J. Kursīte. Neesmu nodevēja, bet mīlu taisnību

www.tautastribunals.eu 1Kas tik viss nenotiek pēdējā laikā !

Nelabais jūt savu galu un tāpēc koncentrē visus savus spēkus savai pēdējai un izšķirošajai kaujai. Visi civilizācijas draņķi ir tik pat kā jau izlīduši no savām tumšajām nodevības un izvirtības šķirbām. Arī līdzskrējēji un labuma meklētāji “uzpeld” no saviem slēpņiem. Viena no tādām līdzskrējējām, bet varbūt arī visīstākā mūsu tautas nelabvēle, ir Janīna Kursīte. Viņas uzvedība, ja seko loģikai, norāda uz to, ka tiek spēlēta kaut kāda politiskā spēle.

j. kURSĪTEMēs zinām, ka tieši pēc tāda scenārija, kādu šobrīd piedāvā Kursīte, spēlēja un spēlē vēl šodien Ilma Čepāne. Šī Maskavas KGB aģente cēla lielu brēku par 18. februāra referendumu tad, kad neko vairs nevarēja mainīt. Tāda veidā cenšoties latviešiem pierādīt, ka viņa ir Latvijas patriote. Bet, lai tas paliek uz šīs sarkanās noziedznieces sirdsapziņas līdz tam brīdim, kad viņa tiks vesta uz soda izpildes vietu, jo tiesa viņai nav vajadzīga. Viņas nelietību- noziegumu ir apliecinājuši viņas darbi. Vairāk lasīt šeit: http://tautastribunals.eu/?p=8125 Tieši tādu pašu “triku” atļāvās arī Janīna Kursīte, attiecībā uz VL! ministri Žaneti Jaunzemi-Grendi. Viņa sāka slavēt viņas veikumu tad, kad bija jau par vēlu.

Kur tu biji pirms tam, Kursīt ?

Tiek pielietots vecais un dzīvē labi pārbaudītais čekas likums. Par Čepāni mums ir skaidrs, viņa ir Maskavas “nama” vadīta provokatore.

Bet kas ir Kursīte ?

Ir kārtējo reizi jāpakļaujas LOĢIKAI. Kursīte to dara apzināti, lai tiktu Saeimā arī pēc nākošajām vēlēšanām un vajadzīgajā  brīdi, jau nāvīgi izmocītajai latviešu tautai, ietriektu savu nodevības nāvīgo dunci mugurā. Tāpēc LRTT i- vietne atklāti un bez mazākām žēlastības emocijām runā par šiem neliešiem.

Interesanti ir arī tas, ka šo pāris cilvēku e-pasta saraksti publicē tieši Lato Lapsas portāls. Pēc loģikas viņam bija jānoklusē šī sarakste, jo viņš, kā mēs visi esam pārliecinājušies, ir uz Grendi “uzēdies” līdz “kaulam”, kā sacītu Ķencis. Mēs arī esam pārliecinājušies, cik uzkrītoši šīs cionistu apmācītais čekas “frukts” atmazgā žīdu bandītus, Karginu & Co un Zaharjinu & Co.

VL! ar Raivi Dzintaru priekšgalā, viņš “nolīdzina zemāk par zāli”.

Bet gan jau tu, L. Lapsa, aizrīsies, jo cionistiem gods ir svešs. Tu tiksi pirmais pamests zem “tanka”, kad degs lielo kungu pakaļas. Tauta tad sacīs: “Nodevējam nodevēja alga”.

Neticēsim šai “kursītei”, jo viņa ir no tā paša bara, no kura nāk čepāne, godmanis, lapsa un citi dzīvnieki. Turpinājumā variet lasīt J. Kursītes nokavētās gaudas: http://pietiek.com/raksti/_vienotibas__ieksiene_-_asas_diskusijas_par_jaunzemes-grendes_atlaisanu

Patiešām mums bija “izcili slikta” Kultūras ministre: 1) nākošā gada budžetā burtiski izplēsusi 10 miljonus papildfinansējumu kultūras nozarei, kas līdz šim kaut kas nebijis; 2) Rakstniekim KKF papildu programmu par 1,3 miljonu – lai raksta un publicējas; 3) Paredzējusi naudu Jaunā Rīgas teātra kapitālam remontam, kas nav bijis kopš kuriem tur laikiem; 4) Kultūra beidzot iekļauta NAPā (“Radošā Latvija”), visām nozarēm beidzot panākts, ka izstrādātas attīstības stratēģijas; 4) izlīdzināts atalgojums mūzikas un mākslas skolu pedagogiem ar citiem pedagogiem; 5) iniciējusi kultūras apakšprogrammu un tās nodrošinājumu Latvijas simtgades vērienīgiem pasākumiem; 6) panākusi, ka Dziesmu svētkiem tika iegūts iespējami atbilstošs finansējums kolektīviem; 7) bija atvērta diskusijām, pat ļoti asām diskusijām, tai skaitā Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijā, tai skaitā ar saniknotiem rakstniekiem; 8) ievēroja, pateica paldies ne vienam vien kultūras nozares veterānam, nerauca degunu par to, ka nu jau sirmo kultūras darbinieku ziedu gadi bija padomju laikos, jo laikus, kuros dzīvot, mēs nevaram izvēlēties. Jā, varbūt viņa nebija katram un katrreiz ērta un parocīga sarunu partnere, šad tad aizrāvās ar koučingiem un mobingiem, bet viņa darīja lietas, reāli mēģināja sakārtot lietas kultūrā. Roberts Ķīlis, būdams Izglītības ministrs, pusotru gadu nesarunājās ar nozares pārstāvjiem, bija augstmanīgi ignorants, un – viss bija kārtībā! V.Igo, atceraties, ir romāns “Nožēlojamie”. Zīmīgs nosaukums un zīmīgs romāns. Tā vien liekas, ka jo sliktāk nozarei, jo mums labāk ap dūšu. Un tā vietā, lai pateiktu cilvēkam paldies par to, ko viņš ir izdarījis, mēs draudzīgi un vienbalsīgi (gandrīz! Paldies Jurim Vidiņam par drosmi!) kliedzam “Nost!” Ir jāredz aplam darītais vai nepadarītais, bet tad, kad par padarīto ne vārda, tad gan nožēlojami. Diemžēl nevaru šajās kolektīvajās noriešanas līksmībās piedalīties, tāpat kā nevaru klusēt, lai gan ne viens vien no jums klusi vai skaļi teiks, ka varēja jau nu paklusēt.

Cieņā – Janīna Kursīte

Šeit noskaties filmu NESALAUZTIE, kuri cīnījās pret krievu un žīdu sātanistiem, kuri vēl šodiem izvaro pasauli. Nāvi, tikai nāvi, šiem izdzimteņiem un visiem šiem godmaņiem un āboltiņām !!! Lai nolādēti visi šie čērčili, rūzvelti un staļini.

http://www.youtube.com/watch?v=pz-SLFHyh_E

Šeit Tu, lasītāj, vari iepazīties ar mūsu pederastiem un pedofīliem, kuri valda pār Latviju. Lasi un noteikti pieturies, jo var sagriezties tava netrenētā galviņa:

http://infoagentura.wordpress.com/2013/09/18/par-zanetas-jaunzemes-grendes-atlaisanu/

Šeit kāds Skrīveres ļoti sakarīgs un lietas būtību izskaidrojošs komentārs. Ja “birokrāts” ieņem amatu ilgāk kā 10 gadus, viņš kļūst korupts. Staļins, kā raksta vēsturnieks V. Suvorovs, ik pēc pieciem gadiem visus birokrātus apšāva, jo viņi bija kļuvuši nelabojami korupti. Vai Žagars būtu izņēmums, protams, ka nē:

KRISTĪNE SKRĪVEREKristīne Skrīvere, Liepājas muzeja speciāliste: „Pašlaik esmu bērna kopšanas atvaļinājumā, tāpēc šobrīd neesmu tik cieši saistīta ar kultūras nozari. Taču, manuprāt, ir uzpūsta nevajadzīga ažiotāža, kas nenāk par labu ne Operai, ne kultūras nozares attīstībai kopumā. Ja noliekt malā divu cilvēku savstarpējo konfliktu un paskatās racionāli, tad lielākajos Eiropas opernamos direktori ieņem amatu vidēji 8 – 10 gadus, Žagara kungs vada operu jau 17 gadus. Manuprāt, bija pienācis laiks pārmaiņām, un ministres lēmums bija pareizs, jo atrodoties ilgāk vienā amatā gan cilvēks pats, gan viņa vadītā iestāde sāk stagnēt, un vairs nevar runāt par produktīvu jaunradi, kas mākslas nozarē ir īpaši svarīgi. No otras puses šis konflikts parādīja, ka politiskās spēles ar mēģinājumiem mest ēnu uz vienu vai otru politisko spēku, ir sākušās.

Vēlēšanas tuvojas…”

22.09.13    LRTT

You may also like...

13 komentārs

  1. ANDRIS7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Kapec tas viss notiek tagad?Tapec,ka materijas maina pienemas stipruma
    pec 22 septembra 2012 gada,kad iestajas vilka valdisana un 21 decembra
    2012 gada musu galaktikas sakta virziba uz citu visuma materiju.Mainigais
    pret nemainigo.Jaunzeme-Grende pret Ensteinu.Var nezinat,bet tas nav
    butiski,jo ta ir pareja uz pavisam citu cilveku,ka tadu, kulturu.Mes esam
    un sastavam,no visuma materijas,kura mainas.Ja gribam palikt dzivi,tad
    mums ir jamainas lidzi.Ta nav krize,tas parasta izpratne,jo tas ir
    kaut kas cits,daudz, daudz lielaks,jo krizes skaidrotajiem nepietiek
    pratina,vienigi,ka savu fizisko vajadzibu un izvirtibu apmierinasanas
    alkas.Riebekli un izvirtuli,nav pieskaitami un pielidzinami cilveku
    BALTAJAI RASEI,un tapec ir iznicinami.3 pasaules kars bus RASU KARS.
    Tas bus skaists,savas butibas apgarots cinas laiks,ka musu cinitaju
    sejas,ka vinu skaista un briva butiba aizgaja uz cilveciskas butibas
    limena,lai iemiesotos milestibas radita berna,no jauna,pec sunu uzbrukuma
    beidzoties 2 pasaules karam.Informacijas kars lenam pienems rasu kara
    pamata formu,kuras beigas nonaksim pie zudusas kulturas.
    Ja musu ariesu nosaukumi ir visur,ka ari drusku izmainijusies ejot
    laikam.Kusi ,Kuru pavalsts Indija.Vinu vardi ir Kurskai,kurskas laukam.
    Vara kursu valoda ir aplis.Varaklani,Voroneza bijusi Varaneza.Tauta kura
    dzivoja mums kaiminos bija krivi,no ta krievi.Ruskije ir izdomats vards.
    Bija rusi,no varda rasa,kas bija nacis no svjatorasa.Jaunavas kalni bija
    Deva kalni,kas pareizi ir Dieva kalni u.c.
    via-midgard.info/news/14718-drevnie-arii.html.

    VELAK VEL. TENcINU.

  2. Os saka:

    Tiesi ta-rases pastavesanas kars,Cilvekrases un dzivnieku Cilveka izskata,veidola. Vards krievi gan nav saistits ar-Krivu,ta ir Kremla propoganda,lai dezinformetu Cilvekrasi. Krivs ir Cilvekrases Augstakais Priesteris,Baltu Cilveku,kurs,ka sakralais centrs,atradas senaja Prusijas teritorija,ar sakralo centru Nadravas province. Un Prusi panema uz sevi absorbejot zidu krustnesu iebrukumu-300 gadu garuma atvairot zidu krustnesus kristiesu meslus. To,jo raksta irena saprovska vietne Maras loks laikam,par Prusiem,krieviem,Krivu Krivu,ta ir Kremla zidu dezinformacija,lai apsleptu Cilvekrases varonigas Prusu Naciju cinas,pret zidismu. Zidu cekisti Latvija sini ir pilnigi visur. Olgerta Zelicka gramata-laujiet jel atvases dzit,ir patiesa vesture. Un si gramata nav atrodama gramatnicas,tas ir Kremla ar DP ties pirksts.

  3. Vilnis saka:

    Par Kursīti nezinu, bet viens ir skaidrs – Reformu partija pirms nākamajām vēlēšanām sabruks un sāksies gan deputātu, gan bijušo biedru staigāšana.
    Kā Jums liekas – vai būs deputāti un RP biedri, kuri centīsies iestāties VL/TB-LNNK? Un kā būtu jārīkojas VL – jāuzņem šos RP un jāļauj kandidēt no sava saraksta?

    Admis
    RP biedri ir veikuši aktīvu genocīdu pret latviešu tautu, tāpēc viņu vieta ir aiz restēm(pēc tam karātavas), nevis VL! rindās. Tāds ir LRTT viedoklis.

  4. Os saka:

    Un vel jo vairak,Kursi,Zemgali ar Nameisi,Leisi,tas ir visa Baltu rase(Cilvekrase un ariesi) gaja paliga Cinities ar savu Tautu Baltu kopa ar Prusiem(Kas sastaveja no 12 Nacijam),pret zidu rokaspuisiem krustnesiem kristigiem. Zidisma genocida rezultata Prusu 12 Nacijas faktiski tika iznicinatas. Krivu Kriva templis Perkona no Prusijas(Nadravas provinces) tika parcelts uz Lietuvu,kur zidi noslepkavoja si templa Krivu Krivu tikai 1415 g.,vai 14 un izdzesa ta uguni. Nekad Latviets nenosauktu kalnus par Krievu kalniem un nav nekada Krievupe( par ar pazemigu godu dizajiem Krievu tautas meslu deliem),tas ir Krivu kalns un Krivupe. Kursite diezvai gan ir cekiste. Savukart Olgerta Zelicka vestures gramatas Patiesas,gan vajag ieklaut Latvijas skolu obligataja izglitiba. Zidiem-Krivs(Visas Baltu Tautas)Virspriesters bija un ir-galvenais ienaidnieks,Paganisma dvesele sai Zeme.

  5. arnis vīksna saka:

    Tā ir vislielākā cūcība, atlaist ministri, kas kaut ko centusies izdarīt. Žagars ir foršs džeks, bet viņa laiks aizgājis, ai, cik nožēlojami ir cilvēciņi, kurus viņš piesaista sevis aizstāvībai. Kursīte varētu būt kultūras ministre. – Arnis Vīksna

  6. čuguns saka:

    Pēdējais laiks būtu atlaist Viņķeli. Viņai bija jākrīt, nevis Žanetai Jaunzemei-Grendei!

  7. Kultūras darbinieks saka:

    Grantiņ, vai būs atmaskojošs raksts par nožēlojamo perverso viepli – deģenerātu un pederastu A.Žagaru, kurš, iespējams, ir pederastu-pedofīlu mafijas loceklis un kura uzdevums ir inficēt Latvijas kultūras dzīvi ar perversijām??? Ne jau velti viņu aizstāv komunistu-sorosiešu-pederastu varas režīms Latvijā!!!
    Šeit mazliet par to tēmu:
    http://infoagentura.wordpress.com/2013/09/18/par-zanetas-jaunzemes-grendes-atlaisanu/

  8. Os saka:

    Pasaule Civilizeta vispar ta nenotiek,ka ja ministrs atlaiz zemak stavosu ieredni,tad pats tiek padzits.Tamdel jau tas ir ministrs,lai vaditu nozari attiecigi,ka sis ministrs uzskata par vajadzigu,ieskaitot atlaisanu,tada ir normala Valsts ieredniecibas prakse gan Vacija,Francija un citas ar komunistu diversantu teroristiem no krievijas brivajas Zemes. Savukart Prezidentam sini Valsti ir tikai reprezendala funkcija,vismaz ta butu jabut,bet sis berzins ir komunists,ar ko ir ari izskaidrojama vina maisisanas sini jautajuma-Zanetas atlaisanas. Tad jau vispar nav vajadzigs sini Valsti kulturas ministrs,ja katrs setnieks pec butibas var vinu atlaist. Protams,ka zagars ari ir funkcionars komunistu bandas,visus 20 gadus ir sedejis pie Tautas aplaupitas Latvju siles un paratizejis,un labi juties,un tas ir atskiriba pret Zaneti-kura pati stradajot ir pelnijusi sev iztiku,tas ir nav barojusies no Valsts Kases.

  9. Os saka:

    Tagad jau diezgan skaidri var zinat-kurs ir kurs. Biji komunists-tatad esi noziedznieks. Tudal bus sarezgitak,jo so komunistu noziedzigo dzimtu berneli naks Valsts Vara ieksa,pildot tevu dotos Solijumus-muzigi kalpot… . Navi visiem komunistiem lidz 9 paaudzei,zidiem,krieviem ari,kas ir iemitinajusies Musu Maja-Latvija. Latviju Latviesiem,tada ir Dieva griba un ta bus.

  10. Os saka:

    Un vai vispar NA ir kaut kada aizsardziba pret uznemsanu savas rindas,kaut vai primitiva pretizlukosanas limeni? Tadas nav,ar ko,pat ja Tautas vairakums pec aptaujam pirms velesanam grasitos blsot par NA,tad tur salistu ieksa pilnigi visi drusku masketi krievijas diversanti teroristiskie un pec velesanam izlektu ara,izdarot nepartraukto Latvju Tautas Genocidu caur un ar aplaupisanu.

  11. Os saka:

    Un par kadu Demokratiju vispar var but runa ar sis Latvijas tautu,jo Demokratija nozime Tautas Varu,no Tautas izvirzito Cilveku un pilnvaroto uzturet Valsti-kartibu,labklajibu,taisnibu,bet sis Valsts Tauta ir ari-visi okupanti krievijas zidi ar krieviem,jo deokupacija nav notikusi un pat nevar notikt,jo okupanti ar krievijas atbalstu ir organizejusi uztaisot so Valsti. Tikai Navi-visiem okupantiem,to Mes Latviesu Nacija prasam,ari Dievam.

  12. IncParaac saka:

    Bagātinošs skats uz Kursītes aizkavētām līdzjušanām. Hitro – aizkavētām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *