Māris M. “Čekas maisi”,tas viss ir komunistu teātris

Atbilde rakstam:

LRTT priekšlikums deputātam Artusam Kaimiņam

Pēdējā laikā mediju telpā uzpeld visādi “pareizi” ļautiņi, kas skaisti runā. Un runā viņi šoreiz jau par pavisam nopietnām tēmām, kuras agrāk vispār netika kustinātas.

Tie atsevišķie “trakie”, kas par to uzdrošinājās runāt un pievērst tām starptautiskās sabiedrības uzmanību, tika pagrūsti zem zemes (likvidēti) vai ar lauztiem locekļiem bez medicīniskās palīdzības marinēti cietumā un viņu atbalstītāji visādos veidos ietekmēti.

Šīs piepešās daudzu plašākai publikai zināmu biedru “atklāsmes” pēdējā laikā liecina par to, ka ir kaut kādi spēki, kas spiež komunistu sistēmu Latvijā tā rīkoties, lai viņi kaut kā nebūt saglabātu savu nelietību pārsātināto un asiņaino varu.

Ja tas tā nebūtu, par čekas maisiem un komunistu lomu valsts sabotāžā, tāpat kā līdz šim, publiskajā telpā neizskanētu ne pīkstiens.

Viens no šiem komunistiem tik bīstamajiem spēkiem varētu būt NATO un ASV, kas visbeidzot sapratuši, ka pašreizējie Latvijas pārvaldītāji nav nekas cits, kā Krievijas ieintegrēts veidojums NATO un ES struktūrā.

Kas šiem Kremļa ielikteņiem cits atliek, lai paliktu pie varas un nepiedzīvotu Čaušesku likteni ?

Bēgt nav kur – Rietumos nepaslēpties, bet Izraēlā un Krievijā gaida uzdevumu izpildi no viņiem un nepiedos dezertēšanu. Atliek, kā parasti, izbīdīt savus cilvēkus taisnības izkliedzēju un komunistu apkarotāju avangardā, veidot savus it kā pretkomunistu spēkus – partijas, kustības, grupējumus utt, izspēlēt pa kādam parlamentārās izmeklēšanas uzvedumam.

Kāds ir šīs tik ierastās metodes rezultāts, katram skaidrs, jo piedzīvots ikreiz, kad ar skaļu pompu veidotas visādas parlamentārās izmeklēšanas komisijas un speciāli stiepta gumija tik ilgi, kamēr tautas masām tas viss jau apnicis un kļuvis vienaldzīgs. Tajā brīdī var lietu izbeigt ar neko. Nupat jau šo kārtējo cirku redzējām biedrenes Sudrabas & Co izpildījumā.

Vai komunistiem citus apmuļķot izdosies arī šoreiz, laikā, kad vairums pasaules valstu ir daudz ko sapratušas no viņu metodēm un nopietni pievērsušās savai drošībai ?

Laiks rādīs.

Bet, šķiet, ka šoreiz ar to nebūs līdzēts.

Apmuļķot tos, kuru rokās ir ievērojami resursi un, visticamāk, jau sen arī čekas maisu saturs, nebūs tik vienkārši, kā genocīda izmocīto latviešu tautu.





LRTT piebilde:

Pilnīgi pareizi sacīts un uz Artusa atbildi nebija ilgi jāgaida:

  • zane saka:

    Nu kas ir ko mīkstais varoni ?! Komentārus dzēst esi iemācījies, viss pārējais ir plika diršana. Laiks atklāt cilvēkiem patiesību par tevi, stukačs un čekas maisu ”iemītnieks”kurš netika pie sadales katla, tagad vemj bez apstājas. Uzraksti man, epasts ir. Ieskaties man acīs, parādīšu tev dažu dokumentu kopijas, Tu nozēlojamais gļēvuli.
    .
    .
    .
    Admins
    Es komentārus nedzēšu, bet gan nepastiprinu rupjības. Šo kā izņēmumu apstiprinu, lai tu man parādītu tās dokumentu kopijas. Tava leksika jau norāda, kādas “dimensijas” iemītnieks esi. Komentē ar savu vārdu un sūti šurp kopijas. Publicēsim tās !
    —- Tas, Artuss, ir iegansts, lai būtu iemesls noraidīt manu priekšlikumu.
    Jautājums:
    1. Kā Tu tiki pie kopijām, ja oriģināls neeksistē ?
    2. Un, ja arī būtu oriģināli, tad arī tas pats jautājums, kā tiki pie kopijām ? Ir speciāla pielaide ? Tu taču sacīji, ka maisus redzēji no tāluma. Bet vienalga-par VIDEO paldies. Pateikts labi… .

Zane jau tas pats Artuss vien ir. Ne jau bez iemesla viņš sacīja VIDEO NORĀDĒ, ka Saskaņieši esot nobalsojuši tā, kā vajadzējis balsot KOALĪCIJAI. Tika nospēlēts uz lētticīgo latviešu vēlētāju, lai tie vēlētu par viņiem.

Un ievērojāt, ar kādu neatlaidīgu patosu viņš to pasniedza ?

Pat veprim aizgaldā ir saprotāms: ja KOALĪCIJA pret iestājas, tad, kāda vajadzība vairs putina partijai balsot pret ?

Nekāda !

Var taču nospēlēt tiesiskuma patriotus.

Šis teātris parādīja, ka visi 100 saeimisti ir vienas “brigādes” locekļi, bet pats Kaimiņš 100%tīgs SASKAŅIETIS !

Un kāda joda pēc bija jāpiemin vectēva “varoņdarbs” par žīdu ģemenes glābšanu no čekistiem ?

Laikam jau lai kādam idiotam liktos ticāmāki šie Kaimiņa murgainie meli !!!

Katrā gadījumā šo Tu, Māri, esi pasacījis vienreizēji:“Bēgt nav kur – Rietumos nepaslēpties, bet Izraēlā un Krievijā gaida uzdevumu izpildi no viņiem un nepiedos dezertēšanu.”

Šeit mēs šo glumekli varam skatīt visā savā godībā, kā viņš laizās(ziedi un skūpsti) ap savu “tautieti”, mūsu tautas jaunāko laiku melnāko nodevēju:

31.01.18      L. Grantiņš

 

You may also like...

5 komentāru

  1. Jānis saka:

    Varbūt vajadzēja A.Kaimiņam pa pastu vai tieši ar viņu sazināties. Jo pretēji viņš var pateikt-ka neko nav zinājis par tādu Iesniegumu,parakstīšanu… Cilvēks aizņemts ir jābučojas un tā…neatliek galīgi laika lasīt latviešu tautas tribunālu…

  2. No Maarupes saka:

    tads a.kaiminsh sevi jau paradiija, izgaazaas visur ar savu ziidisko nekauniibu,kas tam ir no zidu radiem geenos un viss vina meerkis ir tikt pie siles un par Latviju un latvieshiem shim resnim nosplauties!

  3. zane saka:

    Ar analītiku,kungs, nav Jums kaut kās kārtībā. Saprati, ka esi sprukās un kāds par Tevi zina vairāk nekā domā un bezjēgā piepini klāt Kaimiņu. Neveikli kautkā sanāca. Ko tad nepublicēji aizsūtītās kopijas ko ? Sava āda ir sava āda. Tik uzcītīgu un pierakstos pedantisku stučitāju ar uguni nesameklēt.
    Katram gadījumam uztaisīju bildi, jo gan jau komentāru dzēsīsi pēc minūtes. Spēlē vien savu teātri tālāk, paldies Dievam atbalstītāju pulks nav liels, lielākoties tādi paši apdalīti ”maisu” iemītnieki.
    .
    .
    .
    Admins
    Interesanti, Artuss, kuram tu viņas aizsūtīji ?
    Bet gadās,ka šmīgā ne to “pogu” nospiež un viss sūtījums nonāk klozetes podā… .

  4. zane saka:

    Ei nu ei :) pienāks diena, kad interneta ārēs būsi slavens, un slavai Tavai nebūs ne mazākā sakara ar cīņu par valsts neatkarību un labklājību.
    .
    .
    .
    Admins
    Nu jauki, Artuss, bet tos dokumentus tomēr varētu atsūtīt. Publicēsim, lai tauta skatās !

  5. zane saka:

    Drošībniekiem neguļas un liekas, ka par visiem gudrāki esat :)?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *