Un atkal izlūkdienesti “nepamanīja” !

Šeit jau vairākkārt esmu rakstījis, ka uzbrukums Ukrainai labi nebeigsies priekš visas pasaules. Nu neliksies cionisti mierā, jo ukraiņu uzvara ir cionisma beigas, precīzāk sakot, sātanisma beigas. Viņu kundzība pār pasaules tautām izbeigsies. Tāpēc viņi dara visu, lai ukraiņi neuzvarētu.

Visādā veidā tiek traucēta ieroču piegāde Ukrainas armijai. Ukrainas politiskā elite pilnībā sastāv no jebrejiem, kura neiedomājamos apmēros izzog Ukrainai sūtīto palīdzību, tā diskreditējot Ukrainas valsti. Tā nav nekāda sagadīšanās, bet cionistu apzināta politika.

ASV jau saķēlusies. Republikāņu partija pilnībā pakļāvusies Bavārijas jebreja Trampa varai. Un Tramps, kā mēs tagad jau lielākā daļa zinām, ir Putina “instruments”.

Kā mēs kārtējo reizi atkal dzirdam no Šveca, tā arī šoreiz visi lielākie izlūkdienesti neesot varējuši “paredzēt” Irānas uzbrukumu, tāpat kā teroristu uzbrukumu pirms vairākiem mēnešiem. Ja tas tā, kam tādi “izlūkdienesti” ir vajadzīgi ?

Tikai idiotām tādas muļķības var ieskaidrot. Tieši izlūkdienesti ir tie, kuri šīs provokācijas organizē, lai pasaulē sāktos jukas, kuras kārtējo reizi cionisti izmantos, lai sagrābtu varu nākošajam periodam. Viņi upurēs arī Izraēlu, ja tas bus vajadzīgs. Šeit nespēlē lomu nekādas nacionālās “jūtas“, jo jebreiji(nejaukt ar Palestīnas jūdiem) nav nacionāls veidojums. Tas ir reliģiski mafiozs kartelis, kuram mazākais tā dalībnieks ir nulles vērts. To mēs redzam šodienas Krievijas uzvedībā pret saviem zaldātiem. Tāpēc cerēt uz kaut ko LOĢISKU, ir pilnīgs absurds.

Latviju šie hazāriskie deģenerāti ir pilnībā sev pakļāvuši un tā jau ir katastrofa priekš mūsu tautas. Parastā tauta tiek muļķota gan no politikāņiem, gan no baznīcas “žurkām“.

Beigās, kuriem interesē, variet skatīt diskusiju Feisbukā. Viss pakļauts sātanismam. Atgādinu, ka visas Latvijas baznīcas ir visīstākie sātanistu midzeņi !

17.04.24

Kristietes Smildziņas secinājums par Grantiņu(sātanisma šedevrs):

Brigita Smildziņa

Cilvēks citē rakstu vietas, bet pati galvenā izratne-tev nebūs tiesāt Dieva izredzēto tautu, bet sekot Jēzum, viņš nezina, jo naids aizmiglojis tādām saprašanu.

Un tāds, kurš nīst Dievu ar putām uz lūpām, piesrgieties no tāda, jo nav viņā patiesības. Ar Helsingu plakātu tāds nepiesegsies, ja jau varēja tādu kā rebenoku ņemt sev par advokātu.

Brigita Smildziņa

14 h  ·

Dievs, svētī Izraēlu!🙌

Linard Grantins

Vai Brigitai ir uznākusi prāta aptumšojuma lēkme, ja pasaules ļaunumam vēl Dieva svētību ?

Guntis Pauliņš

Linard Grantins ļaunumu dara tie, kam skauž žīdu prāts un darbīgums.

Linard Grantins

Guntis Pauliņš Ja prāts pakabināts mazmājiņā uz naglas, tad jau kaut ko tādu varam sludināt ! https://tautastribunals.eu/?p=16800

M. Luters par žīdiem

TAUTASTRIBUNALS.EU

M. Luters par žīdiem

M. Luters par žīdiem

Guntis Pauliņš

Linard Grantins sīks ņerkstētājs esi :d

Linard Grantins

Guntis Pauliņš To saki uz Mārtiņu Luteru vai mani ?

Guntis Pauliņš

Linard Grantinsuz Tevi gan ! 😃

Linard Grantins

Guntis Pauliņš Un, kas tad ir Luters ?

Guntis Pauliņš

500 gadus vecs onkulīts 😃

Linard Grantins

Guntis Pauliņš Un, kas tad ir Kristus, ja viņš sacīja uz žīdu dievu: Jahve, vecais velns, melis un slepkava…. Bet Tev Bībele laikam arī ir vēsturiska makulatūra un nekas vairāk… .

Guntis Pauliņš

Linard Grantins nu Tu galīgi lej 😃

Linard Grantins

Guntis Pauliņš Izrādās, ka Bībele Tev ir sveša… Jēzus Kristus ir sacījis: „Jūs esat no sava tēva- velna, un jums gribas piepildīt sava tēva kārības. Viņš no paša sākuma ir bijis slepkava un nestāv Patiesībā, jo patiesība nav viņā. Melus runādams, viņš runā pēc savas dabas, jo viņš ir melis un melu tēvs.”——–Līdz ar to mūsu diskusija ir beigusies, jo diskutāt ar Tevi par tēmu, kuru nepārzini, ir veltīgs laika patēriņš.

Guntis Pauliņš

Linard Grantins pašam Tev nav nekādas sajēgas ! un Tu saproti tā, kā pašam patīk, nekā ir īstenībā ! 😃

Linard Grantins

Guntis Pauliņš Atbilde identiska, kādu reiz saņēmu čekā, kad runa gāja par H-86 dibināšanu. Lai Tev veselība un veiksme !

Bei Facebook anmelden(atveras jaunā logā)

Guntis Pauliņš

Linard Grantins čekistiem sava īstenība , man sava . 😃

Brigita Smildziņa

Guntis Pauliņš Cilvēks citē rakstu vietas, bet pati galvenā izratne-tev nebūs tiesāt Dieva izredzēto tautu, bet sekot Jēzum, viņš nezina, jo naids aizmiglojis tādām saprašanu.

Un tāds, kurš nīst Dievu ar putām uz lūpām, piesrgieties no tāda, jo nav viņā patiesības. Ar Helsingu plakātu tāds nepiesegsies, ja jau varēja tādu kā rebenoku ņemt sev par advokātu.

Brigita Smildziņa

Linard Grantins Kristus nīdējam, Dieva nīdējam Izraēls būs ļaunums, nepārprotami. Miesas pasaules mīlētājiem svētība kož. Tāds ies un zaimos un spļaus, jo nav tajā dievišķās izpratnes par patiesību.

Et Verbum caro factus est!

Linard Grantins

Brigita Smildziņa Vai Tu, Brigita, apjēdzi, ko uzrakstīji ? Vai uz manām lūpām esi redzējusi putas ? Kas attiecas uz Dieva nīšanu, tad es pat nenīstu Tavu dievu Jahvi, jo viņš man devis izvēli. Un, kas attiecas uz Rebenoku, tad pilnībā parādīji, kam kalpo… . Es pirmo reizi redzu tik milzīgā daudzumā koncentrētu ļaunumu vienā komentārā ! Lai Dievs ir Tev soģis, jo ne man tam būt !

Guntis Pauliņš

mani čekisti indēja, bet nenoindēja, beet vienam , otram, gan laikam prātiņu noindēja 😃

You may also like...

2 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Ir liels retums dzirdēt nepārkrievotu krievu ar ukraiņu saknēm, kurš šobrīd cenšas vest pie prāta pārkrievoto ukraiņu sabiedrību, kuri vēlēšanās nobalsoja par kolaboracionistu zeļenski, faktiski par russkij mir.
    https://youtu.be/6M7hjs7oDFE

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Svecs arī mels un melsh pa 9 memajiem, bet skaidrs ir vēl pirms tā kara, ka Ukrainai nav izredžu uzvarēt ilglaicīgi karojot ar Krieviju. Krievija atira savu sabiedrību priekš ķīniešiem! Kad tie krievi tomēr aizies līdz tam, ka gāzīs šo preteklu varu, tad ķīnietis līdis iekšā Krievzemē. Pagaidām viss iet pēc viņu plāniem. Tomēr man īpaši tie žīdi neuztrauc, kā vien visu pirms pašam sava būtība. Žīds patiešām ir nelaimīgs cilvēks pēc savas būtības, ka tam piedirstas ir smadzenes ar īpašu izredzetibas sajūtu, bet sadzīviski ir pienācies runāt ne vienu vien reizi ar tādiem, kam no bērnu kājas ir stukejusi, ka visur ir jābūt pirmajam un psihe neiztur. Tā teikt, ka sadzīviski sakot – Zajebali dzīves glamuri! Gribas vienkārši pamakšķerēt un uzpīpēt indiāņu pīpi, ka ejiet dirst visi ar savu izredzetibu! Sēdot ar makšķeri atkal klāt pympainie municipali un sāks kasīties, ka makšķere neatbilst un āķīši nepareizie. Vai vispār ir ieviestas Zivju tiesības? Labāk būtu jāievieš reņģu ēdāju tiesības. Vēsturiski nekad senčiem tā Luterāņu baznīca nav bijusi īpaši vajadzīga, ka vien formalitātes pēc uz to ir gājuši reģistrēties. Dzeršanu to gan senči ir slavējusi un mācītāji reti kurais ir vispār godāts. Melna darba paši nav darījuši, bet gudras pamācības sniegt, kā jādzīvo pie trūkuma un jabuco rociņas vācu kungiem to mācītāji ir pratuši.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *