LRTT atbilde Freimantālam u. c.

www.tautastribunals.euSveiks !

Neatkarīgās rīta avīzes nesenā 12 jūlija rakstā, Viktors Avotiņš – “Lata krogs vai eiro dzertuve” cilā problēmas.    Manuprāt mans  komentārs tur ir lakonisks un būtisks, ko es lūgtu Tev pārtulkot vāciski kā Latvijas nevalstiskās Demogrāfiskās un Kultūras programmas “Namejs” vadītāja teikto, analizējot vispārējo stāvokli post komunistiskajā Latvijā.

Valdis Freimantāls

Visa latviskā klaja nodevība notika 1993. gada 18. februāra naktī, kad pretlatviskie spēki – tā laika valsts amatpersonas, izdarīja liktenīgo noziegumu, no sabiedriskās dzīves amputējot pilnībā atjaunoto Rīgas Latviešu Biedrību, nepieļaujot 1938. gada statūtu ievērošanu mūsu tautai savā sabiedriskās dzīves centrā. (Kolektīvās analītikas centrā). Iedomājieties, kāds spēks ir latviešu biedrībām, ja tās darbotos katrā apdzīvotā vietā, kā līdz 1940. gadam! Tādēļ komunistu hameleoni var kropļot mūsu tautsaimniecību un kultūru , ka organizēta latviska vienotība – latviešu biedrības valstī vairs nepastāv! Politbandīti visur “iekārtojuši” savus cilvēkus, lai imitētu demokrātijas esamību Latvijā. Labi algoti tie iesēdušies visās nišās! Paceļot Rīgas Latviešu Biedrības likvidācijas – iznīcināšanas jautājumu starptautiskā līmenī, mēs panāksim politisko bandītu nomaiņu valdībā pret godīgiem cilvēkiem. Pastāvošā RLB, kas varmācīgi, kriminālām metodēm “saimnieko” Māmuļā ir noziedzīgās varas ielikteņi bezdvēseliski – latviskās kultūras apkarotāji. Atjaunot likumu ievērošanu Latvijā ir juristu un žurnālistu tiešākais pienākums. Manas Demogrāfiskās un Kultūras Programmas “Namejs” apkarošana un varmācīga likvidācija ir klasificējama kā kaitniecība, ko 1993. gada 18. februāra naktī veica bruņotas valsts amatpersonas ar iepriekšēju nolūku – graut Latvijas Tautsaimniecības un Kultūras normālu attīstību.

www.tautastribunals.eu 1God. Freimantāla kungs, tulkot Jūsu komentāru nav nekādas vajadzības, jo prastam vācu patērētājam tādas lietas neinteresē un viņš arī visā šajā pēcpadomju jezgā neorientējas.

Tas interesē tikai mūs un mūsu ienaidniekus.

Ienaidniekus, kuri atrodas Vašingtonā un Maskavā interesē, kā iegūt varu, lai nenotiktu tautas pretestība.

Andris Bunka un Aivars Borovkovs, SAB, DP, Reiniks, KūtrisStarptautiskais cionisms- komunisms ir ielīdis visās iespējamās un neiespējamās “šķirbās”. Tas ir kā mēra bacilis un Garīgajā Pasaulē viņš(cionisms-komunisms) skaitās vārda tiešā nozīmē SĒRGA. Tuvākā laikā šī SĒRGA tiks no Augstākiem spēkiem pilnībā iznīcināta, protams, tikai tad, ja mēs to gribēsim. “Tas, kurš klauvē, tam arī tiek atvērts”, saka Svētie Raksti. Nu, tad klauvēsim pie pareizajām Durvīm.

Viltus klauvētāji ir pilna Latvija.

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Foto: “Apkalpojošā personāla” fīreri :” poēts” un čekists A. Bunka un A. Borovkovs.

Visi viņi ir Sātana radīti, lai aptaurētu tautu.  Ķencis sacītu: “Lai nolaistu gaisu”. Bet tiklīdz tiek ziņots par 4. maija kliķes un viņas kalpu noziegumiem ārpus Latvijas, tā tiek pieņemti attiecīgi “mēri”, iesaistās Borovkova un Bunkas “apkalpojošais personāls“. Cilvēks mirst ar sirds mazspēju, noslīkst, sakož lapsenes vai vienkārši pazūd, kā HELSINKIETIS Heino Lāma, vai tas pats Platacis, kurš izrādīja ziņkāri par Šķēles bandu. Tāpēc jau arī tāds naids pret LRTT, kurš ziņo par Latvijā notiekošo starptautiskajām iestādēm. Ne tikai pret pašu LRTT ir drausmīgs naids, bet arī pret Tribunāla i- vietni, jo šo vietni uzrauga ES un Vācijas drošības iestādes. Viss, kas tajā tiek rakstīts, tiek arī iztulkots. Latviešu tautai ir ļoti svarīgi, ka ir tāda i-vietne, jo caur to attiecīgie Drošības orgāni uzzina īsto situāciju Latvijā.

H-86 ir vairākkārt brīdinājusi ES par Krievijas draudiem Eiropai, ka ir jālikvidē 5. kolonna Latvijā. Tas arī drīzumā tiks darīts, un, tas būs nāvējošs trieciens krievžīdiskajem imperiālistiem.

Tagad Freimantāla kungs saprata, ja publicējas LRTT i-vietnē, tad tas nonāk vajadzīgā vietā arī netulkots.

Cionisti nav tik vareni, kā cenšas visādi čekas pabiras ar DDD un Merkuru priekšgalā, bazūnēt un sēt paniku.

Latvieši sasita krievu impēriju, latvieši sasita krievžīdisko PSRS, latvieši sasitīs arī putiniski- cionistisko izdzimteņu veidojumu.

Latvieši ir visur un latvieši sasit visus, kas nes ļaunumu.

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

18.07.13.    LRTT

You may also like...

31 komentāri

  1. Os saka:

    Ja,vienreizejas lietas ar RLB,lidzigi,ka -Atskanu hr.,jeb Rimju hr…ir sacis kristietibu(Domats Jesua) un mus no naves atpestijis,tas mierinajums allaz bijis. Starp paganiem tie negantuli…,tas Tervetes kenins Nameisis-nu eita virsu kristigiem,jus mani lepnie varoni… Drumi gan tukstosgadigie ozoli salc…,bet lidz ar rita miglu,Kad beigusies ir tumsa ,Devini priesteri kalna kapj un seno ritualu tie sak…-ta nav hronika. Tagad hr.-Namejs kad iegriezas Vidzeme-kristigos zidu rokaspuisus pakaut,ordenim paliga no Cesim kads zobenbralis ar Karogu steidz-Sarkana krasa un Baltu stripu pa vidu. Un Cesis sauc ta kadu pili kurai tads Karogs un ta atrodas LATVIESU ZEME-tas latviesu karogs to patiesi varu jums sacit…un kopsakarigi Bibeles Jana ev.4.nod.,ja nav slinkums ar lielu aiznemtibu izlasit,nav jau daudz,ta teikt acu gaisumam. Bez Cienas,pret zidu rokaspuisiem kristiesiem,Nameisis…

  2. Os saka:

    Man sak skist,ka esmu Mikimauss. Laikam prezidents jau Paklaju rulle.

  3. ANDRIS 7 saka:

    LABRIT!
    Freimantala kungs ir izglitots un gudrs,tadel atgutais LATVIESU BIEDRIBAS
    NAMS,un ta noteikti bus,varetu but vieta,kur noskaidrot savu mentalo
    piederibu.Pec SAULES KAUJAS 1236 gada,vesture ir sagrozita ta,lai mes tos
    lielos MELUS pienemtu,un neuzdotu “LIEKOS” jautajumus,ka PSRS laikos.
    Tapec jau tas veidojums tika radits,lai ar BAILEM aizmirstu un AKLI
    paklautos diktatam.Iebiedesanas formacijas INKVIZIcIJA,KARI,PSRS un citas,
    ir VIENA MELNA SPEKA “krasu” palete.Pilnigi iespejams,ka noskaidrojas,ka
    kadam ir MAROKAS ARABU piederiba.Izglitibu un apgaismibu nesosais LATVIESU
    BIEDRIBAS NAMS,tad ari varetu noskaidrot visas SIS neskaidribas ,un citas.Musu samaisito arhiologiju,dziesmu butibu,tautas terpu krasu un
    formas jegu,visu buvju un piemineklu apzinasanu LATVIJA,ka energetisko
    piederibu,un masketo nozimi.
    ANGLIM-Anglis jau zin,kas vins ir,tapec sevi ta sauc.PROVOKAcIJU virtuozs,lai citu mentalitate liktu ATBILDET tiesi.Vesture zina,kas no ta
    iznak.
    Visam nevar piekrist,ja salidzina 2 atslegas un 2 patiesibas,jo kautko
    parrakstot,parrakstam MELUS,kuri bijusi parrakstiti,no citiem MELIEM.

    http://www.youtube.com/watch?v=3SCwxLzIzCw
    http://www.youtube.com/watch?v=NYa59ImLPts

    http://en.wikipedia.org/wiki/Raksha_people_of_Sri_Lanka

    SALNA PAVASARI,paradits,kas ir PELEKAIS BARONS,un ka vina ERAI beigas,jo
    vins ir vecs.MADARA ir ta latviesu dala,kas pieludz ZELTA TELU,un ari
    tiem ir BEIGAS.Kritiens notiek PAVASARI,kas ir JAN eras apzimejums.
    Vienigi atliek apzinat,lai nebutu iepits MELU pavediens,meklesanas
    rezultata,kas var aizvest citur,un sabojat VISU,ka DARVAS KAROTE.

    No iekaveta NEKAS NEIET.BLOKADE.

    VELAK VEL . PALDIES.

  4. Valdis Freimantāls atbilde N.Māstrihtam saka:

    Sveiks, Linard! Paldies par “kroga un dzertuves” publikāciju tribunālā. Paldies Tev par pārcilvēcīgo darbu, ko dari bez atlīdzības Latvijas nācijas labā. Zinu cik tas ir grūti no savas pieredzes. Tu atdod visu idejai par tīru skaidru, skaistu, mierīgu dzīvi Dzimtenei, visiem tās bērniem un sirmgalvjiem. Visiem tās zēniem un meitenēm, visiem tās tēviem un māmiņām. Visiem tās garīgajiem un fiziskajiem celtniekiem,kuri kā darba bites, ceļ Latviju šeit, šajā vietā zem saules, šeit un tagad uz pasaules! Paldies Tev par Tavu drosmi un Tavām ciešanām. Nepateicība ir pasaules alga, saka daudzi, bet pateicība ir augstākais apbalvojums, ko var pasniegt tikai līdzīgie. Līdzīgo atzinība ir mūsu laime! Tas ir visaugstākais apbalvojums cilvēkam viņa īsās, bezgala skaistās dzīves laikā. Mēs abi zinām, ka, likteņa izmētāti, dažādās vietās, dažādās valstīs latvieši dara savu darbu čakli un talantīgi, jo citādi viņi nemaz nevar, jo mūsu gods ir labi padarīts darbs, kur ielikta visa sirds un dvēsele!
    Gribu pavēstīt visiem, ka pēc Rīgas Latviešu Biedrības izsišanas un izšaušanas 1993, gada 18.februāra naktī un 19.februāra rītā, kurš jau Latvijas valstij uzausa kā pārrauto cerību laikmets, (lai 20 gadus, melu bungu rīboņas pavadīts, grautu un postītu mūsu Dzimteni) – es noteikti zinu, ka pienāks tas laiks, kad pie katras latviešu mājas, 19 februārī būs valsts karogs ar platu melnu lenti, kā mūžīgā piemiņa tiem 10 000 latviešiem, kuru izmisumu un bezizeju radīja komunistu un čekistu huntas slepenais lēmums naktī likvidēt pilnībā atjaunoto Rīgas Latviešu Biedrību, lai visneaizsargātākie latvieši sāktu pašnāvībās rast “vienīgo” izeju. Šis datums ir uzskatāms par slēpta genocīda sākumu pret Latvijas tautu. (Skatīt latviešu pašnāvību statistikas datus). Lai bērnu un tuvinieku nedzēšamās sāpes par tēva, vai māmiņas, brālīša, vai māsiņas pāragro nāvi dziļi paliek tautas atmiņā uz mūžīgiem laikiem. Latviešu ģimeņu postītāju darbība ir jāaptur! Nekavējoties un uz visiem laikiem! Visas Latviešu Biedrības ir jāatjauno ar valsts likumu, kurš nekavējoties ir jārada 4. maija surogātvalsts likumdevējiem. Tikai tā mēs atjaunosim latvisku Latviju, kulturālu, drošu un pašpietiekamu! Tādu valsti ar kuru varēsim lepoties, nevis kaunēties.

  5. N.Māstrihts saka:

    Izlasot rakstu, paliek sajūta, ka L.Grantiņš ir audzis un attīstījies, un beidzot sapratis, ka citu valstu iestādes neinteresē latviešu tautas liktenis, cik informācija par procesiem Latvijā, kas ietekmē latviešu pašnoteikšanos. Beidzot visiem būtu jāsprot, ka pret ienaidnieku cīnās ari ar viņa ieročiem, nevis sūdzas un brēc pasaulei par netaisnību. Neuzskatu, ka būtu jādraud, vai jāizplata “spriedumi”, kas tikai atklāj ienaidniekam mūsu patiesās domas. Vācija nav nekāds draugs, tai ir arī savas intereses, kas stāv pāri latviešu nacionālajām interesēm. LRTT būtu pašiem jātiek skaidrībā par savu biedru uzticamību, man nav pierādījumu un arī nešķeļu, bet man nav skaidrs, kā L. Grantiņš padomju laikos spēja vienpersoniski uzrakstīt H-86 manifestu, jo vēlāk pārvērtās par nekonstruktīvu “spriedumu” taisītāju, kam neiestājās un neiestājas nekādas sekas. Atvainojiet, vēršanās pie Garīgajiem Spēkiem un starptautiskās sabiedrības neko neatrisina un neatrisinās. Visa politika un tautu cīņas ir asiņainas – tēlaini izsakoties – “karotāji jau pa pusei ir zemē ierakti dzīvi”. Ja grib cīnīties, ar to jāsamierinās.

    Admins
    Paldies, Māstriht, par “pedagoģiskajām” rūpēm.
    Ja, Tu, tik gudrs esi, tad kāpēc “nekas” nēsi ?
    Vai tik negribi uzmesties par kordinatoru ?
    Nākošajā cīņas etapā Tev nav nekādas izredzes, jo katrs tevis sacītais vārds norāda uz to, ka esi latviešu tautas lielāis ienaidnieks.
    Nebrīnīšos, ja aiz Māstrihta ieraudzīšu žīda Borovkova asiņaino fizionomiju, jo tik negatīvu, melīgu un ļaunu var uzrakstīt tikai viņš … .

  6. drīz saka:

    Drīz Debesīm un Zemei tie meli, zagšana un slepkavības nebūs izturamas . Bandītiskas valdības,ļaužu prāta tumsība un kūtrība ;daudzkārtīgas cīņas , palaidnīga un nekārtīga dzīve valstis noposta un padara nabagus.Kad paceltos krietni valdnieki,kas saprot valstis neizsūkt un nolaupīt,bet uzkopt un prātīgi pārvaldīt,zemes drīz atzeltu un uzziedētu.
    Tam vajagot būt mazam garam,kas kaunas aizņemties patiesības.
    Šobrīd skatoties zagšanu un bandītismu pasaulē ,šķiet ka viņi sacenšās kurš būs visbagātākais kapsētā.Pret viņiem jācīnās ar viņu pašu līdzekļiem un to var izdarīt citplanētieši.

  7. N.Māstrihts saka:

    Paldies par atklātu …

    Admins
    Tevis rakstītais ir naidpils bezspēcības apliecinājums. Kūdošs un melīgs, cionistu- komunistu gara darbs. Tu esi iedomājies, ka, jūs “izredzētie”, esiet gudrāki par pārējiem. Jūsu “gudrība” slēpjas bezkaunībā un neiedomājamā nelietībā. Vairumā lētticīgos un godīgos latviešus jums izdodas apmuļķot, bet visam ir savas robežas. Ir pienākusi lielā atmaksas stunda. Lai velns jums stāv blakus, visu tautu atriebības stundā.

  8. Os saka:

    Dievs ir viens un pretstats tam ir Velns.Tam ta ari bus but-tas ir no manis. Tur jau ta lieta,ka Dievisks pamats nozime Patiesibu un Patiesiba nav meli! Programma,ja ta pamatos ir balstita uz meliem un nav sapratnes istas par so pamatu fundamentu-uz tadiem pamatiem nevar Dievisku eku celt-ari dzivi,saimi,Valsti,tie tad ari ir tie greizie pamati. Visadi Masoni-kristiesu raujas buvet jaunu Valsti,vai kaut ko tamlidzigu uz melu un Viltibas pamatiem-teologi-augstaka ranga Velna kalpi atklati melo un vada tautu iznicibas cela. Vini gan zin patiesibu,gan par Nameisi,gan par Karogu,gan par Latviju-latviesiem-Liv,Livonija,Livzemi,Livi,Libiesi-kuri tad ari ir tie latviesi,bet nav Baltu tauta,jo ir pasaules vazanki ievazajusies svesa zeme! Pazud Semigallija,jeb Zemgalu zeme. Mesli,judu rokaspuisi kristiesi. Priesteri kristiesu uz prieksu-pastastiet kas ir judas,judeokristietiba un masonisms.

  9. Eduards Lunis saka:

    –Sveicināts,Grantiņa kungs!
    Vispirms par rakstu. Esmu isaistījies -it kā Latviešu Biedrības atjaunošanā, bet mani nesauc uz sanāksmēm –aci’mredzot esmu ,,viņu,,kompānijā nepiemērots…
    Bet tagad par to, vai būsiet Latvijā, vai nevaru kā pali’dzēt, nodrošināt , aizsargāt Jūs. Mans tel. 65038743

  10. Os saka:

    Un Patiesiba ir daudz sausmigaka. Visi sie judas un vinu rokaspuisi judeokristiesi,izmantojot magiskos baznicas-ticibas-religijas ritualus,ir ta-ar tadam Vazam-caur Zverastu( kas apzinigi,kas ne) pieslegti Velna dzirnavam,jeb jaunmodigi Egregoram,ka ir transformejusi dveseli frakciju veida Velnam un ir totala pilniga atkariba. Ja,no malas izskata gluzi ka Cilveki,pat patiesibu it ka runa,bet,kad pamatos ir japasaka patiesiba,tad nezin it ka un sludina-ticat akli,nu tas ta ir,to tak mes visi zinam un t.t. Bet par notikusam neskistibam bazune viss skalak un t.t. Tie Velna rituali baznicas-es mirona galu miesu un dzert asinis-gadiem izpilditi,tur Cilveka nav,tirs un ists Velns sez Dveseles kanna-cakra. Pasu vardu-baznica ar sie Velni ir ta apganijusi,ka nekad neatmazgat. Musu Ariesu vards ir-baznica. Bet nu jau lai zidmasoni to nemj sev.

  11. Os saka:

    Kad ta eks-V.Freiberga zidmasone judeokristiete Bazuneja baznica kancele uzrapusies par Greku,ko tad vina nezinaja,ka Adams pec zida Moiseja gr.nav nekads Adams,bet gan Abrams,Ieva ir Sara. Bibele 5.Mozus gr.ir zidu Tora un Mozus zidiski ivrita ir Moisejs. Pat Dziesmu svetkos iepits Masonisms tirs-reklama pa TV-ko Adams nems par sievu Ievu,ievu,ievu. Vis tiek slepts un tisi aplami prieks mulka kristiesiem kodeti programmets uz-apjasanu. Ko tad Masoni nepasaka taisni-ko Abrams nems par sievu-Saru,saru. Dziesmusvetku Karoga ar Nacionala Kulturfonda Masoniem-kristiesiem,Valstiski tiek pasludinats,ka redzamais virs ir-Vaidelots,tas ir Hemofrodits-tas ir tas,kas vairojas pats un ir vienlaicigi divu dzimumu,vispar degenerats. Pareizi butu-Zintnieks,Krivs,vai Bramanis vistuvak. Vaidelote-ir tikai sieviesu dzimuma.

  12. Os saka:

    Nodefinu Masona visprecizako skaidrojumu-tas ir nezids zemakajas lozas,kurs saprot,ir apzinigs zidu tautas un velna protams-kalps-pravietojot zidisma judaismu pasaule caur atviegloto variantu prieks-nezidiem kristietibu,visbiezak sastopams jebkura kristiga konfescija un ir -baznicu darbonis,nerunajot par Priesteriem-tie nav zemakas kartas,bet augstakas lozas. Tas pats attiecas uz Valsts parvaldes darboniem,ka Vaira. Un tad “Sveti” viens otru,sveti vinu dievs Jave,un visi svetiti un zidu bibele svetiti raksti. Man bibele atgadina noziedznieka Velna sausmu gramatu. Lai Perkons sper jus Joda bernus pasa elles dibena. Ta tam tagad ir but,mesli tadi.

  13. Valdis Freimantāls atbilde N.Māstrihtam saka:

    Latvijā daudzas valsts institūcijas nestrādā vispār, tās pilda tikai dekoratīvas funkcijas. Valsts apmaksāti “speci” maisās pa kabinetiem un imitē kaut kādu darbību. Šos imitatorus nav iespējams sodīt, vai padzīt, jo tie pārstāv varu – noziedzīgu, nesodāmu un visu valsti aptverošu. Steidzamības kārtā jārada ES struktūrvienība Latvijā, kas uzraudzītu un kontrolētu imitatoru bandas, kuras grābj naudu no valsts kases, kā atalgojumu savai neko nedarīšanai. Bet galvenais ļaunums ir tas, ka viņi aizņem valstiski svarīgus amatus, liedzot godprātīgi pildīt tos citiem. Rīgas Latviešu Biedrības bandītiskās iznīcināšanas gadījumā 1993. gada 18.februāra naktī; ģenerālprokurors,Iekšlietu ministrs, Tieslietu ministrs, Saeimas cilvēktiesību komisijas vadītājs, cilvēktiesību biroja vadītājs un citas algotas amatpersonas ignorēja valstī pastāvošos likumus un likumību.

  14. Anglis saka:

    Nu kas tad es bútu Andri7, man vienkārši nav skaidri tavi komentāri, kuri nu nekādi neattiecas uz rakstiem, tu veido monologu ar sevi, savos komentāros, ja komentā tad komentē par tēmu, ja ir ko teikt, nevis bāz visādas muļķības, kas uz rakstu un lietu neattiecas, tas ir arī viss, ko gribēju tev pateikt savā komentārā, bet tu jau sāc te spiegus un sazvērestības meklēt, tā ir šizofrēnija, nevēlos šeit nevienu apvainot, bet rakstīsim par tēmu un veidosim diskusiju komentāros, par problēmām kuras ir aktuālas šodienas Latvijai, nevis monologus kur tikai pats Andris7 saprot, ko viņš gribējis pateikt!

  15. britišs saka:

    Parasti aizbraucēji saka,ka saucamie angļi esot nesaprotoši,muļķi,nu vārdu sakot šizofrēniķi.Kā osīts saka,tie angļa purkšķi smird pēc kremļa.Andri raksti un vairāk raksti,jo tie ir vienmēr pa tēmu.Latvijas problēmas,atskaitot angli,jau pēc 23.g.vajadzēja jau CILVĒKIEM zināt.Baltu tauta jau to zināja pirms tā šļura bija sākusies.Andris uzraksta to kāpēc tās briesmas valda par pasauli,un tie kas aizskar Andri ar savu muļķību ir atkal no kremļa.

  16. Valdis Freimantāls atbilde N.Māstrihtam saka:

    Domāju, ka mūsu kopējā lieta – atjaunot likumību Latvijā, iegūs, ja diskusija būs visiem saprotama, izprotama un valoda skaidra (bez pārgudriem mājieniem, vai norādēm). Internets ir jāizmanto “KONKRĒTAS APSŪDZĪBAS UZTURĒŠANAI”.

  17. N.Māstrihts atbildē Valdim Freimantālam saka:

    Šos imitatorus nav iespējams sodīt, vai padzīt, jo tie pārstāv varu – noziedzīgu, nesodāmu un visu valsti aptverošu. Steidzamības kārtā jārada ES struktūrvienība Latvijā, kas uzraudzītu un kontrolētu imitatoru bandas, kuras grābj naudu no valsts kases, kā atalgojumu savai neko nedarīšanai. Bet galvenais ļaunums ir tas, ka viņi aizņem valstiski svarīgus amatus, liedzot godprātīgi pildīt tos citiem.
    ======================================================================
    ES un eirozonas sabrukums jau ir ielikts skaidros plānos, kas slepeni izstrādāti Harvardas un Čikāgas universitētēs ASV pēc SVF (PB) pasūtījuma Eiropas reģionam. Minētā plānā-projektā ietilpst SVF (PB), vecām ASV židmasonu bankām kopā ar Vāciju, Hitlera parāds žīdiem, izzagt ES valstu kases- t.i. iedzīt tās parādu spirālē, papildus atsavinot ES valstu centrālo banku zelta rezerves, kuras, iestājoties eirozonā, pāriet ECB un Briseles likumdošanas pārvaldībā. ES sabrukums papildus plānots uz “šķēru principa”pamata – subsidētais ES tirgus pret pasaules un ASV brīvo. Sabrūkot ES un eirozonai, ES valstis, palikušas bez zelta rezervēm, atjaunos nacionālās valūtas, kurām nebūs nekāda seguma, kas papildus liks aizņemties no SVF (PB). Ieguvēji lielajā haosā, iespējams, būs kredītu ņēmēji, kas uz desmitiem gadu aizņēmušies eiro (kā Dombrovskis), Vācija, ASV un SVF (PB), vecās ASV žīdmasonu bankas. Jo ātrāk ES iestājušos valstu zelta rezerves pāries ECB un Briseles likumdošanas pārvaldībā un jo lielākus parādus uzkrās ES valstu Valsts kases (Grieķija, Spānija, Portugāle, Kipra, Latvija ut.c), jo ātrāk iestāsies ES un eirozonas sabrukums. Bet tas nebūs tik ātri. Sabruks gan vienā dienā. ES dibināšanas mērķis būs sasniegts – Eiropā karu nebūs, būs bagātā Vācija un nabadzīgās valstis tai apkārt. Vācijas marka būs stiprākā valūta Eiropā. Latvija būs nabadzīga Krievijas nomale, kur lielākā daļa latviešu būs aizbraukuši vai pārkrievoti. Saeimā valdīs krievvalodīgie, kas atcels Dziesmusvētku likumu un Dziesmusvētki pārstās eksistēt. 4. Maija kliķe ar mafijas barvedi A.Bērziņu un komunisti savu melno mankurtu darbu būs izdarījuši.
    ====================================================================
    Jūsu naivums, sorry, nav “nopērkams”, jo tādējādi vēlaties strādāt okupantu -Krievijas (visieinteresētākā eiro ieviešanā LV ir Krievija – jo krievi drīkst investēt Latvijā, pērkot nekustamos īpāsumus, atmazgājot naudu utt., pārkrievojot Latviju..), Briseles, ASV veco židmasonu banku labā, tostarp SVF (PB). Šāda birokrātija ar Briseles atbalstītiem “parazītiem” un daudzajām struktūrām Latvijā, tostarp parazitējošiem eiroparalamentāriešiem Briselē ar 7000 eiro algu mēnesī kā šķira ir iekļauta ASV, SVF, PB pasūtītajā projektā Čikāgas un Harvardas universitātēs izstrādātajā projektā Eiropas reģionam. Šai sabiedrības škirai Latvija jāievelk vēl dziļākā parādu purvā, atkarībā no Briseles, ko arī šī pārticīgā škira dara. Pienāks laiks, kad tā nebūs vajadzīga. Pašlaik, kad Latvijā ar valodu referenduma palīdzību SAB un DP, 4. maija kliķe, kas sadarbojas ar Briseles slepenajiem dienstiem, ASV slepanejiem dienstiem, CIP,izmainīja referenduma likumu, lai tauta neizjauktu Latvijas aikļaušanu eirozonā ar eiro, minētais projekts Eiropai veiksmīgi virzās uz priekšu un nākošā jau ieplānota Lietuva.. ASV nāk klajā ar tirdzniecības sadarbības līgumu ar ES, kas nozīmē minētā projekta veiksmīgu attīstību ASV, SVF (PB) un veco židmasonu banku ASV, Izraēlas interesēs padziļināt ASV, SVF, PB ietekmi ar mērķi sniegt vēl lētākus naudas aizdevumus, veikt izlūkošanu ASV korporokrātijas interesēs, kura saaugusi pilnībā ar ASV valsts struktūrām pasaules globalizācijas (vispārējas pakļaušanas)interesēs, kas pilnībā izslēdz nacionālu, neatkarīgu valstu pastāvēšanu.

  18. Anglis saka:

    Britišs protams, strādāju Kremlī, piepalīdzu MI6, un šad tad Cip arī izpalīdzu, tiešām jau kļūstat smieklīgi, protams ka Angļi ir muļķi tikai letiņi tie gudrākie un pārāki pār visām nācijām, tikai paskatoties to līmeni kādā dzīvo dumjie angļi, vācieši rodas secinājums ka purkšķus te laid tu Britišs, jo izņemot to kā kādam uzpirst anonīmi internetā, vairāk neko nemāki un ja jau visi muļķi bet tu viens mums tāds gudrs, tad kāpēc Latvija šodien ir tur, kur viņa ir, to jautāju tev daudz sasniegušais Britišs?

  19. script saka:

    Andra komentāri tiek pieļauti tāpēc, lai redzētu cik tālu ir novests šis nabadziņš. Muļķības totālākās. Nu bet atslodzei, lai varētu pasmieties par viņa šedevriem, lai jau skricelē. Nav jau citur kur nabadziņam izpausties. Jā starp citu, kam nepatīk, var lapā ielikt mazu skriptiņu un visi šie wunderkinda komenti nav vairs redzami. ;)

  20. palle saka:

    Nez kā Grantiņa kungam te Latvijā iet,ja viņš ir atbraucis?

  21. N.Māstrihts atbildē Valdim Freimantālam saka:

    Šos imitatorus nav iespējams sodīt, vai padzīt, jo tie pārstāv varu – noziedzīgu, nesodāmu un visu valsti aptverošu. Steidzamības kārtā jārada ES struktūrvienība Latvijā, kas uzraudzītu un kontrolētu imitatoru bandas, kuras grābj naudu no valsts kases, kā atalgojumu savai neko nedarīšanai. Bet galvenais ļaunums ir tas, ka viņi aizņem valstiski svarīgus amatus, liedzot godprātīgi pildīt tos citiem. ============================== ============================== ==========
    Jūsu naivums, sorry, nav “nopērkams”, jo tādējādi vēlaties strādāt okupantu -Krievijas (visieinteresētākā eiro ieviešanā LV ir Krievija – jo krievi drīkst investēt Latvijā, pērkot nekustamos īpašumus, atmazgājot naudu utt., pārkrievojot Latviju..), Briseles, ASV veco žīdmasonu banku labā, tostarp SVF (PB). Šāda birokrātija ar Briseles atbalstītiem “parazītiem” un daudzajām ES struktūrām Latvijā (kas arī pērk portālu īpašnieku viedokļus) tostarp parazitējošiem eiroparalamentāriešiem Briselē ar 7000 eiro algu mēnesī, kā sabiedrības šķira ir iekļauta ASV, SVF, PB pasūtītajā projektā Čikāgas un Harvardas universitātēs izstrādātajā projektā Eiropas reģionam. Šai sabiedrības šķirai Latvija jāievelk vēl dziļākā parādu SVF (PB) purvā un atkarībā (ar subsīdiju politiku) no Briseles, ko arī šī pārticīgā šķira dara. Pienāks laiks, kad tā, protams, nebūs vajadzīga. Pašlaik, kad Latvijā ar valodu referenduma palīdzību SAB un DP, 4. maija kliķe, kas sadarbojas ar Briseles slepenajiem dienestiem, ASV slepanejiem dienestiem, CIP izmainīja referenduma likumu, lai tauta neizjauktu Latvijas aikļaušanu eirozonā ar eiro, minētais projekts Eiropai veiksmīgi virzās uz priekšu un nākošā jau ieplānota Lietuva.. ASV jau nāk klajā ar tirdzniecības sadarbības līgumu ar ES, kas nozīmē minētā projekta veiksmīgu attīstību ASV, SVF (PB) un veco židmasonu banku ASV, Izraēlas interesēs padziļināt ASV, SVF, PB ietekmi ar mērķi sniegt vēl lētākus naudas aizdevumus, veikt izlūkošanu ASV korporokrātijas interesēs, kura saaugusi pilnībā ar ASV valsts struktūrām pasaules globalizācijas (vispārējas pakļaušanas) interesēs, kas pilnībā izslēdz nacionālu, neatkarīgu valstu pastāvēšanu.

  22. Os saka:

    Tiesi ta-smird konkreti pec zidKremla Azu smakas riebigas!

  23. Os saka:

    Loti vienkarsi,Latvija atrodas ap 50 proc. Okupantu,kas ir svesas mums naidigas Valsts Krievijas dala. Krievija valda totals bardaks,korupcija,ar Valsti FDD organizeta organizeta planota noziedziba-visaptverosa un milziga,Krievija velk savu ekonomiku tikai uz derigo izraktenu pardosanu,ta ir totalitara rezima Valsts. Un si Krievijas dala,kas atrodas Latvija,ar visam iespejamajam nerakstitam metodem laupa Latvijas tautas Valsts Kasi. Savukart tie Latviesu tautibas darboni Valsts parvalde ar viltu un teroru ari ir ievilkti kultivet Latvijas Valsts izpostisanu. Nav tani nekas pretdabisks,jo 4.maija de facto LemejVara ar IzpildVaru palika ta pati,kas bija LPSR VARA. Pie sada modela,ja 50 proc. Valsts iedzivotaju dzivo Krievijas-informativaja telpa,tas ir normali,jo oktpantiem ir viens merkis-ka vairak izlaupit so Zemi,nevis lai seit butu likumiga,neatkariga Latviesiem piederosa Valsts. Janemj vera ari,ka sie krievzidi salidzinosi ar Laimes Zemi Krieviju te dzivo daudz labak neka vini Krievija butu dzivojusi,ja tagad peksni aizbrauktu. Vini faktiski ir Paraziti musu Latvju tautas un partiek no musu darba.

  24. Os saka:

    Vai tad Latviesu tautas intereses bija tas likums-par uzturesanas atlauju pieskirsanu caur ipasumu izpardosanu. Ta nav Latvju tautas griba,bet okupanttautas griba. Protams,ka okupantu ar katru dienu seit klust vairak,bet pamatiedzivotaju mazak un ja ta turpinasies,tad vini mums atnems pedejo-Dzimteni un tads jau ir KF FDD plans,lai caur Latviju-ka logu izdarit Eiropas okupaciju “Maigo”.

  25. Os saka:

    Tie izstradatie modeli par ES sabruksanu,tani ir tikai dala patiesibas. To,ka kadreiz sabruks ES-tas ir tads pats fakts visiem zinams,tapat,ka kadreiz pienaks Pasaules gals. Un tad mironi leks ara no kapiem-labi ka mums ir Pestitajs Jesua,kurs iekartos mus Paradize,tas allaz mierinajums ir bijis). Latvija viena pati,ar sadu iedzivotaju sastavu nevar eksistet,vai nu te tad ir Krievija,vai ES. Racionali ir izveleties mazako launumu ES. Krievijas FDD gan gribetu uzreiz bezierunu Latvijas pievienosanu KF,pec Tautas Latvijas luguma. Ta ka nav sodien alternativas,ka ES un Eiro ieviesana,lai siem krievlatviskiem ziduleniem butu sarezgitak laupit Musu Zemi.

  26. Namejs saka:

    Glabā datus mākonī!
    Labs serviss, kur akcijas ietvaros var iegūt 20GB sinhronizējamu datu krātuvi (automātiski sinhronizējas uz visiem datoriem, kur instalē viņu programmiņu – kā arī konkrētie faili vienmēr ir pieejami ielogojoties caur internetu).

    https://copy.com?r=rn2dqd

    Ja reģistrējas caur atsauci (links rindiņu augstāk), tad 20 Gb un references devējam 5Gb. Ja tāpat, tad 15Gb.

    Promo akcija darbojas īslaicīgi. Iepriekš viņi piedāvāja 5Gb un par katra jauna referenta piereģistrēšanos 1Gb.

    Labs pārskats par pasākumu šeit: http://phandroid.com/2013/04/02/copy-for-android/

  27. Valdis Freimantāls atbilde N.Māstrihtam saka:

    Kad Čevers Voldemāra ielā 5 stāvā izveidoja fondu “Drošība” un sapulcināja pazīstamus juristus, ierados tur ar dokumentiem par Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšanu un iesniedzu tos oficiāli. Personīgi Ojāram Rudzītim iesniedzu pārliecinošus pierādījumus(O.R.- vadošais Latvijas mācībapēks krimināllietās). Viss noklusa un palika bez tālākas virzības. Toties sabiedrību saviļņoja mīklaina vīrieša slepkavība šajā namā kāpņu telpā. Sapratu, ka sabiedrības drošībai izveidotais fonds ir kārtējā fikcija, lai maldinātu sabiedrību, un par sabiedrības drošību dibinātāji domā vismazāk! Vēlāk, nesaprotamu iemeslu dēļ, “Drošība” pašlikvidējās.
    Pēc tam, kad Brūveris kļuva par cilvēktiesību biroja vadītāju -iesniedzu birojam dokumentu – sūdzību par Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšanu 1993.gada 18.februāra naktī. (ATKAL ATBILDES NEKĀDAS).

  28. N.Māstrihts saka:

    Vešņakovs nekad neteiks, ka Žirinovskis kā galma āksts pasaka to, ko domā Putins un Krievijas valdība, kā arī to, ko realizē reāli Krievijas parlaments, valdība, Putins un Krievijas specdienesti. SC stratēģija tiek realizēta LV okupācijas turpināšanai un LV pārvaldīšanai saskaņā ar Krievijas stratēģiskajām interesēm. Iznīcināt Rīgu, noslaukot no zemes virsas?, tas būtu tas pats, kas noslaucīt no zemes Maskavu, jo Rīga jau ir pārkrievota. Pārkrievošanu un genocīdu pret latviešu tautu konsekventi veic komunistu 4. maija kliķe kopā ar politmafiju, visas līdz šim esošās Latvijas valdības un Saeimas, partijas, NA novēršot uzmanību no šī fakta, ar atrašanos Saeimā tikai nomierinot latviešus. Komunistu 4. maija kliķe ir vēl zvērīgāka par Krievijas iespējamo militāro okupāciju, iztopot Krievijas interesēm, piespēlējot ASV un NATO interesēm, mēģinot globalizēt Krieviju, ļaujot tai pārkrievot Latviju, iznīcinot latviešu tautu ar pašu latviešu politmafijas pērkamo politiķu rokām, to alkatību un lēmumiem, gan uzpērkot, gan iebaidot, gan apmuļķojot. SC audzē muskuļus Latvijas pārvaldīšanai, pārņemot lēmumu pieņemšanu Saeimā, nākotnē veicot grozījumus Dziesmusvētku likumā, ar ko Dziesmusvētku tradīcija tiks izbeigta ar reālu divvalodības ieviešanu. Vecie komunisti blēži – Gorbunovs, Šķēle, Jaunsleins, Lembergs, Berzins, Brigmanis, Āboltiņa izmirs kā politiskie dinozauri.. pēc pārdesmit gadiem un Latvija būs iznīcināta latviešiem. SC apzināti ilgstoši neiet valdībā, jo nevēlas pildīt LV slepenos līgumus pret SVF, PB, kuri tika saslēgti pēc tam, kad Godmanis ar Maizīti un Sudrabu izzaga valsts kasi, glābjot Parex. Jo nākošās valdības vairs nespēs labi pārvaldīt valsti, jo tās pārvadību saēd parādi un valsts garantētie naudas aizdevumi 470 miljonu latu apmērā, darbspējīgo aizbraukšana. SC negrib strādāt SVF, PB, ASV interesēs, atdodot parādus un sedzot zaudējumus, kā arī nevēlas būt “sliktie”, kas vēl vairāk apcirps algas un ierobežos pensionāru patēriņus, jo izejas no valsts bankrota nav – valsts jau patiesībā ir bankrotējusi, ko neviens nevēlas atzīt kā notikušu faktu un SC joprojām ir “labie”, kuriem stafeti valsts pārvaldē ļoti, ļoti un cik vien drīz vēlas nodot (augstie, mākslīgi uzpūstie un regulāri popularizētie medijos SC reitingi) pie varas esošā komunistu 4. maija kliķe, partijas, atkratoties no pārvaldības, kā tas notiek Rīgas pašvaldībā, kas nav iespējama laba bez tautas nākošajiem niknajiem protestiem.

    Admins
    Un tu, Mastriht, esi viens no tiem, kurš bezkaunīgi aģitē par SC. Šis komentārs ir īsts kangara “parauggabals”.

  29. Avokado saka:

    Tagad vecie politiķi, lai saglabātu varu, brīdina, rosina, mulst un baidās, taisnojas, izdomā pašreklāmas trikus. Vienvārdsakot – locās kā zuši (NA – uzturēšanās atļauju tirgošanas aizliegšana, lai gan palīdzēja iznīcināt latu, ar ko varēja kā instrumentu RADĪT darbvietas Latvijā), pirms Eiroparlamenta un Saeimas vēlēšanām, rausta līdz naidam starp partijām budžeta „deķīti”. Bet neviens negrib redzēt, ka jāmaina sistēma un no kurienes tas sākās – šie valsts parādi un sabiedrības vispārējā nabadzība. No Godmaņa, kad tas ar Zatlera, Sudrabas, Maizīša svētību glāba Parex, valsts zaudēja 1.72 miljardi latu.Godmaņa- Brigmaņa- Dombrovska- SC noziedzīgā kliķe turpina Valsts kases izzagšanu. Krājbanka, aizņēmumi garantiju fondam – 500 000 000 LVL, Metalurgs 52 miljoni, Parex 1.72 miljardi LVL, Fliks 15-16 000 000 LVL, vēl būs Spānijas prasība par vilcienu neiepirkšanu, vēl būs simti miljoni latu aizņēmums no SVF eirozonas garantijām Grieķijas parādiem, vēl ir 470 000 000 LVL valsts garantijas aizdevumiem, kā tas bija Metalurgam. Valsts un pašvaldību parāds 2013. gada augusta beigās – 5,749 miljardi latu.Noziedzīgā Godmaņa- Brigmaņa- Dombrovska-Viņķeles, Circenes, Āboltiņas, SC, NA kļiķe turpina atļaut Lembergam un līdzīgiem izzagt valsts kasi ar ofšoriem KATRU DIENU. Privātpersonu parāds ārzemju bankām Latvijā ap 10 miljardiem latu!!! Eiroparlamenta un Saeimas vēlēšanām meklēs jaunus politiķus, kas būtu gatavi SOLĪT tā, kas tauta notic, ka tie spēs atrisināt LV parādu un attīstības problēmas.Šos parādus jau nolemts maksāt TIEM, kas paliks Latvijā.

    Admins N. Māstrihtam(Avakado)
    Tad ļau VL! mainīt šo sistēmu.
    Riet, skatoties debesīs un vēl naktī, nav liela māksla. Un, par šī repšLATA varenību, nu gan nevajzdzētu anekdotes stāstīt.
    Šis lats ir repšes gārīgais spoguļtēls.
    Ja pielīdzini NA āboltiņas, brigmaņa un urbanoviča mafiozajiem veidojumiem, tad sekojot pašai primitīvakajai loģikai, esi viens no šo bandu piekritējiem un Latvijas izzadzējiem.
    Loģiku jau var noliegt, bet tas nenozīmē, ka viņa neeksistē.
    Tevis radītās ļaunās enerģijas tev atnāks atpakaļ kā bumerangs.
    Kad, tas ir vienīgi laika jautājums.
    Arī godmanis un viņam līdzīgie, tiks kā suņi žogmalē nosisti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *