LRTT. Māri M.,”Pārmaiņas”, tas ir genocīds tieši pret latviešu etnosu !

Tā saucamie krievi, jau tie paši bijušās Hazārijas iemītnieki vien ir. Zvērlopi vārdā tā vistiešākajā nozīmē. Es uz “savas ādas” šos sātana izdzimumus esmu izbaudījis visā pilnībā. (Nu nebija viņu plānos mani atstāt dzīvajos !) Tos, kuriem vēl bija saglabājies SLĀVISKAIS GĒNS, viņi revolūcijas un otrā pasaules kara laikā pilnīgi iznīcināja. Par to rakstīja Nikolajs Ņikuļins: “ATMIŅAS PAR KARU”. Un neaizmirsīsim “zagrad otrjad brigādes”, kas pamatā sastāvēja no “izredzētajiem”, kuras veica sātanisko darbu, apšāva tos, kuri atkāpās pārspēka priekšā. Un tieši šo “zagrad otrjad brigāžu” asinssuņi apmetās uz uzdzīvi Latvija,- mūs deportēja, šāva un izvaroja ! Ar viņu “spermas produktiem” Latvija pārpilna,- sākot jau no paša “NĀCIJAS TĒVA” un viņa dzemdētājas- poļžīdenes, D. Zagorskas(Beitnere), kura Padomju laikā LU pasniedza ZINĀTNISKO ATEISMU ! Tāds darbs tika uzticēts pašiem uztcīgākajiem asinssuņiem ! Šodien, šī sātaniskā kuce, “nācijas tēva” dzemdētāja, kontrolē J. Bordāna darbību !!!

“Pārmaiņas”

Masu slepkavībās un genocīdā pret savām tautām ir iepīti daudzu valstu veselības ministri un politiķi. Nedomāju, ka Latvija ir izņēmums, redzot cik intensīvi pašvaldības paplašina kapsētas.

Māris. M.

„Un viņš teica – visus latviešus kā cūkas nositīšu!“

„Cietusī devās uz policiju, taču tur nodarītos miesas bojājumus neuzskatīja par pietiekoši nopietniem. Viņa devusies uz slimnīcu, kur atklāts rokas lūzums.“

„policija, par spīti gūtajiem miesas bojājumiem, izmeklēšanu jau ir pabeigusi, bet vainīgo nav sodījusi.“

https://tautaruna.nra.lv/kriminali/297093-video-riga-virietis-gaisa-dienas-laika-ar-kruki-piekauj-pensionari/

Tā jau sen ir Latvijas ikdiena. Nav dzirdēts, ka šie regulārie fiziskie uzbrukumi latviešiem masu medijos vai policijas dokumentos būtu kaut vai tikai nosaukti to īstajā vārdā pēc to patiesās būtības – par darbībām, kas vērstas uz nacionālā, etniskā naida vai nesaticības izraisīšanu ja tās saistītas ar vardarbību un draudiem. Nemaz jau nerunāsim par vainīgo sodīšanu.

Admina komentārs Māra M. un “Pārmaiņas” rakstītajam

Nemierināsim sevi, it sevišķi jau “Pārmaiņas” teiktajam: tas jau notiek visur pasaulē. Vai tad Pašvaldības nevada bijušie komunisti un viņu ielkteņi, kuri ir reptoloīdiskās rases pārstāvji ? Citur tādas lietas notiek vairāk ekonomisku apsvērumu dēļ, kas attiecas uz medicīnu, bet Latvijā tā ir apzināta politika, kas vērsta tieši uz latviešu etnosa iznīcināšanu. Kas attiecas uz Māra M. sacīto: Kas tad tiesās šos šakāļžīdu okupacijas atšķaukas, ja tādi paši ieņem augstus amatus DP, Ie.M. un Ģenerālprokuratūrā ! Mēs taču esam liecinieki, kādi uzbrukumi tiek izdarīti J. Bordānam, kad viņš izdarīja mēģinājumu ķērties “pie Kalnmeiera”! Visa prese, ar Lato Lapsu un Ie.M. Ģirģenu priekšgalā, ir histēriski metušies nomelnot Bordānu un par nevainīgu upuri atzīt slepkavu Kalnmeieru ! Par genocīdu pret latviešiem no žīdu puses ir rakstījis Indulis Ronis:

Cik izdevies aprunāties par šīm lietām ar vecajiem padomju miličiem un prokuroriem, tad pazudušo vidū dominē jauni un veselīgi cilvēki, bet veco un slimo cilvēku īpatsvars pazudušo vidū esot pārsteidzoši zems.Tāda pati anomālija padomju okupācijas gados bijusi vērojamā arī statistikā par dzemdībās mirušo zīdaiņu skaitu, kur latviešu tautības zīdaiņu mirstība brīžiem sasnigusi pandēmijas līmeni.Atklātās vēstules autors jutās ārkārtīgi pārsteigts, ieraugot, ka padomju cilvēku valstī- Padomju Savienībā, par katru jaundzimušo jau dzemdību iestādē tika sastādīta detalizēta Vissavienības anketa par jaundzimušā vecāku etnisko un sociālo izcelsmi un statusu.:

Nav žīd-sātanistiem lielāki Garīgie ienaidnieki par latviešiem. Mēs taču esam vēl dzīvie liecinieki tam, kā latvieši, kuri tika okupēti no žīd- padomju sistēmas, tiek apvainoti manu slepkavībās pret tā saucamajiem “ebrejiem”, kaut gan pilnīgi neviens latvietis nevienu žīdu nav nogalinājis, kas ir ari pierādīts daudzās pasaules tiesās, bet par viņu- žīdu zvērībām pret latviešiem, runā katrs “ielā ieliktais bruģakmens”!

Šeit nav runa tikai par ļaunā un labā cīņu, bet divu dažādu pasauļu iemītnieku pret-stāvēšanu:homo- reptilikos un homo-sapiens. Man kādreiz viss tas likās kā joks, kad lasīju par reptiloīdiem, bet tagad esmu uz savās ādas izbaudījis šo zvērlopu izdarības…. . Viņiem viss cilvēcīgais ir svešs… . Viņiem tāds jēdziens kā PATIESĪBA, neizsaka pilnīgi neko, jo viņi nav no Dieva.

Homo- sapiens ir humanoīdi- Dievišķās, bet homo reptilikos, ir destruktīvās pasaules iemītnieki.

Šodienas Latvijas varas gaiteņos ir salikti tieši reptiloīdi ! Kas tad ir šis pats E. Levits ? Viens zema intelekta reptiloīdiska kreatūra, kurš šajā lomā tika apkaujot latviešu politiskos darbiniekus.

Bet ir sācies Dievišķās Pasaules atbrīvošanās process no šiem izdzimumiem. Viņus sāk fiziski likvidēt visā pasaulē. Izraēlas galvenais sātanists B. Netanjahu arī, iespējams, tiks pakārts ! Tas protams nav Izraēlas prokuratūras, kā mums cenšas ieskaidrot, bet gan Aziātiskāds Baltās Brālības un ASV militāristu roku darbs.

11. septembra notikumi bija Izraēlas roku darbs, lai radītu naidu pret musulmaņiem. Pasaule, un arī mūsu Latvija, ir lielu izmaiņu priekšā, jo žīd-sātanistiem dotais laiks ir iztecējis. Bet šie lopi vēl pastrādās daudz ļauna… . Visu viņu vēstniecību slēgšana bija šantāža pret cilvēci, jo viņu vēstniecībās atrodas kodol- lādiņi ! Tikai skaļa visu šo neliešu izgaismošana var mūs paglābt no liekām asinīm. No Latvijas šie sarkanie izdzimumi jāpadzen līdz Laiku Beigām !

Migla sarkanā- NILĀDĒTĀ !

Šeit cioninistu- sātanistu slēptās ziņas:

23.11.19 L. Grantiņš

You may also like...

5 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Par Centrāltirgus direktoru bija Abramkins, Cibuļkina ar dēliem un citi noziedznieki. https://www.delfi.lv/news/national/criminal/

  2. tā sauktajā policijā saka:

    savu darba laiku nosit padomijas laika garā auguši MILIČI !

    Pārsvarā “slāvu tautības latvieši” vai aldermaņu “naturalizētie” slāvi.

    Latvietim tur meklēt palīdzību un aizsardzību ir bezcerīgs pasākums !
    Vai nu atrakstīsies, vai, ja būsi neatlaidīgs, “nointerpretēs” lietu tā, ka
    nevis tev nodarīja pāri, bet ka tu pats esi noziedzniekam nodarījis
    gauži…
    It īpaši, ja noziedznieks ir slāvs – naturalizēts vai nenaturalizēts !

    (Ar slāviem te jāsaprot ne tik daudz krievi, kā “krievvalodīgie”
    nekrievi-švaļi).

  3. laucinieks - pilsētnieks saka:

    “nacionālais” smerdelis-nespējnieks kārtējo reizi parādīja
    pie kuras kājas viņam latviešu tauta:

    http://www.la.lv/budzets-atbilstoss-iespejam

    iestājies žīdu-ņaudētāju bandā un tik ņaud: -ņau ņaudiņas,
    ņau ņaudiņas… –

    Priekš parazītiem gan ņaudiņa uz sitienu atrodas !!!

  4. fufirik saka:

    ž mentalitātes attēlojums mākslā –

    https://www.youtube.com/watch?v=xlCUWbC2m68

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *