Vai “labs” tiek aizstāts ar “vēl labāku” ?

Melns.-Latvijas-republikas-tautas-tribunāls-Aivars-Borovkovs-Ivars-Godmanis-Jānis-Reinisks-Straujuma-Prezidents-Saeima-DP.-ST.-Kopie2

Graube ir veicis dubult nodevību pret latviešu tautu. Visu šo laiku atbalstot Latvijas izlaupītājus un tagad priekšlaicīgi atdodot LNBS spēku grožus krieviem.

http://nra.lv/latvija/193674-krievijas-hibridarmija-uzbruk.htm

=============================================================================

Leonīds Kalniņš, Raimonds Graube. L. Grantiņš. LRTTKas noticis ar NBS komandieri ģenerālleitnantu Raimondu Graubi, ka viņš pēkšņi iedomājās atkāpties  ?

“Atkāpties”, protams, ir jāliek pēdiņās. Ja viņš to dara, pieņemsim, labprātīgi, tad viņam ar galvu kaut kas nav kārtībā, jo necik sen pēc paša vēlēšanās tika ievēlēts uz trešo periodu. Vai tad “dienot” astoņus gadus šajā šaikā, kura tiek dēvēta par Latvijas Nacionālajiem Bruņotajiem Spēkiem, viņš neparedzēja, ka neizturēs ?

Nesmiesimies, tas pat nav smieklu vērts, jo no Graubes puses tas ir zemisks, gļēvs un nodevīgs izlēciens pret latviešu tautu un Latvijas valsti.

Kādam varbūt liksies, ka viņš ir īsts latviešu patriots. Tas ir maldīgs uzskats ! R. Graube jau no paša sākuma, proti, Atmodas laikiem, kalpo cionistu bandai. Viņš ir 100%tīgi vainojams Latvijas Zemessardzes un Latvijas armijas degradācijā(Gan pienāks diena, kad viņam par noziegumiem pret latviešu tautu tiks piespriests ASM un tas realizēts).

(H- 86 ir vairākkārt informējusi NATO, ASV un ES valstis, par Latvijas armijas “stāvokli”. Tā rezultātā tika izdarīts spiediens no ASV un NATO puses uz Latvijas valdību. Tagad stāvoklis, šī spiediena rezultātā, pamazām uzlabojas.

-Ne jau no zila gaisa aktīvās Atmodas aizsācējs ir cionistu bandai kā “mīna zem kājām” !

-Ne jau kāds latvietis uzdrošinājās pret mani roku pacelt, bet gan “izredzēto” banda, kura grib pasauli slīcināt asinīs. Paklausieties, kā “skan” jaunā apsūdzība: “Apsūdzība pēc diviem Krimināllikuma pantiem, proti, nacionālā naida izraisīšanu un pret Latviju vērstu aicinājumu paušanu.”

Jūs sapratāt ?! “Pret Latviju vērstu aicinājumu paušanu !” Kur un kā L. Grantiņš to veic, netiek norādīts ! To, ka aicinājums adresēts NATO, ASV un ES, netiek pieminēts. Un vēl anekdotiskāk skan, ka Grantiņš izraisa nacionālo naidu ! To, ka tiek no Grantiņa puses aicināts īstenot 1949. g. Ženēvas Konvenciju un padzīt no okupētās Latvijas okupantus, kuriem protams esot arī kaut kāda tautība, netiek pieminēts !)

Ja Graubes dzīslās ritētu kaut 1% latviešu asinis, tad:

-Viņš atklāti atvainotos latviešu tautai par veikto noziegumu: Zemessardzes un LR Armijas pārvēršanu par Krievijas 5. kolonu !

-Viņš atklāti pasacītu, kādas diversijas veicis pret mums, par kurām runā krievu žurnālists:

Juris-Podnieks.-Andris-Slapiņš.Gvido-Zvaigzne.Neatstāstot izdevuma Rossijskije vesti safabricējumu detaļās, minams vien tas, ka aprakstītie notikumi skar 1991. gada 19. un 20. janvāra notikumus. Šaušanu Bastejkalnā. Izdevums apgalvo, ka Raimonds Graube bija viens no četru karavīru grupas, kas piedalījies provokācijā pret milicijas specvienību OMON. Ka viņi bijuši nezināmais trešais spēks(LRTT izbrīns, kāpēc citos rakstos trūkst šis teikums). Un šajā apšaudē gāja bojā civiliedzīvotāji. Lai padarītu komandiera tēlu vēl nesimpātiskāku, viņam pierakstīta arī braukšana dzērumā.

Visu šo informāciju pamato ar kāda Didža Meiera stāstīto, kurš bija Graubes cīņubiedrs un izbeidza dzīvi pašnāvības rezultātā. Tātad šis cilvēks vairs nevar nekādi komentēt savu itkā stāstīto.

Pats Graube, sarunā ar NRA, norāda, ka šī informācija ir muļķības: “Es tieši tajā brīdī atrados Zaķusalā – kā viens no īpašo brīvprātīgo kārtības sargu vienības karavīriem piedalījos barikāžu aizsardzības organizēšanā. (..) Man nekādu kaulu skapī nav, neko sarakt par mani nevar, un tāpēc viņi kaut kādu absurdu sāk mest ārā.”

Protams, ka Krievija veic ārprāta dezinformāciju, lai radītu haosu kaimiņu valstīs… ! Bet viens tomēr ir jāņem vērā, ka arī dezinformācijai ir kaut kāds noteikts mērķis. Ja šī Krievijas “informācija” nāktu tad, kad R. Graube taisītos ieņemt šo amatu, tas būtu loģiski un saprotami, bet kāpēc pametot šo posteni ?

-Kāpēc cilvēkam, ar tik augstu inteliģences līmeni, bija tik asi jāreaģē uz šo muļķīgo krievu apgalvojumu ?

-Kāpēc tūlīt tik slimīgi jātaisnojas par “kaulu rakšanu” ?

Man gan liekas, ka “apvainojums” bija sava veida brīdinājums: ja vērsi muti vaļā par padzīšanu no armijas, tad mēs pastāstīsim par “trešo spēku”, kas mērķtiecīgi un apzināti nogalināja latviešus Slapiņu un Zvaigzni.

“Trešais spēks” bija neviens cits kā MOSSADs !

Šis “spēks” arī šodien pilnīgi kontrolē mūsu Tēvzemi- izlaupa to un slepkavo ! Ar šo spēku, Graubes kungs, tu biji toreiz kopā… un, protams, esi vēl šodien.

Runā, ģenerālleitnant Raimond Graube, nebaidies, ja Tev biksēs atrodas vīrišķo hormonu ražotāji: kāpēc Tu tiki nosviests no šī posteņa ?

I. Mūrniece. Leonīds Kalniņš, L. Grantiņš. LRTTKāpēc Tevi, ASV un Anglijas “skolnieku”, nomaina ar krievu(krievžīdu) un Krievijas “skolnieku”, kurš mācības izgājis pie čekas rīkļu rāvējiem(MOSSADistiem)- mūsu tautas slepkavām ? Neaizmirsīsim, ka visi PSRS armijas virsnieki bija Kompartijas biedri !

FOTO: Šis foto ir ievietots vāciskajā Wikipedia, jo latviski nav. ! Nekas tāpat vien nenotiek. Visam ir sava nozīme un jēga. Šeit tiek uzsvērta Mūrnieces svarīgā loma. Mūrniece ir tāda pati krievžīdiete kā Ļoņa Kalniņš. Aiz abiem, tātad, stāv MOSSADs !

Ja baidies, tad ieliec sev stobru rīklē un nospied sprūdu ! Tā būs labāk priekš Tevis un Latvijas.

-Nodevība, latviet, jau nav tikai kļauzu(nepatiesu, tendenciozu ziņojumu rakstīšana prettautiskam režīmam) rakstīšana uz\par savu līdzcilvēku !

Vislielākā nodevība ir patiesības noklusēšana, kuras rezultātā cieš ļoti daudzi !

-Nodevība ir arī gļēva pakļaušanās nelietībai, ko perfekti patreiz veic Raimonds Graube… .

Ģenerālleitnants Raimonds Grūbe ir latviešu tautas kauna traips !

Jaunais NBS fīrers būs nelatvietis ģenerālmajors Ļoņa Kalniņš(bija mums reiz tāds Viķka Alksnis), par kuru WikipediA latviski nekas nav atrodams, bet tikai vāciski. Laikam jau ne sevišķi vēlas reklamēt šo KGBistu apmācīto “genosi” !

Lūk vāciskais teksts: Leonīds Kalniņš wurde 1957 in der Oblast Tomsk, in der damaligen Russischen SFSR, geboren. Seine Schulausbildung erfolgte in den Jahren 1964 bis 1975 in Dobele.

Militärische Laufbahn(Militārā karjera)Īsumā:Dzimis Tomskas apgabalā. Pēc skolas beigšanas Militāri izglītojies Viļņā un Harkovā.

Nach dem Ende seiner Schulzeit begann Kalniņš seine militärische Ausbildung. Er besuchte dabei in den nächsten Jahren Militärakademien in Vilnius (1975–79) und Charkow (1987–90).[1]

Ja nemaldos, tad Viļņā bija visīstākā sarkano noziedznieku kalve !

Visi Padomju virsnieki, ja būtu Tiesiska valsts, būtu nekavējoties jāarestē un jāievieto slēgtā geto. Pilnīga izolācija no sabiedrības, jo viņi ir daudz ļaunāki par nacistiem. Čekisti, tādi kā- Godmanis, Indriksons, Savickis, Plaudis, Borovkovs, Bojārs un d.c. jātiesā ar ASM !

Ja tas tiks izdarīts, tikai tad iestāsies miers virs zemes !

Un, kas tad iesaka šo okupācijas pārstāvi- MOSSADistu ?

Un tad jāiesaucas: oooo ! Visa viena VISKRIEVIJAS banda, Raimonds Vējonis, Raimonds Bergmanis un arī Artis Pabriks !!! Kādreiz jau šajā LRTT i- vietnē tik rakstīts par šiem “korišiem”: http://tautastribunals.eu/?p=30419

Mēs, latviet, šodien esam pakļauti MOSSADam, un tiem šodien uz īsu laiku ir dota liela vara. Viņi daudz nelaimi atnesīs nevainīgiem cilvēkiem, bet pēc tam tiks pilnīgi iznīcināti.

LRTT uzdevums ir neklusēt par šo zvēru noziegumiem !

“Atvērts tiks tikai tiem, kuri klauvēs !”

Tie arī, latviet, tiks paglābti !

Es vēlos savu tautu paglābt un tāpēc es klauvēšu cik vien skaļi varēšu. To pavēl man darīt manu senču pīšļi, ciešanas un asinis ! Mani bērni mazbērni un arī tie, kuri reiz dzims !!!

Dievs, svēti Latviju !!!

10.12.16     L. Grantiņš

============================================================================

Paskaties noslēgumā uz foto. Tieši šos gara kropļus ir visus šos garos “komandierēšanas” gadus sargājis Raimonds Graube ! Viņš ne ar zilbi nav ieminējies, ka tiek iznīcināta latviešu tauta un mūsu valsts !

A.Piebalgs,K. Kangeris. L.Grantiņš. KozlovskisTad pasaki, latviet, man: kāpēc man pret šo noziedznieku būtu jāizturas ar cieņu ?

Varbūt kādam liksies, ka es apreju latviešus un grauju Latviju ar šādiem secinājumiem. Nē, es gribu stiprināt Latviju un savu tautu. Ja šo “atkāpšanās” problēmu, teiksim,  sadalītu pa kādiem 10 svarīgākajiem punktiem- jautājumiem, tad pilnīgi visi punkti neatbilstu pašai primitīvākai loģikai.

Pretēji LOĢIKAI darbojas tikai Antikrista kalpi !

You may also like...

10 komentārs

  1. atgādinājums saka:

    Atgādināsim!

    Lai cilvēks, kas būtu, viņam vispirms ir jāizveido atpazīstamība par sevi,” kādreiz saviem skolniekiem mācīja Latvijas Zinātniski tehnisko biedrību savienības (Rīgā, Kr. Valdemāra ielā 35) viceprezidents Laimonis Šmits. Viņa skolnieks Einars Repše Atmodas sākumā bija “apaļa nulle”. Kaut kādu atpazīstamību viņam sagādāja Gunārs Astra, bet ar to bija par maz. Einaram Repšem, tāpat kā fizikas skolotājam no Valmieras Andrim Piebalgam u.c. kompartijas “atmodistiem”, Laimonis Šmits palīdzēja uzkāpt “politiskajās virsotnēs“. Pēc tam Laimonis Šmits saprata, ka ir palīdzējis neliešiem, un tā arī pateica: “Viņi visi ir draņķi!”. Tas pats attiecas arī par Laimoņa Šmita skolnieku, tagadējo arhibīskapu Jāni Vanagu, kura laikā Latvijas Evaņģēliski Luteriskā baznīcā, tāpat kā čekista un pedofila Aleksandra vadībā Latvijas Pareizticīgā Baznīcā, notiek zagšana, krāpšanas, melošana jau pašā vadībā. Tā ir skaudra mācība cilvēkiem, ka tas ka kādam cilvēkam ir teicamas zināšanas fizikā, ķīmijā vai citās eksaktās zinātnēs vēl nenozīmē, ka tas ir godprātīgs cilvēks (piemērs: Tatjana Ždanoka, Kārlis Šadurskis, Andris Piebalgs, Einars Repše, Ivars Godmanis, Jānis Vanags, Valdis Dombrovskis, Ilmārs Rimšēvičs). Tāpat ir arī par juristiem, kuriem piešķirtais doktora grāds vēl nenozīmē, ka darīšana ir ar godprātīgu cilvēku (piemēram, Rihards Poļaks no Drošības policijas).
    Laimoni Šmitu, tāpat kā daudzus citus šiem “draņķiem” bīstamus lieciniekus nogalināja. Acīmredzamā slepkavība, tāpat kā daudzas citas mafijas pasūtītās slepkavības, nav atklāta līdz šai baltai dienai.

    Naktī no 15. uz 16.martu savā darba kabinetā Rīgā, Kr.Valdemāra
    ielā 35, nogalināts Latvijas Zinātniski tehnisko biedrību
    savienības viceprezidents Laimonis Šmits.
    No neoficiāliem avotiem kļuvis zināms, ka 15.martā
    vēlu vakarā pie L.Šmitaaa ieradies kāds jaunietis. pirms tam viņš
    no dežurantes posteņa bija sazinājies ar L.Šmitu. Pēc kāda
    laika sardze L.Šmita kabinetā izdzirdējusi troksni un vaidus.
    Viņa nobijusies, iesļēgusies savā telpā un piezvanījusi
    policijai. Tā ieradusies un konstatējusi, ka L.Šmits ir
    nogalināts. Slepkava esot aizbēdzis caur logu.
    L.Šmits bija viens no skolēnu vasaras nometnes “Alfa” un
    ziemas nonmetnes “Beta” organizētājiem. Viņam bijuši
    kontekti arī ar Austrālijas menedžmenta centru. Viņš arī
    strādājis 2-3 firmās.

  2. atceroties tv raidīto saka:

    Nezinu, kas tas varēja būt par 3.spēku, kas šāva uz žurnālistiem, bet tas notika reizē ar Omon uzbrukumu policijas ēkai, drīzāk scenārijs no viena avota. Kaut arī žurnālisti gāja bojā, viņi tomēr uzvarēja, jo informācija tūlīt aizgāja pa pasauli. Dīvaini tikai, ka pirms šī vakara sargi tika palaisti mājās atpūsties. Varbūt negribēja cilvēku upurus.
    .
    .
    .
    Admins
    Protams, ka “avots” visai šai jezgai ir viens…. .

  3. Aelita saka:

    >>> Valdim vārda dienā <<<

    Es šorīt gribēju lūgt saules staram tālam,
    Lai siltus sveicienus tas aiznes Valdim Freimantālam.
    Bet sauli neredz. Diena palsa, vēsa.
    Un īsa tā, jau drīz var pienākt krēsla.
    Kā citādi lai sveicu Valdi Freimantālu?
    Varbūt caur internetu, Tautas tribunālu… :-)

  4. raksts saka:

    Jaunais Krievijas vēstnieks Latvijā paudis gatavību izdarīt triecienus pa NATO objektiem

    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/638623-jaunais_krievijas_vestnieks_latvija_paudis_gatavibu_izdarit_triecienus_pa_nato_objektiem

    Savas pēdējās nedēļas Krievijas vēstnieka amatā Latvijā pavada Aleksandrs Vešņakovs. Viņš šeit ir jau deviņus gadus, kas ir netipiski ilgi, jo vēstnieka vidējais rezidēšanas ilgums parasti ir 5 gadi. Šonedēļ Vešņakovs bija Saeimā, lai atvadītos no Latvijas – Krievijas sadarbības grupas. Viņa vietā nāks Jevgēņijs Lukjanovs, Vladimira Putina vadītās Drošības padomes sekretāra vietnieks, cilvēks ar lielu ietekmi Drošības struktūrās, kurš uzrauga Krievijas ārpolitiku, vēsta TV3 raidījums Nekā Personīga.

    Jevgēņijs Lukjanovs ir dzimis Pēterburgā 1951.gadā. Šobrīd ir Krievijas Drošības padomes sekretāra Nikolaja Patruševa vietnieks. Šīs padomes vadītājs ir Vladimirs Putins.

    Ziņas par Lukjanova biogrāfiju ir skopas. Pēc izglītības angļu valodas filologs Lukjanovs 70 gados strādāja Ļeņingradas militārajā rūpnīcā Impulss. Vēlāk kļuva par žurnālistu savienības funkcionāru. Strādājis PSRS ārlietu ministrijā, pēc tam īsu brīdi bija Ermitāžas direktora vietnieks, bet no 1993. – 2006.gadam vadošos amatos Drēzdenes bankā un Vņeštorgbank. Pēc tam sācis strādāt Krievijas prezidenta administrācijā, bet 2010.gadā iecelts Drošības padomē. Krievijas varasiestādes nav publiskojušas, kādi tur ir Lukjanova pienākumi. Spriežot pēc viņa nedaudzajiem publiskajiem iztiekumiem, tā varētu būt starptautiskā politika. Vienā no uzstašanās reizēm Militārās politikas centra rīkotajās zinātnes dienās 2014.gadā Lukjanovs iezīmēja Krievijas interesi par notiekošo Sīrijā – divus gadus pirms tur iebruka Krievijas armija.

    Lukjanovs ir piedalījies attiecību veidošanā ar Indiju un Ķīnu. Tiešs savos izteikumos Lukjanovs ir bijis attiecībā pret NATO valstīm. 2015.gadā viņš paziņoja par Krievijas gatavību izdarīt triecienus pa NATO militārajiem objektiem Polijā un Rumānijā, kur ASV izvietoja raķeršu pārtveršanas ierīces.

    Pirms pāris mēnešiem Krievijas valsts domes apakšpalātas Ārlietu komisija atbalstījusi Lukjanova kandidatūru vēstnieka amatam Latvijā. Lai gan līdz šim izskanējušas šaubas, vai Latvija Lukjanovu apstiprinās, pašreizējais Krievijas vēstnieks Aleksandrs Vešņakovs šonedēļ paziņoja, ka Latvijas Ārlietu ministrija tomēr devusi piekrišanu.

    Lujanovs uz Latviju pārcelšoties nākamā gada sākumā. Tad arī Maskavā atgriezīsies Vešņakovs.

    Aleksandrs Vešņakovs, Krievijas vēstnieks Latvijā.

    Mēs ar jums esam nokļuvuši attiecībās, kas nav tās pašas labākās mūsu vēsturē. To ir rūgti apzināties.

    No skatu punkta te ir Latvijas valsts vaina. Jāveicina dialogs. Jāatgriežas pie pragmatskiem sadarbības principiem.

    Pie savstarpējās cieņas principiem un labām kaimiņattiecībām.

    Tādēļ novēlējums manam sekotājam, ar kuru es satikšos janvārī – pieturēties pie šī kursa.

    Cilvēki, kuriem bijušas regulāras darīšanas ar Krievijas vēstnieku Vešņakovu, atceras kādu interesantu niansi. Līdz iebrukumam Krimā 2014.gadā ar vēstnieku varēja parunāties privāti. Pēc tam gan nē. Viņu vienmēr pavadījusi kāda vēstniecības persona, kas pierakstījusi, ar ko viņš runā un vai neizpļāpā kaut ko lieku.

    Arī šonedēļ Vešņakovam tiekoties ar Saeimas deputātiem no viņa ne soli neatkāpās kāds jauns Krievijas vēstniecības darbinieks. Nekā personīga izdevās noskaidrot, ka viņa uzdevums ir nodrošināt, lai vēstnieku maiņa notiktu plūstoši.

    Ne Lukjanovs, ne Vešņakovs nav karjeras diplomāti. Pirms deviņiem gadiem Vešņakovs bija Krievijas vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs. Viņu vēstnieka darbam Latvijā akreditēja Valsts prezidents Valdis Zatlers. Viņš uzskata, ka Lukjanovs būs daudz patstāvīgāks savos lēmumos kā Vešņakovs, jo Krievijas hierarhijā Nacionālās drošības padomes sekretāra vietnieka postenis ir ārkārtīgi ietekmīgs.

    Valdis Zatlers, bijušais Valsts prezidents.

    Pirmkārt, jebkurš lielās kaimiņvalsts vēstnieks īpaši šajā starptautiskajā situācijā jāuztver ar ļoti lielu piesardzību. Viņam noteikti tiks dots uzdevums, viņš noteikti būs sagatavots savam uzdevumam, veiks to, kā parasti krievu diplomātiem tas ir raksturīgi ļoti izpildīgi. Kāds varētu būt uzdevums, grūti pateikt, bet es pievērstu uzmanību, ka pēdējā laikā Krievijas mediji ir pārtraukuši negatīvo kampaņu pret Latviju un tās vietā ir pozitīva kampaņa jeb pozitīvi stāsti par Latviju.

    Ko tas varētu nozīmēt?

    Krievijas specdienestu lomas pieaugumu Latvijā. Viņu aktivitātes pieaugumu Latvijā. Un es vēlreiz teikšu – nebūt nav viņiem jābūt agresīviem. Viņi var būt arī ļoti draudzīgi, bet tai pašā laikā viltīgi, ar konkrētu mērķi, kas ir jāsasniedz, nu varbūt ne dažos mēnešos, bet dažos gados.

    Vešņakovs līdz šim bija centies satuvināties ar visa spektra Latvijas politiķiem. Vienīgā partija, ar kuru viņam nebija kontaktu, bija Nacionālā apvienība. Nekā personīga pamanīja Krievijas vēstnieku tiekoties ar Jāni Urbanoviču, Dzintaru Zaķi, Solvitu Āboltiņu un ZZS līderi Augustu Brigmani.

    Aleksandrs Vešņakovs, Krievijas vēstnieks Latvijā.

    Kā jūs izvēlējāties cilvēkus, kas nāca uz Krievijas dienām, tur bija Lembergs, Šlesers, kā jūs viņus izvēlējāties?

    Mēs aicinām plašu cilvēku loku, kad sankciju nebija, valstī nebija iekšpolitiskā uzstādījuma oficiālajām personām neierasties, tad daudz ministru nāca, ja atceraties vēsturi pirms pieciem gadiem, tad piekritīsiet, ka 3, 4, 5 ministri mūsu Krievijas dienās bija.

    Kad sākās tādi uzstādījumi, nāk tādi, kas nebaidās no šādiem uzstādījumiem, kas saprot, ka ar Krieviju ir jāved dialogs, ar Krieviju ir jāsadarbojas, no Krievijas nav jānorobežojas, Krieviju nedrīkst ignorēt. No tā būs tikai sliktāk tiem, kas to dara.

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Pateicos Aelitai par aizkustinošo un drošo apsveikumu!

    Mana ģimene un mana tauta priecājās

    ka latvieši

    par patiesību iestājās!

    Ka migla sarkanā sāk zust

    un komunistu ledus …….

    pamazītiņām jau kūst.

    Un var tak uzvarēt bez spēka….

    ……..tik jāprot pagaidīt …..

    ….(tik vien tā grēka)!

    Es pateicos Tev Aelita …

    …..(meitene no manas klases)

    ……manas sapņu zemes sirmās.

    ……Lūk, – sienāzis jau spēlē

    ………savas melodijas pirmās!

    Nost asaras – nāk vasara!

  6. Aelita saka:

    labs :-)
    nevar jau vienumēr bēdāties

  7. Aelita saka:

    Un vēl – paldies Grantiņam, ka nopublicēja kaut drusku no mana stāsta.

  8. ugunskrustietis saka:

    Sen zināms ka neko no Latvijā valdošās varas tautai derīgu neatrast, jā graube ir viens kremļa reptilis, Grantiņa kungs tikai aizmirsa piebilst, ka
    graube jau sevi pierādijis kā Latvijas bendi, neizsludinot trauksmi valstī dēļ krievu iznīcinātājiem.

  9. ugunskrustietis saka:

    Sūds tiek aizstāts ar lielāku sūdu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *