Atkal “Vienotība” pret latviešu valodu

imagesCAWW1JNYAr katru dienu skaidrāk VIENOTĪBA parāda savu īsto seju. 10.03.2011. kārtējo reizi Vienotības deputāti noraidīja VL priekšlikumus likumā iekļaut normas, kas paredzētu aizliegt darba devējam noteikt nesamērīgas prasības konkrētu svešvalodu prasmei, lai mazinātu krieviski nerunājošo lingvistisko diskrimināciju.

-Vai kāds varētu šādu situāciju iedomāties pašā Krievijā ?

-Vai vēl var nosaukt kādu valsti, kurā notiek tik atklāts genocīds pret pamattautu no bijušo okupantu “pielūdzēju” puses ?

Nē, tas ir vienkārši prātam neaptverams, kas notiek Saeimā !!!

dom-dum

Foto: Dombrovskis: “Es priecājos, ka mēs ar Nilu atradām kopēju valodu “16. marta” jautājumā. Domāju, ka ar SC Saeimā arī atradīsim kopēju valodu !”

Protams, ka tas ir prātam neaptverams, bet tikai ne tiem, kuri zina šīs Saeimas deputātus un viņu “aizmuguri”. Kārtējo reizi VIENOTĪBA bija ciešā “vienotībā” ar SC un PLL. Un kārtējo reizi Ilze Viņķele, http://tautastribunals.eu/?p=4169  kuras vīrs Juris Viņķelis un vīra brālis Pēteris Viņķelis ir Krievijas specdienestu ziņotāji, atrodas šā antilatviskā “štāba” priekšpostenī ar saviem demagoģiskajiem spriedelējumiem- paskaidrojumiem. To, ka latviešu valoda LATVIJAS REPUBLIKĀ ir vienīgā un noteicošā, vispār nebūtu apspriežams jautājums. Bet nē, šie nolādētie kangari stumj visur pa priekšu okupantu “maķtvaju” valodu.

Lai Dievs jums, atkritumi, stāv klāt tajā dienā, kad tiks atjaunots Tiesiskums Latvijā !!!

A- Išaks

Foto: Nils: “Vo, bļeģ, izrādās, ka ne tikai Ainars Šļesars ir naš, bet arī “utkin nos” ir pret fašistiem !”

Ar VIENOTĪBAS svētību Latvija tiek “nīcināta” ar vēl lielākiem “tempiem” nekā pie iepriekšējiem parazītiem. Dombrovska nelietība jau sāk pārspēt repšus un šķēles. Pēc ievēlēšanas nekavējoties tika paziņots par nodokļu paaugstināšanu, nostāšanās pret latviešu valodu, kopējs viedoklis ar Ušakovu 16. marta jautājumā… !!!

LRTT 12.03.11

You may also like...

6 komentāru

  1. zonnenbergs saka:

    Es te rakstiju kapec Rigas gerboni lauva.Vir gerbonos lauva ar
    krepem_tevins.
    Ko vins dara dobji ierucas,antipopes beg(mes) panika,lauvenes medi.
    Praids paedis.

  2. zonnenbergs saka:

    Administracijai-DIVIDE ET IMPERIA-nepatik.
    Ja rakstu tad visiem,ja ne tad nevienam.

  3. AMARILLA saka:

    -Ko tur, visiem ir jāņem draugi, kaimiņi un radi un 16.martā jādod godu leģionāriem un krievžīdu sakūdītajiem migrantiem parādīt, kas esam, kādi esam un ka joprojām esam mēs saimnieki, kas godina tos, ko cienām, nevis klausām svešo un kangaru sveptoņu pret 16.marta atbalstu leģionāriem.

  4. Miervaldis saka:

    nu redz – tik karstam tematam, der tik vien stulbākie un tizlākie!Kādēļ Dombrovskis ir tāds?Tādēļ kad kādam, kuru mēs tik vien nojaust varam, jau apnicis ķēpāšanās ar tautu, tādēļ šis tizlenis Dombrovskis tika tur iebīdīts!nu bet viņs manuprāt ir mazāks tizlenis par šleseru!Viņš noturēja toreiz, kad šlesers ar Godmani gribēja to Dombrovska valdību gāzt, bet neizdevās!Nu redz – nekas ar šleseru nenotika!Ir zināms, kad visus nevajadzīgos šis nezināmais nomīda kājām, tā sakot “16.marta latišņas”!Man to vectēvs teica!Tādas tās lietas!šie deģenerāti plēšās savā starpā, un ne par zemi, ne par tautu, bet par bagātībām, kuras viņiem nepienākas!Viņiem (lielākai daļai) vajag sasist sejas, tā lai mēnesi neko viņi neredzētu, un šlesers būs pats pirmais!Viņš neko neredzēs, bet gan noklausīsies spriedumu!Saka jau, kurš piesedzējs izskatās tāds nevainīgs, aiz tā slēpjas briesmu lietas!Es par mūsu varturiem runāju!Raujās, plešās viņi, jo tā baidās no krieviem un Maskavas, kad tas viņiem aptumšo prātu!Bet ir tādi, kuriem tas prātu neaptumšo!Un tie esam mēs – īstie Latvji!

  5. Ernis Purnis saka:

    Genocīds Lavijā pret latviešiem un pret mūsu vienu no senākajām un skaistākajām valodām pasaulē turpinās!

  6. Miervaldis saka:

    Nu vispār tie nezināmo piesedzēji, ir pelnijuši pamatīgu spērienu ar zābaku, nevis viņu “nopelnītās”, bagātības!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *