Latvijas inteliģence- kangaru avangards !

IMGP0974Sveiks, Linard!  Te nosūtu Tev  māksl.konfer. ierakstu, kura beigu daļā es neizturējis iejaucos, kā A.Balts.

http://www.nabaklab.lv/zinas/t/3723/

  Tas saiets notika šā gada  8. septembrī plkst. 18.00, saucās “Radošo sapņu fabrika” un notika klubā NABAKLAB. Diskusija saucās “Vai viegli būt māksliniekam?” 

Diskusiju vadīja Ilmārs Šlāpins (“Rīgas Laiks”).

Latviešu tautas pabiras !!

Foto: No kreisās: Krista Burāne, Andris Vītoliņš, Ilmārs Šlāpins (diskusijas vadītājs), Kristaps Gulbis, Vilnis Vējš, Kristians Brekte.

Diskusijā paredzēts izvērst sarunu par to, kas šodien kultūras jomā publikai Latvijā tiek piedāvāts un vai piedāvājums attaisno patērētāja vēlmes. Vai mākslinieki neeksistē savā izolētā pasaulē un vispār pazīst savus skatītājus? Ko vēlas mākslinieki un ko vēlas skatītāji? Kāpēc ir cilvēki, kas vēl joprojām nevis pelna naudu, bet “taisa mākslu”, daudz nedomādami par peļņu?

Piedalās – mākslinieki Aigars Bikše, Kristaps Gulbis, Patricija Brekte, Kristiāns Brekte, Krista Burāne, Andris Vītoliņš, mākslas teorētiķi Jānis Borgs, Vilnis Vējš, Solvita Krese un Inese Baranovska, mūziķi, kultūras menedžeri, literāti, biznesa struktūru pārstāvji , sociologi u.c.

Ja tas Tevi interesēs, tad vajadzētu pārrakstot saīsināt visu garo tekstu un atstāt tikai sākuma daļu, kur iepazīstina skatītāju zāli ar diskusijas dalībniekiem un tad, kādas minūtes pirms manas uzstāšanās sākot, visu šo kosmopolītu vai komjauniešu sarunu ar mani – “briesmīgo nacistu-cilvēknīdēju”. Tas notika septembrī, bet bija ļoti grūti  sadabūt šo ierakstu, kas caur daudziem dažādiem kanāliem man beidzot izdevās.
Kas īsti notika tālāk, grūti no ieraksta saprast. Filmēja tā, lai redzami tikai atbildētāji no diskusijas veidotājiem, bet notika, tā, ka tas bārdainais tips rūtiņbiksēs, vārdā aigars bikše, man vienkārši izrāva mikrofonu no rokām un pirms tam manam mikrofonam noņēma skaņu, neļaujot zālei dzirdēt manus argumentus pret netaisno manu vārdu skaidrojumu.

Tā teikt, tas bija dermokrātiskas sabiedrības, runas brīvības, cilvēktiesību un tolerances paraugmodelis!
Es biju satriekts, jo nebiju SC vai PCTVL štāba klubā, bet it kā savējo, mūsu  radošo cilvēku, inteliģences, domājošāko tautiešu brīvā diskusijā. Bet jutos kā nokļuvis pie akliem, garīgi traumētiem vergiem, mankurtiem, kuriem katrs patiess vārds izraisa elekrtošokam līdzīgu slimīgu reakciju. Visskumjākais, ka visā cilvēku piebāztajā zālē neatskanēja neviens atbalsta vārds, neviens aicinājums ļaut man pabeigt  runāt vai prasība iztirzāt šo mūžam noklusēto, bet  Latvijai tik  aktuālo tēmu. Un zālē nesēdēja deklasēti, truli elementi, nodzērušies kriminālisti, kam uz visu uzspļaut, bet it kā brīvi domājoši dažāda vecuma latviešu klausītāji, pārsvarā studenti un tomēr vienlaikus kā iebiedētu, atkarīgu līdēju masa. Laikam tiešām atkarīga no šiem priekšā sēdošiem pasniedzējiem, šā mirkļa autoritātēm, publicitātes, pasūtījumu un līgumu nodrošinātājiem  acīmredzot. Un laikam arī vienaldzības un gļēvuma kokteilis ietekmēja visu šo ļautiņu atmirstošo nacionālo pašcieņu. Es jutos satrieks, ne sevis dēļ, ne tāpēc, ka mani rupji un diktatoriski  apklusināja, bet tāpēc, ka man bija KAUNS, kauns par šādiem  mūsu cilvēkiem, kauns par sevi, ka nespēju aizķert šo mankurtu un bailīgo karjeristu aukstās sirdis. Kauns, ka LATVIJAS jēga un vārds tiem ir vienaldzīgs, ka izmocīta, okupēta un  vardarbīgi iebrukušas svešas tautas apsēsta un degradēta mūsu Tēvzeme neraisa tajos ne līdzjūtību, ne sašutumu par bijušo un esošo netaisnīgumu un valsts varas nodevīgumu. Sirds tiem nesāp par mūsu varnešu klanīšanos kremlim un  tā naudai, nesāp jau neslēptā latviskuma iznīcināšana un atklātā rusifikācija. Jā, man bija un ir par to visu kauns!  Es šai diskusijai liktu apmēram tādu  nosaukumu : “Demokrātijas paraugstunda vai akmens radošo ļautiņu varžu dīķī”.

27.11.2010

======================================================

TribuālsLATVIJAS REPUBLIKAS TAUTAS TRIBUNĀLA viedoklis par A. Balta atsūtīto rakstu.

Balta kungs, pie šiem cilvēkiem ir veltīgi apelēt pie viņu Sirdsapziņām, vienkārši, viņiem tādas nav !!!

Noskatoties visu šo garo vervelējumu, bija jāpiekrīt manas sievas vērtējumam: vai tad tu neredzi, ka viņi visi ir ar “slapju dvieli” apdauzīti !

Tas ir vienkāršs sadzīves vērtējums. Īstenība ir daudz drausmīgāka. Šie cilvēki savā dziļākajā būtībā ir kriminālisti. Sirdsapziņas atkritumiPēc Tevis uzdotā jautājuma viņi visi noliedza Tiesiskumu un tiesības uz savas tautas neatkarību. Nu teiksim, tas pats ar prātu apdalītais Andris Vītoliņš, kurš uz šo ļembastu bija ieradies melnā kreklā ar nāves galvu,

Foto: ķēms, ērms vai vītoliņš, tas ir viens un tas pats !

samuldēja un sagrozīja Tevis teikto līdz debilisma pakāpei- sākot muldēt jau par šaušanu. Cilvēki, kuri kaut ko tādu dara, ir ļauni un gļēvi pēc savas Būtības. Kāds Kristaps Gulbis, kurš sāka “skaidrot” ne pēc uzdotā jautājuma, parādīja sevi īsta āksta lomā, bet precīzāk būtu teikts: šis tips sevi parādīja kā gļotainu iztapoņu mūsu tautas nīdējiem. Viss šis raidījums jeb diskusija bija tukša, smieklīga un debila pēc sava satura. Ne par velti krievi par mums ņirgājas: “Moja profesija latiš”. Nē-! šie āksti nav uzskatāmi par latviešu tautas inteliģences pārstāvjiem, bet gan par mūsu tautas Gara Cionistu līdzskrējējsmantas postītājiem- grāvējiem. Atgādināšu šiem gļēvajiem- nodevīgajiem inteliģences lopiem: par katru darbu jāsaņem alga, par katru nodarījumu ir jāatbild ! Kad krievžīdu okupantu varza mūs okupēja un kolonizēja ar saviem civilizācijas padibenēm, jau toreiz bija jāsaprot, ka pienāks Diena, kad par to būs jāmaksā. Ja ne pašiem, tad bērniem un bērnubērniem būs jātinas atpakaļ uz savu rōģinu. To paredz visi starptautiskie likumi un tas arī ir Taisnīgi !!! Un nekādi latviešu tautas padibenes: vītoliņi, gulbi vai korovjevi(bikšes) to nemainīs… . Punkts. Visi šie āksti tiks tiesāti par nodevību un genocīdu pret latviešu tautu. Katrs saņems sevis “godīgi” nopelnīto algu ! Un kā vēstures pieredze rāda, tad viņi saņems pelnīto no tiem, kuriem līda…. . Zemāk jūs, nožēlojamie atkritumi, varat redzēt kādu (Hitleru, Aufgāni), kurš ar jums izrēķināsies ar baudu… . Kā redzams, krieviskā Latvijas DP viņam atļauj rakstīt šos draudus latviešiem… .

Foto: Aigars Bikše(Korovjevs). Tā nu tas ir šajā pasaulē iekārtots, ka par cilvēkiem mēs spriežam pēc viņu darbiem, domām, fizionomijas uzposuma un apģērba. Ko mēs varam teikt par šo tipu ? Viņa uzvedība(arī teiktais) parādīja, ka viņš ir augstprātīgs un iedomīgs. Vismaz viņam pašam liekas, ka šī nabaga pasaulīte griežas ap viņu !!! Pēc fizionomiskā uzposuma viņš sevi ir “ieskaitījis” pie “izredzētās” tautas pārstāvjiem. Un,- tas nav no zila gaisa darīts. Viņš arī pilda “tās” tautas norādījumus- iznīcina latviešu tautas Garīgās vērtības. Pēc apģērba uz šo cionistveidīgo sprukstiņu var sacīt: viens no Bulgakova romāna “Margarita un Meistars” personāžiem !!! Pilnīgi atbilst Korovjeva tēlam… .

Afgānis
78.84.209.252
Iesniegts 27.11.2010 at 20.15

jūs latvieši samaksāsiet par visu ko nodarījāt manai tautai un irākas tautai arī, uz rīgas ielām līs asinis, latviešu asinis, ASV tūpļa laizītāji bļeģ.

Adolfs Hitlers
78.84.209.252
Iesniegts 27.11.2010 at 18.03

Latvijas liktenis ir jau izlemts, vai nu mūs okupēs atkal krievi vai arī nosprāgsim no radiācijas, pasaule mainās.

Kā jūs redzat, tad interneta adrese ir viena un tā pati ! Varbūt ka tovariščis Reiņiks šo krievu nacistu, kurš alkst latviešu asinis, paņems aiz dziesmas ? Bet maz ticams… .

LRTT. L. Grantiņš. 28.11.10

You may also like...

65 komentāru

  1. Miervaldis saka:

    Pareizi jau rakstīts, tikai ar piebildi – šie “kultūras darbinieki” IR narkomāni un dzērāji!Un tikai tādi ir vajadzīgi tādiem Godmaņiem, un šleseriem!Izdevīgi viņiem (krieviem), tādējādi NAV derīgi Latvijai un Latviešu tautai!Ak zināt, kādēļ tas tā?Vienkārši sistēma tāda!Pielaiž tautas akritumus pie teikšanas, lai smādē kritizēt valdību!Bet kad šitie greizie sportisti redzēs, kā viņu maizes tēvus tiesā, viņi to redzēs ar atplēstām mutēm!Diez vai šie greizie sportisti palīdzēs saviem maizes tēviem, viņi no tiem novērsīsies, bet acerēsies tos ar riebumu, jo būs nākuši pie prāta!Kapēc šie greizie sprotisti nevalkā krievu trenniņbikses, diez?

  2. AMARILLA saka:

    …ko nu tur brīnīties Baltam, ka bija it kā, SC vai PCTVL štāba klubā, nu tak vēl sliktāk bija, tie vismaz ir skaidri zināmi mūsu tautas ienaidnieki, bet šitie lakotie, smukus lozungus vervelējošie drīzāk bija no zagļu – nodevēju šlakas, no – PLL čekistu, kangaru un zagļu marionetēm

  3. Veras tante saka:

    Hmm,intresanti, kaut mūsu prokrieviskajā vadības “varžu dīķī” ļoti reti krīt tādi “akmentiņi”, bet labi ka ir jau pirmie tādi publiskie!
    Un jāsaka, tomēr jānovērtē, ka ne I.Šļāpins, ne J.Borgs, ne V.Vējš un citi neuzbruka “nepareizajam”runātājam, tas par kaut ko liecina. Jo tie prokrieviskie vietējas nozīmes mākslas “dižgariņi”- abi aprējēji tik sevi apkaunoja ar tādu izdabāšanu svešo varai un naudai! Varēja taču paklusēt, ja gods un prāts būtu vairāk par alkatību un slavaskāri!

  4. Afgānis saka:

    par cik daudz afgāņu civilistu, irākas civilistu nāvi jūs neesat atbildīgi letiņi koa? ar savu smirdīgo freibergu kārtīgi esat laizījuši ASV

  5. AG saka:

    ĪSTI NESAPRATU, PAR KO A.BALTS TAI SAPULCĒ GRIBĒJA RUNĀT?

  6. Afgānis saka:

    nē grantiņ, tie nav draudi bet tikai brīdinājums, kad Latvijā ienāks musulmaņi kas ar jums izrēķināsies par visu nodarīto afganistānā un irākā, tie nebūs krievi , tie nebūs žīdi, tie būs musulmaņi un arābi kas jums atriebsies

  7. Afgānis- ĪSTS saka:

    Jā, mēs – psrs un kremļa vergi, algotņi un iesauktie, par cik daudz afgāņu civilistu, irākas civilistu nāvi, ziemeļvjetnamas civilistu nāvi, sīrijas civilistu nāvi, āfrikas tautu civilistu nāvi un vēlāk tatāru tautas civilistu nāvi, čečenu tautas civilistu nāvi, dagestānas, ingušijas tautu civilistu nāvi, par lietuviešu, igauņu un latviešu tautas civilistu nāvi jūs esiet atbildīgi krievi un krievvalodīgie, ko? un kādas tik nevainīgu tautu izlieto asiņu jūras vēl ir uz jūsu visas tautas sirdsapziņas, ko??? ar savu smirdīgo kompartijas ceku priekģalā kārtīgi esat laizījuši kremļa necilvēku pakaļas un arī tagad verdziski laizāt, urlas debilie!

    Un sev līdzīgus debīliķus, nodevējus esiet izperējuši, no mūsu tautas atkritumiem, kuri redzami te tajā “intelibeņķu” sapulcē! Kauns ko tādu redzēt un dzirdēt, kā tie kosmopolīti sevi un savu tautu zaimo, tik pretīgi, tik dabiski deformēri, kaut runā latviski, runā saprotami, bet kas tie ir, kapēc tik garīgi sveši,kā citplanētieši!!!!!)))))

  8. black_joker saka:

    Pievienojos A.G.- nav galīgi skaidrs no šī raksta gala, par ko tad tas Balts tur gribēja runāt un kādēļ viņu norāva no tribīnes tipa. Vai nu ieliec visu, vai neliec neko- šādi no konteksta izrauti fragmenti neko neizsaka nevienam, tikai jauc gaisu. Un ko tad runāja tie citi?? te ir tikai uzbrauciens, ka šie ir tādi un tādi- kur saruna pati?

  9. Afgānim saka:

    šķiet,ka ne tikai tu,bet nu jau visi sisti ar Grantiņa sievas slapjo dvieli.Jābūt ku-kū lai ko saprastu no še rakstītā.

  10. Afgānis saka:

    vai vācijas varas iestādes zin ka viņu valstī atrodas pustracis fašists un antisemīts? šis jukušais ir jāpaņem pie dziesmas un jāiesloga cietumā par atklātu rasismu un ebreju , izraēļu tautas saukšanu par žīdiem, es pieprasu tiesāt šo noziedznieku, kas pusLatvijai ir piedraudējis ar pakāršanu un tiesāšanu

  11. Afgānis vēl saka:

    vai vācijas varas iestādes zin, ka es zin, ka viņu valstī atrodas ne pustracis fašists un antisemīts, bet pils ar kremlja sarkannacikiem, šovinist fašikiem? šso jukušos sovjetu urlas ir jāpaņem pie dziesmas un jāiesloga cietumā par atklātu rasisma, genocīda un krievebreju iesaisti Latvijas politikā , aiz muguras visi urlas izraēļu tautu sauc par žīdiem, es, urla pieprasu tiesāt šos sovjetu noziedzniekus-okupantus Latvijā,kā naida un etnisku konfliktu izraisītājus, kas kopā ar SC pusLatvijai ir piedraudējis ar pakāršanu un tiesāšanu Biškekas garā

    Atbildēt

  12. Afgānis saka:

    jūs esat slimi, man nav nekāds sakars ar krieviem un kremli, nekad nav bijis un nebūs, jūs esat paranoiķi?cietums jūs izārstēs, bet maz ticams….

  13. Ainars saka:

    nu par to jokerurlu nav jautājumu, bet par pamelu paliek un nesaprotams man ir arī tas AG, kas arī kā šiziķis, te pareizi ko raksta, bet te no kremļa pakaļlaiža jokerurlas neatšķirt, i nerunājot par viņa debilajām rupjībām!
    Vai nu narkoša -žūpa, kam stāvoklis no-līdz maina garīgo un spriestspējas,vai tiešām šiziķis?!!
    -un laikam jau tas smerdelis -afganis- ar tas pats kremļa idiņš jokerurla, jo tik daudz urlu zombiki nevar būt vienā mājaslapā salīduši!

  14. Afgānis saka:

    Ainars – paranoja ir jāārstē, arī Staļinam bija paranoja un kas no tā sanāca? vairāk nekā 20 miljoni beigti, tev kremlis laikam sapņos jau rādās, skumji

  15. annamarija saka:

    Vai ir kāda adrese i-netā, kur tas mākslinieku saiets izlasāms?
    No ievietotā materiāla var tikai uzzināt, ka A.Balts kaut ko ir teicis, ka nav ļauts līdz galam pateikt un ka divi šo sākuši zākāt…

  16. annamarija saka:

    Bet bildē tas tips klauna biksēs ar mikrofonu rokās ir patiešām atbaidošs. Tikumi uzliek zīmogu.

  17. black_joker saka:

    Annamarija- tas tavs “klauns” ir mākslineiks un māksliniekiem ir savas vājības, kuras mēs viņiem parasti piedodam.
    Afgānim- redzi, grantiņiešiem nav labāka argumentu krājumā un izdomas, kā zem svešiem nikiem izķēmot opozīciju. Nu bet tas jau netraucē saprast, kurš tiešām ir īsts un kurš parodija par tēmu. Neaizmirsīsim arī ieklīdušo jaunatni, kura uzjautrinās speciāli kūdot savā starpā diskusiju dalībniekus- tipa paši nikujā nesaprot, bet gūst baudu no tā, ka tauta cepās.

  18. Afgānis saka:

    jūs nesaprast mani, jus naciki,es esu slims,jā slims un baig poh a kad man poh,man nav nekāds sakars ar krieviem un kremli,ja latviets var uzlāpīt, latviets nekad nav bijis un nebūs slikts,ka var uzlikt butel, jūs ir paranoiķ, ja jums žēl ?cietums ne jūs, bet mani izārstēs, bet maz ticams….

  19. annamarijai saka:

    Raksta augšā taču ir fails uz kuru uzspiežot var visu noskatīties… .

  20. Ernis Purnis saka:

    Man viss diskusijas ieraksts ļoti labi atveras un visa šīs tēmas skumjā sāls ir labi saprotama. Varbūt cien. “annamarijai” varētu ieteikt iestādīt laiku uz ieraksta 2 stundu(ko var izdarīt, velkot ar peli, vienlaikus ar kreiso taustiņu piefiksējot, pa ieraksta kustošo sarkano līniju), kad jau pēc mirkļa sākas dialogs starp kremļa zombēto “radošo avangardu” un latviskuma aizstāvi!
    Īpaši smieklīgi bija dzirdēt par politkoretumu no tuklā jefiņa rūtinajās sieviešu zeķubiksēs! Jo oponenta asākais vārds bija -okupanti, kas gan tikai pašiem okupantiem un viņu vergiem var šķist rupjš un nekorekts.
    Par AG nespēju saprast šo izcilo mankurtu publisku izgaismošanos, gan esmu ļoti, ļoti pārsteigts?! Ja tas protams ir īstais, lidz šim nacionālis AG!

  21. Ernis Purnis saka:

    Kļūdas labojums:
    Par AG nespēju uzķert, ko viņš nesaprata ar šo izcilo mankurtu publisku izgaismošanos, gan tapēc esmu ļoti, ļoti pārsteigts?!

  22. black_joker saka:

    Ernim Purnim – kuram ir divas stundas laika skatīties kaut kādu sviesta kulšanu? Ja autors būtu bijis daudz maz advancēts, tad būtu ielicis problēmas vietu un norādījis, ka interesenti var pilnu redzēt tur un tur.

  23. AG saka:

    Afgāni un Ainār, jūs tiešām esat pilnā vai nenormāli, jūsu rakstības stils to skaidri apliecina.

  24. AG saka:

    Jā, noskatījos video, tagad man skaidrs, par ko runāja A.Balts, es viņam piekrītu, bet kāda jēga pērles cūkām priekšā bārstīt.

  25. Kam kalpo šie mākslinieki? Viņi ir ļoti tālu no tautas sāpēm par nabadzību, par milzīgo pašnāvību skaitu, par zemo dzimstību, par apstākļiem ,kas spiež ļautiņus pamest Latviju,par varas nodevību pret savu tautu.Šiem māksliniekiem nav ne mazākās nojausmas, kādā valstī mēs šobrīd dzīvojam,ka latvieši ir nolemti iznīcībai.Debīlisms būtu vēl maigi teikts.

  26. black_joker saka:

    Aivaram Andersonam- nu gan pateici- atceries, ka mākslinieku lielākā daļa pilnīgi ir iekšā savā mākslā un viņiem pilnīgi svešas daudzas politiskās lietas. Un tas ur visās tautās, ne tikai šeit. Tu ko gribēji? Lai abstraktās mākslas gleznotājs orientētos demogrāfijā, lai tēlnieks pārzinātu ekonomiku? Šaubos, vai Gogēns, VanGogs, Zolā un citi lielie mākslinieki kaut mazliet orientējās savu valstu iekšējās megācijās, ekonomikā un sadzīvē.

  27. Miervaldis saka:

    Black joker – inteliģentā sabiedrībā parasti visas domas uzklausa, un izvērtē!Bet šitie jau pie pirmā vārda rauj mikrofonu nost!Sakodēti, nu sakodēti ir šie cilvēki, kuri šo runu uztvēra kā “fašistu sviestu”!

  28. Miervaldis saka:

    Varbūt uztaisīt nelielu analīzi, lai noskaidrotu, kas notiek šeit?

  29. black_joker saka:

    Miervaldim- un kāda mārrutka pēc kultūras pasākumā bij jācilā ultranacionālistam savas lietas? Provocēja speciāli vai kā ? Tagad var klaigāt, ka ticis aizvainots un redz mākslinieki visādi tur mistiski pretdarboņi.

  30. Pajaco saka:

    Lai nacionālā inteliģence varētu pastāvēt, tai primārais uzdevums ir aizstāvēt tautas intereses ! Pretējā gadījumā tā ir pati sev kapracis.Bija interesanti šīs pāris stundas paklausīties šajos inteliģentos.Tur pat nevajadzēja Balta jautājumus.Par ko tad viņi runāja ? Tur jau ne tikai viens vien Korovjevs bija, bet gan visi no Margaritas un Meistara… .

  31. AMARILLA saka:

    …eu pajolinsh joker, vai speej paskaidrot,kas ir ultranacionalists, kaada tam ir definicij ko?
    …xi,xi, nu tak liekas, ka tai diskusija bija puse shitaadi jokeri-maakslinieki, kaa dviinju bratani

  32. black_joker saka:

    ultranacionālists ir cilvēks, kurš uztver nacionālo ideju ļoti pārspīlētā veidā un pauž savu attieksmi, kategoriski noliedzot dajebkādus mērenākus viedokļus un kategoriski noliedzot citu tautu līdzāsdzīvošanas iespējas. īsāk sakot- ekstrēmists

  33. Afgānis- ĪSTS saka:

    Veras tante saka:
    2010. gada 28. novembris 19.25
    to TT saka:
    2010. gada 22. novembris 12.17
    jums neviens nav piešķīris tiesības saukties LR – TT!Un L.G. būtu Višinska vietā kā virsprokurors?

    Skaidroju kremļa urlu atkritumam – okupētā, neatbrīvotā teritorijā, valstī, kas piepildīta ar okupantiem, gandrīz tikpat cik valsts likumīgie iedzīvotāji un pret viņu gribu, bet valsts varas institūcijās darbojas viņu ielikteņi, tad tiesības nepiešķir un nelūdz, tās ņem paši pilsoņi, organizējas patriotiskākie ļaudis un šī sabiedriskā patriotu organizācija ir tikpat likumīga, kā jebkurš cits pilsoņu kopuma sabiedrisks veidoju
    (((((((((((((((((((((((((((((((((
    Labi formulējusi būtību V.tante, tapēc iekopēju! Tādas ir tautu tiesības uz savu aizsardzību un cīņa par sava valstiskuma pastāvēšanu vienmēr un visos laikos ir bijuši leģitīma un arī goda lieta! Un visos laikos ir sacerētas dziesmas, teikas un balādes par patriotiem-varoņiem, kas nebaidijās savu balsi pacelt un riskēt ar savu vienīgo veselību un dzīvību par savas tautas intresēm. Un tāpat visos laikos cilvēki ir ar riebumu un nicinājumu pieminējuši savas tautas atkritumus -nodevējus un svešo pakaļaizītājus, iztapoņas svešām varām un intresēm,kā šie te abi murmuļi = “inteliģences elite”, par kuriem nu jākaunas visiem viņu normāliem radiem, draugiem un paziņām))))).

  34. Afgānis- ĪSTS saka:

    Vai tev dauna sindroms bļ/jocker? Cilvēks tev prasija par tavu aiz matiem pievilkto apzīmējumu -ultranacionālists, kad aprunāji tā Balta delikātos izteikumus diskusijā ar “inteliģences eliti”? Paskaidro, kurā vietā viņa runā to saskatiji = to ekstrēmismu un ultranacionālismu ?

  35. black_joker saka:

    Afgānim “īstajam” – es pat to raidījumu netaisos skatīties, man nav laika sviestu kult tik ilgi. A. Balts ar rakstiem šeit jau sen ir pierādījis savu ultranacionālismu, bez tam cik aptaurētam ir jābūt, lai maisītos starp māksliniekiem kā peļu sūds putraimos, izsaktot savas nacionālistiskās idejas tad un tur, kur neviens tādas nevēlas dzirdēt, jo tas ir ne pa tēmu.
    Vecīt- jau 20 gadus pastāv neatkarīga Latvija- vien esat savēlējuši visādus mudakus, jo pašiem “kiška tonka” ko darīt. Ko tu te lej čugunu? Ko tu pats dari, lai valsts ietu uz augšu? Atbildu tavā vietā – neko, jo tu tik proti muldēt internetā un apdirst citus, kas lūk ir pie vainas, ka Afgāņa kungam lūk sūdīgi dzīvojas. Ej politikā, ej biznesā, domā ar galvu, nevis ar galviņu un viss būs.

  36. Ernis Purnis saka:

    Oho, bļek- pļecka beidzot sevi pozicionē, kā 100% sovjetu anahronism,a atlieka, tie trulie arī kompartijas sapulcēs drīkstēja bļaut: neesmu lasījis, bet nosodu to grāmatu un autoru!!! Bet mums prieks par to visu! Un tiešām, nacionālais gars, kaut lēni, bet manāmi progresē gan te, gan Latvijā un visā pasaulē! Pat tam nabaga bļ-pļeckam nu jāraujas divās maiņās-rītos un vakaros, kas agrāk netapa mums novērots, jeb ir pļecka Nr1 un pļecka Nr2, kremļa zombiku stils ļauj tos neatšķirt no citām vaņku tarkšķošām skrūvītēm, visās Baltijas un Latv. malās, ar dāžādiem purniem tie blēj vienādi.
    Un pļecka, saki, kuros tad agrākos rakstos pamaniji to trako Balta ekstrēmismu un ULTRANACIONĀLISMU??! Nu, bet atkal atbildes nebūs un nekad nav bijis uz skaidri uzdotiem jautājumiem, tik tenku miglu, melus un švaku demagoģiju tev iedresējuši atklepot. Tev dotā pavēle ir skaidra – tēlot, ka ir latv. tautā opozīcija saprātam un pašcieņai, ka ir, kas traki mīl okupantus un cīnas pret saviem ļaunajiem nacionālistiem un viņu pausto patiesību, vai ne pļecka? Vari mukt, kā parasti neatbildot, vari liet savu ūdeni, izvairoties no sevis uzsāktās apmelošanas tēmas, par kuru tev uzdodot skaidrus jautājumus, locīsies, kā jau tārps!

  37. black_joker saka:

    Ernim Purnim – A. Balts jau gan Aisbergā, gan šeit, gan šādos tādos citos ziņu portālos vienmēr izcēlies ar tādu pašu bļaustīšanos, kā šeit Grantiņam, tobiš pieskaitāms tai pašai ultranacionālistu šlakai. Redzi, normāli nacionālisti ceļ nacionālo pašapziņu, nacionālās vērtības, dzīvesstilu, bet ekstrēmie kaļ plānus izdzīt ar varu sveštautiešus, pilnībā pārtaisīt valsts iekārtu un veikt citus ekstrēmi nevajadzīgus pasākumus.
    Nomierinies, pamuļķīti- tā kā tie ir mani uzskati, tad nu neviens par tiem nemaksā un nekur tā arī nedara- tikai tavās slimajās iedomās. Kad ir tēmas, tad arī sanāk komentēt gan rītā, gan vakarā, kad nu esmu pie datora. Un tu savukārt neko nespēj atbildēt- ko tu, Erni Purni, labu esi darījis valstij un kādus darbus esi paveicis, lai valsts ietu uz augšu. Blēšana un ķērkšana neskaitās.

  38. Tikai black_joker virza valsti uz “augšu”, pārējie ir” pamuļķīši” ar “slimām iedomām”.Traģiskākais ir tas ,ka viņam maz atbalstītāju un iet mazumā.

  39. black_joker saka:

    Aivaram Andersonam – precizēsim tavu demagoģiju- pamuļķīši ir šie NEDAUDZIE ekstrēmisti, kas ārdās, pārējie daudz maz ir visi normāli. Tas labi, ka atbalstītāji tādiem A. Baltiem un līdzīgiem iet mazumā- demokrātiskā sabiedrībā tā jābūt. Un es neesmu nacionālists un neko arī nevirzu uz augšu, ne uz leju, jo kā anarhists neredzu tam jēgas nekādas,

  40. Miervaldis saka:

    Black joker – palabošu – tas nebija īsts kultūras pasākums.Tas tikai izskatijās pēc īsta kultūras pasākuma.nu bars pamuļķu savācās, lai pēc saemas pasūtijuma, bendētu nost Latvju kultūru!To no pieredzes tagad arī viņs zina!Bet kurš tev teica, kad tas ir kultūras pasākums?Minēšu – varbūt tavs draugs krievs?Vai vienkārši nu naivs, naivs tu esi!Tas, ko tu teici afgānim, viņam neko nenozīmē, jo kalpošana šiem saemas ķēmiem var būt pienākums tikai tādiem kropļiem kā tu, un tev līdzīgajiem, ne Latvietim, ne afgānim, ne krievam vai žīdam!

  41. Mazumā iet tādi kā Tu black_jocker, mācies lasīt.

  42. Miervaldis saka:

    Bet lūk īstos kultūras pasākumos Latvieši var gūt labus panākumus, tu vienkārši tu nesaproti – tik cietas klapes tavām acīm ir uzliktas!Tu saproti tik vien sev līdzīgos, un tā!Saprotu, kad skaidru cilvēku pie mums ir maz, tādēļ rūpīgi jāizvērtē kuros pasākumos piedalīties, kuros ne!Turies ar savējiem, draudziņ?Tev ir kaut kāda slimīga apziņa, kad vairākums jau nozīmē likumīgais!Toties mūsu kompānija zin, vismaz to mazumiņu, kādos pasākumos piedalīties!Un tik tiešām – ko Balts darija pie izskalotiem smadzeņpodiem, kuri par loģisku uzskata vārds vārdā atkārtot tv diktora teikto!

  43. A.Balts saka:

    Pateicos, kungi un dāmas, par man izteikto atbalstu un sapratni! Gribētu piebilst, ka varbūt varētu likties, ka cien. Miervalža k-gam ir taisnība, un nebija vērts runāt ar šiem prokrieviskajiem, šodienas vēl viņu galma dziesminiekiem. Bet, ja pat divas ūdens piles nav vienādas, tad kur nu vēl pusgadsimtu zombētie ļautiņi mūsu zemītē! Un ar šo naivo cerību vērsos pie domāt spējīgiem cilvēkiem, kas taču māk tik brīnišķīgi formulēt savas domas un tik skaisti izteikties, ka cerības bija tapt, kaut no viena viņu pulkā sadzirdētam. Un, ja godīgi, man bija svarīgi, ka tieši blīvi piepildītajā auditorijā mani izdzirdēs nākotnes inteliģence, un, ja arī tai nebūs dūšas atbalstīt vai piebalsot, tomēr kāds graudiņš no tai nepierastā mana teksta sirdī aizķersies. Tur, klausītāju zālē, bija pamatā jaunatne, mūsu tautas, NE SVEŠAS tautas jaunatne, kuras dēļ bija vērts papūlēties un vienmēr būs vērts tērēt laiku, nervus un līdzekļus!

  44. Afgānis saka:

    krievijā 3 bērnu ģimenēm, 3 un vairāk bērnu, dod zemi un ģimenes māju jaunu pa brīvu, lai uzlabotu demogrāfisko situāciju, būtu varen jauki ja mūs krievi okupētu, ekonomiski izdevīgi vismaz, Medvedevs mūsu prezidents

  45. no malas saka:

    Nu tad, ko gaidi ebrejafgāni, fisksi, fiksi vāc visus savus radus, radu radus un citus čekistus un skriešus visi uz laimes zemi, kamēr vēl nav nokavēta villu, muižu un citu piļu izdāvāšana nabaga apspiestajiem migrantiem Latvijā! Nesaprotu, kapēc neviens sovjetu urla tā arī neskrien uz tādu paradīzi?

  46. Afgānis saka:

    es nezinu, varbūt pārvākšos uz kibuciem pie rabīna Heila Halberga

  47. Sergejs saka:

    Es pa laikam te iegriežos un palasu, bet rakstu pirmo reizi, jo nevareju klusēt! Jocīgi jūs braļi latviesi esiet- vesela zāle ar bailIgiem auniem, viens nabaga godigs un tiesām naivs, kas īstenībā par jums cīnas un bars savoku kastrati, redzams pie varas un kases palaisti par labu kalpošanu komunjakiem unar totalu kremļa funktieris. Es saku, jums ir visiem kā tas Baltais ir jāiet palīga, jo es ir krievs ģimene no cara laikiem, bet sitie nav nekas, nav krievi bet savoki,bidlas un okupanti untie makslinieki vinju kalpi par amatu un naudām

  48. Afgānis saka:

    Sergej vācies prom, te drīkst komentēt tikai latvieši un latvieš-ebreji

  49. Afgānis saka:

    Dievs, svētī Izraēlu,
    Mūs’ dārgo tēviju,
    Svētī jel Izraēlu,
    Ak, svētī jel to!

    Kur izraēļu meitas zied,
    Kur rabīn dēli dzied,
    Laid mums tur laimē diet,
    Mūs’ Izraēlā!”

  50. annamarija saka:

    Afgāni, Tu laikam esi ļoti jauns, ja esi uzķēries uz medvēģeva solījumiem: neviena daudzbērnu ģimene vēl dzīvoli nav saņēmusi. Vecītis gatavo savu priekšvēlēšanu platformu.
    Kāpēc jauns? Ja būtu dzīvojis pirms 4. maija režīma iedibināšanas, zinātu, ka ik PSKP kongress solīja šitādu debesmannu. Būt jau bija, kas “uzlaboja dzīvokļa apstākļus” ik pēc dažiem gadiem. Diemžēl latvieši kā bija dzīvojuši vienistabas dzīvoklī trīs paaudzes, tā arī turpināja dzīvot.
    Vispār man izskatās, ka tu šo publiku tīšuprāt ķircini. Manuprāt, nav īstā īstā vieta.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *