Lasītājs. Kliķes pasūtījumi acīmredzami

Dainis Īvāns, Dinēvičs, M. Vulfsons.LRTT

LRTT priekšvārds

Ar nolādētības zīmi apzīmogotā Daiņa Īvāna apskaidrības brīdis, kad viņš pasaka visu taisnību par sevi un pārējiem Latvijas valsts izlaupītājiem un tautas slepkavām- tautfrontiešiem: Es teiktu tā – piedod, māte Latvija, ka pēc 20 gadiem, dzīdamies vairāk pēc personīga labuma, rausdami tavas bagātības tikai savā privātīpašumā, mēs esam aizmirsuši Tevi pašu un neesam rūpējušies par visu tavu bērnu, tikai par dažu izredzēto labklājību.

Piedod arī par to, ka pie tava saimes galda daži ir brangi pārēdušies, tāpēc citiem atliek uz to tikai noskatīties.

Un visupēdīgi, piedod, ka mums smagā brīvības nasta daudzkārt likusies par grūtu.

Mēs esam svieduši to zemē un bēguši projām.”

=============================================================================

D. Īvāns: “Nacisti turpināja to pašu, ko aizsāka komunisti –mērķtiecīgu Latvijas iedzīvotāju iznīcināšanu. Staļina un Hitlera draudzības sagrautā valsts nespēja viņus aizstāvēt nedz no iebrucējiem, nedz vietējiem iznireļiem.”

Mavriks Vulfsons. LRTT. Dainis Īvāns. Arturs Priedītis.Lūk, iznirelis(dainis īvāns) runā par iznireļiem !

Reti kad nākas lasīt tik pretīgu savārstījumu, kad patiesībā iepīti vislielākie meli, bet tā jau ir cionistu- sātanistu būtība !

Kāpēc netiek pieminēts visiem zināmais, ka poļitruks žīds Vulfsons piedalījās latviešu virsnieku slepkavošanā ?

Ka visi lielie Latvijas izzadzēji pieder Vulfsona “klanam” ?

To, kas notika bijušās LR teritorijā, lai atbildību prasa no abiem “zvēru” pēctečiem.

Latviešiem ar to nav nekāda sakara !!!

Personīgi es uzskatu, ka nav lielāka iznireļa par šo smirdošo, degradēto alkoholiķi, kura vārds ir Dainis Īvāns. Tieši tādi iznireļi ir vajadzīgi cionistu noziedzīgajām ordām, kuras pieķēzījušas šo Dievpasauli !

Pat daugavpilietis Arturs Priedītis, kurš latviešus uzskata par zemcilvēkiem(Žēl, ka vācieši neuzvarēja karā. Tad cilvēcei nebūtu tāds kauna traips pie Baltijas jūras.)http://tautastribunals.eu/?p=32270, kuri nav pelnījuši atrasties uz šīs zemes, pasmejas par šī alkoholiķa smērējumu:

Arturs-Priedītis-Linards-Grantiņš-LRTT.-Helsinki-86Arturs Prieditis

29.11.2016 12:19

Patentētais “Lāčplēsis” turpina stāstīt pasakas.

Interesanti, kurš gan nesaprot, ka vulfsona tipa indivīdi neko nedara no sava prāta, ja tas var nepatikt varai. Vulfsoni visu dara, izpildot varas uzdevumu. Toreiz – mistificēt priekš “tautas” un “pasaules” M-R paktu, kas nav salīdzināms ar Minhenes nelietību.

LRTT: Pareizi, Priedīša kungs, vulfsoni(daiņi īvāni) visu dara izpildot varas uzdevumu.

11.12.16      L. Grantiņš

www.tautastribunals.eu-1411MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅA

LRTT pasts.

Saka LASĪTĀJS:

http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/06.12.2016-11-gundars-reders–margers-vestermanis.id85861/

4.maija kliķes stūrmaņu pasūtījumi acīmredzami.

Kad Linards Grantiņš tika arestēts(mans pieņēmums, ka tas bija slepkavības mēģinājums), pēkšņi visos ziņu kanālos sākās raidījumi, sižeti un dokumentālās filmas par Atmodas laiku, helsinkiešiem utt. Sākot no Melu laboratorijas beidzot ar Rubeņa izteikumiem, ka tieši viņš sarakstījis H-86 dokumentus utt

Tagad, kad kliedzoši acīmredzamos apstākļos tiek noslepkavots starptautisks vēsturnieks Indulis Ronis, šobrīd sākas visa veida Latvijas ebreju slavināšana. Vispirms Dainis Īvāns sāk pielīdzināt Rumbulas ebreju šaušanu Lāčplēša dienai. Īpaši uzsverot latviešu vainu tajā. http://www.delfi.lv/news/comment/comment/dainis-ivans-iedegsim-pieminas-gaisminas.d?id=48232105

Pēc tam seko Ulda Neiburga raksts par knupīšiem sarkanā sniegā un atkal vainīgi esot nevis ebreji paši, vai vācu nacisti, bet latvieši visi kā viens. Es nenoliedzu ebreju iznīcināšanu un tās traģiskumu, taču bez jebkāda vēsturiska pamatojuma uzveļot vainu latviešu tautai, tieši rodas nepatika pret ebrejiem. Tas jau arī ir Latvijas-Krievijas KGB krievžīdu mērķis, lai diskreditētu latviešus uz starptautiskās(ASV) skatuves, pasniedzot mūs par klajiem un nepārprotamiem antisemītiem. Nekā tamlīdzīga !

Kā šobrīd pēdējais pasūtījums vēl ir raidījums 1 pret 1 intervija ar ebreju kopienas vadītāju Marģeri Vestermani, kurš centās iestāstīt, ka latvieši sākuši iznīcināt ebrejus vēl pirms vācu nacistiem. Tāpat vairākas reizes teica, ka Kārļa Ulmaņa laiki bijuši šausmīgi. Tikai aizmirsa pieminēt, ka vairākas tā laika ebreju organizācijas atzina, ka Ulmaņa Latvija ir ebrejiem draudzīgākā valsts Eiropā. Tāpēc te viņiem bija savas skolas, savas biedrības un savas reliģiskās organizācijas, kuras netika iegrožotas. Pērkonkrustieši un citas studentu organizācijas tieši pārmeta Ulmanim, ka viņš esot pārāk draudzīgs pret viņiem. Tāpat Vestermanis nepiemin Herberta Cukura četrus izglābtos ebrejus. Kur vēl nepateicīgāki cilvēki !

Indulis Ronis lielu daļu savu profesionālā darba bija veltījis tieši Kārlim Ulmanim, kā arī otrā pasaules kara genocīdu izpētei. Acīmredzami, viņš ar saviem pierādījumiem un starptautiskajiem kontaktiem, kļuva pārāk bīstams un nevēlams. It īpaši šajā brīdī, kad nolemts sākt ebreju slavināšanu, un pirmo reizi to sākt darīt pie Brīvības pieminekļa. Toties Vestermanis atsaucas uz vēsturnieku Kārli Kangeri, kurš vairākkārt bremzējis VDK arhīvu izpētes komisiju. Indulim Ronim bija nepārprotami pierādījumi, ka Kangeris ir MOSSAD aģents.

Izturību, latvieši !

===============================================================================

SARKANO IZDZIMTEŅU KLOĀKA !

Mežviets-Kozlovskis-Grantiņš-UrbanovičsDP-SaeimaRasnačsKalnmeiers

You may also like...

5 komentāru

  1. Jonis saka:

    Par Vaškeviču uzņemta filma, kurā viņš atmaskojot specdienestu darbību, apceļo vairākas valstis. Tā viņi viens otru atmaskos. Papildus starptautiska uzmanība Latvijas specdienestiem un ne-tiesiskumam arī nāks par labu, lai arī kas tas Vaškevičs nebūtu.

    http://www.runabildes.lv/video-sokejosa-dokumentala-filma-vai-latvija-visu-kontrole-vienotiba-11/
    .
    .
    .
    Admins
    Visa Saeima ir viena vienīga “vienotība”, kura kalpo Maskavas- Telavivas interesēm ! Ārprāta cionisms !!!
    Vaškēvičs nepiedos no sava “skatu torņa” un Grantiņš no sava. DP un visi augstākās “tieslietu” struktūras darbinieki ir nošujami tāpat kā nacisti- UZ VIETAS !!! Tajos orgānos strādā atlasīti sadisti !!!

  2. nu bet saka:

    Vai būtu labāk, ja mes būtu palikuši PSRS?
    Cienot Grantiņa drosmi un saprotot viņa dusmas, tomēr Priedīša uzskati velk uz to, ka neesam savu valsti pelnījuši un mums jāatdodas atkal austrumu ķeizaram.
    .
    .
    .
    Admins
    Priedītis uzskata, ka latvieši ir “kļuda”, kuru Ādofam vajadzēja “izlabot”.

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Pēc Rīgas Latviešu Biedrības varmācīgās, BRUTĀLĀS likvidācijas 1993.18.februāra naktī aizgāju mājās pie Daiņa Īvāna un visu izstāstīju ŽURNĀLISTAM latvietim.

    Cerēju ka runās par notikušo un visa pasaule uzzinās par komunistu un ČEKISTU pretlatvisko terora aktu – Māmuļas pārņemšanu čekistu rokās!

    Tomēr līdz šai dienai Dainis Īvāns klusē!

    Kādēļ?
    .
    .
    .
    Kādēļ Īvāns klusē ? Tāpēc, ka viņš ir viens no viņiem !
    Viņš viens no lielākajiem Atmodas laika neliešiem, Maskavas- Telavivas stūrēts kangars ! Atbildīgs par daudzām slepkavībām !!!

  4. čuguns saka:

    Vecais komunists un bandīts Augusts Brigmanis un viņa īpašumi. Vecā komunistene un azartspēļu atkarīgā Janīna Kursīte un viņas filozofēšana, ka vārds idiots nav lamuvārds, bet sengrieķu šķira.
    https://www.youtube.com/watch?v=-6RDsBcAn24

    Atmiņai Brigmaņa&Co aicinājums Latvijas komunistiem.
    http://www.barikadopedija.lv/raksti/323000

  5. nu bet saka:

    Ko nu Priedītis muld. Kā stāsta veci ļaudis, vācieši pret latviešiem izturējās pieklājīgi, protams, ja viņiem nepretojās. No vācu laika propagandas grāmatas lasīts, ka poļus un krievus gan viņi dēvējuši par “zemākajām slāvu rasēm”.
    Mūsu nacionalists Brastiņš gan rakstīja, ka slāvi ir lielākā mērā ārieši nekā ģermāņi, kas izriet no valodas pētījumiem.
    Poļu panus vācieši padzina no viņu muižām un paši tur iekārtojās. Turklāt poļi sabiedriskās vietās nedrīkstēja poliski runāt, tikai vāciski.
    Tāpēc varbūt ir saprotamas mūsu polisku un ebrejisku ” latviešu” bailes no jebkādām nacisma izpausmēm… It kā mūsu vecie leģionāri kādu apdraudētu…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *