Un atkal viens puzlis ir pats sastellējies(tā nebija dabīga nāve)

Zaļš, tautastribunals.eu6 Inta-Fogele-Djadenko-Muglere-GrantiņšLRTT.-Latvija-Skaistuma-konkurs.1Nu bija visu laiku tāda nojauta, ka ar Intas Fogeles nāvi kaut kas nav kārtībā. Tagad, kad parādās vairāki “viedokļi”, aizdomu puzlis pats sakārtojās loģiskajā kārtībā.

Ja Latvijā valdītu TIESISKUMS un latviešu tauta, tad pēc Jūlijas Djadenko- Mugleres intervijas  http://nra.lv/skandalozi/180708-vakara-zinas-julija-djadenko-nakti-redz-dzivu-fogeli.htm un Intas Fogeles sacītā, J. Djadenko- Muglere būtu nekavējoties arestēta.

Šīs “skaistules” teiktais ir pilnībā aizstājams ar “izmeklēšanas materiāliem”. Vienīgais, kas vēl pietrūkst, ir kvalificēta un neatkarīga tiesneša spriedums.

Protams, ka tik vienkārši tas nevar notikt, jo ir ar visiem iespējamiem līdzekļiem “jāizvelk” no šīs “kundzes” visi viņas “darba biedri”!

Un tas jau ir pasaules hazāru(krievžīdu) mafijas TĪMEKLISglobālā cionistu banda.

Par to sīkāk varam lasīt šeit, raksta noslēgumā Mazajās piezīmēs:“Hazāru(krievžīdu) mafija- Latvijas ļaunuma sakne(atvērt)

Ir noticis atkal kārtējais noziegums pret latviešu tautu, bet ģenerālprokuratūra ar putnu biedēklim līdzīgo ģenerālprokuroru Eriku Kalnmeieru(cionistu ielikteni- slepkavas Šķēles sirdsdraugu) priekšgalā, klusē ka ūdeni mutē ieņēmusi.

Un klusēs šī cionistu banda tik ilgi, līdz nebūs Latvijā notikusi dekolonizācija 1949. gada Ženēvas Konvencijas ietvaros.

“Menedžere” Djadenko saka: “Mēs arī nodibinājām savu aģentūru «Miss and Mr Latvia», lai Intai paliek sava aģentūra «Mis Latvija», kas viņai ir bijis kā bērns, kuram atdota visa dzīve. Tādēļ mēs negribējām pārņemt Intas veidoto aģentūru un izveidojām savu.”

Protams, ka nevarēja pārņemt latvietes Intas Fogeles “aģentūru”, jo tas norādītu uz latviešu panākumiem, bet krievžīdiem jānodibina “sava”, kuras pamatā ir latvietei Intai Fogelei nozagtā dokumentācija.

No vēstures mēs visi labi zinām, ka žīdi(krievžīdi-  cionisti) paši neko nav izgudrojuši un radījuši, bet nozaguši(atsvaidzināsim atmiņu, ko par šiem sātanistiem- talmudistiem ir sacījis Mārtiņš (atvērt) Luters). Labākā gadījumā nopirkuši, jo nauda viņiem ir neierobežotā daudzumā. No Latvijas vien pēcAtmodas gados ir izzagti ne mazāk par 100 miljardiem ASV dolāru. No Krievijas katru gadu tiek izvesti no 150- 200 miljardiem. Šī ir tikai oficiālā statistika, kura uzrāda tikai daļu no izlaupītā. Ne jau uz Dāniju vai Mozambiku šī nauda aizplūst, bet gan nonāk pa tiešo cionistu kontos. ES banku krīze arī tika radīta mākslīgi. To veica Vācijas kanclere Merkele ar savu komandu. Šīs krīzes rezultātā milzīgas naudas summas aizplūda atkal uz “izredzēto” kontiem. To atklāti pasacīja pasaulē lielākais un slavenākais spekulants Soross. Un šim kungam neticēt, kurš pārvalda tādas lietas gandrīz ne sliktāk par Visvareno, būtu smieties pašam par savu muļķību.

Lūk šis I. Fogeles sacītais ir pilnīgi pretējas krievžīdu bandas marionetas Djadenko sacītajam:” Arī Inta ir satuvinājusies ar māsām Djadenko un viņu ģimenēm, taču īstas skaidrības nav, vai skaistumkonkursu patronese ar šo situāciju bija apmierināta. «Viņas nodibināja savu aģentūru, nevis pārņēma manu. Lai jau darbojas. Māsas tā arī teica, ka viņu mērķis ir taisīt šovu un pelnīt naudu. Taisīt ar šiem konkursiem piķi es varēju pirms 30 gadiem. Tāpēc man tur nav jābūt.»

«Savas aģentūras papīrus es neesmu nodevusi. Visas detaļas gan nevarēšu atklāt, jo šobrīd ir ierosināta krimināllieta par faktu, ka pērn, kamēr es mēnesi ārstējos kādā no medicīnas iestādēm, tika apzagts mana dzīvokļa darba kabinets. Tie bija zinoši cilvēki, kas man nozaga pasi un «Mis Latvija» aģentūras dokumentus,» tā Fogele.

Taču ar to visas likstas nebeidzās. Kāds tobrīd mēģināja pārņemt Intas un viņas 89 gadus vecās māmiņas īpašumtiesības uz Pārdaugavas divām mājām. Vienā no tām dzīvo mamma, bet otrā savu dzīvokli iekārtojusi Inta. «Tā kā es tik reti esmu mājās, manā dzīvesvietā notiek zili brīnumi. Šobrīd kāds ļoti intensīvi mēģina pārņemt manus īpašumus. Tiek radītas jocīgas situācijas attiecībā pret mani. Tiek apstaigāti mūsu māju īrnieki un vākti paraksti, ka es esmu traka. Varbūt man ir jocīga humora izjūta un kaudzēm fizisko problēmu, bet es neesmu traka. Man pat policijas darbinieki teica, ka līdzīgi precedenti ir bijuši īpašumtiesību pārņemšanas procesā un viņi pazīstot šādas shēmas. Pagaidām, kamēr krimināllietas ietvaros notiek izmeklēšana, es neko stāstīt vairāk nevaru,» sarūgtinājumu neslēpa Fogele.“

Intas Fogeles pēdējā laikā radušās veselības problēmas norāda uz to mākslīgo cēloni, jo darbības, kas notiek “ap” viņai piederošajiem īpašumiem runā nepārprotamā “krievžīdu cionistu valodā”.

Viņu vēl dzīvai esot jau plosīja šie krievžīdiskie maitu ērgļi ! Ieklausies, latviet: «Tā kā es tik reti esmu mājās, manā dzīvesvietā notiek zili brīnumi. Šobrīd kāds ļoti intensīvi mēģina pārņemt manus īpašumus. Tiek radītas jocīgas situācijas attiecībā pret mani. Tiek apstaigāti mūsu māju īrnieki un vākti paraksti, ka es esmu traka. Varbūt man ir jocīga humora izjūta un kaudzēm fizisko problēmu, bet es neesmu traka. Man pat policijas darbinieki teica, ka līdzīgi precedenti ir bijuši īpašumtiesību pārņemšanas procesā un viņi pazīstot šādas shēmas. Pagaidām, kamēr krimināllietas ietvaros notiek izmeklēšana, es neko stāstīt vairāk nevaru,»

Visa Latvijas valdošā elite strādā šo cionistu noziedznieku interesēs !

Atkārtoju, pilnīgi visa(elite), sākot no Raivja Dzintara un beidzot ar Urbanoviču, Godmani, Vējoni, Mūrnieci, Kučinski, Reizinieci u. d. c. priekšgalā, nemaz jau nerunājot par Latvijas Tieslietu un Iekšlietu iestādēm pakļautām struktūrām.

-Pats pretīgākais, ka to visu atbalsta un popularizē 4. maija kliķes prese.

-Neaizmirsīsim, ko teica Inta, kad viņa atgriezās no TĀS pasaules ! To, ka šī noziedzniece redzēja Intu, pēc viņas nāves, nozīmē pavisam ko citu, nekā viņa to izskaidro… :” Zīmīgi, ka naktī pirms konkursa fināla Jūlija redzēja dīvainu sapni – pie viņas gultas līdzās nosēdās dzīva Inta Fogele un deva savu svētību skaistumkonkursu organizēšanai.”

Kā tad izpaudās tā “svētības” došana, šī “eksperte” nepasaka ???????????????

Vai blakus nosēšanās jāsaprot par “svētības došanu” ?

“Tagad vadības grožus pārņēmušas māsas, arī skaistumkaralienes Jūlija Djadenko-Muglere un Kristīne Djadenko.”

Var tikai ar nožēlu piebilst: žīdismam atkal izdevies nesodītam veikt kārtējo noziegumu pret latviešu tautu !!!

Bet gan jau arī mūsu logos iespīdēs saule un visi šie sātaniskie drazas iegrims pelnītā tumsībā uz mūžīgiem laikiem !

Kārtējais Dievišķās pasaules evolūcijas cikls būs noslēdzies un sēnalas no graudiem tiks atsijātas.

Tad iestāsies uz zemes mazs atelpas laiks- tūkstošgadīgā miera valstība, jeb Austrumu viedo laika mērauklā mērītais- Zelta Laikmets.

Tici, latviet, tā ir Patiesība un tāpēc netaisi “ziepes”, lai tu varētu ietikt šajā Laikmetā !

Svētīgs tas, kurš izstāvēs šo sātanisko genocīda īstenošanas procesu pret mūsu tautu.

Un atkal atkārtoju: Neaizmirsti, ko TUR redzēja Inta Fogele… .

Dievs, svēti Latviju mūsu dārgo Tēviju !

Lai nolādēti visi tie, kuri ir kopā ar šo cionistu- komunistu noziedznieku bandu !

08.08.16     L. Grantiņš

You may also like...

9 komentāru

  1. Māris M. saka:

    Diez vai Eiropas Savienībā atradīsies vēl kāda valsts, kurā būtu tik daudz īpašumu izkrāpšanas gadījumu un dīvaina valsts neiejaukšanās šajā masveida parādībā. Tas norāda uz to, ka Linards kārtējo reizi trāpījis precīzi “naglai uz galvas”.

    Arī mūsu ģimeni skārušas šīs lietas un tas, cik noprotu, bija saistīts ar manu patriotismu. Vispirms tiku publiski nomelnots un ar dažādām darbībām atstāts bez iztikas līdzekļiem, pēc tam, kad nebija līdzekļu par ko cīnīties, tikām aplaupīti – mīklainos apstākļos mira tēvs (viņa nāve tika slēpta no radiem) un viņa māju sagrāba un zibenīgi pārdeva sveši cilvēki. Bija pamatotas aizdomas par dokumentu viltošanu. Tajā pasākumā nepārprotami bija iesaistītas arī tēva dzīvesvietas vietējās amatpersonas, kas, lai novilcinātu laiku un kavētu pretošanos aplaupīšanai, atteicās izsniegt tēva miršanas apliecību (bērniem un brālim!), kura bija nepieciešama, lai varētu iesniegt dokumentus un cīnīties. Tajā pašā laikā īpašuma izkrāpējiem neviens viņiem afērai nepieciešams dokuments netika liegts, miršanas apliecību ieskaitot.

  2. interesants stāsts saka:

    Autors Džons Kristmas ir finanšu profesionālis, izglītojies Darmouth Koledžā un CORNELAS Universitātē. Viņa ziņojumu informācija ir atvērti pieejama http://www.LawlessLatvia.com un Latvijas ERAB youtube kanālā. Viņa ziņojumi ir publicēti lielākajās Itālijas un Jaunzēlandes avīzēs. Par saviem ziņojumiem viņš ir runājis ASV Senātā 2014. gadā un Ārzonas Uzmanības Konferencē 2015. gadā. Tomēr, joprojām tagad, 2016. gadā Latvijas Pilnvaru Tīkla rekets turpinās, neredzot tam ne galu, ne malas, jo tūkstošiem atbildīgo birokrātu simtiem valstīs atsakās rīkoties.

    Citāts: “Kopš PSRS sabrukšanas 1991. gadā, Latvijā saglabājās atktuāli noslēpumi. Latvijas valdība aizsargā ar Kremli saistītu banku loku, kas apkalpo nerezidentu meitu uzņēmumu noguldītājus. Lai arī šīs bankas ir pieķertas atkārtoti organizējam liela apjoma krāpniecības un korupcijas, Latvija nav ierosinājusi lietu pret nevienu no lielajiem aktieriem, pat tad, kad citu valstu valdības tai iesniedz pabeigtas lietas. Neskatoties uz to, Latvijas valdībai ir veiksmīgi izdevies pārliecināt apzināti aklos birokrātus Amerikas Savienotajās Valstīs, Eiropas Savienībā, Ekonomiskās Sadarbības Organizācijā un Finanšu un Attīstības Uzdevumu Spēkus iekļaut to tiesisko valstu baltajā sarakstā, tādējādi, sniedzot ideālu piesegu oligarhiem, kuru melnā nauda plūst cauri Latvijai.
    Es regulāri apmeklēju starptautiskas biznesa konferences. Kad pieminu, ka esmu Latvijas pilsonis, uzņēmēji atbild, ka Latvija ir nodokļu nemaksāšanas un naudas atmazgāšanas centrs. Izskatās, ka visi to zina. Kaut arī Latvijā ir Eiropas Savienībai atbilstoši likumi, tie netiek realizēti. No 17 licenzētām bankām Latvijā, 13 specializējas nerezidentu naudas noguldījumos. Ielikteņi vadītāji ir priecīgi kalpot iepriekš reģistrētu “jumta” vai “meitas” uzņēmumu valdēm, kuras tur bankas kontus. Dažas bankas ir pieķertas piedāvājot platformas, lai netīro naudu varētu sapludināt ar tīro, izmantojot viltus pavadzīmes. Tūkstošiem pārskaitījumu ienāk un iziet, un neviena no summām nesakrīt, lai būtu grūti izsekot. Nav jau tā, ka tas būtu svarīgi, ka korumpētas amatpersonas sadarbojas ar gangsteru baņķieriem, lai noslēptu naudu… Summa, ko nerezidenti nogulda Latvijā, pārsniedz 10 miljardus ASV dolārus, un top baņķieri un pat valdības pārstāvji atzīst, ka šie konti parasti tiek izmantoti tranzītam, nevis ilgtermiņā noguldījumiem. Tādējādi, naudas summa, kas ir izgājusi cauri šiem kontiem, pavisam vienkārši varētu pārsniegt 200 miljardus ASV dolāru kopš 1991. gada.
    Šī nav pirmā reize, kad organizētā noziedzība gūst labumu no nebrīvas valsts, lai to izmantotu naudas atmazgāšanai.”
    ——
    ” līdz pat mūsdienām. Oligarhi, kuri palīdzēja Kremlim kontrolēt Latviju, savu sākumu ieguva PSRS pēdējos gados. Valērijs Kargins un Viktors Krasovitskis saņēma pirmās licenzēs starpvalstu apmaiņu tirdzniecībai visā PSRS, acumirklī padarot tos par multimiljonāriem. Iedomājieties, kādiem sakariem viņiem bija jābūt Kremlī, lai saņemtu šādas licenzēs. Drīz pēc tam, kad Latvija it kā kļuva neatkarīga 1991. gadā, šie oligarhi nodibināja Parex banku. Parex banka bija saistīta ar Tambovskuju mafiju, kura savukārt ir saistīta ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.
    Kā arī, agrīnajos Latvijas, tā dēvētajos, “neatkarības” un “demokrātijas” gados, KGB vīrs Gregorijs Lučanskis nolicenzēja vairākas bankas Latvijā, darījumiem, kas saistīti ar Gazprom un Krievijas premjerministru Viktoru Černomirdinu. Lučanskis, izņēmuma kārtā, ir vienīgā persona vēsturē, kura dēļ Interpols organizēja viņam veltītu starptautisku tiesībaizsardzības ekspertu tikšanos. Viņa uzņēmums Nordex tika turēts aizdomās par lielu naudas summu pārvietošanu priekš KGB.
    Tā aizsākās, kā žurnālisti dēvē “Latvijas Pilnvaru Tīkls”, vai, kā vienkāršie Latvijas iedzīvotāji saka “Krievu Mafija” vai “Ebreju Mafija”, vai “KGB Mafija”.
    Kargins, Krasovitskis un Lučankis ir draugi savā starpā un var tikt redzēti kopā publiski tādos pasākumos kā “Jaunais Vilnis”, mūzikas festivāls Latvijā, uz kuru vairāk kā tūkstotis privāto lidmašīnu no Krievijas un Ukrainas saved banku klientus. Mega oligarhs Romāns Abramovičš apmeklēja šo pasākumu, satiekot Latvijas valdības pārstāvjus uz savas super – jahtas.
    Iespējams, 1999. gads bija izšķirošais gads, kad tika izdzēsta jebkura iespēja tiesiskumam Latvijā. KGB jurists Andris Grūtups, pēc tam, kad viņa biroju uzspridzināja, noorganizēja pārrunas starp Karginu un ģenerālprokuroru Jāni Skrastiņu. Kaut arī Grūtupa telefonu noklausījās un viņa sarunas tika publicētas, kaut kādā veidā, neviens no Rietumu inteliģences nepamanīja.
    Es, personīgi, esmu liecinieks Latvijas valdības politikai aizsargāt naudas atmazgātājus, jo es esmu trimdas ziņotājs pret Parex Banku. 2002. gadā mana ievilināja strādāt Parex. Darbinieki teica man, ka Parex ir sakopts un vairs nav krimināls. Mans pienākums bija nodot šo pašu informāciju Rietumu bankām, lai dotu iespēju Parex aizņemties arvien pieaugošas summas.””.

  3. interesantā stāsta turpinājums saka:

    Interesantā stāsta turpinājums

    citāts: “Parex ziņoja par saviem ienākumiem katru ceturksni tās pastāvēšanas laikā no 1993. Līdz 2008. Gadam, ar ikgadējiem ziņojumiem, kurus parakstīja Lielā Četrinieka auditori, pārsvarā EY. 2008. gada novembrī, valdība pēkšņi piešķīra milzīgu aizdevumu Parex un sāka nacionalizācijas procesu. Galvenais izpalīdzēšanas iemesls bija pārvietot meitu uzņēmumu noguldītājus no Parex uz vienlīdz bēdīgi slavenu AB.LV banku.
    Sākotnēji, valdība teica, ka šis izpirkums bija nepieciešams dēļ Savietojām Valstīm. Vēlāk, premjerministrs Valdis Dombrovskis pārstāja vainot Amerikas Savietotās Valstis un sāka vainot Zviedriju. Valdība teica, ka izpirkuma aizdevums, kura kopsumma bija ceturtdaļa valsts budžeta tiks atmaksāta. Valdība to pierādīja pārdodot Parex akcijas Eiropas rekonstrukcijas un Attīstības Bankai (ERAB, kuru 2009. gadā nodibināja nodokļu maksātāji no 65 valstīm ar mērķi “veicināt caurredzamību”). Tad, valdība papildināja kasi ar aizņēmumu no Starptautiskā Valūtu Fonda un Eiropas Savienības, un uzlika Latvijas iedzīvotājus uz stingrības budžeta.
    Nākamajā 2010. gadā, valdība atzina, ka puse no Parex aktīviem ir slikti, norādot, ka ERAB iegādājusies nederīgas akcijas. Un, sliktajiem aktīviem nebija nekādas saistības ar Amerikas Savienotajām Valstīm vai Zviedriju. Piemēram, vairāk nekā 100 miljonu dolāru nenodrošināts pārskaitījums vienam no Vladimira Putina draugiem tika rezervēts kā aizdevums, kaut arī naudas atgriešana bija neiespējama. Šāda veida darījumi atgādināja BCCI Panamā. Parex ikgadējās atskaites tika viltotas gadiem, kā es tiku ziņojis savos ziņojumos, un lielākā daļa izpirkuma aizdevumu nebija iespējams atgūt.”
    —-
    ” Mazs žurnālistu loks, kas pārstāv Latviju starptautiskajos medijos, joprojām turpina sekot Dombrovska absurdajam un nepamatotajam stāstam, ka Zviedrija izraisīja krīzi, nepieminot ERAB krāpniecību. Lai padarītu Zviedrijas stāstu ticamu, Dombrovskim bija jāmaina notikumu secība. Viņš apgalvo, ka Zviedrija izraisīja krīzi, tad tās dēļ sabruka Parex, tad Latvijas valdība izpirka Parex, lai glābtu Latvijas ekonomiku no Zviedrijas. Patiesā notikumu secība, ka ekonomikai nekas nekaitēja, valdība krāpnieciski pārskaitīja ceturto daļu valsts budžeta Kremļa ārzonas bankai, un tad ekonomika sabruka, kaut kā plašsaziņas medijos neparādās.
    Tikmēr, AB.LV ar daudziem bijušās Parex kontiem un galvenajiem darbiniekiem, ir kļuvusi par vienu no lielākajām Latvijas bankām. Gadiem, līdz par revolūcijai Ukrainā 2014. gadā, oligarhs Serhiy Kurčenko pārvietoja miljardiem dolāru ārā no Ukrainas. 2015. gadā tika atklāts, ka oligarhs Ilans Šors pārvietojis vienu miljardu dolāru (18% no IKP) ārpus Moldovas. Viņu banka? AB.LV! No tālākas jau tā nabadzīgo Ukraiņu un Moldoviešu grimšanas nabadzībā varēja izbēgt, ja Latvija un ERAB būtu atklājuši patiesību par Parex sabrukšanu, nevis to pieseguši.
    Kāds ir iemesls tam, ka šī informācija ir iemūžināta, kaut arī pilna informācija, lai apklusinātu, ir plaši un atvērti pieejama jau gadiem? Varbūt tā ir Rietumu politiķu tendence, labu nodomu vadītiem, teikt pieklājīgus melus par Latviju, domājot, ka tādējādi palīdz Latvijai.
    Hilarija Klintone, tobrīd Valsts sekretāre Amerikas Savienotajās Valstīs, apmeklēja Latviju 2012. gadā. Viņa teica: “Es vēlos paslavēt Jūs un Jūsu valdību par ļoti grūtajiem lēmumiem, kuri Jūs pieņēmāt…uzsākt izbūvēt ceļu, kas nodrošinās stabilu un veiksmīgu nākotni”. Vai viņa atsaucās uz valdības lēmumu krāpnieciski pārskaitīt ceturto daļu valsts budžeta uz ārzonas banku, lai labumu gūtu divi oligarhi un divkāršotu Latvijas kopējo parāda procesu? Fakts, ka Latvijas valdība sākumā vainoja Amerikas Savienotās Valstis Parex sabrukšanā, kaut gan tā nekādā veidā nebija iejaukta, vajadzēja saniknot Klintoni. Bet, lai vai kā, viņa nolēma nerunāt atklāti, un tā vietā, atbalstīja per-USA propagandu. Vai Klintonei likās, ka viņa palīdz Latvijai? Vai, iespējams, viņas falšajiem vārdiem ir kāds sakars ar kampaņas ziedojumiem, kurus saņēma no Lučanska gadus atpakaļ?
    Kristīne Lagarde, tobrīd izpilddirektore SVF, arī apciemoja Latviju 2012. gadā. Viņa slavēja Latviju par tās valdības lieliskajiem panākumiem, kad sabruka ekonomika 2008/2009. gadā. Īpaši viņa slavēja valdību par budžeta apciršanu, “darot, kas bija jādara”, un par valdības tālredzību. Viņa arī uzteica ERAB ieguldījumu. Tad viņa piebilda, ka “vairāk” vēl ir jādara, lai samazinātu nevienlīdzību. Nopietni? Latvijas valdība, sadarbībā ar ERAB, noorganizēja krāpniecisku pārskaitījumu ceturtdaļas valsts budžeta apjomā, lai aizsargātu divus oligarhus, kuri jau tā bija bagātākie cilvēki valstī, un viņai liekas, ka vajadzētu darīt “vairāk”, lai samazinātu nevienlīdzību? Vai viņa saņēma nepatiesu informāciju no saviem padomdevējiem? Vai arī, viņa pati izdomāja savus melus, domādama, ka kaut kādā veidā palīdz Latvijai? Krāpniecība daļēji tika tēmēta uz SVF, palīdzot Latvijai nepatiesi sasniegt SVF parāda mērķus. “

  4. vēl turpinājums saka:

    citāts: “Nebeidzama sāga kādai mazai privātbankai Šveicē sniedz priekšstatu par to, kas vēl var notikt, ja visi šie meli un piesegšanas turpināsies.
    Parex nopirka mazu Šveices banku AP Anlage un Privatbank, jau minētu iemeslu dēļ, lai pārvietotu klientus uz tām bankām, tieši pirms Latvijas iestāšanās Eiropas Savienībā 2004. gadā. Daži klienti baidījās, ka Eiropas Savienība varētu piespiest Latviju ieviest tiesībaizsardzību un, tādēļ, vēlējās savus kontus Šveicē. Kargins pārvietoja savu stratēģiskāko darbinieku uz AP Banku, cilvēku, kurš atbildīgs par ārzonas kompāniju noguldījumu apkalpošanu bankas bagātākajiem klientiem no Maskavas un Kijevas.
    2008. gada sākumā, Parex veica norēķinu sēriju, kas retrospektīvā izskatās, ka tika veikti, lai samazinātu aktīvus, gatavojoties sniegt bankas atbildību Latvijas nodokļu maksātājiem. Viens no šiem darījumiem bija plānotā AP Bankas pāreja no Parex uz Latvijas Krājbanka. Vienošanās tika pasludināta 2008. gada maijā. Tad, 2008. gada novembrī sabruka Parex un Latvijas Krājbankas oligarhu Aleksandru Antonovu slepkava gandrīz nogalināja 2009. gada martā, un pāreja tika atcelta. Latvijas Krājbanka sabruka, jo tika aplaupīta, 2011. gada decembrī. Mēs varam tikai spekulēt par sarunu raksturu starp Karginu un Antonovu
    Tikmēr, Latvijas valdība izveidoja it kā “labu banku” – Banka Citadele. Citadele saņēma dažus no bijušajiem Parex aktīviem, tai skaitā AP Banku. Citadele saņēma arī dažas saistības. Valdība kapitalizēja Citadeli izmantojot nodokļu maksātāju naudu, un tad, dažas akcijas tika pārskaitītas ERAB. Pārējās akcijas valdība pārdeva investoru grupai. Abu darījumu detaļas tiek turētas slepenībā (neaizmirsīsim, ka ERAB mērķis ir “veicināt caurredzamību”), tādēļ, kreditori un nodokļu maksātāji nezin, vai šeit nav kārtējā noslēpumainā garantija. Citadeles valdes loceklis Facebook lielījās par “labās bankas” panākumiem, paziņojot, ka Parex/Citadele “vairs nav krimināla”. “.

  5. stāsta izskaņa saka:

    citāts:
    “Es neesmu pārliecināts, ka Citadele “vairs nav krimināla”, jo tā joprojām specializējas ārzonas kompāniju noguldījumu apkalpošanā klientiem no Krievijas un Ukrainas. Kā arī, Kargina stratēģiskais darbinieks joprojām strādā AP Bankā, iespējams, joprojām piedāvājot ārzonas uzņēmumu pakalpojumus īpaši turīgajiem no Maskavas un Kijevas.
    Bet, lasot ziņas, Jūs to neuzzinātu. Oficiāli, Citadeles īpašnieku skaitā ir ERAB, bijušais Federālo Rezervju priekšsēdētājs Pauls Volkers, un bijušais Pasaules Bankas prezidents Džeims Volfsons. Tiem, kuri ielūkosies, varētu šķist neiespējami, ka netīrā nauda no Krievijas un Ukrainas varētu tikt pārvietota caur Citadeli, jo, kāpēc gan lai Volkers un Volfsons vēlētos būt tajā iesaistīti?
    Man ir aizdomas uz vēl vienu triku, kas atgādina BCCI. BCCI īpašnieks bija cienījams Abu Dabi šeihs Zayed, un izmantoja bijušo Amerikas Savienoto Valstu prezidentu Džimiju Karteru par savu pārstāvi. Tomēr, Zayed un Karteram nebija ne jausmas, kas notiek BCCI. Viņiem likās, ka tā ir likumīga banka, kas palīdz attīstības valstīm. Viņi bija pavisam pārsteigti, kad atklājās, ka tā ir viena liela krimināla krāpniecība, apkaunojot Karteru un Zayed zaudējot savus ieguldījumus.
    Kas sagaida tālāk Latviju? Tā kā Kremļa baņķieriem joprojām ir dzelzs tvēriens pŗ mūsu valdību, un Rietumi izliekas to nezinam, es paredzu, ka mēs turpināsim redzēt zeļošu korupciju. Iespējams, valdība sapņoja padarīt Latviju tikpat bagātu kā Šveice. Tomēr, realitāte ir tāda, ka valsts grimst nabadzībā kā Kuba un Panama. Latvijas bankas ne tikai atmazgā naudu ārvalstu blēžiem, bet tās atmazgā naudu arī vietējiem blēžiem, pieprasot izpirkuma līdzekļus no vietējiem nodokļu maksātājiem, un kompromitētie prokurori neko tur nevar izdarīt.”.

  6. Oskars Silabērzs saka:

    Es lasu šo rakstu un domāju – kāda man tur daļa gar to Fogeli? Un Djadenko…murgs kaut kāds. Iepriekšējie komentāri- nu galīgs sviests. Kas te notiek? Kāpēc tu tik dedzīgi aizstāvi to Fogeli? Nesaprotu. Piedod, bet nu tu izgāji autā. Kas viņa tāda, lai es pievērstu uzmanību šai necilajai personai?
    .
    .
    .
    Admins
    Raksts jau nav par Fogeli, bet par…., bet laikam jau nav vērts apskaidtot… .

  7. Miervaldis saka:

    Fogele ir kārtīgs Latvietis, bet māsas djaenko ir bezkaunīga un kriev – žīdiski ambicioza imperiālistu varza,Latviešiem jāļauj, lai krievs nosmok savās dzēruma grēmās, ja Latvietis to rdez, palīdzēt okupantiem ir nodevība, un nodevība ir nāves grēks, un nodevejs gulēs grāvī.

  8. Tautas viedoklis saka:

    LV valdiba dara visu lai veel aizbrauktu prom, nerunaajot par maajaas saukshanu, bet demograafijas kriizi veel valdiiba maximaali padzilina un redzams ilgterminaa to dariis, jo taads ir slepenais uzdevums -valsti atbriivot no pilsoniem
    Bet kaads absurds notiek ar patriotu G.Melngaili, vinu muusdienu Latvijaa prokurs zvejnieks ua kalnmeieru oficiaali atziist, ka politiski ieslodziitais Melngailis esot PAMATOTI cekas aresteets un mociits Blagoveshcenskas trako maajaa – neticami bet fakts!!!
    .
    .
    .
    Admins
    Runa, bet nav tik daudz par Melngaili, bet par to, kurš šo problēmu pacēla un sāk spēlēt patriotu…. . Kāpēc nekur nepārādās šīs prokurora parakstītās lapas orģionāls ?

  9. Miervaldis saka:

    Nodevējs gulēs ar krieviem vienā grāvī.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *