.Par S.Kalnietes rakstu Apollo

TR2LRTT papildinājumu A. Balta rakstam par Atmodas laika glamūru (kuci) Sandru Kalnieti varēsiet lasīt nedēļas nogālē.

Protams, ka ne jau tikai par VIŅU vien… .

==========================================

A.Balts. Par S.Kalnietes rakstu Apollo

H-86-3 - KopiePēckoloniālā mentalitāte latviešos un krievos–vēl dzīva

http://www.apollo.lv/portal/news/articles/265570

Viss tā jauki, tā smuki un pareizi izklāstīts S.Kalnietes sacerējumā  (izņemot  nepatieso frāzi, ka šodienas republika ir atjaunotā 1918.gada LR). Bet, tāpat kā visi augstajos amatos esošie, viņa NE VĀRDA nebilst par šāda atbaidoša un apkaunojoša Latviju un latviešus referenduma GALVENO CĒLONI – milzīgo un naidīgo psrs kolonistu pūli, kas referendumā paši sevi spilgti apliecinājuši par OKUPANTIEM, svešas  agresorzemes pārstāvjiem, kuri nekad  NEMAINĪSIES, BET TURPINĀS PRETVALSTISKU RĪCĪBU UN PROVOKĀCIJAS !

Vai S.Kalnietei ir dūša un godaprāts atbildēt uz šo vienkāršo jautājumu – kāpēc jūs un visi citi šobrīd pie varas esošie NE TIKAI NEKO NEDARIET, LAI BEIDZOT TIKTU NOVĒRSTAS OKUPĀCIJAS SEKAS – šie garīgi un mentāli svešo ļaužu pūļi, vēl joprojām NELIKUMĪGI esoši no okupācijas atbrīvotajā Latvijā, bet jūs pat NEIEMINATIES PAR TO ?

Man arī pilnīgi nepieņemams liekas jūsu aicinājums dot  automātiski pilsonību visiem psrs kolonistu bērniem, kaut tikai šī referenduma  mācības kontekstā. Savā rakstā  vēl jūs aiciniet  atzīt par svinamiem pareizticīgo Ziemassvētkus, kas  pamatos latviešiem nav kristiešu svētki, bet gan saulgriežu svinēšana saskaņā ar dabu, nevis kā baznīcas svētki un pareizticīgo svētki ir tikpat sveši, kā musulmaņu svētki.

Nesaprotu jūsu un citu jūsu kolēģu nespēju nelaipot, vai jūs  pie varas esošie, gaidiet ko vēl ekstremālāku no kremļa provokatoriem? Vai  jūs gribiet sagaidīt latviešu tautas upurus un tad tik atkal, kā pēdējie, sāksiet rosīties un smuki runāt, kad viss negatīvai jau būs noticis ?

Vai  tautas nicinājums un šis vēsturē mūžos iegājušais 20 gadu  varturu gļēvums un turēšanās pie siltās vietas nebūs tomēr smags kauna traips, kā apkaunojošs zīmogs jums, jūsu ģimenēm, radiem, draugiem? Vai nevienam no jums, augstos amatos esošiem un no tautas nabadzīgajiem līdzekļiem  labi atalgotajiem, nepamodīsies sirdsapziņa un goda jūtas ?

Vai turpināsiet arī pēc šī referenduma aicināt integrēt neintegrējamos, aicināsiet viņus vēl čaklāk naturalizēties, lai nākamie referendumi beidzot novestu valsti līdz asinsizliešanai ?

Vai turpināsiet sacerēt idiotiskus izlīgumu memorandus un citādus pastulbus pazemīgus lūgumus, ko upuri piedāvās agresoriem?

Jeb būs jāaicina tautu visos Latvijas novados celties un noslaucīt jūs no visiem amatiem, jo esiet valsts kaitnieki un tās grāvēji, nevis tās aizstāvji un valstij kalpojoši patrioti ?

23.02.12

You may also like...

20 komentārs

  1. A.Kalniņš saka:

    EP komisija pret 16.martu,1.juliju

    Prasām valdības PRETREAKCIJU!
    24.02.2012 00:17
    Ernis Purnis ar domubiedriem
    23.02.2012 22:20
    Noziedzīgs un naidu kurinošs dubultstandarts no EP komijas puses!

    Pieprasām izvērtēt un sodīt EP komisijas paziņojumu par tās nepieņemamo dubultmorāli, aicinot izslēgt 16.martu un 1.jūliju, bet neminot pasules lielākā slepkavu un noziedzinieku režīma-psrs komunistu režīma-agresoru iebrukumu Somijā, Polijā un Baltijā un šo masu slepkavu otreizējo okupācijas atzīmēšanu 9.maijā neprasot aizliegt, bet tikai augstāk minētos datumus. Lūdzu, visus kas zinoši, mūs informēt par šis amorālās komisijas darboņu sastāvu un viņu autobiogrāfijas!

    Latvijas Republikas Tauta
    23.02.2012 23:23
    Pieprasām LV Ārlietu Ministrijai nosūtīt PROTESTA NOTU ES par tās EP komisijas pretiesisko un amorāli vienpusīgo viena mazākā noziedzinieku režīma nosodījuma ieteikumu Latvijas valstij, tā apvainojot visu latviešu tautu un visas no krievu staļinisma režīma cietušās Pasaules tautas!

  2. Dzenis saka:

    Redz, Balt, kāpēc tu prasi no sandruškas un citiem sūdiem neiespējamo? Nav viņi tur neviens patrioti, tāpēc arī viņi nespēj izdarīt neko no vajadzīgā.

  3. Garāmgājējs saka:

    S. Kalniete ir komunistu ieliktene. Viņa darīs tikai to, ko viņai šī noziedznieku banda liks.

  4. Eduards Lunis saka:

    PIETIKS PRASĪT,LŪGT , PAZEMOTIES!
    SANĀKAM UZ LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCI-4.MAIJĀ,RIĢĀ,PRETI’OKUPĀCIJAS MUZEJAM,PL 12-OS!
    LAIKS PRASI’T ATBILDI’BU,PAR NODARĪTO!
    latvijas Glābšanas Komisija.

  5. NIKS FONTS saka:

    http://www.diena.lv/blogi/ia-vadama-haosa-poetika-jeb-kultur ologiskas-paradigmas-evolucija-13929100

    Latvija ir uzskates līdzeklis – ASV korporokrātija sadarbojās ar LV oligarhiem, ļaujot tiem izzagt valsti, to padarot nabagu, iedzenot parādos.

    Kad oligarhi savus darbus izdarījuši, tauta tiek sarīdīta pret oligarhiem (Zatlers,Dūle u.c ).

    Kad oligarhi nobīdīti malā, tiek celts okupācijas jautājums, pēc Saeimas vēlēšanām ASV vēstniece apmeklē Urbanoviču, aicina atzīt okupāciju.

    Kad tiek sarīdītas partijas, tiek celts gaismā etniskais jautājums – ar referendumu. SAB vadītājs ( Satversmes aizsardzības biroja vadītājs!!!!!), kas ir britu ģenerālis Kažociņš, nereaģē pilnīgi, tiek pacelts etniskais jautājums – valodu referendums, latviešus padarot par muļķiem, liekot apšaubīt valsts valodu kā latviešu valodu.

    Tas viss tiek darīts ar mērķi, lai šķeltu sabiedrību, radītu etniskus konfliktus, kas novājina valsti, paaugstina kārtējā aizņēmumu procentus no ASV korporokrātijas bankām – SVF, PB.

    ASV korporokrātijas mērķis – atsavināt Latvenergo, pakļaut LV parādu verdzībā. ASV neiebilst, bet veicina, ka Latvijā iebrauc krievi un pērk īpašumus, atmazgājot naudu.

  6. NIKS FONTS to Lunis saka:

    Kas tā par maldināšanu?

    Kas ir šī mistiskā LGK?

    Vai tai ir programma, naudas līdzekļi?

    Vai tik nav tukša skaņa, kas līdzīgi ZRP pievils tautas cerības, tādējādi nodarot noziedzīgu morālu kaitējumu tautai?

  7. Dzenis saka:

    NIKS FONTS – kādi vēl “oligarhi”? Vienkārši sorosieši nobīdīja malā sev nevēlamos konkurentus, lai paši varētu valdīt valsti, protams, pārstāvot to lielo oligarhu no ASV!

  8. Eduardam Lunim saka:

    Raugieties ,lai tikai viltus patriotiņš no pagultes gedroiciņš visu to nenovirza sava SC labā.Te nesen bija pat komentārs, kur šis gnīda sola palīdzību žīdiem pļiderman , osipow veikt DDD.Jo visi zin ,ka Garda uzmeta šo patriotiņu no pagultes un atbalstīja latviešu valodu.Nu ari Gardas kungs savu agrāko sulaini sauks par viltus patriotiņu gedroiciņu.

  9. NIKS FONTS to Lunis saka:

    http://www.diena.lv/blogi/ia-vadama-haosa-poetika-jeb-kultur ologiskas-paradigmas-evolucija-13929100

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/266034

    Šos pētījumus apmaksā ASV vēstniecība, lai eskalētu etnisko konfliktu gan Latvijā, kas pēc ASV vēlmes varētu pāraugt sociālā, (ne velti attēlā ir lietussargi, kas mums atgādina “lietussargu revolūciju”, gan sociālos konfliktus Krievijā, (neesmu par Putina režīma varu – demokrātiju līdz ASV vadāmam haosam Krievijā “ievieš” ASV “demokrātiskās”organizācijas.

    Ar šo rakstu skaidri izpaužas ASV un tā pētnieka mērķis – lai etniskais konflikts pāraug sociālā, kas mazina valsts varu, rada sociālos konfliktus saskaņā ar ASV speciālistu izstrādāto vadāmā haosa teoriju ar vienu vienīgu mērķi – novājināt ekonomiski valsti, paaugstinot riskus izsniegt SVF, PB kredītus, kas automātiski paaugstina kredītu likmes, aizdodot naudu valstij, kurā ir sociālie un etniskie konflikti.

    Kā jau esmu minējis, ASV korporokrātijas SVF, PB mērķis ir atsavināt Latvenergo, piešķirot jaunus kredītus ar paaugstinātākām kredītu likmēm, kas padara kredītus neatmaksājamus VISPĀR.

  10. skorceni saka:

    ir laiks patriekt vienreiz to izdzimtenju valdiibu!

  11. LS saka:

    Pašā pirmsākumā šī padla kaļņīte no TF uz Kentuki štatu nosūtīja vienu delegātu īstu komunistu ar viņu uzskatiem .Mana sieva tur bija aizbraukusi ciemos.Šo sarkano mēslu izvadāja pa restorāniem un fabrikām , bet no komunistu ideologijas tas neatkāpās.Tādi mēsli bija TF.
    Uzvārdu nedaudz atceros, bet negribu, ja kļūdos kādu citu apvainot.

  12. Edgars Dambītis saka:

    Cionistu pakalpiņi jau reiz apjoza Brīvibas pieminekli ar žogu 16.martā.Ko varam gaidīt šoreiz,dumi izteicieni jau dzirdēti,ka labāk būtu 17.marts.Vai to izdomaja kāds psihiski slimais,jeb cionistu roklaiža??

  13. K.Asais saka:

    Man patīk tāda tieša un atklāta runa,kur korekti,bet nepārprotami tiek parādīti valsts nodeveji un pašlabuma meklētaji, kas maskejas par latv. tautas patriotiem! Paldies Baltam, paldies Grantiņam!

  14. K.Asais saka:

    Apšaubu nika fonta dedzību, tik ļoti uzsverot tikai slikto ASV, kas pēc nika fonta parādīta,kā manami sliktaka par “draudzīgo” putina krieviju!

  15. K.Asais nezina, ka Amerika ir par pilsonības piešķiršanu visiem Latvijā dzīvojošajiem okupantiem un kolonistiem. To apliecināja Vaira Vīķe-Freiberga pēc vizītes pie Buša.Ko no tā var secināt???!!!!

  16. Miervaldis saka:

    Bet mēs taču dzīvojam atjaunotajā Latvijā!Pati tā Kalniete to vāvuļo, bet nezin, vai negrib zināt, kā to izmantot!

  17. Miervaldis saka:

    Skaidrs kādēļ LRTT šo valsti neuzskata par savu!Viss sākas no valdības, un no Godmaņa.Uzziniet kurš ierosināja gāzt Kalvīša valdību?!Melnais bruņinieks ir atgriezies!Godmaņa valdība uz vēdera līda viņa saimniekiem kremlī!Un nav brīnums, kad Grantiņš šo valsti neuzskata par savu!Katram normāli domājošam Latviešu patriotam nav pieņemami tas, kad pašu valdība, turklāt Latvieši, lien visām lielvarām rāpus, jau no Godmaņa valdības sākot, ar Dombrovska valdību beidzot!Tas Dombrovskis ir vien sīka lellīte, īstais nelietis ir Godmanis, taču arī par viņa nelietību es šaubos!Un vēl – Katram Latvietim ir nepieņemami tas, kad pašu valdība laiza kurpes Putinam, nu bet vilšanās jau ir dabīga lieta, kad pie varas ir tāds švalis kā Bērziņš!Nu bet visus aicinu visus Latviešus klausīties tik vien pašu ļaudīs, jo vilšanās rada neuzticību tautas vadoņiem!Turklāt es nezinīšiem gribu teikt to, kad šajā laikmetā ir jāatšķir, kurš ir līderis, kurš krievam dibena bučotājs!Ne jau visi politiķi patreiz ir tautas apzadzēji un nodevēji!Nu bet ļoti daudz ir gan!Domāju kad daļa pie varas esošie ir vienkārši nelieši, tā lūk!Nu un ko es vēl varu teikt?Grantiņš pareizi darija, kad vīlās mūsu varturos, un neuzskata šo valsti par savu!Nu bet Grantiņ – dari tu pareizi, kad atmasko šos neliešus!Vairums pie varas esošie nav nekādi tautas vadoņi, bet gan smirdīgi cūkas – krievam pakaļu bočotāji!Tie nav Latvieši!

  18. Miervaldis saka:

    Nu un ko es vēl gribu teikt?Vaina jau tev Grantin ir – kad tu zini tik vien tautas nodevējus, bet neredzi tautas varoņus!Tādēļ tev šķiet, kad valsts nav tava!No vienas puses tev ir taisnība.Nu bet faktiski Latvijas valsts pastāv, bet ir pakārtota krieviem!Varbūt tu secini – takā valsts ir pakārtota krieviem, tad tās vispār nav?Te nu es tev teikšu to, kad valsts jau iet pa burbuli, un visu, ko mēs esam pa 20.Neatkarības gadiem saražojuši, saujiņa neliešu ar Godmani priekšgalā, visu pievāca sev!Tie krievi un Godmanis neko nav paraduši saimniekot, tik vien sev kabatas piebāzt, bet es tev Grantiņ teikšu, kad valsts pastavēs tik ilgi, cik ilgi būs dzīvs tautas spēks, ne jau dēļ saujiņas krievu utu, un Godmaņveidīgu žurku, bet es tevi aicinu, ja tev Latvija ir svēta tad nepieļauj šādus murgus – Latvijas pazušanu no pasaules kartes!

  19. Miervaldis saka:

    Tā Kalniete pat pļurkšķēt nemāk, brīnums kad ES parlaments viņu vēl tur!

  20. Miervaldis saka:

    Tādu cilvēku dēļ, kā Kalniete, pat naftas tornis var aiziet pa burbuli, taču prieks, kad šādu cilvēku starp Latviešiem vienmēr bijis maz.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *