LRTT. Par ko vēlēsim Rīgā ?

Latvijas valsts, līdzšinējo partiju valdīšanas rezultāta, ir iznīcināta jau pa visiem 90% ! Tuvojas vēlēšanas Rīgā, kurā ilgus gadus valdīja proKremliskā partija – SASKAŅA, ciešā, bet slēptā sadarbībā ar Latvijas valstī valdošo KOALĪCIJU ! Rezultāts: ārprāta Rīgas izlaupīšana un latviešu etnosa genocīds. Latviešiem, neprotošiem okupantu valodu, darbs netika piedāvāts. Latviešu bērnudārzi apzināti netika celti ! Par šo SASKAŅAS noziegumu klusēja visas “latviskās” partijas- VIENOTĪBA, ZZS  un dižie “letiņi”- NA/VL!, ar R. Dzintaru un I. Parādnieku priekšgalā, jo par to saņēma bagātīgu atalgojumu

Apdomā, latviet, vai tu vēlies savas valsts iznīcināšanu un balsosi par šeit pieminētajām Lemberga, Šķēles, Godmaņa, Savicka, Indriksona un Šlesera(visi VDK darboņi)sponsorētām polit- BANDĀM, kurām nav nekāds sakars ar partijām demokrātiskajā izpratnē.

Vienīgā partija, kura ir pieteikusi cīņu pret komunistu- čekistu anticivēciskajām/ antidemokrātijas izpausmēm, ir Jaunā Konservatīvā Partija, kuru vada J. Bordāns. Ja par viņiem nenobalsos 51% vēlētāju, tad Latviju, ka vienīgo vietu, kur latvietis var justies kā mājās, mēs zaudēsim neatgriezeniski ! Protams, ka pret viņu balsos saskaņieši un līdzšinējie parazīti, kuri barojušies tieši no šeit pieminēto čekistu- komunistu rokas un tādu ir ap 10- 12%. Tie, kuri aicina boikotēt vēlēšanas un nepiedalās tajās, ir mūsu tautas vislielākie bendes, kuri savas balsis atdod mūsu tautas ienaidniekam !

Visi šeit pieminētie, izņemot Jāni Bordānu, izzogot Latviju ir kļuvuši par miljonāriem ! Vai vēlies lai viņi turpina zagt, vai atdod valstij atpakaļ tai nozagto ? Padomu, par kuru balsot, prasi vienīgi savai Sirdsapziņai un Tu saņemsi pareizo atbildi ! Protams, LRTT tev nevar aizliegt kalpot Lemberga, Šķēles, Savicka & Co sirdsapziņām ! Tikai neceri, ka viņi tavam “slimajam bērnam” vai citiem tuviniekiem, ziedos kaut eiro no saviem miljoniem, kurus viņi ir tieši tev nozaguši !

Vai Bordāns privatizēs ostas?

Jānis Bordāns atklāti par ostu privatizāciju, Raguša termināla projektu un Meroni ietekmi….Lai pārmaiņas notiktu, tām ir jānotic un jādara….Sakārto savu valsti pats!…Esi laipni gaidīts JKP komandā, piesakies elektroniski:https://konservativie.lv/pievienojies/

Gepostet von Jaunā konservatīvā partija am Samstag, 11. Januar 2020

01.04.20

You may also like...

17 komentārs

  1. uzraksti saka:

    Ja visu zini Grantiņ,uzraksti kuri ebreji ir slikti un kuri labi…..
    .
    .
    .
    Admins
    Paklausies kabalistu Laitmanu, tas Tev to daudz precīzāk pasacīs… .

  2. divi viedokļi saka:

    Variants:

    “glavnoje – ņe vreģiķ drugomu“,“miķ ruki duhovno“ (galvenais – nekaitē otram, mazgā rokas garīgi, lai nomazgātu no rokām alkas sagrābt kaut ko, sagrābt kaut visu pasauli) , “virus – eto blago“, nepieciešams, lai cilvēciņš pasēdētu klusumā, izolācijā un lai “saprastu nedarīt visādas draņķības; “klusums un putniņi dzied“, ir vajadzīga “absolūta karantīna“, ir jādomā,“kas būs pēc dzīves“ , “mēs kļūstam aizvien sliktāki un sliktāki“, tad “atnāk vīruss un piespiež apzināties, kādi esam“, mums jāsaprot, ka “mēs pārtopam jaunā cilvēcē“ utt., utt.

    Un variants: nepārtraukt strādāt! neaizklapēt ražotnes! un neļauties psihozei! neviens nevienam neko no nekā neiedos! lai izdzīvotu, ir jādara darbs! skolām jādarbojas!

    https://www.youtube.com/watch?v=0Jm9k3B1YEM
    https://www.youtube.com/watch?v=53Q0miZIRug

  3. Aelita saka:

    Kādreiz lasīju vēsturisku romānu – pēc kara un mēra latviešu karavīrs ar savu zirgu atgriezās dzimtenē. Devās no Bauskas uz Vecumnieku pusi. No viņa tēva mājām bija palicis tikai akmens ceļmalā… Tālāk jāja gar Vecsauli uz Bruknas pusi. Ceļā redzēja kādu zemnīcu, gribēja pieiet aprunāties ar ļaudīm, bet tie draudēja ar rungām, lai nenāk tuvumā. Tad uzgāja kādu nopostītu viensētu meža malā, kādā pussagruvušā ēkā atrada darbarīkus un labības graudus. Nolēma šeit cirst sev jaunu māju. Apmēram pēc gada viss bija iekopts, tad devās uz redzēto zemnīcu un nozaga sev līgavu. Tā viņi dzīvoja laimīgi, radīja daudz pēcnācēju, kas vēlāk dzīvoja tuvējās, pašu celtās mājās.
    Indieši tagad lielos baros dodas no pilsētām atpakaļ uz laukiem. Gan jau viņi izdzīvos. Bet ko mūsu pilsētnieki? Gaidīs pabalstus?
    Ja nāktu Grantiņš un dotu katram 7 hektārus…

  4. Armands saka:

    Tiko nodevu metāla lūžņus, kuriem cena nolaista divas reizes. Kas strādā tajos punktos? Vai man uz šo valsti var sacelties, kad visu apkārt vieni žīdi? Vairāk par 30 gadiem vietējie aborigēni neko nav spējuši labvēlīgu sev izcīnīt vai ar šo cūku zhidu spēs kļūt par saimniekiem?

  5. kabalists saka:

    Tas Jūsu kabalists runā kā katru reizi vajadzīgs….
    Pēc Grantiņa teiktā baltai rasei jādodot 7 hektāri,visa pārējā zeme paliekot dzeltenajiem….

  6. Dunduks. saka:

    Jūsu koments nav saprotams tieši. Tautastribunāls ir atklātas valodas un domu
    apmaiņas sarunu portāls,kur apvienojas Tie,kas nav glumi,viltīgi,bailigi,
    ļauni un mēlnesīgi.
    Paskaidrojiet Jūsu komenta pēdējo teikumu.
    Piebildīšu,ka Aborigēni ir kontinenta Austrālija ,pamatiedzīvotāji.
    Vai runājat par Australiju?
    Latvijā Pamatiedzīvotāji ir latvieši.
    Ko Jūs domajājat ,,ar šo cūku zhidu?,,.

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Aelitas raksts uzmundrināja!

  8. Anonīms saka:

    Aborigēni ir jebkuras teritorijas pamatiedzīvotāji.

    Ja neesi glums, viltīgs, bailigs, ļauns un mēlnesīgs,
    tad netēlo šlangu ka nesaproti, ko domā
    ,,ar šo cūku zhidu,, !

  9. par labajiem tētiem! saka:

    Labu nakti visiem maziem bērniem un visiem labajiem tētiem1

    https://www.youtube.com/watch?v=sp9oHUB8kls

  10. ... saka:

    anonīmam armandam.

    Trolli no cilvēka atšķir pazīme= trollis runā ,,mīklās.
    Patlaban youtube atklāj dokumentus,fotogrāfijas,sarakstes un citus pieradījumus
    par bērnu plosīšanas biznesu… skatieties paši. Un tur visi TIE –
    plēsoņas… sarunājas tādās feikās frāžu,konspiraciju,šblonu leksikās,ka tik
    turies!
    VELNS RUNĀ MĪKLĀS! NOSLĒPUMĀ slēpjas viņa Vara.

  11. AGedroics saka:

    Tu tak nevari vēlēt, esi Vācijas pilsonis un pie tam vēl nepieskaitāms! :)))

  12. čuguns saka:

    Mūsu ģimene balsos par Eināru Cilinski. Ja būtu Baiba Broka, tad nekad nebalsotu par NA, bet profesionālāku cilvēku par Cilinski ir grūti iedomāties. Savulaik tieši viņš Rīgas domē izveidoja pretkorupcijas komisiju, kas bija pirmā, ko bandīts Ušakovs likvidēja.

    Cilinskis gāja 16.martā pie Brīvības pieminekļa, zinādams, ka Straujuma viņu atlaidīs no ministra amata. Cilinskis bija tas, kurš 3(!) reizes panāca arī Saeimas deputātu algu iesaldēšanu. Tieši Cilinskis bija tas, kurš NA kongresā aicināja atlaist Rīgas domi un uzlika to uz balsojuma nevienam neprasot. Tie ir principi, kurus augsti vērtējam, nevis turēšanās pie naudas, ietekmes un amata.

    Ceru, ka Rīgas domi vadīs NA un JKP.

  13. Ivars saka:

    Man mati stāvus ceļas no tā kā Jūs te stāvat un krītat par JKP un to Pievolgas tatāru Bordānekli.
    Vai jūs esat uzdevuši sev jautājumu kāpēc tika atlaists Nemiro un kāda bija Bordeļa reakcija uz to !!!!!!!!!!
    Atveriet tak acis !!!!!!!!!!
    .
    .
    .
    Admins
    Ne tikai acis ir jātver, bet arī ausis, kuras Tev, Ivar, nav tīrītas kopš dzimšanas.
    Šeit neviens vēl nav “apkritis” par Bordānu, bet vienkārši: Bordāns ir pieteicis karu tieši tiem, pret kuriem cīnās LRTT. Nemiro izrādījās Lemberga koriģēts jefiņš… .

  14. Ivars saka:

    Nu skaidrs.
    Un neviena vārda kāpēc kliķe Nemiro atņēma pielaidi “noslēpumam”
    un neviena vārda par to ka Nemiro bija savācis kaudzi ar dokumentiem lai tūlīt pat iesniegtu krimināltiesā visu par OIK.
    un ne viena vārda par to ka kliķe gatavojas OIK-2 realizēt pie Saulkrastiem būvējot gāzes termināli, par kuru arī Nemiro bija savācis visus dokumentus krimināl tiesai.
    neviena vārda par to ka Nemiro bija savācis visus dokumentus par kriminālietas ierosināšanu par “Parex” likvidāciju.
    Ne viena vārda par to ka Nemiro bija savācis visus dokumentus krimināltiesai par “Citadele” privatizāciju un pārdošanu.
    ………Nemiro vēl ļoti daudz ko bija savācis un kolīdz viņš paziņoja par to visu tā viņam lika savākt pekeles.
    Starp citu ko brauc virsū Lembergam, Lembergs vismaz darīja savu darbu lai kā būtu nebūtu, bet viņam uztaisīja atriebību tāpēc ka nekonektējās ar žīdu Sorosu un nepildīja Sorosa dotās pavēles.
    Grantiņ, ja tu dzīvo kaut kādā savā realitātē, neatkarīgā no tās kura notiek te uz zemes, tad, atvaino, bet tavi ziņu pienesēji nav ne mēsla vērti.
    Un vēl kas, ja tu hazāržīdu slepkavas sauc ar Latviešiem un otrādi, nu atvaino, jāsāk domāt kas tavā galvā notiek.
    P.S.
    es vēl klusēju par tām masonu pasakām ka visa zemeslode kādreiz ir runājusi Latviešu valodā. Vismaz tev nu bija jāsaprot ka Latviešu valoda ir mākslīgi radīta valoda. Jā tā ir balstīta uz sanskrita, bet savādāk šeit nevar. Bet tu visu savu dzīvi vazājies uz tā masonu āķa, aizmirsdams kas ir tavas īstās saknes, vismaz 10 paaudžu dziļumā. Es tās esmu atradis un man beidzot ir skaidrs kas te notiek un kas ir Latvieši.
    .
    .
    .
    Admins
    Lembergs ir viens no grandiozākajiem Latvijas iznīcinātājiem- komunists un čekists un pats AKTĪVĀKAIS SOROSISTS LATVIJĀ !
    Un sacītais par latviešu valodu parāda to, ka esi žīds, jo žīdu Lembergu var aizstāvēt tikai viņa “sektas” pārstāvis, tāpat kā nonicināt latviešu valodu… .

  15. Ivars saka:

    Nu skaidrs, balts tev ir melns, patiesība tev ir meli, utt, utjp.
    tautas kustība LTF un partijas LC, TP, LPP, TB/LNNK-VL, JL-V(Vienotības konglomerāts ar visiem piderastiem) priekš tevis ir svēti un pūkaini.
    Jā jā, tu savās portālā esi publicējis visu ko zini par visu šo LV miskasti, bet tev nav ne saprašanas, kas šeit Latvijā notiek.
    Tu klausies youtubes Vulfordu, bet palaid gar ausīm svarīgu lietu kā ģeopolitiku, vismaz tev jau nu bija jāsaprot kas tu esi šajā ģeopolitikā un kur ir tava vieta tur.
    Mani par žīdu nosauci, par vārdiem jāatbild. Pasaule ir ļoti maza. Gan vēl paspēšu ar tevi satikties un pārskaitīt tavas redeles.

  16. Njus, Ivars! saka:

    Čavo ž Jūs nerunā neko par krieviem, kuri pārraksta tagad vēsturi un sludina, ka “visa zemeslode“ kādreiz runājusi vienīgi krieviski? Čavo nerunā par “izredzēto tautu“? Tā arī uzstāj, ka viss ir radīts no viņas, pat Dievs no viņas. Tas esot radījis tautas, piešķīris katrai tautai savu zemi. Un tad pa vidu vēl sapīcis, ka paša tauta gribējusi uzkāpt augstāk par Viņu, un tad piktumā sajaucis valodas. Un kājas kāda saknēm “10 paaudžu dziļumā“ savukārt aug no 20 paaudžu dziļas interneta informācijas pekles. Tā ka…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *