Leons Taivāns nav latvietis, bet gan latviec

Mežavecis
17 ?!? !?! ?!

Iesniegts 07.02.2017 at 15.35

Ne par tēmu, bet ko Tu saki par šo http://focus.lv/news/taivans-eiropas-civilizacija-izdara-pasnavibu-begliem-dzili-riebjas-viss-musejais?10881
Kāda Tava attieksme? Es pilnībā piekrītu autoram.

Zaļš-tautastribunals.eu4Kāds komentētājs vēlējās uzzināt manu attieksmi par bēgļiem un, cik saprotams, tad arī par Leonu Taivānu. Par Taivānu savu viedokli jau biju izsacījis, tāpēc, pieliekot klāt norādi http://tautastribunals.eu/?p=30966 gribēju šo komentāru apstiprināt. Pārdomāju un tomēr neapstiprināju, jo sapratu, ka ne jau tikai šis “Mežavecis” vien ir tāds, kuram veselais saprāts un loģika pēc dzimšanas kopā ar placentu ir iesviesti atkritumos… .

Es, praktiski, šo “taivānu” vairs nelasu, jo savu viedokli par viņu dotajā norādē esmu izsacījis.

Intwgrācija.LRTT,Gedroics, Garda

Foto: Redzi, Mežaveci, šī dāma arī paklausīja kādam zviedru “taivānam” un cīnījās par bēgļiem un viņu tiesībām dzīvot zviedru ģimenēs…. .

“Bēgļi” viņu par to atalgoja ar “kārtīgu seksu” !

Tas pats notiks ar visiem tiem, kuri apzināti radīja šo bēgļu problēmu-kara postu !!! Beigās visi šulci un junkeri sēdēs Hāgas Tribunālā. Katrs saņems to, ko pelnījis !!!

Pēc “Mežavecis” ieteikuma tomēr izlasīju norādīto Taivāna vervelējumu. Visīstākais gaisa jaucējs, kurš latviešus uzskata par gojām- par muļķiem. Protams, ka atrodas tādi “Mežaveči”, kuri uzķeras uz “plika āķa” un ceļ šo latviski runājošo “sūda krievžīdu” debesīs… . Šiem sātanistiem tas arī ir vajadzīgs, lai tāds “latviešu goja” viņos klausītos ar paplēstu muti un ticētu tikai tam, ko viņi saka.

Taivāns,LRTT, Grantiņš

FOTO:Paskaties, lasītāj, uz šī cionista nicīgo smīnu un viss nostājas savās vietās !

Tādi latviski runājošie krievžīdu “taivāni” Latvijas mēdijos ir uzradušies, Bībeles valodā runājot, vesels leģions, sākot ar– sandrām veinbergām, otto ozoliem, oliveriem evertiem, ivetām kažokām un beidzot ar tādiem gnīdām kā- elitām veidemanem, aigariem freimaņiem, juriem rozenvaldiem, ivariem ījabiem, jaņiem iksteniem, filipiem rajevskiem, ojāriem skudrām, sergejiem krukiem….u.v.d.c.

-Viņi visi ar putām uz lūpām strādā, lai iznīcinātu latvietī brīvdomību- loģisko domāšanu.

-Viņi visi ir apstiprināti Telavivas asiņainajos pazemes bunkuros.

Brīvdomība no latviešu puses netiek pieļauta. Kritiskie un Patiesību vēstošie komentāri tiek nekavējoties dzēsti un rakstītāji bloķēti.

Tam ir viens vārds: žīdisms(sātanisms, boļševisms, komunisms) !

ANTIKRISTS !!!

Un tagad skaties, latviet ! Pirmais izvilkums no šī ciānas krievžīda Taivāna raksta, pēc kura viņš dabūja pa zobiem no LRTT: Strādājošs modelis būtu uzņemt bāreņus – bet nevis bērnunamos, bet ģimenēs. Mums tagad ir datu aizsardzības sistēma, kas neļauj sociālajos tīklos izsludināt, ka ir kāds konkrēts bērns un ka viņam vajadzīgi vecāki. Krievijā, piemēram, tā dara – arī televīzijā, pie mums to nedrīkst dīvainu iemeslu dēļ. Es domāju, ka tā ir latviešu grābstīšanās ap likuma burtu,” uzskata Taivāns.”

Un šeit otrais izvilkums: ”Daudzos jautājumos mēs darām to, ko kategoriski nedrīkst darīt! Mēs esam apmaldījušies savos likumos un uzstādījumos, tāpēc uzņemam patvēruma meklētājus un ekonomiskos migrantus. Viņiem ir lielāka dzimstība, bet ir izrēķināts: kad viņi sastāda piekto daļu no iedzīvotāju skaita, kā tas šobrīd ir Francijā un Beļģijā, tad viņi sāk pieprasīt savas tiesības un sāk pilsoņu karu. Skaidrs, ka tālākā perspektīvā musulmaņi uzvarēs. Un neviens nepiedāvā nekādu izeju.”

Necik sen šis žīds piedāvāja latviešu ģimenēm uzņemt bēgļus, bet tagad tos jau nosauc par parazītiem… . Izlasiet abus šos rakstu un jūs redzēsiet, kādu idiotismu šis Telavivas parazīts kultivē. Viņš stāsta, ka visu šo bēgļu plūsmu nav iespējams apturēt.

Protams, ka nevar, ja valstīm neatļauj savas robežas sargāt no teroristiem ! To šīs nelietīgais cionists nepiemin. Nepiemin arī to, ka visu šo problēmu izraisīja Izraēla ar savu vasaļvalsti Krieviju, kuru pilnībā savā varā pārņēmuši krievžīdi.

Arī Latvija ir jau pilnībā pārņemta no šiem sātaniskajiem izdzimumiem… !

Tā redzi, Mežaveci, ja tev šis Telavivas provokators liekas PAREIZS, tad tev zem cepures atrodas nevis PELĒKĀ MASA, bet brūnā- vēdera saturs apmainījies vietām ar galvas pelēko masu.

Domā, latviet, domā !!!

14.02.17.      L. Grantiņš

You may also like...

1 Response

  1. : saka:

    Taisnības labad gan jāsaka, ka Taivāns brīdināja par imigrantu atnestām briesmām jau tad, kad mūsu mediji un polotiķi pārsvarā birdināja asaras par nabaga bēgliem un pauda, ka viņi jāuzņem.
    .
    .
    .
    Admins
    Vai tad par to ir runa ?
    Runa ir par viņa, atkarībā no polit- konjunktūras diviem pilnīgi pretējiem uzskatiem- spriedumiem.
    Tieši uz tāda principa darbojas judaisms.
    “Šajā ticībā katrs rabīns drīkst izskaidrot „mācību” pēc saviem uzskatiem, piemērojot to politiskajai situācijai.” http://tautastribunals.eu/?p=17408
    Tātad- politiskais konjunktūrisms- sātanisms vārda vistiešākajā nozīmē.
    Taivāns rīkojas kā rabīns… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *