I. Ronis. Konstitucionālā sūdzība Satversmes tiesai

TAUTAS TRIBUNĀLS,lATVIJA, L. Grantiņš,LRTTMan ir dota visa vara debesīs un virs zemes. Tāpēc eita un darait par mācekļiem visas tautas, tās kristīdami Tēva, Dēla un Svētā Gara vārdā, tās mācīdami turēt visu, ko es jums esmu pavēlējis. Un redzi, es esmu pie jums ik dienas līdz pasaules galam.” [Mt.28:18-20]

2. 1.Linards Grantiņš, LRTT, Latvija - Reiniks, Āboltiņa, Saeima - KopieJā, Svētīgs ir Tas, kurš sludina PATIESĪBU !

Un nekad nevajadzētu aizmirst universālo Patiesību:”Jo, kas grib izglābt savu dzīvību, tas to zaudēs un, kas savu dzīvību zaudē Manis(PATIESĪBAS) dēļ, tas to mantos.

Cik šodienas Latvijā ir to, kuri Patiesības dēļ ir ar mieru stāties pretī šai ļaunuma sistēmai- cionistu stūrētajai 4. maija bandai ?

Kad daži būs uz saviem pleciem un pat atdodot par to dzīvību, uzvarējuši šo ļaunumu, tad bariem vien uzradīsies tie, kuri ar vislielākajiem “groziem” nāks ievāktu CITU iekopto un izaudzēto ražu ! Tieši tāpat kā šodienas varenie plūc Atmodas aizsācēju laurus(zogot un slepkavojot kļuvuši miljonāri), pašus tās veicējus atgrūžot, nomelnojot vai pat noslepkavojot.

Bet ticiet, VIŅŠ nāks otrreiz, lai “izmaksātu” pelnīto algu !

“Jo Cilvēka Dēls nāks Sava Tēva godībā ar Saviem eņģeļiem, un tad Viņš ikkatram atmaksās pēc viņa darbiem.”

Tad tie, kuri būs dzīvojuši lepnībā- slepkavas, zagļi(un arī remdenie) un pārējie nešķīsteņi, lūgs NĀVI, lai tā paņem tos, bet tā no viņiem muks ! Viņi dzīvi, kraupēm apmetušies, žogmalēs pūs !!! Viņu vaimanas izskanēs pa visu Mūžību un tie tiks iemesti “Elles zaņķī” !

Ja Jūs domājat, ka esmu kāds reliģiozs fanātiķis, tad maldaties, tā ir Dievišķās Pasaules evolucionārā realitāte.

Parazītiskais un ļaunais tiks iznīcināts un tālākajā Viņa evolūcijas spirāles lokā ieies tikai Patiesības pārbaudi izturējušie.

Ne velti I. Fogele atgriezās no Turienes http://tautastribunals.eu/?p=33558 , lai pasacītu mums par Turienes realitāti !

Izrādās, ka pirms nepilna mēneša slimnīcā Intu piemeklējusi klīniskā nāve. Kad reanimācijā atsaukta atpakaļ, Inta kļuvusi pavisam citāda. „Pēkšņi viņas čaula – lepnuma, lielības un visvarenības bruņas – bija nost. Manā priekšā bija trausls cilvēks ar kailu dvēseli,” aizlūstot balsij, žurnālam atklāj Fogeles mammas labākā draudzene Māra, tuviniece, atklājot, ka Inta dalījusies izjūtās, ko piedzīvojusi klīniskās nāves laikā, un tās liecina, ka viņa redzējusi „to” pasauli… „Viņa visa no šausmām trīcēja, teica, ka redzētais ir tik briesmīgs, ka nespēj to izstāstīt. Izmisusi viņa vaicāja, ko lai dara, lai tur nebūtu jāatgriežas…” stāsta Māra. Un tad Inta darījusi zināmu, ka ļoti vēlas satikt savu mammiņu.Bet vairāk šeit: Pārciesta klīniskā nāve.

Tuvākajās dienās tiks publicēta 15 lp. apjomīgā I. Roņa sūdzība Satversmes tiesai, ar kuru ir patiešām vērts iepazīties.

Pārrakstīšana prasa laiku, kurš man visvairāk trūkst !

24.o8.16        L. Grantiņš

I.Ronis. L.Grantiņš.LRTT. Helsinki- 86. RīgaCilvēktiesību aizsardzības grupas Helsinki- 86 vadītājam Linarda Grantiņa kungam

Rīga, 2016. gada 10. augustā.

Augsti godātais L. Grantiņa kungs !

Neraugoties uz mūsu senajām koleģiālajām cīņas biedru attiecībām, šoreiz vēršos pie Jums pavisam oficiāli- izsūtīt informāciju par čekistisko vājprātu 4. maija republikā starptautiskām piekritīgām organizācijām un arī latviešu organizācijām, kā arī publicēt LRTT vietnē(tautastribunals.eu) pievienotos abus dokumentus- manu š. g. 8. jūlija konstitucionālo sūdzību Latvijas Satversmes tiesai un A. Laiviņa kriminālnoziedzīgo atbildi ar kuru viņš apstiprināja arī manu vēl 2005. gada vērtējumu, kā par tiesnesi- kriminālnoziedznieku, kurš sabiedrības interesēs nekavējoties izolējams no tās.

Mana oficiālā toņa cēlonis ir kāds pavisam nesen dots solījums pašās ASV varas augšās, atrisināt manis pieteiktās lietas, taču tikai interregnum(starpvaras) periodā tūlīt pēc prezidenta vēlēšanām.

Cita lieta ir tā, cik pašās augšās dotie solījumi ņemami par pilnu.

Taču šoreiz negribu riskēt pat ar 5% iespējamību, jo manis pieteiktās lietas, ja tām patiesi tiks dota piekritīga virzība- maksās Latvijas Republikai suverenitāti ar ANO Drošības Padomes nozīmētu protektorātu.

Tāpēc nu nekādi ne vēlos, ne gatavojos pieņemt epitetu pat Latvijas kapracito vietā, kuri ir minēti manā sūdzībā.

Dievs vien to zina ar ko vēlēšanas Amerikā beigsies un kam uzdos mūsu “protektorēšanu”… .

Tāpēc esmu stājies pie pievienoto dokumentu izplatīšanas sabiedrībā, pievienojot arī kādu komentāra vārdu.

Ar Dievpalīgu Latvijai un mums !

Indulis Ronis

Pielikumā: š. g. 8. jūlijā konstitucionālā sūdzība uz 15 lp. un L. Laiviņa š. g. 5. augusta atbilde uz 2 lp.

Ronis Indulis

You may also like...

11 komentārs

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Latviešu Goda Tiesa atbalsta un pievienojās sūdzībai.

  2. čekistu atmaskošana saka:

    Bijušais LU rektors atzīst sadarbību ar čeku; seifu ar VDK datiem aizved DP

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/bijusais-lu-rektors-atzist-sadarbibu-ar-ceku-seifu-ar-vdk-datiem-aizved-dp.d?id=47835053

    Latvijas Universitātes (LU) profesors un LU fonda valdes priekšsēdētājs, bijušais rektors Ivars Lācis atzinis, ka savulaik sadarbojies ar PSRS Valsts drošības komiteju (VDK), ceturtdien raksta žurnāls “Ir”.

    Kā atzīmē žurnāls, Lācis pēc ārsta un politiķa Georga Andrejeva ir otrā publiskā persona, kura 20 gadu laikā kopš Latvijas neatkarības atgūšanas atzinusi savu sadarbību ar padomju varas represīvo VDK. “Jā – esmu sadarbojies, nē – nevienu neesmu denuncējis,” žurnālam saka Lācis.

    Lācis intervijā pauž pārliecību, ka “čekas maisi” būtu jāatver izpētei. Viņaprāt, ja lustrācija būtu notikusi 90. gadu sākumā, dzīve un sabiedrība Latvijā būtu citāda. Lustrācijas neesamība ļaujot dzīvot sasaistītiem ļaudīm, kurus, kad kādam vajag, var paraustīt aiz neredzamām saitēm, raksta “Ir”.
    Atverot tos senāk, patlaban valdošais jautājums būtu atrisināts, un sabiedrībā tā vairs nebūtu tēma, ar kuru diskriminēt un diskreditēt. Kā iemeslu tam, kāpēc tas netika izdarīts, Lācis minējis, ka daudzi no lēmumu par čekas maisiem pieņēmējiem “paši bijuši ar VDK aģentu kartītēm”.

    Savukārt, vaicāts par spiedienu no “orgāniem” arī mūsdienās, bijušais LU rektors atbildējis noliedzoši.

    Žurnāls raksta, ka, Lāča skatījumā, daudz nopietnākus draudus viņš esot saņēmis 2000. gadā, kad LU izmantojusi savas pirmpirkuma tiesības uz viesnīcu “Rīga” privatizācijas procesā kā Kristapa Morberga 1930. gadā testamentāri novēlētas zemes īpašniece zem viesnīcas. Zeme piederējusi ne tikai LU, bet arī “Privātajam investīciju fondam”, kura lielākais īpašnieks bijis “Skonto grupas” vadītājs Guntis Indriksons.

    Tā brīža LU rektors Lācis saņēmis draudus nestāties ceļā privātajām struktūrām un lai viņš ar labu atdod zemes gabalu. Mājieni bijuši, sākot no attālu paziņu stāstiem Lāča brālim, ka ar viņu viss kas var atgadīties, beidzot ar kāda ekspremjera apciemojumu darba kabinetā un aizrādījumu, ka tā rīkoties nav gudri, vēstī žurnāls.

    Lācis atcerējies, ka situāciju izglābusi izcila jurisdikcija, un LU pārdevusi pirmpirkuma tiesības par pieciem miljoniem dolāru. LU biznesa partneris bijis bijušais VDK darbinieks Guntis Indriksons. Lāci toreiz kā rektoru visvairāk baidījusi iespēja, ka viņam atgādinās – “tu, puis, ar mums esi bijis vienā laivā,” raksta “Ir”, piemetinot, ka tā tomēr neesot noticis.

    Žurnāls vēsta vēl par kādu niansi, proti, pēc LPSR VDK zinātniskās izpētes komisijas priekšsēdētāja vietnieces Kristīnes Jarinovskas stāstītā, Drošības policija negaidīti esot pārtraukusi LU darbinieku mēģinājumus atvērt VDK bijušās 1. daļas telpā esošo 25 gadus slēgto seifu. Seifu policija aizvedusi sev līdz ar visu saturu.

    Kā vēstī žurnāls, Drošības policija savas darbības nav komentējusi.

  3. čekistu atmaskošana saka:

    Turpinājums iepriekšējam

    VDK izpētes komisija aizvien netiek klāt čekas arhīviem Latvijā

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/vdk-izpetes-komisija-aizvien-netiek-klat-cekas-arhiviem-latvija.d?id=47782821

    Joprojām nav novērsti šķēršļi, lai Valsts drošības komisijas (VDK) dokumentu izpētes komisija varētu pilnvērtīgi strādāt – zinātniekiem un vēsturniekiem arvien ir liegta pieeja ne tikai arhīva dokumentiem Maskavā, bet arī Latvijā, ceturtdien vēstī TV3 ziņu raidījums.

    VDK zinātniskās izpētes komisija apņēmusies līdz brīvvalsts simtgadei sagatavot augsni diskusijai par čekas maisu atvēršanu. Pirms tam komisijai nepieciešams izpētīt čekas arhīvus, taču komisijas pārstāvji norāda, ka joprojām no politiķu puses jūtama vēlme slāpēt komisijas darbu.

    Vēsturnieks Kārlis Kangeris atklāj, ka joprojām neesot saņemta atļauja pētīt dokumentus, kuri glabājas stingri apsargātajās Satversmes aizsardzības biroja (SAB) telpās. Savukārt politiķi uz pārmetumiem atbild, ka rudenī Saeimā atsāksies diskusijas par nepieciešamību labot likumus, lai komisija varētu pilnvērtīgi strādāt.
    Vairākas dienas Rīgā notiek starptautiska zinātniska konference par Augusta puča izgāšanos un VDK likvidēšanu Latvijā. Liela uzmanība pievērsta organizācijām, kas piesegušas VDK. Latvijā tāda bijusi tūrisma firma “Intūrists”.

  4. AG saka:

    Mjā, Tvaika ielas dakteriem atkal jauns pētāmais materiāls! :)

  5. Adminam saka:

    Varbūt tomēr tādam AG nevajadzēt atļaut šajā vietnē ķengāties ?
    .
    .
    .
    Admins
    Reiz jau, ja nemaldos kāds “Garāmgājējs” man pārmeta, ka es atļauju šim vieplim šajā vietnē komentēt. Es viņam arī paskaidroju, kāpēc to daru. Atkārtoju: ja es viņu noklusēšu, tad iznāk, ka es viņu pasargāju. Lai zin cik viņš “liels patriots”. Un pie reizes mēs arī zinām, ko domā viņa kolēģi- Garda, Lapinskis, Inkins… . Viņi visi ir no vienas “kūts”.
    p.s.
    Garāmgājējs nav ilgi dzirdēts… .

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Mans viedoklis par “Adminim saka” komentāru.

    Linards gudri dara, publicēdams AG komentārus.

    Jo tas ir ilustratīvs fons – notiekošajam Dzintarzemītē.

    Mūsu redzesloks paplašinās!

    Mūsu uztvere saasinās.

    Pats esmu ticies ar AG pēc Merkura Lapinska raidījuma. Viņš steidzās uz Daugavpils vilcienu un es ar velosipēdu biju spiests dzīties pakaļ autobusam no Āgenskalna līdz Rīgas dzelzceļa stacijai.
    Aizelsies uz perona runāju ar AG, kurš vilciena vagonā līdz atiešanai veltīja man uzmanību un uzklausīja manas runas par vajadzību atjaunot LATVIEŠU BIEDRĪBAS.
    Teicu, lai viņš nodibina Daugavpils latviešu biedrību, kā vienu no daudztūkstošām iznīcinātajam, neatjaunotajām biedrībām!

    Viņš uzklausīja mani, bet …… … .. neko nav izdarījis !

    Atliek izdarīt secinājumus! Viņam nav vajadzīga visiem pieejama Daugavpils latviešu biedrība, ka spēcīgs D E M O K R Ā T I S K S kolektīvās analītikas latvisks centrs cīņai par likumības atjaunošanu Latvijā!

  7. Eduards Lunis saka:

    —Roņa kungs!Man ir iesniegumi, gan saeimā, kur aicinu labprātīgi atkāpties no varas un nodot sevi Starptautiskajai Tiesai par nodarīto ļaunumu Latvijai un Tautai,gan Drošības policijai prasība apcietināt Saeimi, atbilstoši Satversmes 29. pantam, gan iesniegums ANO Drošības padomei, par drausmīgo situačiju Latvijā. Jā uzskatāt ,ka šos dokumentus vajadzētu pievienot Jūsu Sūdzībai, tad esmu gatavs to izdarīt. Jā, arī M. Hadsona pētījumu ,,Latvijas neatkari’ba ir nozagta,, ir noteikti jāpievieno!Jā, arī Vilora Eihmaņa atzinumu, par partiju varas neatbilstību Latvijas Satversmei, arī noteikti ir jāvirza !

  8. Valdis Freimantāls saka:

    Vai nepieļaujiet domu, ka Baidena vizīte Rīgā ir slēpta “sakārtošanas” operācija lai komunistu un čekistu rindas paretinātu Latvijā?

    Saimniekam, varbūt pieriebies, ka peles staigā pa galdu?
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā, neviens H-86 ziņojums netiek atstāts bez ievērības. Tikai nelaime, ka cionisti arī ASV spēlē lielu lomu(pagaidām, bet ne ilgi).

  9. A.Gedroics saka:

    Debilais Freimentāl, Daugavpilī jau ir latviešu biedrība, bet no tās nav nekādas jēgas, neko vairāk viņi nespēj, kā vien laizīt Dirsplēša pakaļu. Tajā tikšanās reizē es uzreiz sapratu, cik debils tu esi!
    .
    .
    .
    Admins
    Patriot, kāpēc tad neievies tur kārtību ?

  10. Valdis Freimantāls saka:

    atbilde AG

    Vari piereģistrēt radikālāku un lietderīgāku ! Intelektuāļu taču pa pilnam. Cilvēki vienkārši baidās!
    .
    .
    .
    Admins
    Valdi, vai tad Tu vēlētos šo gara kropli redzēt Latviešu Biedrības namā ?

  11. Valdis Freimantāls saka:

    atbilde adminim

    Ja cilvēks karo ar komunistiem un čekistiem viņš ir noderīgs, lai kāds viņš nebūtu.

    Un Latviešu biedrībās ātri notiek visu jautājumu atrisināšanas!

    To izdara kolektīvie lēmumi katras biedrības, katras komisijas ietvaros – atbilstoši statūtiem.

    Varbūt tieši rupjais un ekscentriskais AG, pie zināmiem apstākļiem var izrādīties varonis cīņā ar komunistu un čekistu “algotņiem”!

    Neesmu pētījis viņa dosjē un analizējis viņa spējas, pašlaik izskatās, ka viņš mūs nikni kritizē kaut kāda nesaprotama iemesla pēc.

    Bet vai viņš nekritizē ari 4.maija amatpersonas?

    Visādi brīnumi var notikt!

    Pat čekas uzticamības personas var pāriet mūsu pusē pie zināmiem apstākļiem, vai ne tā?
    .
    .
    .
    Admins
    Valdi, par lētticību ir dārgi jāmaksā.
    Lētticība pielīdzinās nodevībai, jo jāmaksā par padarīto… .
    Viņš taču saka: “Debilais Freimantāl… ”
    Kāpēc Tu ej pie tā, kurš tevi nīst no visiem sirds dziļumiem ?
    Viņš ir Latgales latviski runājošais krievžīds, kura uzdevums ir sēt nesatīcību un iznīcību !
    Tāds ir viņa ģenētiskais kods.
    Tev ir izvēlē: būt kopā ar Patiesību, vai šāda veida deģenerātiem.
    Nedari tā, lai tevi arī pārējie neraksturotu šī debilanta vārdiem… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *