Kāds biedējošs klusums- pēc v.p.Bērziņa teiktā

images1Reiz Skolotājs(Austrumu gudrais) jautāja savam skolniekam:”Vai tu dzirdi dzeguzi ?” Skolnieks atbildēja:”Skolotāj, dzeguze ziemā nekūko.”

Skolotājs:Es tev nejautāju, vai tu dzirdi kā viņa kūko …”

Redzi, tālāk sacīja skolotājs:“Tev ir jāiemācās saklausīt arī viņas klusēšana… .”

Mācīsimies arī mēs KLUSUMĀ sadzirdēt LIELĀS PĀRMAIŅAS.

TĀS noteikti nāks, nāks kā zaglis naktī, negaidīti.

Un TĀS nāks ar ZOBENU pie ĻAUNUMA veicējiem- mūsu tautas bendēm.

===================================

Linards Grantiņš Savā īsajā paziņojumā par turpmāko pāris gadu pārmaiņām prezidents Bērziņš valdošajā kliķē, drošības dienestos un preses pārstāvjos iedzina stindzinošas bailes, kā rezultātā iestājās absolūts „mēmums”.

http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/429962-prezidents_tuvakie_paris_gadi_nesis_neiedomajamas_izmainas

Ja kaut ko tādu būtu pasacījis Vācijas prezidents, tad vairākas dienas pēc šāda paziņojuma presē neatrastos vietas citiem notikuma apskatiem, bet Latvijā- klusums. Protams, ka šis nav vienkāršs klusums, bet gan šoks.

Aiz šī paziņojuma slēpjas kaut kas VARENS, jo savādāk Bērziņš tiktu ievietots psihiatrijas nodaļā uz nenosakāmu laiku. Sekojot LOĢIKAI sanāk, ka aiz Bērziņa stāv kāds no Rietumu varenajiem. Uz to norāda šis prezidenta sacītais teikums:Tajās struktūrās Latvijai būs liela nozīme.No zila gaisa tādas lietas nerunā. Ja Saeima un prese noklusē šo prātam neaptveramo paziņojumu, tas norāda tikai uz vienu, ka Latvijā kontroli ir pārņēmusi mums naidīgā Krievija.

Ja notiks Bērziņa sacītais, tad visiem Latvijas izzadzējiem būs jāstājas bargas Tautas Tiesas priekšā. Tiks atņemts viss sazagtais, un attiecīgi sodīti visi zagļi. Un tas jau būs īsts MASU pasākums, kas liek atcerēties E. Finka paredzēto.

Vispirms būs nacionālā atdzimšana un tai sekos ekonomiski industriālā.

Visas šīs lielās „zemūdens straumes” kustība sākās pēc tam, kad visi ES deputāti, Vācijas prezidents, Vācijas kanclere un Bundestāgs saņēma Helsinki-86 paziņojumu. Neilgi pēc tam Vācijas prezidents kulturāli iespļāva ģīmī Izraēlai. Protams, ka MŪSU paziņojums nonāca arī Izraēlas drošības iestādēs. Viņi saprata, no kurienes nāk ierosme Vācijas prezidenta „spļāvienam”, jo neilgi pirms tam arī publicists Ginters Grass(Günter Grass) http://www.spiegel.de/kultur/gesellschaft/dokumentation-gedicht-was-gesagt-werden-muss-von-guenter-grass-a-825744.html bija Izraēlai uzkāpis uz papēžiem. Nekavējoties tika ziņots ASV valdībai par Vācijas uzdrošināšanos un H-86 paziņojumu. Šo LIETU kopsakarība pat aklajam bija redzama. Tā rezultātā uz Latviju negaidīti tika sūtīta valsts sekretāre Klintone, kuras uzdevums bija noskaidrot H-86 darbību. Visiem šiem noziedzīgajiem veidojumiem(ASV, Krievija, Izraēla) ir skaidrs, ka LRTT ir H-86 šodienas variants.

Arī Maskavas noziedzīgās iestādes nekavējoties reaģēja uz H-86 paziņojumu. Viņu emisārs Latvijā Aivars Borovkovs organizēja juristus pieņemt vienbalsīgu lēmumu par LRTT likvidēšanu.

No ASV „atskrējusī” Klintone nekavējoties ķērās pie lietas noskaidrošanas. Kā redzam no Bērziņa „pareģojuma”, runāšana ir bijusi ļoti, ļoti nopietna. Tādus „pareģojumus” bez pamata nelaiž atklātībā. Un pats galvenais, tādus „pareģojumus” bez pamata arī nenoklusē.

Īstenībā, tas nebija nekāds pareģojums. Tiek izstrādāts scenārijs, kā tikt galā ar Latvijas un Eiropas mafiju, un Bērziņš to tādā veidā darīja zināmu. Helsinki-86 paziņojums, par milzu summām, kuras ir Latvijas valdošo noziedznieku kontos un par Krievijas plāniem pret Vāciju, sabangoja noziedznieku mierīgos ūdeņus.

Ja šajā paziņojumā būtu kas nepareizs, tad Grantiņš, pēc tā publicēšanas un izplatīšanas, nekavējoties būtu arestēts. Bet pagaidām ir neiedomājams KLUSUMS, nu tieši tāds pats kā pēc v.p. Bērziņa paziņojuma.

L. Grantiņš 27.07.12

P.S.

Aivars BorovkovsIvars Godmanis

Foto: Mūsu tautas bendes I. Godmanis un A. Borovkovs. Abi komunisti, VDK darbinieki un slepkavas. Abi zagļi milzu apmēros. Borovkovs miljonārs, bet Godmanis miljardieris. Ja ir pareizais deguns, tad ātri var tikt pie miljoniem. Šie izdzimteņi būs pirmie, kuriem tiks izpildīts ASM starptautiskajā arēnā.

Ir vēl ļoti daudzas smalkas nianses, kuras norāda uz šeit pieminētajām likumsakarībām. Dažas likumsakarības ir jau minētas citos rakstos, kā piemēram, LNF un radio MERKURA izdarības, arī kāda maz pamanāma “parādība” portālā www.pietiek.com , kad tika publicēts Helsinki-86 paziņojums. Ja Latvijas presē tiktu „smalki vētīts” Bērziņa teiktais, tad nonāktu līdz LRTT. Un tad sāktos īsta panika, jo LRTT SPRIEDUMI automātiski legalizētos. Bet, gan jau, tas viss vēl stāv priekšā. Noziedznieki saņems to, ko pelnījuši, un MŪSU DZIMTENE varēs uzsākt savu ceļu uz TIESISKU UN LATVISKU VALSTI.

Ne jau bez iemesla Borovkova un Bunkas juristi pieņēma „rezolūcijas” pret LRTT.

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

Aleksandrs ČaksAleksandrs Čaks

FRAGMENTS NO „SPREDIĶA PIŅĶU BAZNĪCĀ”

− Zemgalieši, lūkojiet šo gleznu, Svēto gleznu velvju iedobumā. − Rāda viņš ar savu strupo pirkstu. Balss kā bazūne skan biezos mūros.

− Kristus tur virs ūdeņiem kā smiltīm / Iet un negrimst, tāpēc ka viņš tic sev, / Savam garam, darbam, ko viņš dara. / Ticiet jūs un arī nenogrimsiet, / Neatslīksiet nebūtībā otrreiz, / Kur jau bijāt simtiem, simtiem gadu. / Savam spēkam, zemgalieši, ticiet, / Savam naidam, savai izturībai, / Savām tiesībām un slēptai laimei. / Akmenis, uz kā jūs stāvat, − jūsu, / Katra puķe, ko jūs redzat, − jūsu, / Koki, zāle, visa zeme − jūsu, / Debess augšā, telpa apkārt – jūsu / Tā kā acis, plecs un cietā plauksta, / Sūrsme, ko jūs savās sirdīs jūtat. / Tikai ticiet! Un šie mūri, velves / Un es pats ar visu sevi − jūsu. / Tikai ticiet, zemgaliešu vīri,
Tad ir nāve nebūs vairs par grūtu.

No zemzemes jūsu tauta ceļas, / Tumsa lobās nost no viņas plakstiem, / Pirksti attirpst, ceļos rodas siltums, / Un uz lūpām elpa aug kā brīns. / Irdnes druskas matos kļūst par gaismu,
Krūtis izdzer pasauli kā olu. / Delnas, kur uz mūžiem bija gūlies / Visu darbu sarecējis smagums, / Tagad ceļas līdzi putniem saulē. / No zemzemes jūsu tauta ceļas. / Bet bez asinīm tai neuzcelties − / Jūsu asinīm un jūsu kvēles: / Tas ir zieds, kas viņas sirdi glabās, / Stiprums lielais, kas to kopā turēs / Vienmēr, mūžos. Zemgaliešu vīri, / Rītu kauja. Atkal. Bet jūs zināt: / Cīņā iet ir brīvu vīru daļa, / Cīņā mirt ir brīvu vīru daļa, / Lai pēc tam kā dzīva, liela elpa / Augšup celtu visu savu tautu.

You may also like...

13 komentārs

  1. raksts saka:

    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/429962-prezidents_tuvakie_paris_gadi_nesis_neiedomajamas_izmainas

    Andra Bērziņa teiktā citāti:

    “Tuvākie pāris gadi nesīs tādas izmaiņas, kuras pat prātā nenāk.”

    “Es jums varu droši apgalvot, ka pasaule būs izmainījusies, būs pavisam cita uzbūve un citas vajadzības. Esmu par to pārliecināts.”

    “Būs jāveido struktūras, kas ir rīcībspējīgas. Tajās struktūrās Latvijai būs liela nozīme.”

  2. vilhelms saka:

    LRTT cilvēkiem vispār būtu jābūt piesardzīgiem, ejot pa šito ceļu, jo pretinieki ir kolosāli spēcīgi un var sanākt kā Haideram, kad lidmašīna piezemējās ne tā kā pareizi vajadzētu (visdrīzāk ne bez kāda … palīdzības)…
    Kas attiecas uz Bērziņu, tad diezvai kāds cits esot viņa vietā būtu to pateicis, bet ja viņš to pateica, tātad viņš ir loģisks un tas jau ir daudz

  3. Marta saka:

    Re kā izrādās, visu notikumu epicentrā planētas galvenās smadzenes – Grantiņš. Vareni!
    Pēc šī raksta varētu gaidīt, ka kādu dienu pie durvīm klauvēs gan Merkele, gan Klintone. Viņām nekas cits neatliks. Cerams, ka Grantiņš spēs abām izskaidrot, kas un kā ir jādara.
    Es lepojos !

  4. Eduards Lunis saka:

    —Cīņā iet ir bri’vu vīru daļa-Cīņā mirt-ir brīvu vīru daļa,Lai pēc tam,kā dzīva liela elpa,AUGŠPUS CELTU VISU SAVU TAUTU!
    PATIESI,PRAVIETOJOŠI VĀRDI!
    Žēl, ka Latvija ir piesārņota ar visādām viltuscīnītāju aktivitātēm,tāpēc ari’tauta ir tik pasīva! VISS NOTIEK ATBILSTOŠI ŽĪDU ,,SVĒTAJĀS ,,GRĀMATĀS TEIKTAJAM…

  5. tribunāls saka:

    Vilhelm ,vai tad domājiet organizācijas un dažādie saiti internetā pastāvētu bez cionistu atļaujas,kaut kur kādi kurmju alā varētu patiesu un nozīmīgu informāciju pārrunāt.Bija raidījums kur gudrie Rusi stāstīja ka Kremlī visas sarunas tiek noklausītas.

  6. skorceni saka:

    sen bija laiks likvidēt to židu -zagļu mafiju.Bērziņam nav izvēles ,laikam spiediens bija pārāk liels un Tribunāls vēl ir devis ļoti svētīgu grūdienu …..!man prieks par Tribunālu…..!!!!!!!!!!!!

  7. Miervaldis saka:

    Jauni laiki nāks!Un ne tikai man!

  8. black_joker saka:

    vispār jau nāk smiekli, kā no vienas plātīgas prezidenta intervijas tiek izveidots vesels sazvērerestību teoriju tīkls, kur visu pagriež tā, kā pašiem patīk labāk.
    Vispār jau domāta bija ES vadības un struktūras, kā arī ekonomiskā rekonstrukcija, par kuru jau labu laiku izsakās ES prezidenti. Bet ja jau apdalītajiem patīkās saprast, ka NWO nāk- nu tad tik domājiet tā tālāk:):):)
    šobrīd ir skaidrs, ka bez pārstrukturizācijas un bez jauniem stingrākiem finasu instrumentiem būs grūti tikt galā ar dienvidnieku-šmaukļu zemēm, kurās ir bezgala daudz investēts, bet jēgas praktiski nekādas, jo 4/5 naudas tikusi izmesta vējā. Tā pat nāksies pegriezt dienvidnieku vēlmi strādāt pelēkajā ekonomikā un nemaksāt nodokļus.

  9. Miervaldis saka:

    Black joker noteikti baidās, jo zin kāds sods viņu sagaida!

  10. black_joker saka:

    Miervaldi- iedzer zāles labāk :):):):)

  11. Black joker saka:

    Jā, Miervaldi, iedzer indi, lai nosprāgsti nacistu gabals tāds!

  12. Miervaldis saka:

    Tev manā vietā būtu desmit inžu jāiedzer, un tik un tā sagaidīsi tiesu, kura tevi saspārdīs kājām, un liks parakstīt adzīšanos, jo rāpulis un melis gan esi!

  13. black_joker saka:

    ko admin gaidi? kamēr atkal ies kā pirms gada, kad parodisti atļāvās visus saprātīgi domājošos parodēt?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *