Ukrainas “atbrīvotājs” un kāds Daugavpils lumpenis

www.tautastribunals.eu-141

“Netaisnais lai dara vēl netaisnību, nešķīstais lai grimst vēl nešķīstībā, bet taisnais lai dara arī turpmāk Taisnību, svētais lai pastāv arī turpmāk Svētumā.”

“ES nākšu drīz un Mana alga līdz ar Mani atmaksāt ikvienam pēc viņa darbiem.”

===========================================================================

LRTT preses pārstāvja E. Līcīša ziņojums no Latvijas valdībai draudzīgās Doņeckas Tautas Republikas.

Visiem vēl svaigā atmiņā ir palicis pirms diviem mēnešiem dižajā Latvijas presē publicētais bratanu(brāļu) Dimiteru(Kaspara un Vladimira) aicinājums viesiem godīgajiem latvāņiem. Uzsaukumā, kā atceraties, tika aicināts: visiem godīgiem un mieru mīlošiem vīriešiem vecumā no 14. līdz 77. gadiem pieteikties Ļindermaņa komisariātā, lai dotos palīgā lielajai brāļu(krievu) tautai, kura smagās kaujās lej asinis cīņā pret nacistisko Ukrainu, pret visiem mums nīstajiem benderoveciem(benderovščinu).

Dimiters, Lindermanis, Reiniks, UrbanovičsMums arī vēl visiem neizdzēšamā atmiņā palicis Kaspara Arturoveca sacītais, ka tikai Krievijā un ar krievu tautu, kura seko mesijam Puķinam, mēs varam rast patvērumu no agresīvajām Rietumu sodomītu bandām.

Jā, tie, patiešām, ir pravietiski vārdi, kas nāca no nenogurdināmā cīnītāja mutes.

Šim aicinājumam atsaucās ap divi simti latvāņu, kuri bruņojušies ar kolerado vaboļu(Georga driskām) krāsas lentītēm, sasēdās 25. gruzavikos kaļinkai un krievu „matam” skanot aizdrāzās Zilupes virzienā.

Par šturm-bantu fīreriem bija nozīmēti mums jau pazīstamie brāļi(bratani) Ļindermaņi(Dimiteri) Kaspa-rus un Vlaģimi-rus.

„Abu brāļu komandierētās kauju brigādes Ukrainas teritorijā parādīja neiedomājamu drošsirdību, tādu, ka benderovieši jau redzot šos no tālienes metuši fraku uz visām debesu pusēm”, stāsta mūsu drošsirdīgais avīžnieks E. Līcītis.

Tas ir prātam neaptverams, turpina Līcītis: „Kā izšauta patrona, tā trāpījums un atkal kārtējais ordenis.”

Graudiņš, Dimiters,Urbanovičs,OrolsOrdeņi jau esot tik daudz sapelnīt, ka DTR(Doņeckas Tautas Republikas) varas iestādes nolēma atteikties no ordeņu izdalīšanas pēc skaita, bet pāriet uz svara mērvienībām. Teiksim, par „rusko-jazičnajas” apdzīvotās vietas Hujovinskas ieņemšanu, katram bratanu komandētam karavīram paredzēts izsniegt vienu kilogramu Putina ēzeļaušu 1 pakāpes ordeņus.

FOTO: Brāļu Lindermaņu vienības artilērists B. Kašmārovs. Tas ir cilvēks, kas nepazīst bailes. Reiz viņam esot jautāts pēc dižas uzstāšanās: vai viņš esot dievs ? Nē, viņš atbildējis: “Dievs pazīst žēlastību, bet es nē!”

Bet, paruna saka: „Cilvēks domā, bet Dievs dara.”

Pēc aizvakardienas necilvēcīgā aviācijas uzbrukuma mūsu miermīlīgajām kaujas brigādēm, kuru veica Ukrainas nacistiskā hunta, 210 no 220 varonīgajiem cīnītājiem gāja bojā varoņa nāvē. Komandējošā sastāva bunkurs daudzmaz izturēja bumbu spiedienu, bet vienalga upuri arī tajā bija.

Bratans Vladimi-rus ir pazudis bez vēsts, bet Kaspa-rus tika smagi ievainots baškā. Šķemba ir ietriekusies tieši starp acīm un pakaļā iztriepusies laukā. No sākuma komandieru palīgi nosprieda, ka Kaspa-rus ir beigts kā cālis, bet norīta, kā ievēroja Vladimi-rusa adjutants, esot izrādījis dzīvības pazīmes.

Nekavējoties tika pieprasīta ārsta palīdzība no galvaspilsētas Rīgas. Pēc sešām stundām lielā steigā ar Latvijas jaunāko un modernāko reaktīvo helikopteri ieradās dzimtenes sūtnis un glābējs, ķirurgs- tankists V. Zatlers.

Četras stundas dzīvi palikušie izbijušās triecienvienības virsaiši gaidīja Zatleru iznākam no telts, kurā veica smago operāciju mūsu dziesminiekam.

Un tad smaidīgs telts šķēluma parādījies dižais Hipokrāta pēctecis un tankists Zatlers. Pēc platā smaida tankista sejā klātesošie saprata, ka Kaspa-rus būs dzīvotājs.

Zatlers arī pastāstīja, ka Kaspa-rus ir palicis dzīvs pateicoties tam, ka viņš sirgst ar dolba- joba- grand sindromu. Klātesošie pieprasīja izskaidrot, kas un kā izpaužas šis sindroms. „Tā esot ļoti reta parādība, kura ļoti strauji izplatās pašreizēja Latvijas teritorijā”, sacīja Zatlers. Turpinājumā viņš paskaidroja, kādas pārmaiņas notiek ķermenī, kuri sirgst ar šo kaiti.

Pilnīgi nesaprotamu iemeslu dēļ, ar šo kaiti(dolba- joba- grand) sirgstošajiem galvaskausa saturs pamazām noslīdot zem jostasvietas, bet vēdera lejasgala saturs uzkrājoties smadzeņu vietā. Tāpēc arī šķemba, kura caursita brīvības cīnītāja piereskaulu, nekādus lielus garīgos bojājumus nav atstājusi uz viņa veselību.

Viņš esot pārliecināts, ka tuvākajās dienās mūsu bratans varēs turpināt atbrīvot Ukraiņu tautu no nacistiskās Benderoviešu bandas.

LRTT šajā sakarā arī ir satraukts, ka šī slimība, kad smadzenes noslīd līdz vietai, kura jāstutē uz klozetes podu, masveidā ir skārusi latviešu tautu.

Kas attiecas dziesminieku, tad LRTT cer, ka atradīsies kāds dakteris, kurš varēs bratana(brāļa) Dimitera smadzenes „atstādīt” atpakaļ aiz piereskaula, kad tas tiks salabots.

========================================================================

Par Daugavpils viepli

Aivars GedroicsNeapšaubāmi ir tas, ka tāds Dimiters kalpo savas mātes ideāliem. Nevar taču būt, ka vīrietim „labākajos gados” ar loģisko domāšanu ir tādas problēmas. Tātad, tas viss ir mākslīgi radīts. Šodien, kad valda partokrātijas bandītisms un tauta ir iedzīta izmisumā, cilvēkus var ātri „uzkurināt”. Tas arī ir krievžīdisko elementu uzdevums. Ir jārada haoss un to arī cionisti ir radījuši.

Ne jau tikai Dimiters vien ir šo cionistisko drazu aktieris, tādi ir vesels lērums. Praktiski visu jaunradīto mikro partiju „fīreri” ir šī „teātera” aktieri. Daži, iespējams, ka pat nenojauš to. Piemēram, tādam Bordānam tiek „ieborēts”: „Tu taču esi īsts latvietis, taisi savu partiju un būsi prezidents.” Un viņā, protams, tiek pamodināts  „Bonapards”.

Kāds cits pundurpartijas vadonis Rubīns arī sevī saskatījis reinkarnētu Napolionu un kā tāds arī cenšas sevi izrādīt, bet par viņu kādu citu reizi, jo viņš man pat savu dzīvesbiedreni ir „ielaidis matos”.

Ir arī vesela plejāde cita veida provokatori- latviskuma nīdēji: gardas, lapinski, slavas, lapsas… , kuri izmanto „patriotismu”, lai sētu naidu un nesaticību.

Visi viņi atpazīstami pēc viņu darbiem.

Ja esam iepazinušies ar „Ciānas gudro protokoliem”, tad šie provokatori izgaismojas bez liekas izgaismošanas. Šie parazītiskie elementi apzināti pārspīlē visu nacionālo un tiesiskumu, kas kaitē parastam ierindas latvietim izprast nacionālās apziņas pamatbūtību. Ja tādā veidā tiek pasniegts latviskais- nacionālais, kā to dara Garda un Lapinskis, tad tas rada pretēju efektu, kas arī ir šo žīdiskās izcelsmes „patriotu” uzdevums.

Mazs piemērs: Tiek runāts par dekolonizāciju un tas, protams, ka ir apsveicami, bet tai pašā brīdī, šis komunists- VDK(Maskavas) darbinieks(Garda) sāk skaitīt vagonus un kā viņi jāaprīko, lai dekolonizētu Latviju no krievu ieklīdeņiem. Sākot klāstīt tādas stulbības cilvēku prāti tiek dezorganizēti, kas arī ir krievžīdu okupantu mērķis. To pašu dara arī „gaismas piliens” Lapinskis savos raidījumos radio MERKURS. Viņa jājamzirdziņš ir visuresošā žīdu varenība, tā iedzenot mazvērtības kompleksu nežīdos.

Tas viss ir aprakstīts „žīdu protokolos”.

Jāatceras ar kādu sparu šie divi provokatori centās pirms pāris gadiem graut H- 86(LRTT). Reinika kantoris viņu priekšā pat nobālēja. Viss tas tika veikts krievžīdiskās Maskavas uzdevumā.

Protokolos ir sacīts: „Apsūdziet viņus(gojus),kaut arī viņi nav vainīgi, lai viņi taisnojas, jo taisnošanās ir vainas pazīme”. Tādi „apsūdzētāji”- gaisa jaucēji var būt arī no lumpeņu vides. Ja nenoticēs visi, tad kāds tomēr- un aizdomu sēkla ir iesēta. Viens no tādiem lumpeņiem(vārda izcelsme ir vāciska, nozīmē sabiedrības padibene) ir kāds A. Gedroics no Daugavpils. Viņš ir arī neaizvietojams draugs Gardam un Lapinskim. Nekļūdīšos, ja sacīšu, ka viens no viņa vecākiem ir krievs vai žīds, tāpat kā mākslīgi radītam disidentam Konstantīnam Jevgēņija d. Pupuram(patreizējais uzvārds nāk no mātes).

Abi izceļas ar savām jēlībām.

Abi(it sevišķi Pupurs) piesārņo internetu ar saviem antilatviskiem komentāriem, kuri ir vērsti pret VL! un arī personīgi pret Grantiņu un Dzintaru.

Tas viss tiek darīts, lai šķeltu latviešus un neļautu izveidot normāli darbojošos latviešu valsti, kā sacīja Reinika kantora noslepkavotais Uldis Freimanis.

LRTT atkārtoti saka: Visi, kuri piedalās DDD, radio „Merkurs” un „Suņu būdas” intervijās, ir ar prātu apdalīti vai profesionāli provokatori.

Tu, latviet, viņus vari atpazīt pēc viņu darbiem un valodas.

Daugavpils lumpenis uztraucas, ka es neapstiprinu viņa komentārus.

Pirmkārt, kas ir komentārs ?

Tas ir kādas personas recenzija par ievietoto tēmu. Vai šī Daugavpils viepļa rakstītas samazgas ir pieskaitāmi pie komentāriem ?:

A.Gedroics
213.100.50.145
Iesniegts 03.07.2014 at 17.47

…un pastāsti, kā tevi cietumā pisa dirsā, Grantiņ, citādi tu tikai Pupuram un Hiršonam vien izlielījies! :))

Un, piemēram, šis:

A.Gedroics
77.219.14.164
Iesniegts 02.07.2014 at 13.47

Grantiņ, un kā vērtēt tevi, kurš parakstīja sadarbības līgumu ar čeku? Pats to visiem izstāstīji! Tev bija izvēle vai ne?
P.S. Šo k-ru tu, protams, nepublicēsi, bet tauta vienalga zina, kāds gļēvs mēsls tu esi, tavu runu TV 1987.g.arī atceras!

Par savu interviju TV es jau esmu šajā i- vietne rakstījis un pie attiecīgas situācijas es teiktu atkal to pašu, ko sacīju toreiz. Es sacīju to, kas tajā brīdi bija svarīgs priekš manas tautas. Ja kāds šajā intervijā saskata sadarbību ar VDK, tad tieši viņš arī ir no VDK.

Ko es sacīju, tas, protams, netiek pieminēts. Un te jau slēpjas tas „Cionas gudro” triks: apvaino, lai goja taisnojas.

Tuvojas vēlēšanas un tāpēc arvien aktīvāk sāk sevi izrādīt krievžīdiskie nodevības elementi.

Visi, šajā rakstā pieminētie, ir melni nodevības padibenes.

L. Grantiņš.    05.07.14.

You may also like...

13 komentārs

  1. Andris7 saka:

    VISU LABU DIENU !
    Bez komentariem.
    https://www.youtube.com/watch?v=vLOU6TAVnb0
    https://www.youtube.com/watch?v=G-cYM5fxAuU
    https://www.youtube.com/watch?v=RqNpZkz1-Is
    .
    .
    Admins
    Tu, Andri, nespēj atšķirt cēloni no sekām un tā jau ir problēma, kura ir krimināla savā dziļākajā būtībā.
    Šīs drausmas radīja krievu okupanti un tagad plūc sava darba augļus.
    Tāds ir Dieva Likums: “Ko sēsi, to arī pļausi.”

  2. Andris7 saka:

    Atbilde Replikai !
    Te ir celonis un te ir sekas.
    http://cs425728.vk.me/v425728027/8c43/4UTC-6OoRpA.jpg

  3. Garāmgājējs saka:

    Ja kāds šo lopu uzskata par latvieti, tad viņš pats nāk no lopu kūts. Neticās, bet arvien vairāk jāpiekrīt TT rakstītajam. Kādreiz man Garda arī likās, ka ir īsts latviešu patriots, bet nežēlīgi kļūdījos. Un pareizi jau ir, ka mūsu pretnieks nav muļķis, bet gudrs arī viņš nav.
    PS
    Interesanti, kur palicis ilggadējais lasītās Os ?
    Varbū admins ko zin par viņu ?
    .
    .
    Admins
    Kas ir Os, nezinu un kur viņš palicis arī nezinu.
    Tādus kā Os DP cenšas izskaitļot un “neitralizēt”.
    LRTT ir zināmi trīs tādi gadījumi. Pēdējais bija Meseršmits.

  4. Andris7 saka:

    Atbilde Garamgajejam !
    Vinstonam, kopuma nemot, ticet butu grecigi,jo vins ir masons.Bet dazi
    izvilkumi ir ieveribas cienigi.
    Ja kads izvelas starp negodu un karu,negodu,tad vins dabu abus divus,gan
    karu,gan negodu.
    Kads var but ari valsts,gimene,organizacija,vai biedriba.Imitatoriska
    Latviesu biedriba ,piemeram.
    http://cs617427.vk.me/v617427372/d0f6/Ec3ADRdqvxI.jpg

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Andrim7

    Pareizs spriedums!
    Komunisti ar mežonīgu sparu apkarojuši visu latvisko mūsu zemē kopš 1940.gada. Vārdiski viņi imitē tautsaimniekus, humānistus, kultūras cilvēkus, bet tā ir tikai viltīga maska, lai slēptu savu necilvēcisko, sātanisko BŪTĪBU.

    Ar varmācību un viltu šie militārie despoti tura savās rokās tautas un valstis, pilnībā kontrolējot visas iekšpolitikas struktūras. Tiesas un sabiedriskās organizācijas. Komunistiem nav ne goda, ne kauna. Viņiem pat nav nekādu principu, kurus tie ievērotu. Viņu melīgums sasniedza galējo robežu, kas ari noveda tos pie likumsakarīga PSRS sabrukuma.

    Mums visiem ir jāapzinās un skaidri jāizprot viņu vājās vietas! Un Latvijas varturu visvājākā vieta ir viņu nespēja piedalīties atklātā analītiskā diskusijā. Bet atklāta diskusija ir Latvijas nacionālā bagātība!

    1992.gada 18. jūlijā Rīgas Latviešu Biedrība radīja latviešiem iespēju atklātai sabiedrības diskusijai par visiem valstī notiekošajiem procesiem, atjaunojot 1938. gada likumīgos biedrības statūtus, paverot visplašākās iespējas ikvienam. Tikai 6 mēnešos RLB panāca īstu, demokrātisku, likumīgu kolektīvās analītikas centra darbību Latvijā. Praktiski bija atdzimis nacionālās pašapziņas realizācijas mehanisms, kas balstījās uz īstām latviskās kultūras tradicijām. Augstas morāles un Latvijas likumu ietvaros komunistiem nebija nekādu iespēju noturēt varu savās rokās. Un tad viņi nolēma riskēt – 1993.gada 18.februāra naktī likvidējot pašu Rīgas Latviešu Biedrību! Iebruka biedrības namā Merķeļa ielā 13 un iznīcināja visus atjaunotās RLB dokumentus! Šāva, sita, arestēja biedrības likumīgi ievēlētās amatpersonas un pretlikumīgi slēdza Rīgas Latviešu Biedrību, brutāli pārtraucot Latvijas valsts atdzimšanu, likvidējot vienīgo leģitīmo opozīciju komunistu varas bandai.

    Šis KRIMINĀLNOZIEGUMS jau 21 gadu tiek slēpts no tautas. Noziedznieki “saimnieko” Māmuļā līdzīgi kā 1940. gadā melīgie, varmācīgie “atbrīvotāji” nokāva mūsu neatkarību un brīvību.

  6. Andris7 saka:

    Atbilde Valdim !
    Ir savienota Vispasaules vara.Saites mums ir neredzamas,jo tas neafise,
    visadi slepj un nerada iespejamas sakaribas.No tautas baidas un,no
    patiesibas baidas,kura var noklut tautas ipasuma.Tapec tadas mahinacijas
    notiek.Soreiz laiks ir musu sabiedrotais.
    Pirmais Komunistu karogs.Revolucijas un barikades.
    http://us.123rf.com/450wm/tribalium123/tribalium1231209/tribalium123120900023/15039330-ussr-fist–flag-of-ussr.jpg
    Jelcina Komunista zime.Revolucijas un barikades.
    http://getdefault.com/wp-content/uploads/2012/03/Yeltsin-Missing-Finger-2.jpg
    Porosenko Komunista zime.Revolucijas un barikades.
    http://d.ibtimes.co.uk/en/full/1382656/petro-poroshenko-sworn-ukraine-president-pledging-retake-crimea-russia.jpg

  7. Andris7 saka:

    Spanijas Komunistu zimes 1936 gads.Revolucija un barikades.
    https://libcom.org/files/images/history/renegades1.jpg
    Kapec tada saistiba?Viss tiek gatavots,kartejai pasaules iekarosanai caur
    karu,jo citadi nemak.
    Krizes.Ludzu.Masonu kodeta zime rokas spiediens.
    https://freedomfighterusa.files.wordpress.com/2012/10/masoni62.gif?w=311&h=219
    Rokfellers tiekas ar masonu Fidelu Kastro.
    http://media.philly.com/images/600*450/20121014_inq_crisis14-a.JPG

  8. Andris7 saka:

    Kastro tiekas Hruscovu un kopa uztaisa Kubas krizi.
    http://media.philly.com/images/600*450/20121014_inq_crisis14-a.JPG
    Rokfelleram pieder bankas Maskava,tapat,ka Amerika,visus padomju gadus.
    http://www.silver-investor.com/charlessavoie/images/cs_feb05b.jpg

    P.S. Elementari.

  9. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Andrim 7

    Paldies par pirmo komunistu karogu!!!
    Tagad kļūt skaidrāka viņu varmācība un varmācības kults, ko šie sātanisti piekopj.

    Paldies Linardam par vienmēr pausto pārliecību, ka NIRNBERGA 2 būs drīz!

    Visu latviešu cerība nokratīt sarkanos parazītus, tiesāt tos ar starptautisko likumu bardzību – tā ir nenovēršamība!

    Tribunālā cilvēki visā pasaulē lasa par sarkano izdzimteņu melnajiem darbiem. Latvietis ir patiesības meklētājs un vienlaicīgi ari patiesības atradējs!

    Latviskā dzīvesziņa ir 1000 kārt pārāka par ikkuru prettlatvisko !

  10. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Andrim7u

    Paldies par to, ka parādīji kāds ir pirmais komunistu karogs!!! Loti interesanti! Tas varētu nozīmēt, ka sišana un varmācība ir viņu darbības, viņu dzīves uzskatu pamatu pamats! Liels paldies Tev Andri, patiešam, jo tas daudz ko pierāda un noliek savās vietās pa plauktiņiem.

    Man, kā antikomunistam, visu mūžu ir bijis jādzīvo šo garīgo kropļu pārvaldītā valstī, no kurienes aizbēgt nebija nekādu iespēju, jo komunisti un čekisti turēja tautu kā cietumā, melodami, ka cilvēks “ir tik brīvs no pat Maskavas līdz tālām taigām”.

    Tagad,kad komunistu pārvaldītajām valstīm robežas bija jāatver vaļā, cilvēki bēg prom lavīnveidīgi, jo neeredz jēgu savas ģimenes pakļaut šo sarkano nezvēru asiņainajiem žokļiem, negrib riskēt ar savām dzīvībām Ģeržinkogradas kanibālu “PARADĪZĒ”.

    Larvijas varturi izceļās ar savu koncentrētību un nežēlību savas teritorijas pārvaldīšanā. Nekur pasaulē sarkamo mērgļu koncentrācija uz 10 000 iedzīvotājiem nav tik augsta kā Rīgā! Tas ir Ginnesa rekorda cienīgs rādītājs, ar kuru mums latviešiem ir jārēķinās.

    Cilvēki esiet modri! Kā nekad, latviešiem tagad ir jābūt modriem un uzmanīgi – soli pa solītim jāizmanto iespējas, atbrīvoties no SARKANAJIEM K A N I B Ā L I E M.

    Pirmais solis, protams ir pats grūtākais – apzināties sevī
    Latvijas patriotu, analītiski, stratēģiski domājošu cīnītāju!

    Tas izdodās tikai retiem. Jo bailes, kuras komunisti ar savu nežēlību ir iedzinuši katram latvietim liks būt piesardzīgam un apdomīgam visa mūža garumā. Kopumā tas ir pozitīvi vērtējams, tautai ir jāizdzīvo! Tas ir attaisnojams – tautai ir jāizdzīvo! Tas ir saprotams – TAUTAI IR JĀIZDZĪVO!

    Latvijas TAUTAS TRIBUNĀLS ir visu pazemoto un spīdzināto, mocīto cilvēku cerība, ka komunisti tiks starptautiski sodīti par saviem noziegumiem pret cilvēci! NIRNBERGA 2 ir ceļā pie mums, lai ari kā sarkanie mērgļi to gribētu apturēt.

    Paldies Linardam par nenovērtējamo cīņu pret Latvijas ienaidniekiem!

  11. Andris7 saka:

    Atbilde Valdim F. !
    Saites slepenaja telpa.Petiju Jelcina kreisas rokas pirkstus.Divu trukst.
    Ari,tad,kad sava norieta Putinam ordeni sprauda.Par dubultniekiem cita
    reize.Par Vacu laika sviniga akta noformejumu Latvijas Universitate un
    Tirdzniecibas Dvinutorna lidzibu ari iznak citreiz.Sena masonu iznicibas
    zime,kuru lieto karu un konfliktu laika.Pec lidzibas,ja uzcel maju,tad
    pats noardi to,noradot uz citu.Tas pats,izveido valsti,pats izzodz un
    aplaupi,bet vienmer noradi,uz citu.Nu labi.Tikai masonu uzvara citu rokam
    http://warisacrime.org/sites/afterdowningstreet.org/files/images/Nuclear%20Peace%20Hand%2012092009.jpg
    ========================
    http://kindnessblogdotcom1.files.wordpress.com/2014/03/boris_yeltsin.png
    Tas,kas izgajusoreiz neaizgaja
    https://www.google.co.uk/search?q=rockefeller+fidel+castro&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=HkG6U7fEOeKJ0AXQuoCwCQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=833&bih=725
    ===========================
    http://kindnessblogdotcom1.files.wordpress.com/2014/03/boris_yeltsin.png
    Tas,kas izgajusoreiz neaizgaja
    =========================
    https://www.google.co.uk/search?q=rockefeller+fidel+castro&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=HkG6U7fEOeKJ0AXQuoCwCQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=833&bih=725

    Otraja kara.
    http://i61.servimg.com/u/f61/14/11/92/84/church10.jpg
    Masonu dalibas pieradijums kara.Ar savienibu uzvaresim,vinu savienibu.
    http://fortmissoulamuseum.org/WWII/detail.php?id=200
    Borisa Jelcina piederibas pieradijums.

  12. Miervaldis saka:

    Neuztraucies Grantiņ, ne Garda ne Gedroics nav kremļa kalpi.Gedroica jēlības ir izdevīgas kremlim, jo pats Gedroics ir debīls taukmūlis, kurš nein, no kura nama maskavā viņam nauda nāk.Tāpat viņam nav sajēgas par pašu nacionālisma būtību, un Garda ir pasists deģenerāts ar vimbas pauri, arī neko no Latviešu nesaprot.Tādi zemcilvēki, tādi deģenerāti ir blandoņžīdiem un viņu karogiestādei vaidzīgi, abus atbalsta un finansē Kremlis.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *