Indulis Ronis ir “prom” ! Vai pēc paša gribas ?

I.Ronis.-L.Grantiņš.LRTT.-Helsinki-86.-Rīga2

Neviens cionistu- čekistu noslepkavotais upuris nav veltīgs, jo:

“Kamēr vajadzīgais skaits taisno netiks nokauti, nekas nemainīsies…”

Kur tas ir rakstīts, domāju, ka paskaidrot nevajag.

Būsim pacietīgi, visa civilizācijas vēsture, TĀS ATTĪSTĪBAS POSMS, nav “saspiežama” desmit vai divdesmit gados.

Sēklai* ir jātiek iesētai, tai jāuzdīgst, jāizaug, jānobriest un tikai tad tā tiek “nopļauta” ! Šis “pļaujas” laiks jau ir tuvu, to rāda laikazīmes !

Atkal un atkal ir jāatkārtojas: šodien ir LIELAIS SELEKCIJU LAIKS !

Tālākajā EVOLŪCIJAS ciklā ieies tie, kuri būs spējuši pastāvēt PATIESĪBĀ un I. Ronis ir viens no tiem. “Mazāk patiesie” aizies uz “pāraudzināšanu”, bet tie, kuri ir uzstājušies pret PATIESĪBU, tiks nodoti prātam neaptveramai- drausmīgai iznīcināšanai. To nesaku es, tas rakstīts daudzās vēstures pārbaudi izgājušās grāmatās. Būtībā tā tam ir jābūt un tas arī ir labi.

Protams, šī procesa laikabiedriem(mums), tas ir mokošs laiks, bet to tā ir nolēmis lielais LOGOS un tāpēc: TĀ TAM BŪS BŪT !

VIŅAM laiks un materiāls ir pietiekoši: JA TU PATS SEV NEESI VAJADZĪGS, TAD VIŅAM NETIK , jo Viņš nav nekāds “mīlestība”, kā mums cenšas iestāstīt Sātana kalpi- melnsvārči, bet nepielūdzams ESĪBAS LIKUMS !

Indulis Ronis bija šī ar lielu dunoņu nākošā Jaunā Laikmeta SĒKLA*, kurai, lai rastos JAUNAIS, kas būs daudz varenāks par veco, ir jāiet bojā(protams, tikai fiziskā izpratnē).

Saprotams, ka ne jau tikai I. Ronis vienīgais pieder pie šīm SĒKLĀM, kuras gājušas bojā, lai dzimtu Jaunais Laikmets !

Bija vēsturnieks Vilnis Pāvulāns(I. Roņa tuvs draugs), kurš izdarīja “pašnāvību” pats sevi sadurot septiņās vietās.

Urbanovičs. Aivars-Stranga-Inesis-Feldmanis.-Jansons-KoylovskisReiniks-Maizītis-Indulis-RonisLRTT.-Grantiņš.Citāts no Roņa sacītā:” Tāpēc informēju Eiropas Cilvēktiesību tiesu, ka docenta Viļņa Pāvulāna slepkavas iespējams bija divi. Pēc profesora- slepkavas A. Strangas vārda nosaukšanas, pēc kāda laika toreizējais Saeimas sekretārs Imants Daudišs man teica, ka veco čekistu vidū klīstot baumas, it kā V. Pāvulāna pēdējie vārdi esot bijuši: „Ko tu dari Inesi, ko tu dari Inesi ?” Vainīgais mums zināmais Inesis LU Vēstures un filozofijas fakultātē bija un ir profesors Inesis Feldmanis, pašlaik Latvijas Vēsturnieku komisijas priekšsēdētājs pie Valsts prezidenta Andra Bērziņa. Te nu ir „ģenerālpēdas” pie slepkavības pasūtītājiem !”

Lasīt visu: http://tautastribunals.eu/?p=17781

Slepkavas, latviet, ir tev blakus un viņu ir daudz.

Cik ir to, kuri ir izdarījuši “pašnāvības” un miruši “dabīgā” nāvē ?

Pie “pašnāvības” slēdziena vienmēr nonāk mūsu “cienījamā” DP, kura pilnībā nokomplektēta no bijušajiem KGB kadriem: http://tautastribunals.eu/?p=33495 ”Dabiski nomira” visi vecie politieslodzītie, kuri bija piekrituši būt “paklausīgi.” DP uzskatīja, ka šie “noziedznieki”, lai viņu nepārdomātu, tomēr ir jāaizraida uz “labākiem medību laukiem”, kā saka indiāņi. Dokumentālists Juris Podnieks viņiem bija kā mēris viņu radītajai KASTU sistēmai, tāpēc bija jānoslīcina. Tas pats Klāvs Elsbergs(iepriekšējā rakstā pieminētais), kuram bija atsūtīti čekistus kompromitējoši dokumenti, nedrīkstēja vairs elpot ! Vēlēšanu priekšsēži- Līgotnis un Karamiņš pieņēma pēkšņu lēmumu, nemaisīties pa kājām “cilvēces sirdsapziņas” promitejiem- komunistiem !

DP(KGB) noslepkavoto skaits Latvijā pēcAtmodas laikā lēšams tūkstošos. Visi nacionāli domājošie tiek izfiltrēti un noslepkavoti, pirms viņi tiek sabiedrībai “bīstami”. Tas pats notiek ar latviešu biznesmeņiem. Tie tiek pilnīgi “dabiski” no kaulainās pievākti un aizvietoti ar krievžīdiskajiem- komunistiskajiem elementiem ! Tādu piemēru ir simtiem un viens no tādiem ir arī Intas Fogeles piemērs, kura tika nomirināta un viņas vietu ieņēma divas krievžīdenes.

Kā tika novāks Peimanis, kurš gribēja, lai bizness kalpotu Latvijai !? Šo šausmu darbu veica(protams pēc jumta pavēlesun šis “jumts” atrodas “svētajā zemē”, kurā Mozus pazuda kā “cirvis āliņģī” un Dievadēls Jēzus nžēlīgi pienaglots krustā. Tāda, lūk, ir tā SVĒTA ZEME) latviski runājošais krievžīds un pederasts A. Šķēle:  http://tautastribunals.eu/?p=1672

Kā jau sacīju, tādi gadījumi sniedzas daudzos simtos.

Sakarā ar Roņa “pašnāvību” lasāms labs komentārs kasjauns.lv:

Gali ūdenī 24.11.2016 18:26

Nekad neticēšu , ka tik stiprs cilvēks aizgāja no dzīves labprātīgi. Pārāk daudz diagnožu- pašnāvība. Pat medmāsa, kura iepirkās veikalā Minska vakariņām, pēkšņi brauc slīcināties uz Mežaparku? Mediķi zina, ka pašnāvību izdarīt var daudz vienkāršāk.

Precīzāk vairs nepasacīt !

Un vēl viens: Lūk, kā 25.11.2016 11:15

Vo, vo. Čekas komentētāji darbā ieradušies. Cilvēks ar nopietniem mērķiem, kurš aktīvi darbojas tiesiskuma atjaunošanā, nepadarot darbus neaiziet. INDULIS RONIS darbojās rokrokā ar atmodas aizsācēju LINARDU GRANTIŅU, kuram, ierodoties Latvijā DP zvērīgā manierē salauza roku. Atcerēsimies, ka arī Grūtups “nošāvās” uzreiz pēc tam, kad bija sarunājis ar E. Veidemani, ka viņš sniegs viņai interviju, jo viņš gribot kaut ko svarīgu paziņot latviešu tautai. Tādi vīri solījumus pilda punktuāli arī nāves priekšā. Kas saista Grūtupu un Roni? Viņi abi, neatkarīgi viens no otra, pierādīja, ka latvieši žīdus nav šāvuši. Grūtups par to raksta savā grāmatā “Ešafots”, bet Roņa raksti atrodami internetā.

Grūtups gribēja ko svarīgu pasacīt latviešu tautai, bet pēkšņi izšķīrās par pašnāvības variantu, nesagaidot Elitu Veidemani(Bet varbūt, ka tomēr sagaidīja ?) !

Šeit es pieminēju mums visiem jau zināmas lietas, bet tagad pateikšu to, ko izņemot DP, kura noklausās sarunas, neviens nezin.

Mēs ar I. Roni uzturējām kontaktus. Tieši viņš bija mūsu sadarbes iniciators. Es savā i- vietnē publicēju viņa grāmatu: ”Baltijas jaunās brīvības cīņas Latvijā”

Tas notika bez viņa ziņas, to man kāds atsūtīja pa e- pastu. Kad viņš to uzzināja, tad ar mani sāka komunicēties. Protams, pateicās, ka biju to ievietojis tautastribunals.eu

Viņš man atsūtīja materiālu, kuru publicēju neskatoties uz to, ka biju gandrīz vai apvainots antisemītismā. Es to “pacentos neievērot” un viņš man mutiski to neatgādināt. Nākošos materiālus viņš man atsūtīja, kad pret viņu tika izdarīts(atvērt) slepkavības mēģinājums. To visu zina patstāvīgie šīs i- vietnes lasītāji.

Viņš arī vēlējās tikties ar ārvalstu pārstāvjiem un tāpēc es viņu vienmēr pievienoju maniem ziņojumiem.

Par to viņš man pateicās.

Pēdējā laikā viņš man piegādāja vairākkārtīgi materiālu, kuru pilnībā nevarēju publicēt tā milzīgā apjoma dēļ, jo tas bija rokrakstā. Es viņam palūdzu sūtīt īsākus rakstus, ko viņš arī darīja. Pēc publicētā redzam, ka viņš atmasko pie varas esošo noziedznieku bandu.

Kādā telefona sarunā es viņam uzdevu jautājum, kas man vienmēr bija “mēles galā”, kad ar viņu sazvanījos.

Kāpēc Jūs, Roņa kungs, tik atklāti esiet sācis runājat par žīdu(viņa leksikā ebreji) nelietībām, jo Jūs taču man reiz pamatīgi par to “iekodāt” ?

“Runāju tāpēc, ka redzu ārprātu, ka latviešu tauta tiek brutālā veidā izvarota, padzīta no savas dzimtenes un aizstāta ar svešiem. Tāpēc ir “jādod ārā” ar visu slodzi un visu, ko zinu”, viņš atbildēja.

Viņš stāstīja ārprāta lietas, ko redzējis Krievijas arhīvos !

Viņš taisījās sagatavot publicēšanai dokumentu, kurā būtu redzama Z. Meirovica graujošā nostāja Latvijas politiskajā dzīvē. Meierovics, kā redzējis dokumentos I. Ronis, bijis tas, kurš jaucis gaisu Saeimā un neļāvis Kārlim Ulmanim, kurš praktiski ir Latvijas valsts pamatlicējs, kļūt par pirmo ministru prezidentu. Tas, protams, būtu ļoti negatīvs spļāviens sejā žīdismam, kurš šodienas Latvijā sit augstu vilni. To nekādā gadījumā nedrīkstēja pieļaut. Šis parazīts(Meierovics) pat no komunistes- cionistes(miljonāres- vīrs čekas kapteinis) M. Zālītes ticis apdziedāts “mjūziklā”. Lasi: http://tautastribunals.eu/?p=17362

Šajā i- vietnē esmu publicējis materiālu par to, ka pie Latvijas valsts de jure atzīšanas Meierovicam nav nekādi nopelni, bet gan latvietim Aleksandram Balodim. Lasi:  http://tautastribunals.eu/?p=18395

Tātad, vēsturnieks profesors Indulis Ronis bija ķēries klāt pie žīdu varenības demontāžas !

Tādas lietas sātanisti nepiedod

Un tagad kāda tik pat graujoša lieta, kuru krievžīdiskā “kasta” uzskata par draudu tās eksistēšanai: Sakarā ar mūsu tautas iznīcināšanu man radās doma, ka vajadzētu nodibināt neatkarīgu “čekas maisu” izpētes komisiju un piedalīties nākošajās vēlēšanās(pie Bordāna), protams, ar saviem cilvēkiem, jo man kā “kriminālelementam” un Vācijas pilsonim, tas tiktu liegts(Par to es runāšu tuvākajā laikā).

Aprunājos par šo tēmu ar pirmo savu cilvēku, kurš šādai idejai piekrita.

Tad zvanīju prāvestam Andrejam Kavacim un izklāstīju manu plānu par “čekas maisu” komisiju un balotēšanos nākošajās vēlēšanās. Kavacis centās iebilst, ka ir par vecu un veselība arī vairs neesot labā…, bet beigās, kad sacīju, ka veselības problēmas nav tik svarīgas, ka Vācijā ir ministri pat invalīdu ratiņos, ka galvenais ir viņa vārds. A. Kavacis tad nosacīja: Labi, tad jau redzēsim… . Praktiski deva savu piekrišanu.

Tad zvanīju savam trešajam “kandidātam”- Indulim Ronim.

Kad visu to pasacīju profesoram, sekoja nekavējoša un emocionāla atbilde: ”Vai jūs apjēdzat, Grantiņa kungs, ko tas nozīmē. Viņi mūs tūlīt fiziski iznīcinās !”

Es pirmajā brīdī jutos kā strāvas ķerts, tik emocionāla bija Roņa atbilde. “Tādas lietas jādara kādas ļoti prestižas ārzemju organizācijas paspārnē, kas traucētu viņu izrēķināšanos ar mums”, viņš sacīja. Un, kad pieminēju viņam otru lietu, ka ir doma iet kopā ar J. Bordānu nākošajās vēlēšanās, tad atkal sekoja emocionāla atbilde.

“Kā lai es balotējos kopā ar Bordānu, ja zinu, ka viņš noziedznieks. Viņš kopā ar Egilu Levitu nobēdzināja dokumentus, kurus iesniedzu ES,” viņš sacīja. Viņš man vēl piebilda, ka visu to es varu sacīt viņa vārdā… .

Viņš vēl apņēmīgā tonī piebilda: “Es visus čekistus aizvilkšu uz tribunālu. Man ir tam visam neapgāžami pierādījumi.”

Jā, un pēc divām nedēļām mira Andrejs Kavacis un šodien vairs nav pats Indulis Ronis !

Un padomāsim, cilvēks iet veikt pašnāvību ar “kaudzi” dokumentiem !!!

Kur loģika ?

Vai nevarēja būt tā, ka viņu kāds izsauca uz satikšanos, kuram bija šie dokumenti jāsaņem ? Tas bija tuvs cilvēks, kuram “neuzticīgais” Ronis pilnībā uzticējās !

Pēc tam, kad Ronis jau bija ārpus mājas, tika laisti darbā psihotroniskie ieroči un notika tas pats, kas ar medmāsu, Latvijas Māsu asociācijas vadītāju Jolantu Zālīti.

H- 86 biedrs Heinis Lāma arī pēdējo reizi redzēts iekāpjam busiņā…. Nu nebija šajā busiņā sveši, bet ļoti tuvi paziņas, kuriem viņš pilnībā uzticējās !!!

Slepkavas, latviet, ir tev blakus un pat iespējams, ka labākajos draugos !!!

Vēsturnieks Pāvulāns arī neticēja, ka viņu nokaus kolēģi, kuri šodien sabiedrībā ieņem goda vietu.

Un tagad, latviet, domā, vai Ronis labprātīgi “aizgāja”, vai viņam un Kavacim stingri piepalīdzēja. Neviens jau nezina, vai Kavacis attiecīgo “viļņu” iedarbībā arī neveica pašiznīcināšanās rituālu, jo sekcija netika taisīta un pret viņa paša gribu tika kremēts !!!

Es visu to piedzīvoju pagājušajā vasarā Rīgas Centrālcietumā !!!

Tas bija ārprāts !

Domā, latviet, domā, bet es šiem kropļiem to nekad nepiedošu !

To nedrīkst piedot neviens godīgs cilvēks !

Dievs, vadi Induli Roni savos Debesu Laukos un sargā viņu !

Dievs, svēti Latviju !

26.11.16    L. Grantiņš

You may also like...

14 komentārs

  1. Endijs saka:

    Visdziļākā līdzjūtība Induļa Roņa tuviniekiem un draugiem.
    ——
    21.gs nebūs labvēlīgs meļiem un divkošiem arī nopirktie mēdiji nepalīdzēs.
    http://zagarins.net/jg/jg230/JG230_Ronis.htm

  2. Viedoklis no malas saka:

    Neko nezinot par I.Roņa nāves iemesliem, oficiālā versija par to, ka viņu sadragājis vilciens starp Milzkalni un Smārdi, rada sekojošus jautājumus:
    1) Kāpēc Ronis gāja bojā tik tālu no savas dzīvesvietas Īvandes pagastā? Attālums varētu būt ap 100km.
    2) Kāpēc viņš dodas nāvē ar kaudzi dokumentu?
    3) Kāpēc tiek izvēlēts veids, ka notriec vilciens, nevis kāds vienkāršāks nāves veids? Vai šādā veidā vispār ir iespējams izdarīt slepkavību?
    4) Jā tas bija negadījums, ko Ronis darīja nomaļā vietā tika tālu no mājām?

    Daudz jautājumu, nevienas atbildes…

  3. Pakārt! saka:

    Skaidrs, ka Induli Roni noslepkavoja! ASM tiem čekistiem, kas to izdarīja! Viņš jau zināja, ka viņa dzīvība ir briesmās!

  4. Māris M. saka:

    Delfos rakstīts – miris Laimonis Purs.

  5. Aivars Gedroics saka:

    Arī Purs mira nedabiski! Dabiski neviens mūsdienās nemirst! Kas netic, lai paprasa Grantiņam! :))

  6. Ernests saka:

    Laimonis Purs miris. Kas te notiek? Un kāpēc tiek kremēts?
    .
    .
    .
    Admins
    Par to būs nākošais raksts.
    Un, pēc tā izlasīšanas diez vai tik ironiski varēs viens otrs izsacīties….

  7. Migla sarkanā nolādētā saka:

    Čekisti inscinē pašnāvības, noslekpavojot Andri Grūtupu, Induli Roni, inscinē dabīgas nāves Aivara Brīzes un Laimoņa Pura pēkšņo nāvju sakarā!? Ko čekisti nākamo noslepkavos???

  8. ķiploks saka:

    Redz, ir jau viegli pateikt, ka nomira no vecuma vai kādas slimības. Jā, protams, arī patriotiski cilvēki mirst dabīgās nāvēs, protams, taču šie nav tie gadījumi. Šeit minētās skaidri redzams, ka nav tīras.

    Tautas paruna saka: Pat ja cilvēkam ir paranoja par to, ka viņu izseko, nebūt nenozīmē, ka viņu patiešām kāds neizseko.

  9. Laimonim saka:

    Rau vairāki latviešu tautas viedokļi par Laimoni Puru. Rakstīti šomēness.
    http://veselam.la.lv/2016/11/15/atskanas-pec-raksta-par-rakstnieku-laimoni-puru-un-velmi-pec-eitanazijas/4/

  10. Pārdomas saka:

    Varbūt tā bija asiņaina provokācija…krievi var vainot jūdus vai otrādi…un tie,kas izliekas par draugiem nemaz tādi nav…ir redzēti visādi viltus glābēji…
    Jāmēģina palūgt Dievu, lai soda vainīgos.

  11. Aelita saka:

    Nevar jau tā visu runāt pa telefonu… Tomēr, ja gribat pārliecināties, ka neesmu trollis, tad – 27118525.

  12. Endijs saka:

    Izvilkumi no: https://tencinusarunas.wordpress.com/2013/06/18/kas-notiek-indula-rona-versija-baltijas-jaunas-brivibas-cinas-latvija/

    Taču vadāmajai demokrātijai Latvijā gluži nepiemīt Sicīlijas Cosa Nostra raksturs. Tā tika radīta, lai pie varas caur ķēķa durtiņām varētu atgriezties vecā padomju nomenklatūra, dēliem un nu jau arī mazdēliem nomainot tēvus un vectētiņus. Taču tradicionālā padomju nomenklatūras mazspēja realizēt pragmātisku tautsaimniecisku politiku arī biznesmeņu un baņķieru statusā, kļūst jo brīdi acīmredzamāka, pieaug kritika un konkurences spiediens, kā no apakšas, tā īpaši no Rietumiem, tāpēc šajās, šodien Latvijā valdošajās, aprindās valda nervozitāte un izejas meklējumi, kas var radīt dažu labu pārsteigumu vistuvākajā nākotnē.

    Īsi pirms savas dabiskās nāves nedabiskos apstākļos I.Ķezbers paguva grāmatas autoru /Induli Roni/ brīdināt, ka KGB/VDK 5.pārvalde ir atjaunojusi pagrīdē visas organizatoriskās struktūras, tā kā bija arī kam izplatīt šāda tipa apmelojumus. Savos publicētajos memuāros I.Ķezbers pastāsta, ka šai pārvaldei bija pašai savs autonoms izspiegošanas aparāts un savs tribunāls un pat aparāts soda izpildei, taču šīs ārkārtīgi būtiskās drošības lietas Latvijas iekšlietu struktūras atstāja bez ievērības.

    Diemžēl lasītājiem piedāvātajai grāmatai piemīt visai degoša sabiedriski politiska aktualitāte – Latvijas Republika ļoti iespējami atrodas neototalitāra valsts apvērsuma priekšvakarā, kas izdošanās gadījumā var radīt grūti pārskatāmu dezorganizējošu iespaidu uz starptautisko stabilitāti Ziemeļeiropā, pat militāra konflikta draudus šajā reģionā. Nepārprotami aiz neototalitārā apvērsuma praktiskajiem organizatoriem, par kuriem runa ies arī šajā grāmatā, stāv revanšistiskie spēki – gan brūnā totalitārisma mantinieki Rietumeiropā, gan sarkanā totalitārisma spēki Krievijā, kuri cieta sakāvi 1991.gada augustā.

  13. Pārdomas saka:

    Paldies par norādi, izlasīju I.Roņa versiju. Žēl, ka ne agrāk, jo daudzviet var piekrist. Tikai, kur viņš raksta par Kalvīti un VVF, es kādreiz to sapratu citādi- domāju, ka viņu konflikts pamatojas uzto, ka Kalvītis nosliecās vairāk uz austrumiem (dorogoi drug Maskavā),bet VVF pārstāv rietumus un savus rozenkreicerus.
    Un vēl – atceros, lietussargu revolūcijā bija ietekme arī no ASV vēstnieces Latvijā, ne tikai no specdienestiem, kā raksta autors. Diemžēl, daudzi no tautas toreiz cerēja, ka blēžus atmaskos un sasēdinās, bet nekas daudz nemainījās.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *